אשכול המלפפונים: מי יחליף את פארגו?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים: מי יחליף את פארגו?

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 23 אוגוסט 2011, 01:51

לא יודע האם זה בעיות מס או אי רצון של בלאט לראות את כספי במכבי . בן אדם מתנהג כמו פרמדונה , אני הבנתי שמכבי לא מעוניינת בחבר של אוון + אבא שלו (ואני לא מדבר על בוזגלו ) . הסיבה הרשמית זה עלות הביטוח לו , מה עוד שאין באפשרות מכבי להמשיך לשלם כמו לביטוח קיים כאין כזה ...
טיקי חוזר

הודעהעל ידי er79 » 23 אוגוסט 2011, 03:23

לא אבידה גדולה במיוחד. חשוב יותר להביא גארד במקום פארגו או את פארגו בעצמו, והסגל סגור.
er79

הודעהעל ידי שחר.ג. » 23 אוגוסט 2011, 03:49

לסיכום:
1.פארגו(?), פרקינס,פאפא,אוחיון,פארמר.
2.שייר,בורשטיין
3.פניני,סמית
4.אליהו,מאצ'בן,הנדיקס(?),בלו
5.סופו גיימס

סה"כ: 15

אחלה סגל בסופי. :D
תמונהg]
"כדורסל זה משחק שבחודשיים אתה יכול לעבור ממינוס 25 באוסישקין לפלוס 44 על בולוניה. אנחנו רק באוקטובר."
סמל אישי של המשתמש
שחר.ג.

הודעהעל ידי where is the love? » 23 אוגוסט 2011, 04:33

החלטה מצויינת של מכבי, שיהיה בהצלחה לעומרי כספי איפה שישחק!

יש עומס בעמדה שלו אנחנו לא צריכים לבנות לרוחב וחשוב מאוד לשמור על הקבוצה.
מהלך של הבאת כספי היה יוצר לחץ אדיר על המערכת.

אני בטוח שככה סמית' יוכל להשתלב בקבוצה, חכמת המשחק שלו ושל פאפאלוקס תעזור כמו החכמה של אידסון שכבר לא בקבוצה, גם בלו ופניני ימשיכו לצבור בטחון.

החלטה נהדרת, ואסף הנה הצלחנו!

עכשיו מכבי תוכל להתמקד בסאגת הרכז, פארגו או לא פארגו...או מישהו אחר, או בכלל לא...
היום שון גיימס נוחת אז שיהיה בהצלחה!
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי קובי » 23 אוגוסט 2011, 06:03

גם ללא כספי, הסגל בעיניי עדיין דיי שמן ורעוע בקו האחורי במידה ופארמר יעזוב.

לכן, אני מקווה שהסגל איננו סופי. כרגע הסגל כולל 13 שחקנים בכירים.
לדעתי לקו האחורי הכרחי שיוחתם גארד זר בכיר ע"ח פארגו המיועד לעזוב ובנוסף, עדיף בעיניי שמכבי ינסו לסגור את הסגל עם 12 שחקנים בכירים, ע"י השאלת מצ'באן או הנדריקס וטל בורשטיין, או לכל היותר עם 13 שחקנים בכירים, כולל הגארד הבכיר, טל ופארמר (מה שאומר שנסיים עונה ככל הנראה עם 12 בכירים ללא פארמר שאמור לעזוב).

1-2: גארד זר (ע"ח פארגו), פאפאס, אוחיון, פארמר, טל (?)
3: סמית', פניני
4-5: בלו, אליהו, מצ'באן\הנדריקס, ג'יימס, סופו

סה"כ זה יוצר סגל מאוזן הכולל 6 שחקני חוץ ו-6 שחקני פנים, שבהם 6 זרים ו-6 ישראלים.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי er79 » 23 אוגוסט 2011, 07:02

