המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:הפועל ת"א מפרסמת סרטון חדש כתגובה לטענות מכבי על הקללות שהשחקנים ספגו במהלך המשחק.
בסרטון רואים את אוהדי מכבי מקללים ונוהמים לעבר שחקן הפועל ת"א.
סרטון שבהחלט לא מוציא אותנו טוב ומוכיח שקללות יש בכל הצדדים כולל אצלנו והשחקנים הם אלו שצריכים לשמור על איפוק.
חנו'ש כתב:רוי, אני לא חושבת שעובר עליו משהו - זה פשוט האופי שלו וחלק ממי שהוא.
יש לו פתיל קצר והוא מאבד עשתונות מהר מאוד.
זה אחד מהפאקים הדי רבים שלו, שאין לנו ברירה אלא לקבל (לא את מה שקרה ספציפית, אלא את האופי שלו ככלל)
וזה שהוא קצת חלש במשחקים האחרונים? חוסר יציבות מקצועית זה עוד אחד ממאפייניו.
אני לא מצדיקה את מה שעשה, אבל חייבים להבין שיש דברים שלמרות שאפשר ורצוי לעבוד עליהם, לפעמים אי אפשר לשנות אותם.
שחקני כדורסל הם לא רובוטים, הם בני אדם בדיוק כמונו, ויש להם בעיות ושריטות ופאקים כמו לכל אחד מאיתנו (למי יותר ולמי פחות)
לפעמים קשה לדרוש שיהיו יותר צדיקים מהאפיפיור. וזה קל להגיד שהוא צריך להיות "מקצוען" - אבל יש בני אדם שקשה להם להיות "מקצוען", זה פשוט טבוע בהם.
אני יודעת שכביכול ספורטאי אמור להיות דמות מופת ומודל לחיקוי עבור צעירים, אבל למה בעצם? כי צעירים מעריצים אותם?
צעירים מעריצים גם כל מיני זמרים ששוכבים עם קטינות וזמרות ושחקניות שמתפשטות בפומבי, אז למה מהם לא דורשים להיות "מודל לחיקוי"
למה אנחנו כל כך ממהרים לשפוט ספורטאים שנוהגים בצורה מסוימת בסיטואציות מלחיצות וקשות - ומצפים מהם לנהוג בצורה אחרת ממה שהיינו מצפים מכל אדם אחר?
יש אנשים שמסוגלים להבליג ויש כאלה שלא, סופו הוא מאלה שלא - האם זה אומר שבגלל בעיות האישיות שלו הוא אינו ראוי להיות ספורטאי?
LIAV10 כתב:מעדיף להיות אוהד תמים מאשר אוהד מגדל כמוך.
jol9 כתב:לגבי המקרה הספציפי הזה, אני לגמרי לגמרי בצד של סופו. אני בטוח שהקללות היו חריפות בהרבה מI will fuck your mother, ושההתפרצות שלו לא היתה סתם.
ברור לי שהמעשה שלו לא במקום, אבל אין לי שום טיפת חוסר נוחות לאור המעשה של סופו. שחקנים גדולים עשו זאת בעבר, וימשיכו לעשות בעתיד. אין כאן שום תקדים. פשוט תקרית לא נעימה.
roy1000 כתב:jol9 כתב:לגבי המקרה הספציפי הזה, אני לגמרי לגמרי בצד של סופו. אני בטוח שהקללות היו חריפות בהרבה מI will fuck your mother, ושההתפרצות שלו לא היתה סתם.
ברור לי שהמעשה שלו לא במקום, אבל אין לי שום טיפת חוסר נוחות לאור המעשה של סופו. שחקנים גדולים עשו זאת בעבר, וימשיכו לעשות בעתיד. אין כאן שום תקדים. פשוט תקרית לא נעימה.
איזה שחקן כדורסל "גדול" עשה את זה בעבר? רון ארטסט? ארל וויליאמס? אף שחקן "גדול" לא עולה ליציע לתת מכות לאוהדים. רק מטורפים עם קבלות עושים את זה ואני בטוח שסופו לא רוצה להשתייך מועדון של השחקנים שהזכרתי.
אין ספק שאני נותן "קונטרה" לצד האדום בזה שהדעות שלי שונות האלה של ילדים בני 6. בניגוד לשמואל, אני לא נמצא פה בשביל להרגיז או להוציא תגובות. אני אוהב לדבר על מכבי ועל כדורסל, אבל אין לי עניין לדבר עם עצמי. יאללה מיציתי.
