04 אפריל 2014, 22:55
roy1000 כתב:yzafrir כתב:אתה יכול לשלוח לי את הדוחות הכספיים של מכבי ? כנראה ששוב פעם אבדתי אותם....
מכבי אולי לא מנהלת את התקציב שיש לה בצורה נכונה אבל אין לה סכומים של 500K יורו רק לבייאוט ועוד לפחות מיליון יורו נטו לעונה לשחקן...
אם ינסו להביא את פארגו שנה הבאה זה רק אם צסק"א תנסה להפטר ממנו ללא תמורה ובשכר של לא יותר ממליון (מה שרצו לתת לו אז...) ולכן לא בטוח שזו תיהיה ההצעה הכי גבוהה שהוא יקבל...
די, נו. מה אתה מסנה לשחק אותה מטומטם? גם רענן כץ ועוד 20 מקורות אחרים פרסמו את ההכנסות של מכבי. עוד לפני כמה שנים זה נע סביב ה- 20 מליון דולר ומאז זה רק עלה.
אין למכבי 500K לבייאאוט? בסדר. אולי בסרט של דני פדרמן. יש למכבי יותר כסף מלכל קבוצה באירופה. השאלה היא לאן זה הולך.
05 אפריל 2014, 08:32
jol9 כתב:הכסף של ההכנסות מממן את כל מה שקורה במועדון - שחקנים, מאמנים, תשלומים קבועים, טיסות, משכורות,... זה ידוע הרי שהבעלים כמעט ולא מכניסים את היד לכיס.
היו עונות בהן הם קצת השקיעו, והיו כאלה שהם נשארו ברווח.
זה מה יש.
נכון להיום, אין הרבה הבדל בין היכולות הכלכליות של הנהלת מכבי לבין זו של בני הרצליה או ראשון. היכולות הכלכליות של הנהלת חיפה ושל מגדל גבוהות בהרבה, רק שההכנסות
שלהם הם משהו כמו עשירית ממכבי במקרה הטוב.
05 אפריל 2014, 09:00
roy1000 כתב:jol9 כתב:הכסף של ההכנסות מממן את כל מה שקורה במועדון - שחקנים, מאמנים, תשלומים קבועים, טיסות, משכורות,... זה ידוע הרי שהבעלים כמעט ולא מכניסים את היד לכיס.
זה מה יש.
נכון להיום, אין הרבה הבדל בין היכולות הכלכליות של הנהלת מכבי לבין זו של בני הרצליה או ראשון. היכולות הכלכליות של הנהלת חיפה ושל מגדל גבוהות בהרבה, רק שההכנסות
הכסף הולך לממן דברים לא ברורים ורק מחלק קטן ממנו מגיע לשחקנים. ההצהרה של צפריר שלמכבי אין חצי מליון לשלם ביי-אאוט על שחקן היא מגוכחת. הכסף קיים. אולי הוא הולך לתשלום משכורות לדני פדרמן ורקאנטי (או לאנשים אחרים שלא משחקים כדורסל), אבל כסף יש במכבי.
ממש אין לי סבלנות לפוזת הבת-יענה.
05 אפריל 2014, 11:10
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:הכסף של ההכנסות מממן את כל מה שקורה במועדון - שחקנים, מאמנים, תשלומים קבועים, טיסות, משכורות,... זה ידוע הרי שהבעלים כמעט ולא מכניסים את היד לכיס.
זה מה יש.
הכסף הולך לממן דברים לא ברורים ורק מחלק קטן ממנו מגיע לשחקנים. ההצהרה של צפריר שלמכבי אין חצי מליון לשלם ביי-אאוט על שחקן היא מגוכחת. הכסף קיים. אולי הוא הולך לתשלום משכורות לדני פדרמן ורקאנטי (או לאנשים אחרים שלא משחקים כדורסל), אבל כסף יש במכבי.
תראה, אנחנו קצת חוזרים לדיונים של לפני שנתיים-שלוש. לא חושב שהרבה השתנה מאז בהקשר הזה לא מבחינת מה שאנחנו יודעים, ולא מבחינת ההתנהלות.\
כנראה שיש דבר אחד שכמעט כולנו מסכימים עליו וזה שההנהלה לא מביאה כסף מהבית.
05 אפריל 2014, 12:23
שמואל1 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:הכסף של ההכנסות מממן את כל מה שקורה במועדון - שחקנים, מאמנים, תשלומים קבועים, טיסות, משכורות,... זה ידוע הרי שהבעלים כמעט ולא מכניסים את היד לכיס.
זה מה יש.
תראה, אנחנו קצת חוזרים לדיונים של לפני שנתיים-שלוש. לא חושב שהרבה השתנה מאז בהקשר הזה לא מבחינת מה שאנחנו יודעים, ולא מבחינת ההתנהלות.\
כנראה שיש דבר אחד שכמעט כולנו מסכימים עליו וזה שההנהלה לא מביאה כסף מהבית.
