שמואל1 כתב:מקובי כתב:אתה שוכח שאנחנו נמצאים בימים חדשים.
בעבר זה היה נכון, כי לא הייתה שום אלטרנטיבה בישראל לקבוצה אחרת שתשחק ביורוליג.
החל מעונה הבאה, יש עוד קבוצה בישראל שיכולה להעמיד תקציב בסדר גודל של מכבי ולמלא אולם בסדר גודל של מכבי.
כבר אין למכבי עליונות מוחלטת, ונצטרך לעבוד הרבה יותר קשה כדי לשמור על הרישיון.
קודם כל, לאט לך עם האלטרנטיבה. צריך לחכות ולראות.
לאט לך גם אם זה שהם יכולים למלא אולם בסדר גודל של מכבי (לדעתי אשליות... הם לא ממלאים במשחקי ליגה רגילים את מלחה... אתה מדבר כאן על עלייה של 7000 צופים למשחק! זה מטורף. לכל דבר יש תהליך וגם פה זה יהיה)
ודבר אחרון למה אתה חושב שאם י-ם תקבל רישיון זה יהיה על חשבון מכבי?
גם מכבי לא ממלאת את ההיכל במשחקי ליגה רגילים. חוץ מזה, ירושלים תמלא בקלות את הארנה במשחקי יורוליג. יש מספיק קהל ותהיה התלהבות עצומה.
קשה לי להאמין ששתי קבוצות ישראליות יקבלו רישיון ליורוליג.
מה הקשר למכבי? מכבי ממלאת את ההיכל ביורוליג.
ירושלים לא ממלאת כרגע 3000 במשחקי ליגה רגילים, אתה מדבר כאילו הם יכולים למלא אולם של 10000 בקלות (קח בחשבון שאין להם כמות קהל כמו של מכבי בהתייחס לגודל המועדון הכולל... עם כל הכבוד להפועל קטמון והפועל י-ם)
יכול להיות שמשחקים גדולים (ריאל, צסק"א, ברצלונה וכד') הם ימלאו אבל אתה באמת רואה אותם ממלאים לאורך זמן מול פרטיזן, ז'לגיריס וכד'- כי אני לא.
אם קשה לך להאמין ששתי קבוצות ישראליות יקבלו רישיון ליורוליג ואתה בונה על זה שירושלים תחליף את מכבי אז אין לי מה לומר חוץ מזה שאתה חי בסרט שלא יתממש.
מכבי תהיה ביורוליג בעשור הקרוב בלי קשר לתוצאות שלה לדעתי.
גודל המועדון, המסורת, כמות הקהל שהיא מביאה, כמות הרייטינג שהיא מביאה שווים ליורוליג יותר מהפועל ירושלים (עם כל הכבוד)