ההכנות לעונה הבאה - התחילה עונת המלפפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ההכנות לעונה הבאה

הודעהעל ידי קודי » 09 מרץ 2014, 10:41

roy1000 כתב:
קודי כתב:
er79 כתב:אני מסכים עם mta. לא ברור לי אם הכמיהה לדלרוי ג'יימס נובעת מציניות או לא, אבל רבאק, שחקן שנופה מבני השרון, והשנה מצא את עצמו בברינדיסי או קבוצה קיקיונית אחרת בליגה האיטלקית, הוא לא שחקן של מליון דולר, ולא מגיע באיכויותיו לרמות שאחיו הגיע אליהן. הבעיה של מכבי הייתה ונשארה, ואני טוחן את זה כבר שנים, קו אחורי מעאפן, שהנסיבות לו הוא הנהלה קמצנית שמשום מה המוטו שלה הוא לשפוך יותר כספים על הקו הקדמי, ומאמן, שבעקביות המעצבנת שלו, לוקח לקו האחורי תמיד דוברי אנגלית, לרוב אמריקאים, קומבואים אתלטיים ושכונתיים, עם חכמת משחק של מלפפון חמוץ. הפגיעה בפארגו, שבמכבי צריכים כבר להפנים שהיא פגיעה אחת לכמה שנים, היא לא אמורה להיות גושפנקא שהסטטוס קוו הזה יישמר.

אני לא חושב שרועי התכוון לאחיו האמיתי של ג'יימס אלא לשחקן ברמה של שון ג'יימס הבריא, שמחירו בשוק הוא באזור המיליון דולר. לגבי הקו האחורי - אתה צודק לחלוטין. אם היו גארדים טובים עם קצת חוכמה ויכולת פיק אנד רול סבירה אז גם גבוה כמו דאנסטון היה מספיק לדקות בהן סופו בחוץ.

ברור שהכוונה לא הייתה לאח האמיתי של שון ג'יימס אלא לשחקן ברמתו. שחקן ברמה של ג'יימס הבריא קשה מאוד למצוא, ואלו שחקנים יקרים מאוד. אני בדעה שצריך ללכת על 4 שיכול לשחק 5, ולא על סנטר. מישהו כמו ג'וש דאנקן שיכול לתת גיוון להתקפה וגם לשמור על גבוהים. אני דווקא מרגיש מסדר עם הצמד סופו/טיוס בעמדה 5.

לגבי הקו האחורי - יהיה קשה לשדרג אותו בצורה משמעותית מכיוון שאוחיון הולך לקבל העלאה משמעותי לקראת השנה הבאה ואם ירצו לזרוק את רייס יצטרכו לתת לו פיצוי. אני לא רואה מצב שדני פדרמן מוציא סכום של מליון דולר על חקן שהוא לא פארגו וזה כבר תלוי בצסק"א וכמה כסף פארגו מוכן להשאיר על השולחן. אם בסופו של דבר זה כן יקרה, מכבי יכולה ללכת על שילוב של פארגו היקר עם קרלון בראון הזול יותר במקום היקמן ורייס.

אי מניח שינסו ללכת על משהו דומה למה שציינת: פארגו יחד עם היקמן (אם לא יקפוץ בדרישות) או בראון. אגב, יותר חשוב מכל שחקן הוא להאריך את החוזה של בלאט, מה שלצערי כנראה כבר לא יקרה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 09 מרץ 2014, 12:01

קודי כתב:אי מניח שינסו ללכת על משהו דומה למה שציינת: פארגו יחד עם היקמן (אם לא יקפוץ בדרישות) או בראון. אגב, יותר חשוב מכל שחקן הוא להאריך את החוזה של בלאט, מה שלצערי כנראה כבר לא יקרה.

את ההחלטה לגבי בלאט יקבלו בסוף העונה, וזה זה יהיה תלוי בצורה שבה תיגמר העונה האירופאית ובמה שיקרה בליגה. אני לא חושב שבלאט שש לעזוב את מכבי ולצאת שוב לחו"ל. אם העונה תיגמר בהופעה טובה בהצלבה (או למעלה מזה) ובאליפות, אז בלאט יישאר
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 09 מרץ 2014, 12:34

roy1000 כתב:
קודי כתב:אי מניח שינסו ללכת על משהו דומה למה שציינת: פארגו יחד עם היקמן (אם לא יקפוץ בדרישות) או בראון. אגב, יותר חשוב מכל שחקן הוא להאריך את החוזה של בלאט, מה שלצערי כנראה כבר לא יקרה.

