מתכוננים למילאנו

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מתכוננים למילאנו

הודעהעל ידי jol9 » 04 אפריל 2014, 22:55

roy1000 כתב:
yzafrir כתב:אתה יכול לשלוח לי את הדוחות הכספיים של מכבי ? כנראה ששוב פעם אבדתי אותם....

מכבי אולי לא מנהלת את התקציב שיש לה בצורה נכונה אבל אין לה סכומים של 500K יורו רק לבייאוט ועוד לפחות מיליון יורו נטו לעונה לשחקן...

אם ינסו להביא את פארגו שנה הבאה זה רק אם צסק"א תנסה להפטר ממנו ללא תמורה ובשכר של לא יותר ממליון (מה שרצו לתת לו אז...) ולכן לא בטוח שזו תיהיה ההצעה הכי גבוהה שהוא יקבל...

די, נו. מה אתה מסנה לשחק אותה מטומטם? גם רענן כץ ועוד 20 מקורות אחרים פרסמו את ההכנסות של מכבי. עוד לפני כמה שנים זה נע סביב ה- 20 מליון דולר ומאז זה רק עלה.

אין למכבי 500K לבייאאוט? בסדר. אולי בסרט של דני פדרמן. יש למכבי יותר כסף מלכל קבוצה באירופה. השאלה היא לאן זה הולך.

הכסף של ההכנסות מממן את כל מה שקורה במועדון - שחקנים, מאמנים, תשלומים קבועים, טיסות, משכורות,... זה ידוע הרי שהבעלים כמעט ולא מכניסים את היד לכיס.
היו עונות בהן הם קצת השקיעו, והיו כאלה שהם נשארו ברווח.
זה מה יש.

נכון להיום, אין הרבה הבדל בין היכולות הכלכליות של הנהלת מכבי לבין זו של בני הרצליה או ראשון. היכולות הכלכליות של הנהלת חיפה ושל מגדל גבוהות בהרבה, רק שההכנסות
שלהם הם משהו כמו עשירית ממכבי במקרה הטוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 05 אפריל 2014, 08:32

jol9 כתב:הכסף של ההכנסות מממן את כל מה שקורה במועדון - שחקנים, מאמנים, תשלומים קבועים, טיסות, משכורות,... זה ידוע הרי שהבעלים כמעט ולא מכניסים את היד לכיס.
זה מה יש.

נכון להיום, אין הרבה הבדל בין היכולות הכלכליות של הנהלת מכבי לבין זו של בני הרצליה או ראשון. היכולות הכלכליות של הנהלת חיפה ושל מגדל גבוהות בהרבה, רק שההכנסות

הכסף הולך לממן דברים לא ברורים ורק מחלק קטן ממנו מגיע לשחקנים. ההצהרה של צפריר שלמכבי אין חצי מליון לשלם ביי-אאוט על שחקן היא מגוכחת. הכסף קיים. אולי הוא הולך לתשלום משכורות לדני פדרמן ורקאנטי (או לאנשים אחרים שלא משחקים כדורסל), אבל כסף יש במכבי.

ממש אין לי סבלנות לפוזת הבת-יענה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 05 אפריל 2014, 09:00

roy1000 כתב:
jol9 כתב:הכסף של ההכנסות מממן את כל מה שקורה במועדון - שחקנים, מאמנים, תשלומים קבועים, טיסות, משכורות,... זה ידוע הרי שהבעלים כמעט ולא מכניסים את היד לכיס.
זה מה יש.

הכסף הולך לממן דברים לא ברורים ורק מחלק קטן ממנו מגיע לשחקנים. ההצהרה של צפריר שלמכבי אין חצי מליון לשלם ביי-אאוט על שחקן היא מגוכחת. הכסף קיים. אולי הוא הולך לתשלום משכורות לדני פדרמן ורקאנטי (או לאנשים אחרים שלא משחקים כדורסל), אבל כסף יש במכבי.

תראה, אנחנו קצת חוזרים לדיונים של לפני שנתיים-שלוש. לא חושב שהרבה השתנה מאז בהקשר הזה לא מבחינת מה שאנחנו יודעים, ולא מבחינת ההתנהלות.\

כנראה שיש דבר אחד שכמעט כולנו מסכימים עליו וזה שההנהלה לא מביאה כסף מהבית.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 אפריל 2014, 11:10

jol9 כתב:
roy1000 כתב:
זה מה יש.