טל לא יושאל. אין סרט כזה. על אף שאני גם לא נלהב מהישארותו. הוא צפוי להתמנות לקפטן. אני גם לא מאמין שגבוה יושאל, כי בלאט כבר הבהיר שהוא רוצה רוטציה של 15 שחקנים בכירים לשלוש מסגרות. על אף הכעס והבוז שאני חש כרגע לפארגו, אני עדיין מקווה שהוא יתעשת ויתנצל כי הוא עדיין האופציה העדיפה. פרקינס יישאר כגיבוי במקרה שפארמר יעזוב. בעיניי דווקא הסגל צריך להיראות כך:
1. פארגו (או גארד זר. עדיף פארגו אבל אם הוא לא יבוא חייב להביא גארד נוסף אחרת הקו האחורי שלנו הוא מתכון לאסון), פרקינס, פפלוקאס,אוחיון, פרמאר.
2. שייר, בורשטיין.
3. סמית', פניני.
4. אליהו, מצ'באן, הנדריקס, בלו.
5. סופו, ג'יימס.

סה"כ 15 שחקנים בכירים, קאדר מושלם וחזק.
er79

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 23 אוגוסט 2011, 07:30

לומר שפרקינס היה השחקן הטוב ביותר במכבי, זו אמירה רחוקה מהמציאות.
אני רק אזכיר שבקיץ שעבר, היתה הסכמה כמעט גורפת לכך שפרקינס לא אמור להיות שחקן חמישיה, ומספר אנשים אף העדיפו לראות על-פניו שחקנים כמו דה קולו, קוק או פלניניץ' (השם ישמור).

בכל מקרה, פרקינס הוא לא שחקן ברמות של דיאמנטידיס, נבארו, לאנגפורד וניקולאס, וגם לא שחקן ברמה של פארגו.
אם פרקינס הוא הרפליקה של מכבי לשחקנים האילו, אנחנו בפירוש נמצאים בעמדת נחיתות, וזאת מבלי בכלל להזכיר את הגארדים האיכותיים שהצטרפו הקיץ ליורוליג.
אם מכבי באמת רוצה להישיר מבט אל הגדולות ביבשת, ומחפשת להחתים גארד מוביל ברמה גבוהה, פרקינס הוא פשוט לא הכתובת (ואדגיש, לא כשחקן מוביל).

עוד נקודה די מעניינת פה, היא שרוב הת'רד מלא בביקורת (שמא נומר התבכיינות) על בניית הסגל, אבל כאשר מגיע ידיעה (לא מבוססת במיוחד) על כך שמכבי מעוניינת בפרקינס, שהוא כרגע שחקן פצוע שבאופן ודאי לא יפתח את העונה, כל הביקורת משנה כיוון והופכת פתאום לאופטימיות קוסמית, וזאת כאשר ברמה הקמצועית, החתמתו של פרקינס מסתמנת כמשגה.
אובייקטיביות והוגנות, לא בדיוק עלו מהדיון הזה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 23 אוגוסט 2011, 07:44

חביב אורנג'ד כתב:לומר שפרקינס היה השחקן הטוב ביותר במכבי, זו אמירה רחוקה מהמציאות.
אני רק אזכיר שבקיץ שעבר, היתה הסכמה כמעט גורפת לכך שפרקינס לא אמור להיות שחקן חמישיה, ומספר אנשים אף העדיפו לראות על-פניו שחקנים כמו דה קולו, קוק או פלניניץ' (השם ישמור).

בכל מקרה, פרקינס הוא לא שחקן ברמות של דיאמנטידיס, נבארו, לאנגפורד וניקולאס, וגם לא שחקן ברמה של פארגו.
אם פרקינס הוא הרפליקה של מכבי לשחקנים האילו, אנחנו בפירוש נמצאים בעמדת נחיתות, וזאת מבלי בכלל להזכיר את הגארדים האיכותיים שהצטרפו הקיץ ליורוליג.
אם מכבי באמת רוצה להישיר מבט אל הגדולות ביבשת, ומחפשת להחתים גארד מוביל ברמה גבוהה, פרקינס הוא פשוט לא הכתובת (ואדגיש, לא כשחקן מוביל).

