04 אפריל 2014, 00:28
שמואל1 כתב:היורוליג זאת ליגה פרטית.
אתה לא צריך הצלחות מדהימות או 15 אלף אוהדים בכל משחק כדי לקבל רישיון A. זה עוזר, אבל לא תנאי.
צריך יחסי ציבור ולובי רחב. למכבי נכון להיום יש את זה בשפע בזכות שמעון מזרחי. גם כסף דרך אגב, לא מזיק.
אחרת, איך אתה מסבירים את רישיון A של באיירן מינכן, ז'לגיריס, פרטיזן?
04 אפריל 2014, 00:30
מקובי כתב:שמואל1 כתב:מקובי כתב:שמואל1 כתב:הרישיון של מכבי מגיע בעיקר מיחסי ציבור של שמעון מזרחי בהנהלת היורוליג.
מכבי מאז השושלת קבוצת יורוליג בינונית, ולא משיגה ניצחונות על הגדולות ביותר.
שמעון מזרחי לא יישאר במכבי לנצח. ברגע שהוא יעזוב, מכבי תצטרך להילחם בליגה הישראלית כדי להוכיח את עצמה מול היורוליג.
פחחחחח אתה מאמין לעצמך?
מכבי קבוצת טופ 8 לגיטימית, ממלאת את האולם שלה ב11,000 צופים כל שבוע (והוא כמעט סולד אאוט במנויים)
אתה באמת חושב שאם שמעון יעזוב (נקווה שלא יקרה לעולם) מכבי תאבד מיד את הרישיון שלה? אתה חי בסרטים וכדאי שתקום מהם במהרה.
שמעון יעזוב בשנים הקרובות, בטח אם פדרמן ימשיך להרוס את המותג.
מכבי לא תאבד את הרישיון באופן מיידי, אבל זה עלול לקרות אם מכבי תמשיך להפסיד אליפויות וכן להציג יכולת בינונית באירופה.
לדעתי שמעון לא יעזוב כל עוד הוא חי (אולי הוא יתנתק ויקח צעד אחורה אבל הוא בוודאות יהיה נשיא כבוד עד הסוף)
צא מהסרט, מכבי לא תאבד את הרישיון, תמיד יהיה מי שירצה ויקח אותה למעלה.
בינתיים המותג רק עולה, אני רק מדמיין בשנה הבאה שהכדורגל (ב"ה) יהיו בצ'מפיונס נגד באיירן ואז ישאלו את שוויינשטייגר או רובן (או גצה או מנדז'וקיץ') אם הם מכירים את מכבי מה תהיה התגובה שלהם... כן היינו במשחק של מועדון הכדורסל שלהם בשנה שעברה... עאלק ערך המותג יורד.
04 אפריל 2014, 00:31
rc4991 כתב:jol9 כתב:קבוצה טובה מילאנו. למכבי יש הרבה מזל אבל. יש ביורוליג השנה 3 קבוצות ששוות פיינל פור. למכבי היה את המזל לא להגריל אף אחת מהן בהצלבה.
אני חושב שבטופ 16 הנוכחי הכי כדאי לקבל את היריבות החזקות איתך
04 אפריל 2014, 00:32
04 אפריל 2014, 00:34
04 אפריל 2014, 00:36
אתה שוכח שאנחנו נמצאים בימים חדשים.
בעבר זה היה נכון, כי לא הייתה שום אלטרנטיבה בישראל לקבוצה אחרת שתשחק ביורוליג.
החל מעונה הבאה, יש עוד קבוצה בישראל שיכולה להעמיד תקציב בסדר גודל של מכבי ולמלא אולם בסדר גודל של מכבי.
כבר אין למכבי עליונות מוחלטת, ונצטרך לעבוד הרבה יותר קשה כדי לשמור על הרישיון.
04 אפריל 2014, 00:40
מקובי כתב:אתה שוכח שאנחנו נמצאים בימים חדשים.
החל מעונה הבאה, יש עוד קבוצה בישראל שיכולה להעמיד תקציב בסדר גודל של מכבי ולמלא אולם בסדר גודל של מכבי.
קודם כל, לאט לך עם האלטרנטיבה. צריך לחכות ולראות.
לאט לך גם אם זה שהם יכולים למלא אולם בסדר גודל של מכבי (לדעתי אשליות... הם לא ממלאים במשחקי ליגה רגילים את מלחה... אתה מדבר כאן על עלייה של 7000 צופים למשחק! זה מטורף. לכל דבר יש תהליך וגם פה זה יהיה)
ודבר אחרון למה אתה חושב שאם י-ם תקבל רישיון זה יהיה על חשבון מכבי?