עוד אחד על סופו, מהעיניים שלו. ישבתי באולם וכל המשחק הסתכלתי עליו. אתם מסוגלים לדמיין מה עובר עליו? הבנאדם כל החיים היה פריק. ביריון מגודל עם לב של ילד, שמאמנים היו צוחקים עליו, עד שהגיעו דיוויד בלאט ואבי קובלסקי והפכו אותו לאחד מחמשת השחקנים הטובים ביותר ביורוליג (2011). אבל בכל משחק ליגה שהוא עולה אליו, הוא נאלץ להתחיל להתאפק. גם במשחק הזה הוא היה חייב. כל פעם שכדור נמסר לידיים שלו, מתן נאור היה מגיע תוך שניה ומתחיל עם מכות קאראטה. לא על הכדור, על הידיים של סופו. 20 כדורים, 100 מכות חזקות על היד. והמשרוקית של השופט לא משמיעה אפילו מנגינה של מארש. אבל בהגנה, כשסופו רק מסתכל לכיוון הכדור שורקים לו פאול. והוא מתאפק. ואז דיוויד מוריד אותו, ומתחיל הרכב של פורוורדים, שבאמת יותר מתאים במגרש כזה ומול קבוצה כזו. סופו משחק רק 11 דקות, תורם את מה שהוא יכול, הולך להחליק עם האוהדים שלו, אבל בלב עדיין מתאפק, כי כל הזמן מקללים אותו ואת משפחתו. ואז, כשהוא כבר בתוך המנהרה, הוא שומע מישהו שנתלה על השרוול כמו קוף וצורח לו שהוא יזיין את אמא שלו. וזהו, כל המכות, השריקות שהיו והלא היו, העלבונות והקללות מצטברים לקש קטן ואידיוטי ששובר את גב הסוס. והוא דופק קפיצה של לפחות מטר ורטיקאלי (בשידור החוזר זה נראה כאילו הוא יוצא מטרמפולינה), ואז דילוג מספרת מעל השלטים כאילו היה אסתר רוט או ואלרי ברומל, ונבלם רק על ידי המון אדם שמקרה היה שם, ואינגלס מאחורה. כל כך הרבה התאפקות השתחררה שם. בוודאי שהוא אמור לשמור על פאסון, בוודאי שהוא צריך להחזיק מעמד, הרי הוא מרוויח מאות אלפי דולרים. כאילו שמשכורת עבור ספורטיביות היא מדד לעצמת עמידותו של אדם בלחץ מתמשך שכזה. so he snapped. כשראיתי את זה קורה עשרים מטר ממני הייתי בעדו. וגם עכשיו אני בעדו. ואם יו"ר הפועל תל אביב רמי כהן באמת אמר שאם אסור לקלל אז אין טעם לספורט, כדאי שיעשה בדק בית רציני עם עצמו. בגלל אוהדים מופרעים כמו האידיוט שנתלה על השרוול שחקנים זרים לא ירצו לבוא לפה, אוהדים ימשיכו לא לבוא למגרשים, ואף אחד לא יביא את הילדים שלו. לא ארז אדלשטיין, ולא דיוויד בלאט. כי כולנו ילדים בפנים, וסופו רק מייצג אותנו שם על הפרקט, בגוף ענק ועיניים טובות, והרבה התאפקות.
גילוי נאות 1 - אף אחד לא יכול לחשוד שאני אוהד של מכבי.
גילוי נאות 2 - האירוע הזה כנראה מבטיח למכבי את העליה לפיינל פור של היורוליג ואת אליפות המדינה.
jol9 כתב:LIAV10 כתב:מעדיף להיות אוהד תמים מאשר אוהד מגדל כמוך.
![]()
מעבר לכך.
אני בעד חופש דיבור ואמירת כל אחד אשר על ליבו.
מותר לרוי ולשמואל לחשוב שסופו הוא העבריין ושהוא מהות הרוע, ושמשהו עובר עליו, ושאוהדי מכבי הם הגרועים והמקללים ביותר, והשד יודע מה.
מה שתמוה בעיני, זה שתמיד, אבל תמיד תמיד תמיד, רוי ושמואל הם היחידים שלוקחים קונטרה לצד השני, ובדר"כ לצד האדום.
מההיכרות הוירטואלית שלי עם שניהם, לדעתי הם באמת מאמינים בזה, וזה בסדר. אפשר לדבר ולהתווכח עם כל דבר, ובכל זאת זה קצת מוזר בעיני.
אני מחכה לשמוע משמואל איזשהי אמירה כמו - בחיים לא היתה כאן עבירה, השופט אדום ומוטה,... או כל דבר בסגנון.
לגבי המקרה הספציפי הזה, אני לגמרי לגמרי בצד של סופו. אני בטוח שהקללות היו חריפות בהרבה מI will fuck your mother, ושההתפרצות שלו לא היתה סתם.
האם עובר עליו משהו? אולי. אני לא חושב שמישהו מאתנו יודע להגיד בוודאות.
Roni1 כתב:הודעה אחרונה שלי בנושא, פשוט תקראו את זה (בעיקר רוי) זה נכתב ע״י עיתונאי שמלכלך על מכבי באופן קבוע. מעניין שאת זה הוא היה צריך לעלות בפייסבוק שלו ולא כטור ב״עיתון של המדינה״ כנראה שאם זה לא לכלוך זה לא שווה טור.
https://www.facebook.com/ieshed/posts/10152145832303402
Roni1 כתב:כן, ברור שלנסות להבין מה עובר על שחקן שקפץ לו הפיוז וחצה קו אדום אבל לא פגע באף אחד זה כמו להצדיק אונס בטענה של לבוש פרובוקטיבי, בול. הוא עובר על המגרש קשיים (בעיקר הקטע של השיפוט) שאף כדורסלן בארץ לא נתקל בהם, אולי זה הסבר לעצבים וחוסר הסבלנות שהוא משדר ואתה לא מפסיק לדבר עליהם.
אבל זה סתם לפתוח עוד דיון מיותר, אתה לא רוצה או מנסה להבין. סופו שחקן אהוב וספורטאי שראוי לההערצה שהוא מקבל על מה שהוא נותן כל שבוע על המגרש. הוא ישחק כבר מחר מול צסק״א ויהיה כאן בעונה הבאה, למה יש לי תחושה שזה מפריע לך?
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־24 אורחים