מכבי ניצחה את הפועל בדרבי, תקרית בין סופו לעכברושים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי ניצחה את הפועל בדרבי, תקרית בין סופו לעכברושים

הודעהעל ידי ankram » 09 אפריל 2014, 12:59

רק אותי מבאס שבלמקום לדבר על ניצחון כיפי בהדר יוסף (ראשון על הפועל כמדומני במגרש הזה , לא?) אנחנו מדברים על הסנטר השמן שלנו שיש לו פתיל קצר (ולא בפעם השנייה)
וכמה מזל יש לנו שהוא לא הצליח לממש את זממו.

ממש תודה לך סופו , שהפכת ניצחון בדרבי לנצחון שכולו הפועל.

אדיוט.

הא ועוד משהו , אני מציע לשמעון , לבלאט ולשון ג'יימס פשוט לסתום את הפה , כל משפט שיוצא מהפה שלהם , מוסיף שמן למדוה הבוערת בלאו הכי
ולא מוסיף לנו נקודות זכות.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי קודי » 09 אפריל 2014, 14:00

שמואל1 כתב:הפועל ת"א מפרסמת סרטון חדש כתגובה לטענות מכבי על הקללות שהשחקנים ספגו במהלך המשחק.
בסרטון רואים את אוהדי מכבי מקללים ונוהמים לעבר שחקן הפועל ת"א.
סרטון שבהחלט לא מוציא אותנו טוב ומוכיח שקללות יש בכל הצדדים כולל אצלנו והשחקנים הם אלו שצריכים לשמור על איפוק.

אולי כבר מספיק לטחון את השטות הזו?! יש לנו מחר משחק יורוליג, בשבת משחק על המקום הראשון בליגה ובעוד שבוע בדיוק מתחילה סדרה על העלייה לפיינל פור. יש מספיק כדורסל להתעסק בו ולא צריך להיגרר אחרי עכברי הביבים האדומים שמאחר שאין להם מה לעשות הם מחפשים איך אפשר להזיק למכבי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 09 אפריל 2014, 14:30

חנו'ש כתב:רוי, אני לא חושבת שעובר עליו משהו - זה פשוט האופי שלו וחלק ממי שהוא.
יש לו פתיל קצר והוא מאבד עשתונות מהר מאוד.
זה אחד מהפאקים הדי רבים שלו, שאין לנו ברירה אלא לקבל (לא את מה שקרה ספציפית, אלא את האופי שלו ככלל)
וזה שהוא קצת חלש במשחקים האחרונים? חוסר יציבות מקצועית זה עוד אחד ממאפייניו.

אני לא מצדיקה את מה שעשה, אבל חייבים להבין שיש דברים שלמרות שאפשר ורצוי לעבוד עליהם, לפעמים אי אפשר לשנות אותם.
שחקני כדורסל הם לא רובוטים, הם בני אדם בדיוק כמונו, ויש להם בעיות ושריטות ופאקים כמו לכל אחד מאיתנו (למי יותר ולמי פחות)
לפעמים קשה לדרוש שיהיו יותר צדיקים מהאפיפיור. וזה קל להגיד שהוא צריך להיות "מקצוען" - אבל יש בני אדם שקשה להם להיות "מקצוען", זה פשוט טבוע בהם.
אני יודעת שכביכול ספורטאי אמור להיות דמות מופת ומודל לחיקוי עבור צעירים, אבל למה בעצם? כי צעירים מעריצים אותם?
צעירים מעריצים גם כל מיני זמרים ששוכבים עם קטינות וזמרות ושחקניות שמתפשטות בפומבי, אז למה מהם לא דורשים להיות "מודל לחיקוי"
למה אנחנו כל כך ממהרים לשפוט ספורטאים שנוהגים בצורה מסוימת בסיטואציות מלחיצות וקשות - ומצפים מהם לנהוג בצורה אחרת ממה שהיינו מצפים מכל אדם אחר?

יש אנשים שמסוגלים להבליג ויש כאלה שלא, סופו הוא מאלה שלא - האם זה אומר שבגלל בעיות האישיות שלו הוא אינו ראוי להיות ספורטאי?

כשאני מצרף את ההתנהגות שלו במשחק מול ירושלים, עם מה שקרה אתמול ועם מה שטפטפו בהנהלה עליו בחודש האחרון והיכולת החלשה, אני חושב שכן עובר עליו משהו. פתיל קצר או לא, זו לא ההתנהגות הרגילה שלו. אני מאוד אוהב את סופו, אבל משהו איתו לא בסדר.