04 אפריל 2014, 00:42
שמואל1 כתב:מקובי כתב:אתה שוכח שאנחנו נמצאים בימים חדשים.
לאט לך גם אם זה שהם יכולים למלא אולם בסדר גודל של מכבי (לדעתי אשליות... הם לא ממלאים במשחקי ליגה רגילים את מלחה... אתה מדבר כאן על עלייה של 7000 צופים למשחק! זה מטורף. לכל דבר יש תהליך וגם פה זה יהיה)
גם מכבי לא ממלאת את ההיכל במשחקי ליגה רגילים. חוץ מזה, ירושלים תמלא בקלות את הארנה במשחקי יורוליג. יש מספיק קהל ותהיה התלהבות עצומה.
קשה לי להאמין ששתי קבוצות ישראליות יקבלו רישיון ליורוליג.
04 אפריל 2014, 00:45
שמואל1 כתב:מקובי כתב:אתה שוכח שאנחנו נמצאים בימים חדשים.
גם מכבי לא ממלאת את ההיכל במשחקי ליגה רגילים. חוץ מזה, ירושלים תמלא בקלות את הארנה במשחקי יורוליג. יש מספיק קהל ותהיה התלהבות עצומה.
קשה לי להאמין ששתי קבוצות ישראליות יקבלו רישיון ליורוליג.
04 אפריל 2014, 00:48
04 אפריל 2014, 00:51
שמואל1 כתב:אני רוצה לקחת את הדיון הזה למקום אחר.
אם אומרים לכם עכשיו- חוזרים לסדרות מלאות בליגה הישראלית, ובתמורה לכך מכבי מוותרת על רישיון A והקבוצה שתזכה באליפות תקבל את הרישיון.
מה אתם אומרים? הרי מבחינה ספורטיבית זה המצב האידיאלי. הקבוצה הטובה יותר, תשחק ביורוליג.
דיון מעניין. אני בעצמי לא בטוח מה התשובה שלי.
04 אפריל 2014, 00:53
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:אני רוצה לקחת את הדיון הזה למקום אחר.
אם אומרים לכם עכשיו- חוזרים לסדרות מלאות בליגה הישראלית, ובתמורה לכך מכבי מוותרת על רישיון A והקבוצה שתזכה באליפות תקבל את הרישיון.
מה אתם אומרים? הרי מבחינה ספורטיבית זה המצב האידיאלי. הקבוצה הטובה יותר, תשחק ביורוליג.
בכלל לא דיון ובטח שלא מעניין
ליורוליג יש חוזה עם קבוצות מסוימות ולא רק עם מכבי
אם מלאגה נשארת למרות שסיימה במקום השמיני בליגה אז אנחנו יכולים להישאר תמיד
04 אפריל 2014, 01:00
04 אפריל 2014, 01:00
חנו'ש כתב:אגב, באתר היורוליג השם המלא של באיירן הוא: FC Bayern Munich
פעם אחרונה שבדקתי, FC אומר FOOTBALL CLUB....
04 אפריל 2014, 01:02
LIAV10 כתב:ואחר כל אתה כותה נאומים שאתה לא אוהד מגדל.
שמואל1 כתב:אני רוצה לקחת את הדיון הזה למקום אחר.
felix_r כתב:חנו'ש כתב:אגב, באתר היורוליג השם המלא של באיירן הוא: FC Bayern Munich
פעם אחרונה שבדקתי, FC אומר FOOTBALL CLUB....
גם של בארסה זה ככה FC Barcelona
04 אפריל 2014, 01:03
felix_r כתב:שמואל1 כתב:אני רוצה לקחת את הדיון הזה למקום אחר.
אבל רישיון A הקבוצות מקבלות מהיורוליג ולא מהליגה המקומית, ככה שזה לא קשור
04 אפריל 2014, 01:05
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:ואחר כל אתה כותה נאומים שאתה לא אוהד מגדל.
מה אתה רוצה?
זאת שאלה אידיאולוגית בשבילנו בתור אנשי ספורט מצד אחד ואוהדי מכבי מצד שני.
יש פה דילמה ושאלה מוסרית ערכית של ספורטיביות אידיאלית מול אהדת הקבוצה.
כמו שאמרתי, אני בעצמי לא בטוח בתשובתי . תופתע שאני נוטה לכיוון אהדת הקבוצה.
04 אפריל 2014, 01:06
שמואל1 כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:אני רוצה לקחת את הדיון הזה למקום אחר.
אבל רישיון A הקבוצות מקבלות מהיורוליג ולא מהליגה המקומית, ככה שזה לא קשור
סביר להניח שאם מכבי תפנה ליורוליג יחד עם המנהלת , יהיה אפשרי להגיע להסדר כזה.
השאלה מה אתם הייתם בוחרים.