עוד נקודה די מעניינת פה, היא שרוב הת'רד מלא בביקורת (שמא נומר התבכיינות) על בניית הסגל, אבל כאשר מגיע ידיעה (לא מבוססת במיוחד) על כך שמכבי מעוניינת בפרקינס, שהוא כרגע שחקן פצוע שבאופן ודאי לא יפתח את העונה, כל הביקורת משנה כיוון והופכת פתאום לאופטימיות קוסמית, וזאת כאשר ברמה הקמצועית, החתמתו של פרקינס מסתמנת כמשגה.
אובייקטיביות והוגנות, לא בדיוק עלו מהדיון הזה.

קודם כל, מי שהעדיף את פלניניץ' וקוק ע"פ פרקינס בחמישייה, כנראה שהבין אחרי העונה האחרונה שזאת שטות.
פרקינס פחות טוב מדיאמנטידיס ונבארו, אבל מבחינת התרומה הכללית לקבוצה שלו הוא עלה על ניקולאס ועל לאנגפורד. הוא פחות כשרוני מהם - זה נכון, אבל תרומה זה לא רק כשרון (רוביו כשרוני בהרבה מדיאמנטידיס, איפה זה ואיפה זה).

הגארדים שהזכרת עולים הרבה מאוד כסף, ומכבי לא משלמת סכומים כאלה לשחקנים. גם פארגו כשרוני מפרקינס, אבל הוא בסה"כ נתן עונה אחת טובה ביורוליג (וגם לו היו עליות וירידות) ונבחר לחמישייה השניה שזה הישג שגם הלפרין חתום עליו. ככה שגם את פארגו לא הייתי שם באותה המדרגה עם נבארו ודיאמנטידיס.

להגיד שפרקינס הוא שחקן נחות ושהוא לא היה שחקן חשוב מאוד והטוב ביותר (או לכל הפחות אחד מהשניים הטובים ביותר) עד אשר נפצע, זאת ההתכחשות האמיתית למציאות.

מה שכן, השורה התחתונה שלך היא צודקת. פרקינס של היום, זה לא אותו השחקן שלפני הפציעה, ולכן בעניין שלו צריך לנהוג מאוד בזהירות, ולא לבנות עליו יותר מדי.

כל העניין שלי כאן, הוא שפשוט לא צריך לשכוח ולבטל את מה שפרקינס עשה, רק בגלל שפארגו נתן כמה משחקים גדולים בסיום העונה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 23 אוגוסט 2011, 09:14

פארגו לא סתם נתן כמה משחקים גדולים בסיום העונה, אלא גם נתן עונה שלמה פשוט פטנסטית.
הוא סיים את העונה כמלך הסלים ומלך האסיסטים של מכבי, והיה הגארד היחיד של מכבי שהיה בין מצטייני העונה של היורוליג.
למעשה, חוץ מדיאמנטידיס ואולי גם מקקאלב ואוקיץ', פשוט לא היו בעונה הקודמת רכזים טובים יותר מפארגו.

פרקינס נתן כמה משחקים טובים מאוד במכבי (בעיקר בתחילת העונה), אבל בשורה התחתונה, הוא לא שייך לקבוצת האיכות הגבוהה ביותר של הגארדים המשחקים ביורוליג, והוא פשוט שחקן פחות טוב מפארגו ומעוד לא מעט גארדים המשחקים באירופה.
לדעתי, אם פרקינס לא היה נפצע והיה עוזב את מכבי, הוא היה מוצא עצמו פחות או יותר באותו מצב של ד'אור פישר היום, קרי, שחקן ספסל בקבוצת יורוליג בינונית-טובה.
גם ההגנה שהיתה לחם חוקו של פרקינס, פשוט לא הספיקה מול השחקנים הגדולים של היבשת (ואני גם בספק אם בכלל ניתן לעצור כאלו שחקנים) והמגבלות ההתקפיות היו בעוכריה של מכבי לא אחת.

אי-אשפר לקחת מפרקינס את מה שהוא עשה, והוא אכן תרם הרבה למכבי. אבל מבחינת יכולות, הוא פשוט לא מספיק טוב בכדי להיות גארד מוביל (ועוד מהעמדה מס' 2) בקבוצת יורוליג השואפת לקחת את גביע אירופה, ועוד בעונה בה היורוליג נראת חזקה מתמיד.

