roy1000 כתב:קודי כתב:er79 כתב:אני מסכים עם mta. לא ברור לי אם הכמיהה לדלרוי ג'יימס נובעת מציניות או לא, אבל רבאק, שחקן שנופה מבני השרון, והשנה מצא את עצמו בברינדיסי או קבוצה קיקיונית אחרת בליגה האיטלקית, הוא לא שחקן של מליון דולר, ולא מגיע באיכויותיו לרמות שאחיו הגיע אליהן. הבעיה של מכבי הייתה ונשארה, ואני טוחן את זה כבר שנים, קו אחורי מעאפן, שהנסיבות לו הוא הנהלה קמצנית שמשום מה המוטו שלה הוא לשפוך יותר כספים על הקו הקדמי, ומאמן, שבעקביות המעצבנת שלו, לוקח לקו האחורי תמיד דוברי אנגלית, לרוב אמריקאים, קומבואים אתלטיים ושכונתיים, עם חכמת משחק של מלפפון חמוץ. הפגיעה בפארגו, שבמכבי צריכים כבר להפנים שהיא פגיעה אחת לכמה שנים, היא לא אמורה להיות גושפנקא שהסטטוס קוו הזה יישמר.
אני לא חושב שרועי התכוון לאחיו האמיתי של ג'יימס אלא לשחקן ברמה של שון ג'יימס הבריא, שמחירו בשוק הוא באזור המיליון דולר. לגבי הקו האחורי - אתה צודק לחלוטין. אם היו גארדים טובים עם קצת חוכמה ויכולת פיק אנד רול סבירה אז גם גבוה כמו דאנסטון היה מספיק לדקות בהן סופו בחוץ.
ברור שהכוונה לא הייתה לאח האמיתי של שון ג'יימס אלא לשחקן ברמתו. שחקן ברמה של ג'יימס הבריא קשה מאוד למצוא, ואלו שחקנים יקרים מאוד. אני בדעה שצריך ללכת על 4 שיכול לשחק 5, ולא על סנטר. מישהו כמו ג'וש דאנקן שיכול לתת גיוון להתקפה וגם לשמור על גבוהים. אני דווקא מרגיש מסדר עם הצמד סופו/טיוס בעמדה 5.
לגבי הקו האחורי - יהיה קשה לשדרג אותו בצורה משמעותית מכיוון שאוחיון הולך לקבל העלאה משמעותי לקראת השנה הבאה ואם ירצו לזרוק את רייס יצטרכו לתת לו פיצוי. אני לא רואה מצב שדני פדרמן מוציא סכום של מליון דולר על חקן שהוא לא פארגו וזה כבר תלוי בצסק"א וכמה כסף פארגו מוכן להשאיר על השולחן. אם בסופו של דבר זה כן יקרה, מכבי יכולה ללכת על שילוב של פארגו היקר עם קרלון בראון הזול יותר במקום היקמן ורייס.
אי מניח שינסו ללכת על משהו דומה למה שציינת: פארגו יחד עם היקמן (אם לא יקפוץ בדרישות) או בראון. אגב, יותר חשוב מכל שחקן הוא להאריך את החוזה של בלאט, מה שלצערי כנראה כבר לא יקרה.