LIAV10 כתב:בכה או לא, היו לו שני שחקנים של מעל מיליון דולר.
אולי רק אם מחשבים פיצויי בייאאוט, כי אני לא זוכרת אף אחד כזה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:בכה או לא, היו לו שני שחקנים של מעל מיליון דולר.
חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:בכה או לא, היו לו שני שחקנים של מעל מיליון דולר.
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:מקאדו 3 כתב:rc4991 כתב:שמואל1 כתב:שמעון מזרחי: "לא מחפשים מאמן, מקווה שבלאט יישאר"
אחרי 3 הפסדים וכשהספקולציות על עתידו של מאמן מכבי ת"א כבר מופרחות לאוויר בהנהלה הביעו אמון: "אנחנו מעריכים אותו ורוצים שימשיך איתנו".
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 66412.html
אני מאוד מקווה שבלאט ישאר אבל קשה לי להאמין שזה יקרה
פדרמן ורקאנטי שונאים אותו יותר מדי
למה אתה כל כך רוצה שישאר ? בגלל פיינל פור אחד ? בלי הסיפורים על מוציא את המקסימום מהשחקנים ( אלה אם אתה חושב שמה שזה עתה ראית זה המקסימום מההרכב הזה ) וההצלחה בנבחרת רוסיה מה הוא עושה שהוא הפך פה לקדוש ? ההשפלות הגדולות בהיסטוריה ? העונה הכי בזיונית ? בחירת שחקנים מפגרים ?
אולי איזה צעיר עם ראש פתוח יביא רכז לבן ומוכשר במקום נוגחיי הקירות האלה שבלאט אוהב ? אולי 4 נורמלי ? או 2 ? או 3 ?
זה כמובן לא סוטר את העובדה שייש הנהלה צעירה ועלובה .
כן,בלאט מוציא יותר ממה שהתקציב מאפשר לו ועל זה קשה להתווכח
במסגרת הניהול של פדרמן קשה מאוד לבנות קבוצה כמו שאתה רוצה
קשה מאוד לבנות קבוצה כמו שרוצים, זה נכון.
ובכל זאת למעט עונתו הראשונה, באף עונה לא הרגיש לי כאילו הוא מיקסם את התקציב שהוא קיבל.
זה תמיד מרגיש כאילו בכסף של הבחירות השגויות וכל השחקנים הלא שייכים שבאים והולכים אפשר לעשות יותר.
הוא ללא ספק ממקסם את היכולת של הסגלים העלובים שנבנים, אבל הוא לא ממקסם מלכתחילה את התקציב שהוא מקבל עם סגל ששווה יותר ממה שהוא עולה
toja27 כתב:rc4991 כתב:Maccabikid כתב:לכן אנחנו נראים ככ טוב בליגה? גם שם בלאט עם תקציב דפוק? לכן חטפנו 30 לפני שבןע?
לכל קבוצה יש נפילות וזה לא שאני בא להגן עליו כי תאמין לי שאני גם ממש מתעצבן מההפסדים האלה
בינתיים מה שקובע זה המצב שלנו בכללי ובמיוחד ביורוליג שם אנחנו במצב טוב עם סיכוי לפיינל פור
אני לא מסכים, מה שקובע זה איך הקבוצה נראית בכל המסגרות. אין באמת הפרדה בין איך שהקבוצה נראית בליגה ובין איך שהיא נראת ביורוליג. עונה שעברה הגענו בסוף בקושי להצלבה ואז פגשנו את ריאל מדריד וחטפנו תבוסה. באותו זמן בליגה איבדנו את האליפות. זה לא צירוף מקרים. צריכים להסתכל על החוזק של הקבוצה באופן כללי ומשם לקבוע.
חנו'ש כתב:toja27 כתב:האמת שעוד לא ראינו מאמן אחר על הקווים ב"עידן התקציבים המצומצמים" ככה שלהגיד שבלאט מוציא את המקסימום מהמצב זאת רק דעה והשערה ועוד לא הוכח בשום מקום.
התקציב אומנם הולך ומצטמצם אבל הצמצום התחיל לדעתי כבר אחרי עונת 2008, כך שגם פיני (ואפי, אבל זה לא נחשב) חי בעידן הזה גם אם התקציב שלו היה גבוה מהנוכחי.
LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:בכה או לא, היו לו שני שחקנים של מעל מיליון דולר.
לאמפה ואם אני לא טועה אנדרסון.
גם ויזנייבסקי עקץ באיזה 700-800 K אם אני לא טועה.
LIAV10 כתב:אנדרסון בא מציבונה, אבל דפק שם 15 נקודות, 5 ריב׳ ושניני אסיסטים וחטיפות.
עצוב שמכבי כבר לא מסוגלים להנחית שחקן שדופק כזאת סטט׳ ביורוליג.
Maccabikid כתב:לכן אנחנו נראים ככ טוב בליגה? גם שם בלאט עם תקציב דפוק? לכן חטפנו 30 לפני שבןע?
Maccabikid כתב:לכן אנחנו נראים ככ טוב בליגה? גם שם בלאט עם תקציב דפוק? לכן חטפנו 30 לפני שבןע?
roy1000 כתב:Maccabikid כתב:לכן אנחנו נראים ככ טוב בליגה? גם שם בלאט עם תקציב דפוק? לכן חטפנו 30 לפני שבןע?
למכבי יש תקציב שחקנים של סביב ה- 8 מליון דולר. לירושלים יש תקציב של כ- 4 מליון (ששווה בת'כלס 7 מליון) ולחיפה סביב ה- 3.5 מליון+ (ששווה גם יותר).
לפני כמה שנים למכבי היו תקציבים של פי 3-5 מהיריבות. בפערים היום, אין למכבי ייתרון איכותי משמעותי.
jol9 כתב:roy1000 כתב:Maccabikid כתב:לכן אנחנו נראים ככ טוב בליגה? גם שם בלאט עם תקציב דפוק? לכן חטפנו 30 לפני שבןע?
למכבי יש תקציב שחקנים של סביב ה- 8 מליון דולר. לירושלים יש תקציב של כ- 4 מליון (ששווה בת'כלס 7 מליון) ולחיפה סביב ה- 3.5 מליון+ (ששווה גם יותר).
לפני כמה שנים למכבי היו תקציבים של פי 3-5 מהיריבות. בפערים היום, אין למכבי ייתרון איכותי משמעותי.
לא הבנתי איך 4 מליון שווה ל-7...
er79 כתב:לא הייתי מגדיר את רייט ודאנקן כשחקנים שהשווי שלהם מעל חצי מליון דולר. עדיין לא, בכל אופן.
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:Maccabikid כתב:לכן אנחנו נראים ככ טוב בליגה? גם שם בלאט עם תקציב דפוק? לכן חטפנו 30 לפני שבןע?
לא הבנתי איך 4 מליון שווה ל-7...
כי הם מחזיקים שחקן כמו ברייסי רייט שהוא שחקן של חצי מליון דולר פלוס ב- 100 אלף (אחרי שסמארה התפרקה), ואת דאנקן שהוא שחקן של חצי מליון פלוס ב- 200 אלף. גם אליהו במחיר נמוך וגם פרחובסקי. שהאיכות של הסגל שווה בערך לקבוצה של 7 מליון. גם חיפה שווים יותר מהתקציב שלהם עם דונטה סמית', יבזורי ורנדל במחירים נמוכים.
זו הסיבה שאנחנו מפסידים - הפערים בתקציב מאוד הצטמצמו. בתקופת השושלת הפערים היו פי 4-5 מהמתחרות. היום זה אולי 30% וגם זה בספק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], משה ו־12 אורחים