לגבי להצדיק או לא - שחקן כדורסל מקצועני לא יכול לעלות ליציע ולהתעמת עם אוהדים תחת שום תנאי. אין שום קשר לציפיות או דמות לחיקוי. מי שלא יכול לשלוט על עצמו וקופץ לו הפיוז ברמות שהוא רץ לתת מכות לאוהדים ביציע לא יכול לשחק כדורסל מקצועני וצריך לחפש לעצמו מקצוע אחר. אז אם זה ארוע חד פעמי, אז הוא יקבל עונש וכולנו נמשיך הלאה, אבל אם הוא מתכוון להתחיל לעשות מזה מנהג קבוע, אז הוא מוזמן לחפש מקום אחר לעשות את זה.

דרך אגב - בתגובה שלו לארוע, סופו די מזמין עוד קללות והקנטות בכל האולמות בארץ, כי הוא בעצם אומר שהוא לא מסוגל לשלוט על עצמו ואם מקללים אותו הוא מאבד עשתונות ורץ להרביץ.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 09 אפריל 2014, 14:33, נערך 2 פעמים בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 אפריל 2014, 14:32

מעדיף להיות אוהד תמים מאשר אוהד מגדל כמוך.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 09 אפריל 2014, 14:46

LIAV10 כתב:מעדיף להיות אוהד תמים מאשר אוהד מגדל כמוך.

:thumbup

מעבר לכך.
אני בעד חופש דיבור ואמירת כל אחד אשר על ליבו.

מותר לרוי ולשמואל לחשוב שסופו הוא העבריין ושהוא מהות הרוע, ושמשהו עובר עליו, ושאוהדי מכבי הם הגרועים והמקללים ביותר, והשד יודע מה.
מה שתמוה בעיני, זה שתמיד, אבל תמיד תמיד תמיד, רוי ושמואל הם היחידים שלוקחים קונטרה לצד השני, ובדר"כ לצד האדום.

מההיכרות הוירטואלית שלי עם שניהם, לדעתי הם באמת מאמינים בזה, וזה בסדר. אפשר לדבר ולהתווכח עם כל דבר, ובכל זאת זה קצת מוזר בעיני.
אני מחכה לשמוע משמואל איזשהי אמירה כמו - בחיים לא היתה כאן עבירה, השופט אדום ומוטה,... או כל דבר בסגנון.

לגבי המקרה הספציפי הזה, אני לגמרי לגמרי בצד של סופו. אני בטוח שהקללות היו חריפות בהרבה מI will fuck your mother, ושההתפרצות שלו לא היתה סתם.
ברור לי שהמעשה שלו לא במקום, אבל אין לי שום טיפת חוסר נוחות לאור המעשה של סופו. שחקנים גדולים עשו זאת בעבר, וימשיכו לעשות בעתיד. אין כאן שום תקדים. פשוט תקרית לא נעימה.

האם עובר עליו משהו? אולי. אני לא חושב שמישהו מאתנו יודע להגיד בוודאות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 09 אפריל 2014, 15:05

jol9 כתב:לגבי המקרה הספציפי הזה, אני לגמרי לגמרי בצד של סופו. אני בטוח שהקללות היו חריפות בהרבה מI will fuck your mother, ושההתפרצות שלו לא היתה סתם.
ברור לי שהמעשה שלו לא במקום, אבל אין לי שום טיפת חוסר נוחות לאור המעשה של סופו. שחקנים גדולים עשו זאת בעבר, וימשיכו לעשות בעתיד. אין כאן שום תקדים. פשוט תקרית לא נעימה.

איזה שחקן כדורסל "גדול" עשה את זה בעבר? רון ארטסט? ארל וויליאמס? אף שחקן "גדול" לא עולה ליציע לתת מכות לאוהדים. רק מטורפים עם קבלות עושים את זה ואני בטוח שסופו לא רוצה להשתייך מועדון של השחקנים שהזכרתי.

אין ספק שאני נותן "קונטרה" לצד האדום בזה שהדעות שלי שונות האלה של ילדים בני 6. בניגוד לשמואל, אני לא נמצא פה בשביל להרגיז או להוציא תגובות. אני אוהב לדבר על מכבי ועל כדורסל, אבל אין לי עניין לדבר עם עצמי. יאללה מיציתי.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 09 אפריל 2014, 15:14

roy1000 כתב:
jol9 כתב:לגבי המקרה הספציפי הזה, אני לגמרי לגמרי בצד של סופו. אני בטוח שהקללות היו חריפות בהרבה מI will fuck your mother, ושההתפרצות שלו לא היתה סתם.

