המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:felix_r כתב:מקאדו 3 כתב:כוסאמק הייתי כלכך שמח שככה ניצחנו את מילאנו אבל עכשיו בשידור החוזר אני רואה ששיחקנו בכלל נגד קאנטו ... למה ?
יורם ארבל גמור לגמרי![]()
היה שם עוד קטע הזוי, כשסופו קיבל פיצוץ בפנים ונפל על הפרקט, וארבל העיוור התחיל לבוא אליו בטענות שהוא כל הזמן נפצע...
יש פתרון- עוברים לראות את מכבי בערוץ ה - HD עם רסקין ואלי סהר. אומנם אין את הצחוקים אבל פיני גרשון, אבל רואים מצויין והשדרנים עושים את העבודה.
toja27 כתב:יורם ארבל אחלה שדרן. ושום בילבולים פה ושם לא ישנו את זה.
חנו'ש כתב:אני מתחילה להרהר ברעיון של להביא איזה טופ סקורר נהדר לעונה הבאה לצידו של רייס...
felix_r כתב:חנו'ש כתב:אני מתחילה להרהר ברעיון של להביא איזה טופ סקורר נהדר לעונה הבאה לצידו של רייס...
הבעיה עם רייס (גם עם היקמן) שהן חייבים את הכדור אצלם כל הזמן. אז איך תביאי סקורר?
er79 כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:אני מתחילה להרהר ברעיון של להביא איזה טופ סקורר נהדר לעונה הבאה לצידו של רייס...
הבעיה עם רייס (גם עם היקמן) שהן חייבים את הכדור אצלם כל הזמן. אז איך תביאי סקורר?
זה נכון. רייס הוא סוג של מלכודת דבש. ותהיה למכבי בעיה בקיץ, אם ללכת לכיוון של עושה משחק איכותי, או לוותר על עושה משחק ולהביא גארד שהוא לא סקורר אבל פיור שוטר.
שמואל1 כתב:er79 כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:אני מתחילה להרהר ברעיון של להביא איזה טופ סקורר נהדר לעונה הבאה לצידו של רייס...
זה נכון. רייס הוא סוג של מלכודת דבש. ותהיה למכבי בעיה בקיץ, אם ללכת לכיוון של עושה משחק איכותי, או לוותר על עושה משחק ולהביא גארד שהוא לא סקורר אבל פיור שוטר.
מכבי חייבת עושה משחק.
אם אנחנו רוצים להרים את הרמה שלנו ובאמת לאיים על הגדולות של אירופה, חייבים ללכת בכיוון הזה.
רייס שחקן טוב שכנראה יביא את מכבי לפיינל פור, אבל בואו נתקדם ונחשוב גדול יותר.
MTA2311 כתב:er, אתה אומר שבלאט עשה בית ספר לבאנקי. אתה יכול לפרוט את זה לפעולות ספציפיות? ניסיתי לחשוב על זה בעצמי אחרי המשחק, ולא הצלחתי למצוא דברים שהוא עשה שהשפיעו על הדקות האחרונות.
אפשר לדבר פה כמה שרוצים על "עוד לא החלטתי מה אני חושב על האופציה שרייס ימשיך", אבל זה לא רלוונטי. אם הוא ימשיך בכושר דומה לזה גם במשחקים הבאים(וכבר לא נשארו הרבה משחקים עד סוף העונה), הוא ימשיך פה בוודאות. לדעתי פיינל פור משאיר פה גם את היקמן.
MTA2311 כתב:er, אתה אומר שבלאט עשה בית ספר לבאנקי. אתה יכול לפרוט את זה לפעולות ספציפיות? ניסיתי לחשוב על זה בעצמי אחרי המשחק, ולא הצלחתי למצוא דברים שהוא עשה שהשפיעו על הדקות האחרונות.
אפשר לדבר פה כמה שרוצים על "עוד לא החלטתי מה אני חושב על האופציה שרייס ימשיך", אבל זה לא רלוונטי. אם הוא ימשיך בכושר דומה לזה גם במשחקים הבאים(וכבר לא נשארו הרבה משחקים עד סוף העונה), הוא ימשיך פה בוודאות. לדעתי פיינל פור משאיר פה גם את היקמן.
MTA2311 כתב:נכון, התרגיל לשלשה.
תציין את ההגנה במאני טיים. איזה סוג הגנה זיהית שם? משהו מיוחד? לי זה היה נראה כמו המאצ' אפ זון הרגיל של מכבי. בסוף הייתה קצת אישית עם חילופים בין הגארדים, אבל לא איזה משהו חדשני.
מבחינת ההרכבים, למעשה הוא הלך עם אותו הרכב שהביא את הקאמבק. אז כן, מגיע לו קרדיט על זה שהוא לא שינה את ההרכב.
er79 כתב:MTA2311 כתב:נכון, התרגיל לשלשה.
תציין את ההגנה במאני טיים. איזה סוג הגנה זיהית שם? משהו מיוחד? לי זה היה נראה כמו המאצ' אפ זון הרגיל של מכבי. בסוף הייתה קצת אישית עם חילופים בין הגארדים, אבל לא איזה משהו חדשני.
מבחינת ההרכבים, למעשה הוא הלך עם אותו הרכב שהביא את הקאמבק. אז כן, מגיע לו קרדיט על זה שהוא לא שינה את ההרכב.
אה, סליחה, התכוונת לבלאט, אני התייחסתי לבאנקי, ובעיקר בגלל הטעויות שלו האדרתי את בלאט על פניו. אבל גם מה שרוני אמר מדויק.
rc4991 כתב:סקרן אותי לראות עכשיו איך מגיבים האוהדים של ירושלים לניצחון שלנו
http://che.co.il/NewForum/phpBB2/viewto ... &start=690
כיף לראות אותם סובלים
rc4991 כתב:סקרן אותי לראות עכשיו איך מגיבים האוהדים של ירושלים לניצחון שלנו
http://che.co.il/NewForum/phpBB2/viewto ... &start=690
כיף לראות אותם סובלים
ראיתם ששמואל צבע את השיער באדום?!!!