חבל שאי אפשר לאלץ את ההנהלה לפרסם את הדוחות החשבוניים- הכנסות מול הוצאות, כמו משרד ראש הממשלה.
אני סבור שהרווחים הולכים לכיס הפרטי של פדרמן ושות' במקום לחיזוק הקבוצה. כידוע מצב הפטרוכימיים לא טוב במיוחד וכנראה הפדרמנים משתמשים בכספי הקבוצה כדי להציל את עצמם.
05 אפריל 2014, 14:26
05 אפריל 2014, 14:52
05 אפריל 2014, 15:00
05 אפריל 2014, 15:06
MTA2311 כתב:מיליונים על שכירת נוקיה? אני אהיה מאוד מופתע אם זה יותר ממיליון.
ההוצאות של מכבי לא אמורות להיות יותר גבוהות משל מועדונים אחרים בסדר גודל הזה. ההכנסות בוודאות גבוהות יותר, מה שאמור להביא להתנהלות שונה לחלוטין.
05 אפריל 2014, 15:16
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:מיליונים על שכירת נוקיה? אני אהיה מאוד מופתע אם זה יותר ממיליון.
ההוצאות של מכבי לא אמורות להיות יותר גבוהות משל מועדונים אחרים בסדר גודל הזה. ההכנסות בוודאות גבוהות יותר, מה שאמור להביא להתנהלות שונה לחלוטין.
מדובר במיליונים . ליתר דיוק 2.1 מיליון לעונה על השכירות לא כולל הוצאות שיטור ואבטחה....
05 אפריל 2014, 15:33
05 אפריל 2014, 15:38
MTA2311 כתב:yzafrir כתב:MTA2311 כתב:מיליונים על שכירת נוקיה? אני אהיה מאוד מופתע אם זה יותר ממיליון.
מדובר במיליונים . ליתר דיוק 2.1 מיליון לעונה על השכירות לא כולל הוצאות שיטור ואבטחה....
כן, זה יוצא קצת פחות מ 2.1 מיליון שקל(לפי גלובס). ממש הוצאה משמעותית. רק מהשכרת תאי הצפייה בהיכל מכבי מרוויחה יותר מ2 מיליון דולר.
חוץ מזה, לקבוצה עם אולם בבעלותה, אין הוצאות? חשמל, מים, תשלומים לעירייה וכו'? לא בגלל השני מיליון שקל העלובים האלה מכבי מביאה לפה אפסים כמו רייס והיקמן
05 אפריל 2014, 15:43
05 אפריל 2014, 15:48
MTA2311 כתב:בגלובס כתוב שמחיר השכרת התאים נע בין 75 ל-120 אלף ד'. נוטה להאמין לזה.
לכל קבוצה יש הוצאות של טיסות ומלונות. אני לא מבין על מה אנחנו מתווכחים פה בכלל. אתה באמת חושב שההוצאות על האולם, משחקי חוץ, שכר אנשי מנהלה ושחקנים שכבר לא במועדון הם 11 מיליון דולר בעונה???? אם כן זאת סוג של שערורייה.
לא יודע כמה הקבוצה מכניסה. אני כן יודע שההנהלה לא יכולה להביא כסף מהבית ושהתקציב הוא 20 מיליון.
05 אפריל 2014, 15:52
05 אפריל 2014, 16:53
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:בגלובס כתוב שמחיר השכרת התאים נע בין 75 ל-120 אלף ד'. נוטה להאמין לזה.
לכל קבוצה יש הוצאות של טיסות ומלונות. אני לא מבין על מה אנחנו מתווכחים פה בכלל. אתה באמת חושב שההוצאות על האולם, משחקי חוץ, שכר אנשי מנהלה ושחקנים שכבר לא במועדון הם 11 מיליון דולר בעונה???? אם כן זאת סוג של שערורייה.
לא יודע כמה הקבוצה מכניסה. אני כן יודע שההנהלה לא יכולה להביא כסף מהבית ושהתקציב הוא 20 מיליון.
ז מה שגרינוולד פירסם ב-2010
http://sports.walla.co.il/?w=//1655900
הוא גם כותב שהתקציב של מכבי היה מאוזן , אפילו בגרעון קטן....
05 אפריל 2014, 17:17
05 אפריל 2014, 17:22
yzafrir כתב:רוי , אני לא מבין מה אתה רוצה מהאקט ?? זה עסק של 1.5 מיליון יורו נט !!!! לא שילמו את הסכומים האלו בתחילת העונה לפארגו אז אתה רוצה שיעשו את זה על האקט ???
05 אפריל 2014, 18:22
05 אפריל 2014, 18:30