אני גם די מסתייג מהאימרה לפי תרומתו של פרקינס לקבוצותו היתה גבוהה יותר מזו של לאנגפורד וניקולס לקבוצותיהם.
לאנגפוד החיזק כמעט לבדו את חימיקי בעונה שעברה, ורשם מספרים פשוט נהדרים (יותר מ15 נקודות למשחק), כאשר גם בצד ההגנתי הוא הצטיין.
ניקולס היה הכתובת של פאו כאשר משחק ההתקפה עמד, והיכולת שלו ליצור נקודות יש מאין היתה ni הגורמים המרכזיים המרכזיho לניצחונה של פאו על מכבי בגמר היורוליג.

אני חושב שאם מכבי תביא שחקן מסוגם של לנגפורד או ניקולס ע"ח פרקינס, היא רק תתחזק.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי ankram » 23 אוגוסט 2011, 09:41

חביבוס ,

הניתוח שלך הוא בעיקר ע"ב נתונים יבשים, התרומה של פרקינס אשתקד היתה מעל ומעבר לדפי הסטטאטיסטיקה.
זה כמו להגיד שבתקופה של הנפלד היו פוררורדים טובים ממנו , אבל אם תשאל אותי , לא היה כמוהו , כי על שחקנים כמו פרקינס ונדב , אומרים שהתרומה שלהם
היא מעבר לסטאטיסטיקה. מכבי של שנה שעברה היתה הקבוצה של פרקינס , בצלמו , ובדמותו , ממנו החל קו הגנת הגארדים העצום של מכבי ששחט קבוצות שלא נמצאות על הסקאלה של פאו , בארסה ותו לא.
לאנגפורד? פרקינס תרם לקבוצה שלו פי 20 ממה שתרם לאנגפורד (קבוצתו כלל לא עלתה משלב הבתים...) אז מה אם לאנגפורד קלע יותר? במה זה עזר יותר לקבוצה שלו?
פרקינס גם לא וויתר בליגה. ששחורצי התבזה מול קו הגבוהים של י-ם , או שפארגו נרדם עד לרבע הרביעי , פרקינס היה השחקן הכי טוב של מכבי בליגה , אולי למעט אליהו.

אז נכון , הוא פצוע , אבל לעשות לו כזאת דמוניזציה?

הלוואי ויחזור למכבי , ויחזור כמו גדול.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי er79 » 23 אוגוסט 2011, 10:08

אני מסכים עם אנקראם. לא ברור לי הדפוס העקבי של חוסר האמון וחוסר ההערכה שלך בפרקינס, גם מבחינת התרומה שלו במכבי בעונה שעברה, וגם מבחינת יכולתו לתרום בעונה הבאה. יכול להיות שבעונה שעברה ראית משחקים של קבוצה לבנונית שלובשת מדים צהובים במקום את משחקי היורוליג של מכבי? אני ראיתי פרקינס אחר. אני ראיתי נינג'ה שחירב את שחקני היריב, למעשה הוא היה המוציא לפועל העיקרי של הגנת הלחץ של בלאט, בסיועם של אידסון ופארגו. לא הכל רואים בסטטיסטיקה, ולבטח ובטח אין טעם לעשות השוואה בין מכבי עם פרקינס לבין מכבי ללא פרקינס, שעה שהוא נעדר משלושה וחצי משחקים ביורוליג. קצת הגינות.
er79

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 23 אוגוסט 2011, 10:10

הניתוח לי ממש לא מתבסס על נתונים יבשים אלא על תמונה כללית.
אני חושב שבשכלול כל הנתונים, פארגו הוא שחקן טוב בהרבה מפרקינס, ופרקינס הוא פשוט לא שחקן מספיק טוב בשביל להיות שחקן מוביל בקבוצה המעומדת לזכייה בגביע האירופה.

אני לא מבין איך מדברי עלה דבר כמו דימוניזציה ונראה שהנקודה שניסיתי להעביר לא הועברה.
אני לא טוען שפרקינס הוא שחקן לא טוב ועייני לא צרה בו. בסה"כ טענתי שהוא לא טוב מספיק לעמדה בה רוצים לראות אותו.
קח לדוגמא שחקן כמו דיוד בלו. אין חולק שמודבר בשחקן טוב ואחד שתרם הרבה מאוד למכבי (לדעתי, לא פחות מפרקינס), אך זה גם ברור שהוא אינו שחקן הנמנה עם צמרת שחקני היורוליג, הוא קצת נופל בין עמדות ועדיף שיעלה מן הספסל - כזה הוא בדיוק פרקינס.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 23 אוגוסט 2011, 10:15

הניתוח לי ממש לא מתבסס על נתונים יבשים אלא על תמונה כללית.
אני חושב שבשכלול כל הנתונים, פארגו הוא שחקן טוב בהרבה מפרקינס, ופרקינס הוא פשוט לא שחקן מספיק טוב בשביל להיות שחקן מוביל בקבוצה המעומדת לזכייה בגביע האירופה.

אני לא מבין איך מדברי עלה דבר כמו דימוניזציה ונראה שהנקודה שניסיתי להעביר לא הועברה.
אני לא טוען שפרקינס הוא שחקן לא טוב ועייני לא צרה בו. בסה"כ טענתי שהוא לא טוב מספיק לעמדה בה רוצים לראות אותו.
קח לדוגמא שחקן כמו דיוד בלו. אין חולק שמודבר בשחקן טוב ואחד שתרם הרבה מאוד למכבי (לדעתי, לא פחות מפרקינס), אך זה גם ברור שהוא אינו שחקן הנמנה עם צמרת שחקני היורוליג, הוא קצת נופל בין עמדות ועדיף שיעלה מן הספסל - כזה הוא בדיוק פרקינס.

שטויות, פרקינס היה חלק מחמישייה שהובילה את מכבי, איתו בחמישייה, להצלבה, ומי יודע לאן מכבי היתה מגיעה איתו גם בהמשך הדרך לפיינל פור. את כל התרומה החיובית שלו הוא תרם כשחקן חמישייה לצידו של פארגו. איך ריבונו של עולם אתה מסיק שהוא תורם טוב יותר מהספסל, עם העובדות בעונה שעברה דיברו בעד עצמן? ולגבי בלו, הצדק לשם שינוי עימך, בלו הוא שחקן שמשנה מומנטומים, כמו פפלוקאס, ולכן הוא קטלני יותר כשהוא עולה מהספסל. פרקינס לא קשור לשם ולא חצילים.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 23 אוגוסט 2011, 10:44

ankram כתב:חביבוס ,

הניתוח שלך הוא בעיקר ע"ב נתונים יבשים, התרומה של פרקינס אשתקד היתה מעל ומעבר לדפי הסטטאטיסטיקה.
זה כמו להגיד שבתקופה של הנפלד היו פוררורדים טובים ממנו , אבל אם תשאל אותי , לא היה כמוהו , כי על שחקנים כמו פרקינס ונדב , אומרים שהתרומה שלהם
היא מעבר לסטאטיסטיקה. מכבי של שנה שעברה היתה הקבוצה של פרקינס , בצלמו , ובדמותו , ממנו החל קו הגנת הגארדים העצום של מכבי ששחט קבוצות שלא נמצאות על הסקאלה של פאו , בארסה ותו לא.
לאנגפורד? פרקינס תרם לקבוצה שלו פי 20 ממה שתרם לאנגפורד (קבוצתו כלל לא עלתה משלב הבתים...) אז מה אם לאנגפורד קלע יותר? במה זה עזר יותר לקבוצה שלו?
פרקינס גם לא וויתר בליגה. ששחורצי התבזה מול קו הגבוהים של י-ם , או שפארגו נרדם עד לרבע הרביעי , פרקינס היה השחקן הכי טוב של מכבי בליגה , אולי למעט אליהו.

אז נכון , הוא פצוע , אבל לעשות לו כזאת דמוניזציה?

הלוואי ויחזור למכבי , ויחזור כמו גדול.

אי אפשר לנסח זאת טוב יותר!!

אתה וER79 הבהרתם מצויין את הנקודה שלי.

חביב, אני לא אוסיף על מה שנאמר, פרט לכך שזה בסדר שאוהד מסויים אוהב שחקן אחד יותר ושחקן אחר פחות. זה ידוע שפליקס לא מחבב במיוחד את פרקינס, ושאתה לא חיבבת בזמנו את לאזמה, וכו', אבל כמו שאמר ER79, צריך קצת הגינות, וההתייחסות שלך לדברים כאן, גם מעוותת את העובדות וגם לוקה בהגינות כלפי פרקינס.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 23 אוגוסט 2011, 10:49

אני חושב שפרקינס מספיק טוב בשביל להיות בחמישיה של קבוצת טופ יורוליג,אבל גם מצד שני לא מגיעים לא כל הסופרלטיבים האלו
נכון שהוא שחקן טוב וחשוב אבל יש לו גם הרבה מגרעות וממש אי אפשר לשים אותו ברמה של לאנגפורד,ניקולס ואחרים(ואל תחשבו שאני מזלזל בתרומה של פרקינס
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 23 אוגוסט 2011, 10:54

יוני, שוב, אני פשוט גורס שפרקינס הוא שחקן טוב, אך לא מספיק טוב בכדי לתפקד כשחקן מוביל. למעשה, רק בקיץ הקודם רוב הפורום חשב ככה.
אין כאן שום קטע של אוהב/לא אוהב או העדפת שחקן ע"ח שחקן אחר בגלל עיניינים של טעם.
אני מתבונן במכלול התכונות של פרקינס וגם בשחקנים הבכירים ביותר המשחקים בעמדתו ביורוליג, ואני פשוט לא רואה אותו שייך לאותה קבוצה.

אם כבר בקיץ האחרון עסקינן, אז שים לב שהמספרים של פרקינס כשחקן ספסל (בעונה שעברה) הם כמעט זהים למספרים שלו כשחקן מוביל (בעונה האחרונה), וזאת על אף מספר הדקות שגדל בעונה החולפת.
שחקנים מסוגו של פרקינס ,המובססים על הגנה, אתלטיות והתלהבות, והרבה פחות על כשרון, מתאימים יותר להיות שחקני ספסל (כמו גארסיה או דריק בזמנו) מאשר להיות שחקנים מובילים.
אולי הרבה אנשים לא זוכרים, אבל פרקינס כשחקן העולה מן הספסל היה שחקן המשנה מומנטומים, ועזר למכבי לא פחות כשחקני שישי מאשר כשחקן מוביל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 23 אוגוסט 2011, 11:03

יוני, שוב, אני פשוט גורס שפרקינס הוא שחקן טוב, אך לא מספיק טוב בכדי לתפקד כשחקן מוביל. למעשה, רק בקיץ הקודם רוב הפורום חשב ככה.
אין כאן שום קטע של אוהב/לא אוהב או העדפת שחקן ע"ח שחקן אחר בגלל עיניינים של טעם.
אני מתבונן במכלול התכונות של פרקינס וגם בשחקנים הבכירים ביותר המשחקים בעמדתו ביורוליג, ואני פשוט לא רואה אותו שייך לאותה קבוצה.

אם כבר בקיץ האחרון עסקינן, אז שים לב שהמספרים של פרקינס כשחקן ספסל (בעונה שעברה) הם כמעט זהים למספרים שלו כשחקן מוביל (בעונה האחרונה), וזאת על אף מספר הדקות שגדל בעונה החולפת.
שחקנים מסוגו של פרקינס ,המובססים על הגנה, אתלטיות והתלהבות, והרבה פחות על כשרון, מתאימים יותר להיות שחקני ספסל (כמו גארסיה או דריק בזמנו) מאשר להיות שחקנים מובילים.
אולי הרבה אנשים לא זוכרים, אבל פרקינס כשחקן העולה מן הספסל היה שחקן המשנה מומנטומים, ועזר למכבי לא פחות כשחקני שישי מאשר כשחקן מוביל.