איזה שחקן כדורסל "גדול" עשה את זה בעבר? רון ארטסט? ארל וויליאמס? אף שחקן "גדול" לא עולה ליציע לתת מכות לאוהדים. רק מטורפים עם קבלות עושים את זה ואני בטוח שסופו לא רוצה להשתייך מועדון של השחקנים שהזכרתי.

אין ספק שאני נותן "קונטרה" לצד האדום בזה שהדעות שלי שונות האלה של ילדים בני 6. בניגוד לשמואל, אני לא נמצא פה בשביל להרגיז או להוציא תגובות. אני אוהב לדבר על מכבי ועל כדורסל, אבל אין לי עניין לדבר עם עצמי. יאללה מיציתי.

וסופו כן נתן מכות לאוהדים?

בוא נתעסק רק בעובדות: סופו רדף אחרי אוהד.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Roni1 » 09 אפריל 2014, 15:56

הודעה אחרונה שלי בנושא, פשוט תקראו את זה (בעיקר רוי) זה נכתב ע״י עיתונאי שמלכלך על מכבי באופן קבוע. מעניין שאת זה הוא היה צריך לעלות בפייסבוק שלו ולא כטור ב״עיתון של המדינה״ כנראה שאם זה לא לכלוך זה לא שווה טור.
https://www.facebook.com/ieshed/posts/10152145832303402

עוד אחד על סופו, מהעיניים שלו. ישבתי באולם וכל המשחק הסתכלתי עליו. אתם מסוגלים לדמיין מה עובר עליו? הבנאדם כל החיים היה פריק. ביריון מגודל עם לב של ילד, שמאמנים היו צוחקים עליו, עד שהגיעו דיוויד בלאט ואבי קובלסקי והפכו אותו לאחד מחמשת השחקנים הטובים ביותר ביורוליג (2011). אבל בכל משחק ליגה שהוא עולה אליו, הוא נאלץ להתחיל להתאפק. גם במשחק הזה הוא היה חייב. כל פעם שכדור נמסר לידיים שלו, מתן נאור היה מגיע תוך שניה ומתחיל עם מכות קאראטה. לא על הכדור, על הידיים של סופו. 20 כדורים, 100 מכות חזקות על היד. והמשרוקית של השופט לא משמיעה אפילו מנגינה של מארש. אבל בהגנה, כשסופו רק מסתכל לכיוון הכדור שורקים לו פאול. והוא מתאפק. ואז דיוויד מוריד אותו, ומתחיל הרכב של פורוורדים, שבאמת יותר מתאים במגרש כזה ומול קבוצה כזו. סופו משחק רק 11 דקות, תורם את מה שהוא יכול, הולך להחליק עם האוהדים שלו, אבל בלב עדיין מתאפק, כי כל הזמן מקללים אותו ואת משפחתו. ואז, כשהוא כבר בתוך המנהרה, הוא שומע מישהו שנתלה על השרוול כמו קוף וצורח לו שהוא יזיין את אמא שלו. וזהו, כל המכות, השריקות שהיו והלא היו, העלבונות והקללות מצטברים לקש קטן ואידיוטי ששובר את גב הסוס. והוא דופק קפיצה של לפחות מטר ורטיקאלי (בשידור החוזר זה נראה כאילו הוא יוצא מטרמפולינה), ואז דילוג מספרת מעל השלטים כאילו היה אסתר רוט או ואלרי ברומל, ונבלם רק על ידי המון אדם שמקרה היה שם, ואינגלס מאחורה. כל כך הרבה התאפקות השתחררה שם. בוודאי שהוא אמור לשמור על פאסון, בוודאי שהוא צריך להחזיק מעמד, הרי הוא מרוויח מאות אלפי דולרים. כאילו שמשכורת עבור ספורטיביות היא מדד לעצמת עמידותו של אדם בלחץ מתמשך שכזה. so he snapped. כשראיתי את זה קורה עשרים מטר ממני הייתי בעדו. וגם עכשיו אני בעדו. ואם יו"ר הפועל תל אביב רמי כהן באמת אמר שאם אסור לקלל אז אין טעם לספורט, כדאי שיעשה בדק בית רציני עם עצמו. בגלל אוהדים מופרעים כמו האידיוט שנתלה על השרוול שחקנים זרים לא ירצו לבוא לפה, אוהדים ימשיכו לא לבוא למגרשים, ואף אחד לא יביא את הילדים שלו. לא ארז אדלשטיין, ולא דיוויד בלאט. כי כולנו ילדים בפנים, וסופו רק מייצג אותנו שם על הפרקט, בגוף ענק ועיניים טובות, והרבה התאפקות.
גילוי נאות 1 - אף אחד לא יכול לחשוד שאני אוהד של מכבי.
גילוי נאות 2 - האירוע הזה כנראה מבטיח למכבי את העליה לפיינל פור של היורוליג ואת אליפות המדינה.
Roni1

הודעהעל ידי שמואל1 » 09 אפריל 2014, 16:13

jol9 כתב:
LIAV10 כתב:מעדיף להיות אוהד תמים מאשר אוהד מגדל כמוך.