את ההחלטה לגבי בלאט יקבלו בסוף העונה, וזה זה יהיה תלוי בצורה שבה תיגמר העונה האירופאית ובמה שיקרה בליגה. אני לא חושב שבלאט שש לעזוב את מכבי ולצאת שוב לחו"ל. אם העונה תיגמר בהופעה טובה בהצלבה (או למעלה מזה) ובאליפות, אז בלאט יישאר

הבעיה היא שאני לא רואה אף אלטרנטיבה ריאלית טובה ממנו (וגם ךא יותר מדי לא ריאליות) ולכן לטעמי תריך לסגור איתו כבר עכשיו ולתת לו במקביל לעונה הזו גם להכין בשקט את הסגל לעונה הבאה. הבעיה היא שהג'וניורים, אותם שני חכמים שדרשו לפטר אותו באמצע העונה, לא מחזיקים ממנו ולכן כנראה שהוא לא ישאר אלא אם יגיע להישגים מטורפים שלא יאפשרו להם להיפטר ממנו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי er79 » 09 מרץ 2014, 12:53

קודי כתב:
roy1000 כתב:

הבעיה היא שאני לא רואה אף אלטרנטיבה ריאלית טובה ממנו (וגם ךא יותר מדי לא ריאליות) ולכן לטעמי תריך לסגור איתו כבר עכשיו ולתת לו במקביל לעונה הזו גם להכין בשקט את הסגל לעונה הבאה. הבעיה היא שהג'וניורים, אותם שני חכמים שדרשו לפטר אותו באמצע העונה, לא מחזיקים ממנו ולכן כנראה שהוא לא ישאר אלא אם יגיע להישגים מטורפים שלא יאפשרו להם להיפטר ממנו.

האמת, אני גם בעד לחכות עם בלאט עד לתום העונה ולא להחתימו כבר עכשיו. אם הכיוון הוא שוב להישאר עם שני האדיוטים האלה בקו האחורי, אני לא רוצה את בלאט כאן. כן, אני מעדיף קו אחורי יצירתי ועם חוכמת משחק לפני בלאט, אם זה או זה או זה. אלא אם כן בלאט ישנה כבר פאזה עם הבחירות המזוויעות שלו בקו האחורי, ולצערי אני לא רואה את זה קורה.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 09 מרץ 2014, 13:23

קודי כתב:הבעיה היא שאני לא רואה אף אלטרנטיבה ריאלית טובה ממנו (וגם ךא יותר מדי לא ריאליות) ולכן לטעמי תריך לסגור איתו כבר עכשיו ולתת לו במקביל לעונה הזו גם להכין בשקט את הסגל לעונה הבאה. הבעיה היא שהג'וניורים, אותם שני חכמים שדרשו לפטר אותו באמצע העונה, לא מחזיקים ממנו ולכן כנראה שהוא לא ישאר אלא אם יגיע להישגים מטורפים שלא יאפשרו להם להיפטר ממנו.

אם תסתכל על השנים האחרונות, אז מאמן במכבי נשפט אך ורק לפי סיום העונה. בעצם, כל מה שהיה עד עכשיו הוא די חסר משמעות. בלאט עשה עונה מצויינת בעונה שעברה, אבל חטפנו בהצלבה ואיבדנו אליפות (למרות ששלטנו בליגה ללא עוררין), ובגלל זה העונה הקודמת נחשבת ככישלון. בהינתן העובדה הזו, לא ניתן להאריך לבלאט את החוזה עכשיו כי אם הוא יפסיד אליפות, אז תהיה מהומה. בכלל, אני לא רואה למה לפדרמן להאריך לו את החוזה עכשיו - בלאט יחכה למכבי - גם לו אין אלטרנטיבה טובה יותר.