תראה, אנחנו קצת חוזרים לדיונים של לפני שנתיים-שלוש. לא חושב שהרבה השתנה מאז בהקשר הזה לא מבחינת מה שאנחנו יודעים, ולא מבחינת ההתנהלות.\

חבל שאי אפשר לאלץ את ההנהלה לפרסם את הדוחות החשבוניים- הכנסות מול הוצאות, כמו משרד ראש הממשלה.
אני סבור שהרווחים הולכים לכיס הפרטי של פדרמן ושות' במקום לחיזוק הקבוצה. כידוע מצב הפטרוכימיים לא טוב במיוחד וכנראה הפדרמנים משתמשים בכספי הקבוצה כדי להציל את עצמם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי itay92 » 05 אפריל 2014, 12:23

שמואל1 כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:
זה מה יש.

חבל שאי אפשר לאלץ את ההנהלה לפרסם את הדוחות החשבוניים- הכנסות מול הוצאות, כמו משרד ראש הממשלה.
אני סבור שהרווחים הולכים לכיס הפרטי של פדרמן ושות' במקום לחיזוק הקבוצה. כידוע מצב הפטרוכימיים לא טוב במיוחד וכנראה הפדרמנים משתמשים בכספי הקבוצה כדי להציל את עצמם.

תצאו מהסרט שרווחי הקבוצה מצילים את הפטרוכימים,עוד מיליון שניים גג לכיס של פדרמן לא יעזור לחוב של למעלה ממיליארד!!
itay92

הודעהעל ידי jol9 » 05 אפריל 2014, 14:26

מכבי זה לא בשביל להרוויח כסף אלא דברים אחרים כמו פרסום למשל.
אני לא מאמין שכסף ממכבי יכול להציל משהו. לא מדובר בסכומים כאלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 05 אפריל 2014, 14:52

אנחנו יכולים לדעת את ההכנסות אבל לא את ההוצאות . רק על שכירות ההיכל מכבי משלמת מיליונים !!! ההוצאות של מכבי חוץ מהמשכורות של השחקנים יש עוד מלא מלא הוצאות ואני די בטוח שברווח הם לא מסיימים את העונה .
אגב , גם ההכנסות ירדו מאז שערוץ 1 לא רוכש את זכויות השידור וערוץ 10 משלם הרבה פחות בשנים האחרונות .

כמו כולם אני גם די בטוח שהם לא מביאים כסף מהבית אלא במקרים חריגים .

ולא , ממש אין להם מאיפה להביא 500K יורו פלוס לפחות מליון יורו שכר לשחק בשלב כזה של העונה וגם לא בתחילת העונה . המצב של הבעלים היום שונה מאוד ממה שהיה לפני שנתיים שלוש....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 אפריל 2014, 15:00

מיליונים על שכירת נוקיה? אני אהיה מאוד מופתע אם זה יותר ממיליון.
ההוצאות של מכבי לא אמורות להיות יותר גבוהות משל מועדונים אחרים בסדר גודל הזה. ההכנסות בוודאות גבוהות יותר, מה שאמור להביא להתנהלות שונה לחלוטין.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 05 אפריל 2014, 15:06

MTA2311 כתב:מיליונים על שכירת נוקיה? אני אהיה מאוד מופתע אם זה יותר ממיליון.
ההוצאות של מכבי לא אמורות להיות יותר גבוהות משל מועדונים אחרים בסדר גודל הזה. ההכנסות בוודאות גבוהות יותר, מה שאמור להביא להתנהלות שונה לחלוטין.

מדובר במיליונים . ליתר דיוק 2.1 מיליון לעונה על השכירות לא כולל הוצאות שיטור ואבטחה....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 אפריל 2014, 15:16

yzafrir כתב:

מדובר במיליונים . ליתר דיוק 2.1 מיליון לעונה על השכירות לא כולל הוצאות שיטור ואבטחה....