:thumbup

מעבר לכך.
אני בעד חופש דיבור ואמירת כל אחד אשר על ליבו.

מותר לרוי ולשמואל לחשוב שסופו הוא העבריין ושהוא מהות הרוע, ושמשהו עובר עליו, ושאוהדי מכבי הם הגרועים והמקללים ביותר, והשד יודע מה.
מה שתמוה בעיני, זה שתמיד, אבל תמיד תמיד תמיד, רוי ושמואל הם היחידים שלוקחים קונטרה לצד השני, ובדר"כ לצד האדום.

מההיכרות הוירטואלית שלי עם שניהם, לדעתי הם באמת מאמינים בזה, וזה בסדר. אפשר לדבר ולהתווכח עם כל דבר, ובכל זאת זה קצת מוזר בעיני.
אני מחכה לשמוע משמואל איזשהי אמירה כמו - בחיים לא היתה כאן עבירה, השופט אדום ומוטה,... או כל דבר בסגנון.

לגבי המקרה הספציפי הזה, אני לגמרי לגמרי בצד של סופו. אני בטוח שהקללות היו חריפות בהרבה מI will fuck your mother, ושההתפרצות שלו לא היתה סתם.

האם עובר עליו משהו? אולי. אני לא חושב שמישהו מאתנו יודע להגיד בוודאות.

יוני, היכן בדיוק ראית שאמרתי שאוהדי מכבי הם הגרועים והמקללים ביותר? בחיים לא אמרתי אמירה כזאת.
אין לי ספק שהקהל של הפועל הוא קהל נוראי ואם תסתכל כמה עמודים אחורה תראה שגיניתי באופן מוחלט את הקללות לרגב פנאן.
הנקודה שלי הייתה שאסור לנו להיתמם. קללות יש בכל ספורט, בכל העולם. כן, גם במכבי ת"א יש קללות.
הניסיונות של הנהלת למכבי וחלק מהאוהדים לייפות את התמונה כדי להעביר את האש להפועל ת"א פשוט לא ראויות ואף מגוחכות.
זה מוציא אותנו רע, כי הנה היום הפועל ת"א הוציאה לרשת סרטון שבו רואים את הקהל של מכבי מקלל בצורה מאוד לא יפה שחקן הפועל.

אני בניגוד להרבה אנשים אדם אובייקטיבי. אני לא קונה את האמירות שהשופטים אדומים ומוטים לטובת יריבותנו ושכולם רק מחפשים ומנסים לדפוק את מכבי.
אני חושב שזאת הגזמה והקצנה של האוהדים, בגלל אהבת הקבוצה. גם אני מאוד מתעצבן כשיש שריקה נגד מכבי, אבל לאחר מכן אני לוקח אוויר, רואה את ההילוך החוזר ושופט את המהלך ממקום כמה שיותר אובייקטיבי.

דרך אגב, אם תשים לב ותיכנס לאתרים של הפועל ת"א או ירושלים תוכל לראות ששם יש בדיוק אותה המגמה- גם שם הם משמיצים את השופטים, בוכים על כל שריקה וטוענים שהשופטים והתקשורת של מכבי.

לא מכבי ולא הפועל צודקים, האמת נמצאת באמצע ואני פשוט מנסה להביא אותה לאור.
נערך לאחרונה על ידי שמואל1 בתאריך 09 אפריל 2014, 17:21, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 09 אפריל 2014, 16:28

דרך אגב, הדיון בעניינו של סופו נדחה ל- 24.4.
סופו כמובן מורחק מהמשחקים בליגה עד הדיון, כאשר העונש יתחשב רטרואקטיבית במשחקים עד הדיון.

