המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:לא מעניין אותי כבר העונה הבאה. פשוט לא מעניין אותי.
אני רוצה לדעת את הראש של מי מביאים לי הלילה?
אם לא יקרה כלום הלילה, אני בעד לצאת להפגין מול משרדי ההנהלה ולהחרים את כל המשחקים עד להודעה חדשה.
ברגע שזה יקרה, אולי משהו יזוז.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:roy1000 כתב:לא מעניין אותי כבר העונה הבאה. פשוט לא מעניין אותי.
אני רוצה לדעת את הראש של מי מביאים לי הלילה?
אם לא יקרה כלום הלילה, אני בעד לצאת להפגין מול משרדי ההנהלה ולהחרים את כל המשחקים עד להודעה חדשה.
ברגע שזה יקרה, אולי משהו יזוז.
בסדר. לך תפגין.
rc4991 כתב:עוד דבר שהוכח אתמול זה שאוחיון לא צריך להיות הרכז הפותח שלנו
roy1000 כתב:rc4991 כתב:עוד דבר שהוכח אתמול זה שאוחיון לא צריך להיות הרכז הפותח שלנו
צודק. בוא ניתן את המפתחות לטייריס "כריס פול 2.0" רייס.
(אני יודע שלא לזה התכוונת, אבל זה המשמעות של המשפט שכתבת בעידן דני פדרמן).
התובנה הזו תוליד בקיץ מהפכה. הראשונה בצוות האימון והשנייה בסגל השחקנים. מבחינת יישום תוכנית העבודה לטווח רחוק, המערכת נקלעה למלכוד: בעונה שעברה, משהיה ידוע שבלאט ממשיך, הייתה מכבי יכולה להניע מהלכים מול מועמדים פוטנציאלים כבר בשלב הזה. מחלקת הסקאוטינג הייתה יכולה להקדים קבוצות אחרות. כעת לא ברור מי יאמן (לא בלאט, ככל הנראה), ולכן הסקאוטים יכולים, לכל היותר, לגבש רשימת מועמדים, אך לא לקדם מועמדות של שחקן ספציפי זה או אחר.
מי שצפויים להיפרד ממכבי הם היקמן, ז'יז'יץ', איגלס ו(אולי) רייס, שזוכה ללובי גדול יותר מהאחרים מאחורי הקלעים. במובן מסוים, הם קורבנות של הפילוסופיה המקצועית של בלאט. גם שון ג'יימס, שחתום אבל לא באמת שיחק העונה, צפוי לעזוב בשל הבעיות בגבו. דווין סמית', שמחזיק בחוזה לעונה נוספת, בספק – בשל ניתוח שאמור לעבור בברכו (סביר להניח שיישאר). הזר היחיד שמקומו נראה מובטח בשלב זה הוא שחורציאניטיס. בגזרת הישראלים מחפשת מכבי להתחזק – בלו טרם הודיע אם יישאר, אבל בכל מקרה, לצידו של פניני שחוזהו יוארך ואוחיון, טיוס ולנדסברג שחתומים, תנסה מכבי להתחזק בישראלי בכיר נוסף. בסיס של שישה ישראלים בכירים, חמישה זרים בכירים ופרוספקט אחד יפזר את ההשקעה הכספית של מכבי על פני פחות שחקנים, יוכל לקבץ במכבי יותר כישרון, ואולי כך, יחד עם מאמן אחר, תישבר תקרת הזכוכית ברבע הגמר.
במכבי תל אביב ממשיכים בהכנות לעונה הבאה, וכפי שפורסם בוואלה! ספורט, ג'רמי פארגו נמצא בראש מעייניה של סגנית האלופה. בקבוצה רוצים להחזיר את הגארד האמריקאי, ויחכו לסיום העונה כדי לראות את ההתפתחויות עימו בצסק"א מוסקבה. עם או בלי קשר, פארגו ערך לפני כחודש גיחה קצרה לארץ.
שחקן נוסף ש-"תמיד נמצא על הכוונת", כדברי גורמים במועדון, הוא ריצ'רד הנדריקס. מה שברור הוא שג'ו אינגלס, אשר ממשיך לאכזב את אנשי מכבי תל אביב, לא ימשיך. לעומת זאת, במכבי מרוצים מאוד מתפקודו של גיא פניני – על הפרקט ומחוצה לו, ויעשו מאמצים רבים להאריך את חוזהו. גזרת הישראלים במכבי עומדת להתעבות, כשבן רייס מועמד להצטרף.
שחף כתב:נמאס כבר מהפטיש הזה של בלאט לסנטרים של מטר וסיגריה. במה הנדריקס טוב מאלכס ת'יוס בדיוק חוץ מזה שהוא פחות בכיין? שחקן סתמי לחלוטין.
הדבר הראשון והדחוף ביותר שצריך להביא לקבוצה זה מוח. ולבעוט מפה את היקמן לליגה הלאומית.
שחף כתב:נמאס כבר מהפטיש הזה של בלאט לסנטרים של מטר וסיגריה. במה הנדריקס טוב מאלכס ת'יוס בדיוק חוץ מזה שהוא פחות בכיין? שחקן סתמי לחלוטין.
הדבר הראשון והדחוף ביותר שצריך להביא לקבוצה זה מוח. ולבעוט מפה את היקמן לליגה הלאומית.
שחף כתב:סליחה, לא יותר טוב, במה הוא שונה בדיוק מת'יוס? שניהם בערך באותו גובה, לשניהם אין פוסט אפ, ההבדל היחיד במשחק ביניהם זה שהנדריקס חתום לחוזה של מיליון יורו בשנה ות'יוס עולה 350K. אם כבר מביאים סנטר במקום ג'יימס, שיהיה מישהו ארוך ומאסיבי שאשכרה משנה זריקות בצבע ולא שחקן שאין הבדל משמעותי בינו לבין ת'יוס בסגנון המשחק
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־22 אורחים