פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ההכנות לעונה הבאה

23 מרץ 2014, 23:17

הכנות לעונה הבאה :
1. מחליף בעלים .
2. אחרי 1 כבר לא משנה מה יעשו , זה בטוח יהיה יותר טוב...

23 מרץ 2014, 23:17

שמואל1 כתב:
roy1000 כתב:לא מעניין אותי כבר העונה הבאה. פשוט לא מעניין אותי.
אני רוצה לדעת את הראש של מי מביאים לי הלילה?

אם לא יקרה כלום הלילה, אני בעד לצאת להפגין מול משרדי ההנהלה ולהחרים את כל המשחקים עד להודעה חדשה.
ברגע שזה יקרה, אולי משהו יזוז.

בסדר. לך תפגין.

23 מרץ 2014, 23:18

אולי עוד הכנה לעונה הבאה: לטוס מהליגה המסריחה הזאת.
(אל תדאגו, גם אז מגדל לא יקחו אליפות)

23 מרץ 2014, 23:21

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:
roy1000 כתב:לא מעניין אותי כבר העונה הבאה. פשוט לא מעניין אותי.
אני רוצה לדעת את הראש של מי מביאים לי הלילה?

אם לא יקרה כלום הלילה, אני בעד לצאת להפגין מול משרדי ההנהלה ולהחרים את כל המשחקים עד להודעה חדשה.
ברגע שזה יקרה, אולי משהו יזוז.

בסדר. לך תפגין.

למה ככה?
שמואל, אנחנו איתך... אני כבר אירגנתי את כל הפורום. כולם יהיו מול החלון של החדר של דני פדרמן הלילה ב24:00 אחרי הקלאסיקו. תגיע.

24 מרץ 2014, 00:02

חייבים לעשות שינוי רציני עונה הבאה, פניני בלו וסופו צריכים להיות הבסיס, מבחינתי גם סמית יכול לעוף מפה עונה הבאה.

24 מרץ 2014, 00:20

הפסד משפיל, מביך, מרגיז, ______ (הכנס "סופרלטיב" נוסף כאן)- מסכים עם כל זה לחלוטין. אבל- לדעתי היום (וגם מחר) לא צריך לעשות כלום ולא לקבל שום החלטה מיידית.
אף פעם לא ניהלתי וגם לא מאמין שיצא לי לנהל קבוצת ספורט מקצוענית, אבל אני כן חושב שלקבל החלטות בעלות השפעה מיידית (כמו לכרות ספורטיבית ראשים) ממש אחרי מכה (שוב ספורטיבית, למרות שלא רק) תהיה טעות. החלטות כאלו צריך לקבל לאחר מחשבה שקולה ובקור רוח, לא בלהט הרגע- לא משנה כמה מחורבן אותו רגע.
עוד נדע ימים, משחקים ועונות טובות יותר. שיהיה לילה טוב לכולם.

24 מרץ 2014, 08:55

עוד דבר שהוכח אתמול זה שאוחיון לא צריך להיות הרכז הפותח שלנו

24 מרץ 2014, 10:11

שמעתי היום את אורי אלון ברדיו. הבחור נשמע מפוכח ומאוד מאוד רגוע ויודע מה הוא רוצה.
דני זייפני כבר היה מתהלך כמו איזה טווס ומחלק ראיונות ומזמין כתבות עומק, ועל הדרך שוכח שמדובר במשחק שאין לו הרבה חשיבות מקצועית, אלא בעיקר סמלית.
אורי אלון יודע שהמטרה שלו היא אחרת.

והוא הצהיר, או יותר נכון חידד שני דברים - המטרה של מגדל היא יורוליג תוך שלוש שנים ושבעונה הבאה התקציב יעלה משמעותית.

לאור ההצהרה השניה, אין ספק שמכבי צריכה לעשות התאמות ושינויים. בעיקר במקומות שבהם היא בוחרת שחקנים כמו היקמן ורייס כשברבע מחיר אפשר להביא
שחקנים טובים בהרבה.

24 מרץ 2014, 10:16

עד לפני שנה, הייתי עוד אומר שאם מכבי תפסיד אליפות שנייה ברצף, ולא תעלה לפיינל פור, בטח יהיה איזה זעזוע משמעותי. לפחות מבחינת התקציב.
עכשיו אני לא אתפלא אם ישאירו פה את היקמן\רייס. גם פדרמן, בדיוק כמו אורי אלון, יודע בדיוק מה הוא רוצה להשיג ואיך הוא יעשה את זה. רק חבל שזה לא תואם את הציפיות של אף אחד שאוהב את המועדון הזה.

24 מרץ 2014, 10:23

rc4991 כתב:עוד דבר שהוכח אתמול זה שאוחיון לא צריך להיות הרכז הפותח שלנו

צודק. בוא ניתן את המפתחות לטייריס "כריס פול 2.0" רייס.
(אני יודע שלא לזה התכוונת, אבל זה המשמעות של המשפט שכתבת בעידן דני פדרמן).

24 מרץ 2014, 11:08

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:עוד דבר שהוכח אתמול זה שאוחיון לא צריך להיות הרכז הפותח שלנו

צודק. בוא ניתן את המפתחות לטייריס "כריס פול 2.0" רייס.
(אני יודע שלא לזה התכוונת, אבל זה המשמעות של המשפט שכתבת בעידן דני פדרמן).

שניכם צודקים, שורה תחתונה. רייס פח ואוחיון לא יכול להישאר רכז ראשון. אני צועק את זה מהיום שרייס חתם ומהיום שאוחיון הוצב כרכז ראשון. למעט סדרה מעולה מול פנתינייקוס לפני שנתיים, אי אפשר לקרוא לאוחיון רכז איכותי או רכז פותח בקבוצת יורוליג גדולה.

27 מרץ 2014, 17:25

גרינוולד שופך קצת אור על ההכנות של מכבי לעונה הבאה:
התובנה הזו תוליד בקיץ מהפכה. הראשונה בצוות האימון והשנייה בסגל השחקנים. מבחינת יישום תוכנית העבודה לטווח רחוק, המערכת נקלעה למלכוד: בעונה שעברה, משהיה ידוע שבלאט ממשיך, הייתה מכבי יכולה להניע מהלכים מול מועמדים פוטנציאלים כבר בשלב הזה. מחלקת הסקאוטינג הייתה יכולה להקדים קבוצות אחרות. כעת לא ברור מי יאמן (לא בלאט, ככל הנראה), ולכן הסקאוטים יכולים, לכל היותר, לגבש רשימת מועמדים, אך לא לקדם מועמדות של שחקן ספציפי זה או אחר.

מי שצפויים להיפרד ממכבי הם היקמן, ז'יז'יץ', איגלס ו(אולי) רייס, שזוכה ללובי גדול יותר מהאחרים מאחורי הקלעים. במובן מסוים, הם קורבנות של הפילוסופיה המקצועית של בלאט. גם שון ג'יימס, שחתום אבל לא באמת שיחק העונה, צפוי לעזוב בשל הבעיות בגבו. דווין סמית', שמחזיק בחוזה לעונה נוספת, בספק – בשל ניתוח שאמור לעבור בברכו (סביר להניח שיישאר). הזר היחיד שמקומו נראה מובטח בשלב זה הוא שחורציאניטיס. בגזרת הישראלים מחפשת מכבי להתחזק – בלו טרם הודיע אם יישאר, אבל בכל מקרה, לצידו של פניני שחוזהו יוארך ואוחיון, טיוס ולנדסברג שחתומים, תנסה מכבי להתחזק בישראלי בכיר נוסף. בסיס של שישה ישראלים בכירים, חמישה זרים בכירים ופרוספקט אחד יפזר את ההשקעה הכספית של מכבי על פני פחות שחקנים, יוכל לקבץ במכבי יותר כישרון, ואולי כך, יחד עם מאמן אחר, תישבר תקרת הזכוכית ברבע הגמר.

כמה נקודות:
1) טוב לדעת שסופו ישאר ושהזרים המאכזבים יעופו מפה
2) הם ממש מפגרים שהם עדיין נותנים קרדיט לרייס האיום והישארות שלו בקבוצה תהיה יריקה בפנים שלנו
3) צריך לחשוב טוב בקיץ מה עושים עם סמית',בטח כשהוא הולך לעבור ניתוח בברך
4) אפשר כבר להגיד שג'יימס לא ישאר כאן וממש כואב לי עליו
5) נראה שגם ההנהלה רוצה סגל קצר אבל מצד שני הם מדברים בסופו של דבר על סגל עם 12 שחקנים כך שהם סותרים את עצמם

28 מרץ 2014, 16:10

במכבי תל אביב ממשיכים בהכנות לעונה הבאה, וכפי שפורסם בוואלה! ספורט, ג'רמי פארגו נמצא בראש מעייניה של סגנית האלופה. בקבוצה רוצים להחזיר את הגארד האמריקאי, ויחכו לסיום העונה כדי לראות את ההתפתחויות עימו בצסק"א מוסקבה. עם או בלי קשר, פארגו ערך לפני כחודש גיחה קצרה לארץ.

שחקן נוסף ש-"תמיד נמצא על הכוונת", כדברי גורמים במועדון, הוא ריצ'רד הנדריקס. מה שברור הוא שג'ו אינגלס, אשר ממשיך לאכזב את אנשי מכבי תל אביב, לא ימשיך. לעומת זאת, במכבי מרוצים מאוד מתפקודו של גיא פניני – על הפרקט ומחוצה לו, ויעשו מאמצים רבים להאריך את חוזהו. גזרת הישראלים במכבי עומדת להתעבות, כשבן רייס מועמד להצטרף.