מבחינת מכבי- כרגע סופו יעמוד לוועדת משמעת פנימית, העונש צפוי להיות קנס וסופו ימשיך לשחק ביורוליג.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 09 אפריל 2014, 16:31

זה הפייסבוק של אותו "אוהד" מהפועל:
https://www.facebook.com/yoav.amir.5
מוזמנים לתת לו מי שברך
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 09 אפריל 2014, 17:17

Roni1 כתב:הודעה אחרונה שלי בנושא, פשוט תקראו את זה (בעיקר רוי) זה נכתב ע״י עיתונאי שמלכלך על מכבי באופן קבוע. מעניין שאת זה הוא היה צריך לעלות בפייסבוק שלו ולא כטור ב״עיתון של המדינה״ כנראה שאם זה לא לכלוך זה לא שווה טור.
https://www.facebook.com/ieshed/posts/10152145832303402

רוני, אבל שאת לא מבינה את האבסורד בכל הטיעונים על הנפש הרגישה של סופו או על זה שהקניטו אותו בילדות או על איך סופו הוא קורבן של מתן נאור. בעצם זה שאנשים פה נותנים איזהשהו הכשר לכל מיני תירוצים מגוכחים לזה ששחקן עולה ליציע במטרה לתקוף אוהדים, הם בעצם מכשירים את הקרקע שלזה שאותו הדבר יקרה גם להם כשהם יגיעו לנוקיה. אני לא יודע אם את מגיעה למשחקים, אבל האם את תצדיקי את זה שיונתן שולדנברד יעלה ליציע לתקוף אותך כי הוא בחור נורא רגיש וכי קראו לו "שבדית" ופגעו בגבריות שלו?

הטור הזה מזכיר לי את אלו שמצדיקים אנסים כי "היא הלכה בבגדים פרובוקטיביים" או סתם אנשים אלימים כי "הייתה להם ילדות קשה והם לא שולטים בזה". מי הנפש שלו כל כך רגישה והוא לא שולט באלימות שלו לא צריך להיות על מגרשי הכדורסל.
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 09 אפריל 2014, 17:32

כן, ברור שלנסות להבין מה עובר על שחקן שקפץ לו הפיוז וחצה קו אדום אבל לא פגע באף אחד זה כמו להצדיק אונס בטענה של לבוש פרובוקטיבי, בול. הוא עובר על המגרש קשיים (בעיקר הקטע של השיפוט) שאף כדורסלן בארץ לא נתקל בהם, אולי זה הסבר לעצבים וחוסר הסבלנות שהוא משדר ואתה לא מפסיק לדבר עליהם.
אבל זה סתם לפתוח עוד דיון מיותר, אתה לא רוצה או מנסה להבין. סופו שחקן אהוב וספורטאי שראוי להערצה שהוא מקבל על מה שהוא נותן כל שבוע על המגרש. הוא ישחק כבר מחר מול צסק״א ויהיה כאן בעונה הבאה, למה יש לי תחושה שזה מפריע לך?
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 09 אפריל 2014, 17:59

Roni1 כתב:כן, ברור שלנסות להבין מה עובר על שחקן שקפץ לו הפיוז וחצה קו אדום אבל לא פגע באף אחד זה כמו להצדיק אונס בטענה של לבוש פרובוקטיבי, בול. הוא עובר על המגרש קשיים (בעיקר הקטע של השיפוט) שאף כדורסלן בארץ לא נתקל בהם, אולי זה הסבר לעצבים וחוסר הסבלנות שהוא משדר ואתה לא מפסיק לדבר עליהם.
אבל זה סתם לפתוח עוד דיון מיותר, אתה לא רוצה או מנסה להבין. סופו שחקן אהוב וספורטאי שראוי לההערצה שהוא מקבל על מה שהוא נותן כל שבוע על המגרש. הוא ישחק כבר מחר מול צסק״א ויהיה כאן בעונה הבאה, למה יש לי תחושה שזה מפריע לך?

את לא מבינה מה שאני אומר.

סופו שחקן מצויין וספציפית שחקן שאני מאוד אוהב. אין שום הצדקה לזה שהוא עלה ליציע וכל נסיון להצדיק את זה הוא מגוחך ופותח פתח למקרים הבאים. אני מאוד מקווה בשביל האוהדים שהוא יחזור לעצמו גם מבחינת היציבות הרגשית וגם מהבחינה המקצועית כי הקבוצה הזו מאוד מאוד צריכה את סופו הטוב של לפני חודשיים.

האם הוא יחזור בשנה הבאה? אני סבור שאלא אם כן יקרה משהו מיוחד עד לסיום העונה, הוא לא ישחק יותר במכבי. מצד אחד זה חבל, מצד שני, כל הקריירה של סופו זה פספוס אחד גדול.

זהו. סיימתי עם הסיפור הזה.
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 אפריל 2014, 19:12

:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 09 אפריל 2014, 19:18

צריך להבין אותו , אחרי עונה כזאת בכדורגל.......
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 אפריל 2014, 20:46

- ממי, אנחנו צריכים לחשוב על שם לילד
- אין בעיה, תניחי את החתול על המקלדת ומה שיצא יצא
- סופוקליס שחורציאניטיס
- יופי
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש