המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חביב אורנג'ד כתב:לומר שפרקינס היה השחקן הטוב ביותר במכבי, זו אמירה רחוקה מהמציאות.
אני רק אזכיר שבקיץ שעבר, היתה הסכמה כמעט גורפת לכך שפרקינס לא אמור להיות שחקן חמישיה, ומספר אנשים אף העדיפו לראות על-פניו שחקנים כמו דה קולו, קוק או פלניניץ' (השם ישמור).
בכל מקרה, פרקינס הוא לא שחקן ברמות של דיאמנטידיס, נבארו, לאנגפורד וניקולאס, וגם לא שחקן ברמה של פארגו.
אם פרקינס הוא הרפליקה של מכבי לשחקנים האילו, אנחנו בפירוש נמצאים בעמדת נחיתות, וזאת מבלי בכלל להזכיר את הגארדים האיכותיים שהצטרפו הקיץ ליורוליג.
אם מכבי באמת רוצה להישיר מבט אל הגדולות ביבשת, ומחפשת להחתים גארד מוביל ברמה גבוהה, פרקינס הוא פשוט לא הכתובת (ואדגיש, לא כשחקן מוביל).
עוד נקודה די מעניינת פה, היא שרוב הת'רד מלא בביקורת (שמא נומר התבכיינות) על בניית הסגל, אבל כאשר מגיע ידיעה (לא מבוססת במיוחד) על כך שמכבי מעוניינת בפרקינס, שהוא כרגע שחקן פצוע שבאופן ודאי לא יפתח את העונה, כל הביקורת משנה כיוון והופכת פתאום לאופטימיות קוסמית, וזאת כאשר ברמה הקמצועית, החתמתו של פרקינס מסתמנת כמשגה.
אובייקטיביות והוגנות, לא בדיוק עלו מהדיון הזה.
הניתוח לי ממש לא מתבסס על נתונים יבשים אלא על תמונה כללית.
אני חושב שבשכלול כל הנתונים, פארגו הוא שחקן טוב בהרבה מפרקינס, ופרקינס הוא פשוט לא שחקן מספיק טוב בשביל להיות שחקן מוביל בקבוצה המעומדת לזכייה בגביע האירופה.
אני לא מבין איך מדברי עלה דבר כמו דימוניזציה ונראה שהנקודה שניסיתי להעביר לא הועברה.
אני לא טוען שפרקינס הוא שחקן לא טוב ועייני לא צרה בו. בסה"כ טענתי שהוא לא טוב מספיק לעמדה בה רוצים לראות אותו.
קח לדוגמא שחקן כמו דיוד בלו. אין חולק שמודבר בשחקן טוב ואחד שתרם הרבה מאוד למכבי (לדעתי, לא פחות מפרקינס), אך זה גם ברור שהוא אינו שחקן הנמנה עם צמרת שחקני היורוליג, הוא קצת נופל בין עמדות ועדיף שיעלה מן הספסל - כזה הוא בדיוק פרקינס.
ankram כתב:חביבוס ,
הניתוח שלך הוא בעיקר ע"ב נתונים יבשים, התרומה של פרקינס אשתקד היתה מעל ומעבר לדפי הסטטאטיסטיקה.
זה כמו להגיד שבתקופה של הנפלד היו פוררורדים טובים ממנו , אבל אם תשאל אותי , לא היה כמוהו , כי על שחקנים כמו פרקינס ונדב , אומרים שהתרומה שלהם
היא מעבר לסטאטיסטיקה. מכבי של שנה שעברה היתה הקבוצה של פרקינס , בצלמו , ובדמותו , ממנו החל קו הגנת הגארדים העצום של מכבי ששחט קבוצות שלא נמצאות על הסקאלה של פאו , בארסה ותו לא.
לאנגפורד? פרקינס תרם לקבוצה שלו פי 20 ממה שתרם לאנגפורד (קבוצתו כלל לא עלתה משלב הבתים...) אז מה אם לאנגפורד קלע יותר? במה זה עזר יותר לקבוצה שלו?
פרקינס גם לא וויתר בליגה. ששחורצי התבזה מול קו הגבוהים של י-ם , או שפארגו נרדם עד לרבע הרביעי , פרקינס היה השחקן הכי טוב של מכבי בליגה , אולי למעט אליהו.
אז נכון , הוא פצוע , אבל לעשות לו כזאת דמוניזציה?
הלוואי ויחזור למכבי , ויחזור כמו גדול.
יוני, שוב, אני פשוט גורס שפרקינס הוא שחקן טוב, אך לא מספיק טוב בכדי לתפקד כשחקן מוביל. למעשה, רק בקיץ הקודם רוב הפורום חשב ככה.
אין כאן שום קטע של אוהב/לא אוהב או העדפת שחקן ע"ח שחקן אחר בגלל עיניינים של טעם.
אני מתבונן במכלול התכונות של פרקינס וגם בשחקנים הבכירים ביותר המשחקים בעמדתו ביורוליג, ואני פשוט לא רואה אותו שייך לאותה קבוצה.
אם כבר בקיץ האחרון עסקינן, אז שים לב שהמספרים של פרקינס כשחקן ספסל (בעונה שעברה) הם כמעט זהים למספרים שלו כשחקן מוביל (בעונה האחרונה), וזאת על אף מספר הדקות שגדל בעונה החולפת.
שחקנים מסוגו של פרקינס ,המובססים על הגנה, אתלטיות והתלהבות, והרבה פחות על כשרון, מתאימים יותר להיות שחקני ספסל (כמו גארסיה או דריק בזמנו) מאשר להיות שחקנים מובילים.
אולי הרבה אנשים לא זוכרים, אבל פרקינס כשחקן העולה מן הספסל היה שחקן המשנה מומנטומים, ועזר למכבי לא פחות כשחקני שישי מאשר כשחקן מוביל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Shay_uzan ו־20 אורחים