לגבי האפשרויות האחרות - יש אלטרנטיבה ברורה - גודס. די ברור שהוא לא טוב מבלאט, אבל אני חושב שאם בלאט הולך, אז גודס יהיה המאמן. אני לא חושב שהג'וניורים לא מחזיקים ממנו. אני חושב יותר שהוא מעצבן אותם בהתנהגות שלו (הוא לא יס מן מושלם) ובזה שהוא יקר מאוד.

מצד אחד, אני בטוח שקוסם מאוד לג'וניור להעביר את המושכות לגודס בשליש מהשכר של בלאט. מצד שני, אם מכבי עושה הצלבה טובה (או יותר מזה) וזוכה באליפות בארץ, אז הוא יתקשה מאוד להיפרד מבלאט.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 09 מרץ 2014, 13:26

er79 כתב:האמת, אני גם בעד לחכות עם בלאט עד לתום העונה ולא להחתימו כבר עכשיו. אם הכיוון הוא שוב להישאר עם שני האדיוטים האלה בקו האחורי, אני לא רוצה את בלאט כאן. כן, אני מעדיף קו אחורי יצירתי ועם חוכמת משחק לפני בלאט, אם זה או זה או זה. אלא אם כן בלאט ישנה כבר פאזה עם הבחירות המזוויעות שלו בקו האחורי, ולצערי אני לא רואה את זה קורה.

בלי קשר לבחירות השחקנים של בלאט (עד כמה שהם שלו) ולסגנון המשחק שלפעמים שאני מאוד לא אוהב, קשה לי להאמין שמכבי יכולה להביא מאמן שיביא אותה להישגים שהשיג בלאט בתקציב הקיים. אז אולי מאמן אחר יביא שחקנים שהאנשים פה בפורום (כולל אותי) יותר יאהבו, אבל בשורה התחתונה, קשה לי להאמין שנראה יותר נצחונות תחת היורש של בלאט אם התקציב יישאר באותו המקום.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 09 מרץ 2014, 14:40

roy1000 כתב:
er79 כתב:האמת, אני גם בעד לחכות עם בלאט עד לתום העונה ולא להחתימו כבר עכשיו. אם הכיוון הוא שוב להישאר עם שני האדיוטים האלה בקו האחורי, אני לא רוצה את בלאט כאן. כן, אני מעדיף קו אחורי יצירתי ועם חוכמת משחק לפני בלאט, אם זה או זה או זה. אלא אם כן בלאט ישנה כבר פאזה עם הבחירות המזוויעות שלו בקו האחורי, ולצערי אני לא רואה את זה קורה.

בלי קשר לבחירות השחקנים של בלאט (עד כמה שהם שלו) ולסגנון המשחק שלפעמים שאני מאוד לא אוהב, קשה לי להאמין שמכבי יכולה להביא מאמן שיביא אותה להישגים שהשיג בלאט בתקציב הקיים. אז אולי מאמן אחר יביא שחקנים שהאנשים פה בפורום (כולל אותי) יותר יאהבו, אבל בשורה התחתונה, קשה לי להאמין שנראה יותר נצחונות תחת היורש של בלאט אם התקציב יישאר באותו המקום.

לא יודע, אני מעדיף להמר. שורה תחתונה, עם כל ההישגים שבלאט הביא אותנו אליהם, כמאמן ראשי השיא שלו היה גמר יורוליג. זה עדיין לא קפיצת מדרגה מבחינתי. אני רוצה לראות קודם כל קבוצה חכמה ואטרקטיבית. לגבי המאמן, שנגיע לגשר נחצה אותו. עוד עכשיו סבלנו ממאמן לא רע אבל שלא הביא אותנו להישגים מרחיקי לכת, דהיינו תארים, ובנה ברוב העונות שלו פה כמאמן ראשי קבוצות משעממות ולרוב לא אינטיליגנטיות. עכשיו אני בעד לחוות כמה שנים עם הדבר ההפוך, מאמן אולו פחות עם רקורד ורזומה, אבל קבוצה חכמה ואטרקטיבית יותר. אלא אם כן לשם שינוי בלאט, בעזרת ההנהלה, יסכים וישכיל לשנות פאזה וייבנה לנו קבוצה איכותית יותר, עם קו אחורי שמכיל רכז עם חוכמת משחק וגארד יצירתי.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 09 מרץ 2014, 14:45