אין לי שמץ של מושג מאיפה אתה מביא את הדברים האלה. חבל שאין לי אפשרות להראות לך את דעותיי על פרקינס בקיץ שעבר. הן היו יותר מחיוביות. וזה שהוא עלה כמחליף לוישנייבסקי, מעיד יותר על טיפשותו של פיני מאשר על חוכמתו (ויסלח לי פיני שהוא מאמן ענק, אבל בעונתו האחרונה במכבי הוא היה שבע, גאוותן וזלזל ביריבותיו). פרקינס היה ראוי לשחק בחמישייה הרבה יותר מוויז. ובטח שהמספרים של פרקינס בעונה האחרונה היו זהים לאלו של העונה שעברה. בעונה האחרונה הוא לא היה המוציא לפועל של מכבי מבחינה התקפית, ובעונה הקודמת הוא קיבל דקות משחק שוות ערך לוויז. ההשוואה שלך לא במקומה, אתה שופט את השחקן מבלי לבחון את העמדה שלו בשתי העונות ומבלי לבחון את השחקנים סביבו. עדיין אני מנסה להבין איך פרקינס, שטוב יותר כשחקן ספסל לטענתך, הביא את מכבי להצלחה העונה כשחקן חמישייה לגיטימי?
er79

הודעהעל ידי ankram » 23 אוגוסט 2011, 11:57

חביבנו,
מחלק לא מבוטל של השנה הקודמת מכבי חיסלה קבוצות ברבע ראשון , גם בליגה , גם באירופה.
אחת הסיבות לזה היתה ההתנפלות של פרקינס על הגארדים היריבים מהדקה הראשונה , עוד לפני בכלל שהם חמים,תרומתו לפתיחה הרצחנית של מכבי (זכורים לי לפחות 8-10 משחקים כאלו ב 2 מסגרות) לא פחותה מהתתבוססות על משחק הפנים של סופו כל עוד יש לו אויר.
כשחקן ספסל , אני לא חושב שפרקינס יכל להשפיע כ"כ על המשחק כפי שהוא (כמו מכבי של העונה הראשונה של מקדונלד עשתה) השפיע.
ישנם סיטואציות בחיים שהם כורך הגורל , דיויד מצא את עצמו בשנה שעברה עם קו אחורי שעל הנייר היה מאד בעייתי , וכשהעונה הלכה ונמשכה התברר לו שאומנם הוא לא קולע טוב מרחוק , לא יציב מהעונשין , ובעיקר חי על אנרגות , אבל שחקן כמו פרקינס , כמעט ואין באירופה.
היו גם רכזים גדולים ממוטי ארואסטי , אבל לא היה אחד כמוהו. לעולם אל תזלזל בתשוקת משחק של שחקן שכולם חושבים שהוא לא מתאים לרמות הגבוהות וכל משחק פוגש רכז שמרוויח בערך פי 2.5 , ל80% של הקו האחורי באירופה יש עדיין סיוטי לילה מלראות את הפרצוף המצולק והסרט של הקרצייה הזה שמלווה אותם לכל מקום .
יש מעט מאד שחקנים שהייתי לוקח לפני פרקינס לקבוצה שלי , זה לא שחקן רגיל , זאת חיית משחק רצחנית שכל מה שמעניין אותה זה לנצח כל משחק ולאמלל כל יריב , אין יותר מדי שחקנים שיש להם את התשוקה הזאת , לפניני יש , לדרק יש גם לפרקינס יש. תן לי פרקינס אחד בריא , ואני מוותר על פארמר , אני חולה על שחקנים כאלו.
וכן , השתתחות על הפרקט היא לא קליעה מ 3 , אבל יש לה גם אפקט , לקחת ריבאונד בהתקפה על רגל אחת , זה לא כמו לרחף באויר כפי שפארגו עושה , למסור לבלו , שמחטיא כל המשחק , זאת לא חוכמה גדולה.