כן, זה יוצא קצת פחות מ 2.1 מיליון שקל(לפי גלובס). ממש הוצאה משמעותית. רק מהשכרת תאי הצפייה בהיכל מכבי מרוויחה יותר מ2 מיליון דולר.
חוץ מזה, לקבוצה עם אולם בבעלותה, אין הוצאות? חשמל, מים, תשלומים לעירייה וכו'? לא בגלל השני מיליון שקל העלובים האלה מכבי מביאה לפה אפסים כמו רייס והיקמן
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי התנין » 05 אפריל 2014, 15:33

תקשיבו, אני לא יודע מה בדיוק במכבי עושים עם כל ההכנסות, אבל מדובר בעמותה ולכן היא לא יכולה לחלק את הרווחים של עצמה בין השותפים. מאידך, היא בהחלט יכולה לקבוע שכר גבוה מאוד למנהליה - להבדיל מדיבידנד - וסביר להניח שזהו המצב. ועדיין, גם אם המשכורות של המנהלים גבוהות מאוד, אני בספק אם מדובר בשכר כולל בגובה ההפרש בין סך הרווחים (נניח 20 מיליון דולר לפי הטיעונים כאן) לבין תקציב השחקנים ושאר הוצאות התפעול השוטפות של הקבוצה.
תקציב השחקנים של מכבי הוא בסביבות ה-9 מיליון דולר (45% מתקציב הקבוצה, כך לפי דברי הבעלים בראיונות מזדמנים). עוד 3-4 מיליון דולר על הוצאות (טיסות, אולם) ונשארנו עם 12-13 מיליון הוצאות. נראה לכם באמת שעוד 7-8 מיליון דולר הולכים לכיס של הבעלים בצורה של משכורות? יש רק שתי אפשרויות:
(1) הבעלים גנבים בצורה פסיכית.
(2) תקציב הקבוצה הוא לא 20 מיליון דולר אלא נמוך יותר.
התנין

הודעהעל ידי yzafrir » 05 אפריל 2014, 15:38

MTA2311 כתב:
yzafrir כתב:

כן, זה יוצא קצת פחות מ 2.1 מיליון שקל(לפי גלובס). ממש הוצאה משמעותית. רק מהשכרת תאי הצפייה בהיכל מכבי מרוויחה יותר מ2 מיליון דולר.
חוץ מזה, לקבוצה עם אולם בבעלותה, אין הוצאות? חשמל, מים, תשלומים לעירייה וכו'? לא בגלל השני מיליון שקל העלובים האלה מכבי מביאה לפה אפסים כמו רייס והיקמן

תא עולה 78K שקל לעונה כלומר 1.5 מליון שקל לעונה . לא יודע מאיפה הם הפליצו את המספר של 2 מיליון דולר לעונה
מעבר לזה יש את ההוצאות השוטפות על כל משחק ואת ההוצאות של הנסיעות למשחקי החוץ . יש תשלומים על שחקנים שכבר לא במועדון ....
בקיצור , מכבי יכלו לשלם יותר מ-500K כמו על היקמן אבל לא הרבה יותר ....
אולם בבעלותה יכול להכניס מאוד הרבה אירועים חוץ מכדורסל כמו שנוקיה מכניס...

דבר נוסף , הכנסות הקבוצה הוא לא 20 מיליון דולר .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 אפריל 2014, 15:43

בגלובס כתוב שמחיר השכרת התאים נע בין 75 ל-120 אלף ד'. נוטה להאמין לזה.
לכל קבוצה יש הוצאות של טיסות ומלונות. אני לא מבין על מה אנחנו מתווכחים פה בכלל. אתה באמת חושב שההוצאות על האולם, משחקי חוץ, שכר אנשי מנהלה ושחקנים שכבר לא במועדון הם 11 מיליון דולר בעונה???? אם כן זאת סוג של שערורייה.

לא יודע כמה הקבוצה מכניסה. אני כן יודע שההנהלה לא יכולה להביא כסף מהבית ושהתקציב הוא 20 מיליון.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 05 אפריל 2014, 15:48

MTA2311 כתב:בגלובס כתוב שמחיר השכרת התאים נע בין 75 ל-120 אלף ד'. נוטה להאמין לזה.
לכל קבוצה יש הוצאות של טיסות ומלונות. אני לא מבין על מה אנחנו מתווכחים פה בכלל. אתה באמת חושב שההוצאות על האולם, משחקי חוץ, שכר אנשי מנהלה ושחקנים שכבר לא במועדון הם 11 מיליון דולר בעונה???? אם כן זאת סוג של שערורייה.

לא יודע כמה הקבוצה מכניסה. אני כן יודע שההנהלה לא יכולה להביא כסף מהבית ושהתקציב הוא 20 מיליון.

ז מה שגרינוולד פירסם ב-2010

http://sports.walla.co.il/?w=//1655900

הוא גם כותב שהתקציב של מכבי היה מאוזן , אפילו בגרעון קטן....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 אפריל 2014, 15:52

זה הכל בגלל המשכורת של ההוא בפייסבוק, מרוויח כמו ספאנוליס :)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 05 אפריל 2014, 16:53

yzafrir כתב:
MTA2311 כתב:בגלובס כתוב שמחיר השכרת התאים נע בין 75 ל-120 אלף ד'. נוטה להאמין לזה.

ז מה שגרינוולד פירסם ב-2010

http://sports.walla.co.il/?w=//1655900

הוא גם כותב שהתקציב של מכבי היה מאוזן , אפילו בגרעון קטן....

מאז ההכנסות עלו (ביחד עם מחירי הכרטיסים) ב- 15% לפחות. מצד שני, תקציב השחקנים ירד לכיוון ה- 9 מליון דולר. מחלקת הסקאוט נסגרה. אז לאיפה עוד 4-5 מליון דולר נעלמים? מה זה שיווק ומכירות של 700 אלף דולר? משכרות לדריקס? לדני פדרמן? מה זה מנהלה במליון דולר?

זה גם היה לפני הצרות הפטרוכימיים. איזה משכורת מושך דני פדרמן? ורקאנטי? לא יכול להיות שההכנסות רק עולות ותקציב השחקנים יורד מעונה לעונה עד כדי מצב שאי אפשר להביא אפילו שחקן כמו האקט.

דרך אגב - מכבי היא לא עמותה. היא חברה בע"מ והם יכולים למשוך רווחים ודיבידנדים (מה גם שיש הפסדים צבורים משנים קודמות).
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 05 אפריל 2014, 17:17

רוי , אני לא מבין מה אתה רוצה מהאקט ?? זה עסק של 1.5 מיליון יורו נט !!!! לא שילמו את הסכומים האלו בתחילת העונה לפארגו אז אתה רוצה שיעשו את זה על האקט ???
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 05 אפריל 2014, 17:22

yzafrir כתב:רוי , אני לא מבין מה אתה רוצה מהאקט ?? זה עסק של 1.5 מיליון יורו נט !!!! לא שילמו את הסכומים האלו בתחילת העונה לפארגו אז אתה רוצה שיעשו את זה על האקט ???

האקט מקבל על החצי עונה הזו מליון יורו נטו? מדובר בבי-אאוט של חצי מליון דולר (או יורו) שאת הפירות ממנו אפשר לראות על פני שנים. בסה"כ זה שחקן דרג ב' באירופה ולמכבי אמורה להיות היכולת להתמודד על שחקנים כאלה.

מה הקשר לפארגו? פארגו קיבל חוזה של 2.5 מליון בצסק"א ובסכום הזה אפשר להביא שחקן טוב ממנו.
roy1000

הודעהעל ידי התנין » 05 אפריל 2014, 18:22

מכבי היא חברה בע״מ? מאיפה האינפורמציה הזאת? לא נראה לי סביר כי אז כל הרווחים של הקבוצה (ספונסרים, מנויים וכו׳) ימוסו במס חברות. הייתי שמח לקבל אסמכתא לכך.
התנין

הודעהעל ידי התנין » 05 אפריל 2014, 18:30

קיצר בדקתי ואכן, מכבי היא חברה בע״מ. מאוד הפתיע אותי למען האמת ויכול להסביר הרבה דברים. חברה במהותה קיימת כדי ליצור רווחים. מעניין מה המצב לגביי שאר הקבוצות בארץ ובאירופה.
התנין

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־15 אורחים