er79 כתב:לא יודע, אני מעדיף להמר. שורה תחתונה, עם כל ההישגים שבלאט הביא אותנו אליהם, כמאמן ראשי השיא שלו היה גמר יורוליג. זה עדיין לא קפיצת מדרגה מבחינתי. אני רוצה לראות קודם כל קבוצה חכמה ואטרקטיבית. לגבי המאמן, שנגיע לגשר נחצה אותו. עוד עכשיו סבלנו ממאמן לא רע אבל שלא הביא אותנו להישגים מרחיקי לכת, דהיינו תארים, ובנה ברוב העונות שלו פה כמאמן ראשי קבוצות משעממות ולרוב לא אינטיליגנטיות. עכשיו אני בעד לחוות כמה שנים עם הדבר ההפוך, מאמן אולו פחות עם רקורד ורזומה, אבל קבוצה חכמה ואטרקטיבית יותר. אלא אם כן לשם שינוי בלאט, בעזרת ההנהלה, יסכים וישכיל לשנות פאזה וייבנה לנו קבוצה איכותית יותר, עם קו אחורי שמכיל רכז עם חוכמת משחק וגארד יצירתי.

אני לא חושב שיש קבוצה עם התקציב של מכבי שמגיעה לפיינל פורים באופן קבוע, או אפילו פעם בעשור. אני חושב שזה נאיבי לחשוב שגודס יצליח להביא גביעי אירופה עם תקציב של 8-9 מליון דולר ומגבלות החוק הרוסי.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 09 מרץ 2014, 15:43

זה לא משנה, הייתי רוצה לראות מאמן יצירתי שחושב יצירתי, ומשתמש בחוכמה במגבלות התקציב שיש לו. אפשר למשל להשקיע בשני שחקנים איכותיים ולהוזיל את שאר העמדות. אני רוצה לראות שינוי קונספט. נמאס כבר מהנישה של שחקני יורוקאפ משלימים. זה לא הוכיח את עצמו, לא מוכיח את עצמו, ולא יוכיח את עצמו.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 09 מרץ 2014, 17:18

er79 כתב:זה לא משנה, הייתי רוצה לראות מאמן יצירתי שחושב יצירתי, ומשתמש בחוכמה במגבלות התקציב שיש לו. אפשר למשל להשקיע בשני שחקנים איכותיים ולהוזיל את שאר העמדות. אני רוצה לראות שינוי קונספט. נמאס כבר מהנישה של שחקני יורוקאפ משלימים. זה לא הוכיח את עצמו, לא מוכיח את עצמו, ולא יוכיח את עצמו.

אני איתך בעניין הזה, אבל אני יודע טוב מאוד שמאמן אחר קרוב לוודאי ישיג הישגים פחותים מבלאט. אני רוצה לראות קבוצה אטרקטיבית עם שחקני יורוליג לגיטימיים שמשחקת כדורסל יצירתי ואני מוכן לקחת את הסיכון שקבוצה כזו תפספס את ההצלבה.
roy1000

הודעהעל ידי אלמוג » 09 מרץ 2014, 19:20

קודם כל- להאריך חוזה לבלותנ'טל עד סוף הקריירה עם אופציה לקריירה נוספת.
שנית- לשחרר את צמד הליצנים היקמן את רייס ולהביא גארד איכותי לצד אוחיון.

מעבר לזה, אני זורם.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי jol9 » 09 מרץ 2014, 21:17

er79 כתב:
roy1000 כתב:

לא יודע, אני מעדיף להמר. שורה תחתונה, עם כל ההישגים שבלאט הביא אותנו אליהם, כמאמן ראשי השיא שלו היה גמר יורוליג. זה עדיין לא קפיצת מדרגה מבחינתי. אני רוצה לראות קודם כל קבוצה חכמה ואטרקטיבית. לגבי המאמן, שנגיע לגשר נחצה אותו. עוד עכשיו סבלנו ממאמן לא רע אבל שלא הביא אותנו להישגים מרחיקי לכת, דהיינו תארים, ובנה ברוב העונות שלו פה כמאמן ראשי קבוצות משעממות ולרוב לא אינטיליגנטיות. עכשיו אני בעד לחוות כמה שנים עם הדבר ההפוך, מאמן אולו פחות עם רקורד ורזומה, אבל קבוצה חכמה ואטרקטיבית יותר. אלא אם כן לשם שינוי בלאט, בעזרת ההנהלה, יסכים וישכיל לשנות פאזה וייבנה לנו קבוצה איכותית יותר, עם קו אחורי שמכיל רכז עם חוכמת משחק וגארד יצירתי.

אני חושב שאתה וכולנו נתאכזב מאוד אם וכאשר זה יעמוד למבחן. זה לא שבלאט הוא היחיד שיכול לאמן את מכבי, אלא שבלאט הוא מניה בטוחה. כמו שאנחנו לרוב
יורדים על פדרמן כי הוא מביא לנו הימורים כמו רייס והיקמן, כך צריך להודות שלפחות בצד של המאמן, הם לא מהמרים.

האם יש סיכוי שמכבי תביא לכאן שני כוכבים ומאמן חדש ותתרסק? ברור. האם יש סיכוי שזה יקרה עם בלאט? פחות גדול.

אני הייתי שמח אם משהו היה משתנה, אבל מצד שני, אני נהנה מהקבוצה כמו שהיא עכשיו. עם סופו, פניני וסמית' חדים, יש גם הזדהות עם השחקנים על הפרקט שנותנים את התחת
עבור המועדון, וזה לא מעט.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 11 מרץ 2014, 18:42

בעקבות העובדה שטיוס שוב לא משחק ביום חמישי.
הייתי שוקל להפרד ממנו בתום העונה. לדעתי יש לו
בעיית מחוייבות חריפה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שמואל1 » 11 מרץ 2014, 18:44

ankram כתב:בעקבות העובדה שטיוס שוב לא משחק ביום חמישי.
בעיית מחוייבות חריפה.

או אולי הוא באמת פצוע, לא חשבת על זה?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי refael » 11 מרץ 2014, 19:41

דריק בראון זה שחקן שמתאים לשחק לצד סופו?
תמונה
refael

הודעהעל ידי felix_r » 11 מרץ 2014, 19:42

refael כתב:דריק בראון זה שחקן שמתאים לשחק לצד סופו?

לא. כי אין לו קליעה טובה מבחוץ
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי ankram » 11 מרץ 2014, 19:48

שמואל1 כתב:
ankram כתב:בעקבות העובדה שטיוס שוב לא משחק ביום חמישי.
בעיית מחוייבות חריפה.

או אולי הוא באמת פצוע, לא חשבת על זה?

אולי.

אבל גם בנבחרת הוא לא שיחק בעקבות פציעה.

מלבד זאת מסתמן כפצוע כרוני ואם יש משהוא שמכבי לא יכולה להרשות לעצמה זה פצוע כרוני\חסר מחוייבות אחד.
פצוע כרוני בגב
וסנטר עם בעיית משקל וסבירות פציעה גבוהה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 11 מרץ 2014, 20:36

ankram כתב:אולי.

אבל גם בנבחרת הוא לא שיחק בעקבות פציעה.

מלבד זאת מסתמן כפצוע כרוני ואם יש משהוא שמכבי לא יכולה להרשות לעצמה זה פצוע כרוני\חסר מחוייבות אחד.
פצוע כרוני בגב
וסנטר עם בעיית משקל וסבירות פציעה גבוהה.

שילמת בקיץ בייאאוט של 300 אלף דולר בשביל להביא את טיוס, אז תזרוק אותו אחרי עונה אחת ותשלם לו עוד פיצוי? אין לטיוס תחליף כרגע בכל מקרה.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 11 מרץ 2014, 20:39

פספסתי משהו? איפה היה כתוב שהפרימדונה לא ישחק?
er79

הודעהעל ידי חנו'ש » 11 מרץ 2014, 20:56

er79 כתב:פספסתי משהו? איפה היה כתוב שהפרימדונה לא ישחק?

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 65197.html
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־30 אורחים