החוכמה היא לא לוותר כל המשחק , לא להסתכל על חדירה של פארגו אלא לרוץ לריבאונד , לנחות על רגל אחת סנטימטרים מהחוץ , ולמצוא לשבריר שניה את בלו על קו ה 3 שמנצח משחק בשניה האחרונה , כי זה מה שפרקינס עשה אשתקד , הוא עזר למכבי לנצח משחקים , בין אם קלע או לא. לוותר לעצמו הוא מעולם לא העז.

מקווה שמיצינו את הסיפור הזה , לראות את פרקינס חוזר לשחק כדורסל תחרותי זאת משאלת לב של כל אוהד כדורסל.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 23 אוגוסט 2011, 12:21

אנקראם, מכבי גם הפסידה למספר קבוצות בעונה שעבר, ושחקנים כמו נבארו, לאנגפורד ולוגאן (בחלק מהמשחקים), פרקינס לא רק שלא הצליח לרצוח, אלא גם לא הצליח לשמור אותם מתחת לממוצעיהם.
פרקינס הוא לא איזה ג'וקר או איזה באנקר שאתה יודע שכאשר תציב מולו כל שחקן ביבשת הוא "ירצח" אותו (כמו שנדב היה בזמנו), או יספק תרומה משמעותית יותר ממנו. למעשה, ב10 מתוך 18 המשחקים אותם שיחק פרקינס בעונה שעברה, השחקן אותו הוא שמר קלע יותר ממנו.

בכל מקרה, "רצחנות", לוחמנות, ועוד מושגים הלקוחים מעולם הנינג'יטסו ואמנויות הלחימה, אינם תנאים מספיקים לאיכותו של שחקן ואינם מעידים על כך שפרקינס הוא שחקן השייך לרמות הגבוהות ביותר של אירופה.
שחקן נמדד קודם כל בפרמטרים של כדורסל, ובחלק מפרמטרים אילו, פרקינס נמצא מתחת לממוצע (ולעיתים הרבה מתחת לממוצע).
חבל שבכוח מנסים להפוך את פרקינס לשחקן-על ברמות היורוליג, ולא מתבוננים במגרעות שלו, שחלקן הן משמעותיות ביותר, ולא בטוח שאותה לוחמנות ואופי מחפות עליהן.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי where is the love? » 23 אוגוסט 2011, 12:52

חביב, לדעתי הלוחמנות והמחוייבות לא פחות חשובה מהכשרון אם לא יותר,זה הסיבה שפרקינס ופניני אהובים עלי מאוד בקבוצה הזאת.

אני מודה ומתוודה שאני מאוד אוהב את דורון פרקינס!
הוא שחקן נפלא, שתמיד נותן את הכל במגרש באימונים, ההלחמות שלועד הכדורים והכוח רצון שלו זה משהו שנדיר לראות בימים האלו. פרקינס שחקן מופלא שעשה את הקבוצה קטלנית בהגנה.

אני מודה ומתוודה שאני אוהב את פרקינס ואני מאוד מקווה שהוא יהיה במכבי.

נכון, אני מבין אלו שמבקרים יותר את ההנהלה, אך כשהם עושים משהו טוב, אני מודה שזה דבר טוב.

שוב אני אומר אני מודה ומתוודה שאני מאוד אוהב את דורון פרקינס ואני מחכה לרגע שהוא יחזור לשחק וכולנו נשיר לו ביחד דורון פרקינס יאללה דורון פרקינס עולה עולה עולה....אגב את השיר הזה שר פניני באותו משחק שעלינו לפיינל פור.
הדמעות שהיו לכולם ביציע כשפרקינס נפל, עד היום לא מפסיקות, אני אוהד את השחקן הזה ואני גם אוהב את האדם הזה.

אני אוהב את דורון פרקינס ואני גאה בזה, גאה להיות בדיעה שלי, גאה לדעת שלמרות שהוא נפצע אני עדיין תומך בו ויש פה עוד כמה שתומכים, מעולם אבל מעולם אני לא אשכח את פרקינס!

יש דברים שלי בתור אוהד חשובים, ופרקינס עונה על החשיבות הזאת. :
heart
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־10 אורחים