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2733226

1.הגעה של פארגו תשדרג אותנו בכמה רמות וזה השחקן שאני הכי רוצה לראות כרגע במכבי
2.הנדריקס לעומת זאת ממש לא המועמד המוביל שלי וצריך ללכת על סנטר יותר התקפי כמו המילטון
3.לא חושב שיש מקום לבן רייס כל עוד פניני ולנדסברג פה

28 מרץ 2014, 16:42

עמדה 5 המורכבת מסופו, הנדריקס וטיוס היא עמדה לא רעה בכל, ואפילו די טובה.
הבעיה היא כמובן שכולם יודעים שהסכומים שריצ'י מרוויח כיום הם הרבה מעבר למה שהוא שווה, ואפילו אם יהיה מוכן לרדת קצת (מה שאני די מאוד בספק), זה עדיין יהיה ככל הנראה יותר מידי עבורו.
וכולנו יודעים שהשמיכה במכבי קצרה וסכום גבוה על עמדה 5 אומר פחות כסף על עמדות יותר בעייתיות.

אני לא בטוחה שעמדת הסנטר הנוסף, היא לא עמדה שעדיף לנו פשוט להמר עליה ולחפש הימור זול כאשר הדגש הוא על תכונות אופי הדומות לאילו של שון ג'יימס.
אני בטוחה שלא חסרים כל מיני פליטי מחנות ודי ליג מעניינים.

28 מרץ 2014, 17:29

נמאס כבר מהפטיש הזה של בלאט לסנטרים של מטר וסיגריה. במה הנדריקס טוב מאלכס ת'יוס בדיוק חוץ מזה שהוא פחות בכיין? שחקן סתמי לחלוטין.
הדבר הראשון והדחוף ביותר שצריך להביא לקבוצה זה מוח. ולבעוט מפה את היקמן לליגה הלאומית.

28 מרץ 2014, 17:35

שחף כתב:נמאס כבר מהפטיש הזה של בלאט לסנטרים של מטר וסיגריה. במה הנדריקס טוב מאלכס ת'יוס בדיוק חוץ מזה שהוא פחות בכיין? שחקן סתמי לחלוטין.
הדבר הראשון והדחוף ביותר שצריך להביא לקבוצה זה מוח. ולבעוט מפה את היקמן לליגה הלאומית.

האמת שגם ככה רוב הסיכויים שבלאט לא יהיה כאן שנה הבאה, אז מה קשור הנדריקס?
אלא אם כן הוא גם הפטיש של גודס... ;)

28 מרץ 2014, 17:38

שחף כתב:נמאס כבר מהפטיש הזה של בלאט לסנטרים של מטר וסיגריה. במה הנדריקס טוב מאלכס ת'יוס בדיוק חוץ מזה שהוא פחות בכיין? שחקן סתמי לחלוטין.

הנדריקס שחקן הרבה יותר טוב מטיוס אני לא מבין איך אתה משווה בכלל , חוץ מזה הוא לא יבקש פתיחת חוזה ושדרוג באמצע העונה בגלל כמה משחקים סבירים ...

28 מרץ 2014, 17:44

אני חושב שטיוס שחקן נחמד, אבל להנדריקס לעומתו, יש קליעה סבירה/סבירה מינוס מחצי מרחק ויש לו פוסט-אפ די יעיל. הבעיה היחידה איתו היא כאמור, המחיר.

28 מרץ 2014, 17:49

סליחה, לא יותר טוב, במה הוא שונה בדיוק מת'יוס? שניהם בערך באותו גובה, לשניהם אין פוסט אפ, ההבדל היחיד במשחק ביניהם זה שהנדריקס חתום לחוזה של מיליון יורו בשנה ות'יוס עולה 350K. אם כבר מביאים סנטר במקום ג'יימס, שיהיה מישהו ארוך ומאסיבי שאשכרה משנה זריקות בצבע ולא שחקן שאין הבדל משמעותי בינו לבין ת'יוס בסגנון המשחק

28 מרץ 2014, 17:56

שחף כתב:סליחה, לא יותר טוב, במה הוא שונה בדיוק מת'יוס? שניהם בערך באותו גובה, לשניהם אין פוסט אפ, ההבדל היחיד במשחק ביניהם זה שהנדריקס חתום לחוזה של מיליון יורו בשנה ות'יוס עולה 350K. אם כבר מביאים סנטר במקום ג'יימס, שיהיה מישהו ארוך ומאסיבי שאשכרה משנה זריקות בצבע ולא שחקן שאין הבדל משמעותי בינו לבין ת'יוס בסגנון המשחק

אני לא סובל את הנדריקס, אבל יש הבדל בינו לבין טיוס. טיוס לא רק נמוך, אלא גם רזה. הנדריקס הרבה יותר רחב ומאסיבי ממנו.
נושא נעול