המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:האמת שמכבי עשו לא מעט על כספי, אז על בחירת לוטרי יעשו הרבה.
rc4991 כתב:באמת??? ומה פרטיזן והקבוצות הסרביות/קרואטיות וכו' עושות אם לא למכור שחקנים תמורת סכומים גבוהים?
יש גם לא מעט שחקנים שנשאירם כמה שנים טובות אחרי הדראפט (תראה לדוגמא את מירוטיץ') וגם אם הם יעזבו ל-NBA אתה תקבל לא מעט כסף (שהשחקן ישלם מכספו)
LIAV10 כתב:האמת שמכבי עשו לא מעט על כספי, אז על בחירת לוטרי יעשו הרבה.
roy1000 כתב:rc4991 כתב:באמת??? ומה פרטיזן והקבוצות הסרביות/קרואטיות וכו' עושות אם לא למכור שחקנים תמורת סכומים גבוהים?
יש גם לא מעט שחקנים שנשאירם כמה שנים טובות אחרי הדראפט (תראה לדוגמא את מירוטיץ') וגם אם הם יעזבו ל-NBA אתה תקבל לא מעט כסף (שהשחקן ישלם מכספו)
על מי בדיוק פרטיזן עשו "הרבה כסף"?
אף אחד באירופה לא עושה כסף מגידול שחקני כדורסל.
rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:באמת??? ומה פרטיזן והקבוצות הסרביות/קרואטיות וכו' עושות אם לא למכור שחקנים תמורת סכומים גבוהים?
על מי בדיוק פרטיזן עשו "הרבה כסף"?
אף אחד באירופה לא עושה כסף מגידול שחקני כדורסל.
תגיד לי אתה רציני?
כל שחקן שפרץ אצלה חתם בסוף העונה בקבוצה עשירה ששילמה בייאאוט גבוה לפרטיזן
אתה מוזמן לראות כמה כסף הם יקבלו בקרוב על בוגדאנוביץ'
rc4991 כתב:תגיד לי אתה רציני?
MTA2311 כתב:מכבי היא פרטיזן\הכוכב האדום\לובליאנה וכו'?
פרוייקט כזה מתאים לשני סוגים של קבוצות:
1. קבוצות סרביות\קרואטיות\ליטאיות עם תקציב נמוך, שרוצות לגדל שחקנים בשביל למכור אותם.
2. קבוצות עשירות מאוד כמו ברצלונה\ריאל\וכו' שיכולות להרשות לעצמן להשקיע מליונים גם באקדמיה וגם בקבוצה הבוגרת.
אין באמצע.
roy1000 כתב:rc4991 כתב:תגיד לי אתה רציני?
אני רציני לחלוטין. הם לא קיבלו כסף גדול על אף שחקן. גרושים וגם זה בקושי. אז אולי בייאאוט של כמה מאות אלפים זה יפה לקבוצה כמו פרטיזן, אב לזה חסר ממשעות לחלוטין למכבי.
אין שום שחקן באירופה שמקבל בייאאוט של 7 ספרות. רוביו בזמנו היה היחידי ששילם לא מעט. כל השאר זה כסף קטן וחסר משמעות לקבוצה כמו מכבי.
MTA2311 כתב:מה זה מה הקשר? למה אני צריך להעתיק שיטת ניהול מקבוצה כמו פרטיזן? כמה שחקנים כבר תמכור? אחד בשנה? זה יכסה לך את ההוצאות?
אני לא סומך על פדרמן בשיט. להזכיר לך את יקנעם? ורסאץ'?
למכבי אין את הפריבילגיה להשקיע מיליונים באקדמיה, כשהיא בקושי יכולה להעמיד סגל של טופ 8 כל עונה.
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:מה זה מה הקשר? למה אני צריך להעתיק שיטת ניהול מקבוצה כמו פרטיזן? כמה שחקנים כבר תמכור? אחד בשנה? זה יכסה לך את ההוצאות?
למכבי אין את הפריבילגיה להשקיע מיליונים באקדמיה, כשהיא בקושי יכולה להעמיד סגל של טופ 8 כל עונה.
למה להעתיק מפרטיזן? כי ככה משיגים בכל שנה את השחקנים הטובים באירופה
אם כבר עשית את ההשוואה לפרטיזן,ולובליאנה ומנגד לבארסה וראיל אז אני אתן לך דוגמא הפוכה:
יש שתי דרכים להשיג שחקן על:
1.להחתים אותו בגיל צעיר על חוזה ארוך טווח ולהשקיע בו בשנים האלה עד שהוא הופך לשחקן ענק
2.להחתים את אותו שחקן אחרי הפריצה שלו על חוזה עתק ולא לפני שהעברת גם סכום גבוה עבור ביי אאוט עבורו
אני מעדיף את האופציה הראשונה והאמת שהאופציה השניה בכלל לא ריאלית עבורנו
אני בטוח שההשקעה תישא פירות כשבעוד כמה שנים ישחקו בקבוצה הבוגרת כמה מהכישרונות הגדולים באירופה
שוב-לא חייבים למכור אותם ולדעתי זה יהיה אפילו רצוי שנשאיר אותם כאן ונהנה משחקנים תותחים במחיר מציאה
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:מה זה מה הקשר? למה אני צריך להעתיק שיטת ניהול מקבוצה כמו פרטיזן? כמה שחקנים כבר תמכור? אחד בשנה? זה יכסה לך את ההוצאות?
למה להעתיק מפרטיזן? כי ככה משיגים בכל שנה את השחקנים הטובים באירופה
אם כבר עשית את ההשוואה לפרטיזן,ולובליאנה ומנגד לבארסה וראיל אז אני אתן לך דוגמא הפוכה:
יש שתי דרכים להשיג שחקן על:
1.להחתים אותו בגיל צעיר על חוזה ארוך טווח ולהשקיע בו בשנים האלה עד שהוא הופך לשחקן ענק
2.להחתים את אותו שחקן אחרי הפריצה שלו על חוזה עתק ולא לפני שהעברת גם סכום גבוה עבור ביי אאוט עבורו
אני מעדיף את האופציה הראשונה והאמת שהאופציה השניה בכלל לא ריאלית עבורנו
אני בטוח שההשקעה תישא פירות כשבעוד כמה שנים ישחקו בקבוצה הבוגרת כמה מהכישרונות הגדולים באירופה
שוב-לא חייבים למכור אותם ולדעתי זה יהיה אפילו רצוי שנשאיר אותם כאן ונהנה משחקנים תותחים במחיר מציאה
פרטיזן משיגה כל שנה את השחקנים הכי טובים באירופה? פספסתי משהו?
שחקן על לא יהיה במכבי בחיים. גם אם היא תחתים פוטנציאל עצום בגיל 16, בגיל 22 הוא יהיה בנבא, או בקבוצה שתשלם לו יותר כסף. זה לא שאפשר פשוט להחליט להשאיר אותו כאן, אף אחד לא יחתום פה על חוזה ל15 שנה. אם כבר הימור, אז עדיף הימור כמו עשו על פארגו לדוגמה, אבל כולנו פה לא בקטע של הימורים.
לדעתי עדיף לנגפורד אחד ביד משני בוגדאנוביץ' על העץ.
MTA2311 כתב:מכבי היא פרטיזן\הכוכב האדום\לובליאנה וכו'?
פרוייקט כזה מתאים לשני סוגים של קבוצות:
1. קבוצות סרביות\קרואטיות\ליטאיות עם תקציב נמוך, שרוצות לגדל שחקנים בשביל למכור אותם.
2. קבוצות עשירות מאוד כמו ברצלונה\ריאל\וכו' שיכולות להרשות לעצמן להשקיע מליונים גם באקדמיה וגם בקבוצה הבוגרת.
אין באמצע.
rc4991 כתב:אצל רוב השחקנים שמסומנים מראש ככוכבים הבאים יש ביי אאוטים גבוהים מאוד
לא יודע כמה פרטיזן קיבלה על אותם שחקנים אבל זה לא מעט וזה גם לא משנה כי אם מדובר במעט כסף אז מכבי תשאיר אותם אצלה ותהנה משחקנים תותחים במחירים נמוכים
מקובי כתב:קאחה גידלה את ספליטר ופלייס, והיא באיזור חיוג תקציבי שלנו.
roy1000 כתב:מקובי כתב:קאחה גידלה את ספליטר ופלייס, והיא באיזור חיוג תקציבי שלנו.
לקאחה של ספליטר היה תקציב גדול בהרבה.
בכל מקרה, קאחה לא "נהנתה" בכלום מ"גידול" ספליטר. היא שילמה לו מחיר שוק מלא ולא קיבלה סטנ אחד כשהוא הלך ל-NBA. כנ"ל לגבי סקולה, נוצ'יוני ופריג'יוני
מקובי כתב:הוא שיחק שם משהו כמו 7 שנים.
להגיד שהם לא נהנו ממנו זו שטות.
ואני חושב שכן שלמו עליו ביי אאוט מסוים.
roy1000 כתב:מקובי כתב:קאחה גידלה את ספליטר ופלייס, והיא באיזור חיוג תקציבי שלנו.
לקאחה של ספליטר היה תקציב גדול בהרבה.
בכל מקרה, קאחה לא "נהנתה" בכלום מ"גידול" ספליטר. היא שילמה לו מחיר שוק מלא ולא קיבלה סטנ אחד כשהוא הלך ל-NBA. כנ"ל לגבי סקולה, נוצ'יוני ופריג'יוני
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, JarJarBinx, omerk ו־23 אורחים