טירוף, סנסציה, פנומנלי- נס מילאנו הראשון.

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טירוף, סנסציה, פנומנלי- נס מילאנו הראשון.

הודעהעל ידי toja27 » 17 אפריל 2014, 00:57

יורם ארבל אחלה שדרן. ושום בילבולים פה ושם לא ישנו את זה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 אפריל 2014, 00:57

שמואל1 כתב:
felix_r כתב:
מקאדו 3 כתב:כוסאמק הייתי כלכך שמח שככה ניצחנו את מילאנו אבל עכשיו בשידור החוזר אני רואה ששיחקנו בכלל נגד קאנטו ... למה ?

יורם ארבל גמור לגמרי :laugh2

היה שם עוד קטע הזוי, כשסופו קיבל פיצוץ בפנים ונפל על הפרקט, וארבל העיוור התחיל לבוא אליו בטענות שהוא כל הזמן נפצע...

יש פתרון- עוברים לראות את מכבי בערוץ ה - HD עם רסקין ואלי סהר. אומנם אין את הצחוקים אבל פיני גרשון, אבל רואים מצויין והשדרנים עושים את העבודה.

ראיתי עכשיו את התקציר בספורט 5 - אני מתה שיחזירו את רסקה לעמדת השדר (עם פיני דווקא אין לי בעיה)
זה כל כך הרבה יותר נשמע מלהיב איתו!!
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי er79 » 17 אפריל 2014, 00:58

וואו, אין לי מילים אבל אני אנסה להתחיל בשתי מילים: נס מילאנו. מדהים. הייתי צריך מסיכת חמצן בסיום. ברבע האחרון כבר התחלתי את טקס האשכבה, האמת - לא דמיינתי בחלומות הפרועים שלי שננצח. האמנתי שמכבי תגנוב ניצחון במילאנו, אבל לאור איך שהמשחק התפתח כבר התכווננתי על יום שישי. אני אנסה לעשות סיכומון, כמו שאני עושה אחרי כל משחק.
נתחיל בעמדת המאמן: כתבו את זה, טחנו את זה ומסתבר שזה נכון. בלאט עשה בית ספר לבאנקי. באנקי, שהוא לא רק מאמן לא מנוסה, מסתבר שהוא גם שאנן לא קטן. חשב שהמשחק בכיס שלו, והשבית את לנגפורד כמעט כל הרבע האחרון. שהחזיר אותו, זה כבר היה מאוחר מדי.
בכלל, מה שמפתיע אותי הוא שחשבתי שלנגפורד זה שחקן המפתח של מילאנו, ולא טעיתי - הוא היה משמעותי, אבל זלזלתי בקו הקדמי של מילאנו והם עשו לנו את המוות, במיוחד לאוואל, שבכלל לא היה בתוכניות שלי כעושה נזקים. פחדתי מהקו האחורי של מילאנו, אבל הקו הקדמי עשה עבודה טובה. גם סמואלס. אבל באנקי טעה ששיחק בעיקר עם סמואלס רוב החצי השני. לאוואל היה אדיר משני צידי המגרש. הוא שינה זריקות, חסם, הגארדים של מכבי שקשקו כשנכנסו לצבע.
ונעבור למכבי:
רייס: אני מתנצל. אני מתנצל. אני מתנצל. אני מתנצל. אני מתנצל כפול מליון. השמצתי אותך לאורך כל העונה, קראתי לך פח, קראתי לך חבר באסון "התאומים". אני מבקש את סליחתך. אין לי מושג מה עשית לטייריס רייס של רוב העונה, אבל אני בשוק ממה שאני רואה ממנו במשחקים האחרונים. יחד עם זאת, השינוי שהוא עשה דווקא קטן, קטן אבל גדול. הוא לא שינה כמעט כלום מסגנון המשחק שליוה אותו לאורך העונה, למעט משהו אחד: קבלת ההחלטות/היעדר השגיאות. בשבועיים-שלושה האחרונים הבן אדם משחק שקול ואחראי. פנטסטי. לא מאבד הרבה, נכנס פחות ראש בקיר, מחלק יותר אסיסטים, שיפר את אחוזי הקליעה משלוש, קלעי עונשין פנטסטי. אני בשוק. אני מקווה שהמגמה של החודש האחרון תישאר.
נעבור לחבר השני לצוות התאומים, הרבה שיבחו אותו על המשחק, אבל לפי דעתי עדיין משחק רע ולא אחראי. לפחות פרע את השטרות בפן ההתקפי. אבל הוא עושה המון טעויות. נמשיך לשפוט אותו בהמשך.
סמית' - הבטחתי פה בפורום לאחר המשחק הגדול שלו נגד ריאל שלא אדבר עליו מקצועית עד ההצלבה, אז ההצלבה הגיעה, ולצערי הוא עדיין בגדר נפקד. לא עשה שום דבר מיוחד, שלשה אחת שלו הייתה פוקס. לפחות לא היה מאופס כמו בהצלבה של העונה שעברה. כרגע אני לא טועה לגביו, אבל אני כן מקווה לטעות. לפי דעתי מכבי טעתה ששיתפה אותו נגד ירושלים. הוא היה נראה חד יותר אם הייתה לו פגרה ארוכה יותר. משחק נוסף עוד יומיים לא ייטיב עימו.
סופו (התקפית) וטיוס (בעיקר הגנתית) היו מעולים. אין גבוה אצל מילאנו שיכול לעצור את סופו, וזו נקודה למחשבה.
קאמבק נפלא. יום שישי יהיה הרבה יותר קשה. יאללה מכבי.
er79

הודעהעל ידי felix_r » 17 אפריל 2014, 01:03

toja27 כתב:יורם ארבל אחלה שדרן. ושום בילבולים פה ושם לא ישנו את זה.

אני גם אוהב אותו, שלא תטעה, אבל העונה יש לו כל כך הרבה שגיאות ובילבולים...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 אפריל 2014, 01:03

אני מתחילה להרהר ברעיון של להביא איזה טופ סקורר נהדר לעונה הבאה לצידו של רייס... :roll:
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 17 אפריל 2014, 01:05

חנו'ש כתב:אני מתחילה להרהר ברעיון של להביא איזה טופ סקורר נהדר לעונה הבאה לצידו של רייס... :roll:

הבעיה עם רייס (גם עם היקמן) שהן חייבים את הכדור אצלם כל הזמן. אז איך תביאי סקורר?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 17 אפריל 2014, 01:07

felix_r כתב:
חנו'ש כתב:אני מתחילה להרהר ברעיון של להביא איזה טופ סקורר נהדר לעונה הבאה לצידו של רייס... :roll:

הבעיה עם רייס (גם עם היקמן) שהן חייבים את הכדור אצלם כל הזמן. אז איך תביאי סקורר?

זה נכון. רייס הוא סוג של מלכודת דבש. ותהיה למכבי בעיה בקיץ, אם ללכת לכיוון של עושה משחק איכותי, או לוותר על עושה משחק ולהביא גארד שהוא לא סקורר אבל פיור שוטר.
er79

הודעהעל ידי שמואל1 » 17 אפריל 2014, 01:09

er79 כתב:
felix_r כתב:

זה נכון. רייס הוא סוג של מלכודת דבש. ותהיה למכבי בעיה בקיץ, אם ללכת לכיוון של עושה משחק איכותי, או לוותר על עושה משחק ולהביא גארד שהוא לא סקורר אבל פיור שוטר.

מכבי חייבת עושה משחק.
אם אנחנו רוצים להרים את הרמה שלנו ובאמת לאיים על הגדולות של אירופה, חייבים ללכת בכיוון הזה.
רייס שחקן טוב שכנראה יביא את מכבי לפיינל פור, אבל בואו נתקדם ונחשוב גדול יותר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 17 אפריל 2014, 01:15

שמואל1 כתב:
er79 כתב:
felix_r כתב:

מכבי חייבת עושה משחק.
אם אנחנו רוצים להרים את הרמה שלנו ובאמת לאיים על הגדולות של אירופה, חייבים ללכת בכיוון הזה.
רייס שחקן טוב שכנראה יביא את מכבי לפיינל פור, אבל בואו נתקדם ונחשוב גדול יותר.

אין ספק שאחרי כמה שנים הגיע הזמן לרכז גדול, יחד עם זאת אני לא רוצה לחתוך את רייס כל כך מהר כמוך. זה מפתיע שזה בא ממני אבל אני מסתכל על הדברים אובייקטיבית כרגע. הוא פשוט אדיר בחודש האחרון. התהפך 180 מעלות. בוא ניתן לו כמה משחקים של חסד. מי שצריך להיחתך זה קודם כל היקמן. לגבי רייס, אני לא נחרץ בדעתי כרגע. אני כן חושב שאם רייס נשאר ואוחיון נשאר, הסיכויים שיבוא עושה משחק איכותי קטנים, והסיכויים שיבוא קלעי גבוהים. נחכה ונראה.
er79

הודעהעל ידי er79 » 17 אפריל 2014, 01:17

אגב, זה די מתוק שמכבי עושה מה שכמה קבוצות עשו לה בתקופה האחרונה - פיגרה בדו ספרתי ברבע באחרון, ובניגוד לסיכויים קמה מהקבר וניצחה במשחק צמוד.
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 אפריל 2014, 01:21

er, אתה אומר שבלאט עשה בית ספר לבאנקי. אתה יכול לפרוט את זה לפעולות ספציפיות? ניסיתי לחשוב על זה בעצמי אחרי המשחק, ולא הצלחתי למצוא דברים שהוא עשה שהשפיעו על הדקות האחרונות.

אפשר לדבר פה כמה שרוצים על "עוד לא החלטתי מה אני חושב על האופציה שרייס ימשיך", אבל זה לא רלוונטי. אם הוא ימשיך בכושר דומה לזה גם במשחקים הבאים(וכבר לא נשארו הרבה משחקים עד סוף העונה), הוא ימשיך פה בוודאות. לדעתי פיינל פור משאיר פה גם את היקמן.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי er79 » 17 אפריל 2014, 01:26

MTA2311 כתב:er, אתה אומר שבלאט עשה בית ספר לבאנקי. אתה יכול לפרוט את זה לפעולות ספציפיות? ניסיתי לחשוב על זה בעצמי אחרי המשחק, ולא הצלחתי למצוא דברים שהוא עשה שהשפיעו על הדקות האחרונות.

אפשר לדבר פה כמה שרוצים על "עוד לא החלטתי מה אני חושב על האופציה שרייס ימשיך", אבל זה לא רלוונטי. אם הוא ימשיך בכושר דומה לזה גם במשחקים הבאים(וכבר לא נשארו הרבה משחקים עד סוף העונה), הוא ימשיך פה בוודאות. לדעתי פיינל פור משאיר פה גם את היקמן.

אני מקווה שאתה טועה לגבי היקמן. בעניין רייס, וגם בעניין בלאט אגב, כתבתי גבר כמה פוסטים למעלה שאני מבקש את סליחתו מטאפורית. הוא פשוט מדהים בחודש האחרון. מזכיר לי את פארגו בשיאו במכבי. כרגע לא נותר לי אלא לאכול את הכובע ולקוות שלא נקבל את רייס הישן והמפוקפק. לגבי בלאט, היו כמה דברים, גם פיני דיבר על כמה טעויות טקטיות כמו שמירה איזורית בסיום, לי הכי בלט השאננות שלו ברבע האחרון בשיתוף לנגפורד. הוא חשב שהמשחק בכיס שלו, שמר את הבן אדם, שחזר מפציעה של חודש על הספסל, וכשהוא חזר הרוח כבר הייתה במפרשים של מכבי. לנגפורד תסכל את מכבי, כי גם כשהוא לא קלע, הוא חדר ועשה טראפים, שחרר לקלעים, ולמעשה השפיע מאוד על הדקות הטובות של מילאנו. גם ההשבתה של לאוואל ברוב החצי השני, ולדעתי לאוואל נתן את משחקו הטוב ביותר העונה, הייתה טעות של מאמן לא מנוסה. אלו שני הדברים שלי הכי זעקו.
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 17 אפריל 2014, 01:29

MTA2311 כתב:er, אתה אומר שבלאט עשה בית ספר לבאנקי. אתה יכול לפרוט את זה לפעולות ספציפיות? ניסיתי לחשוב על זה בעצמי אחרי המשחק, ולא הצלחתי למצוא דברים שהוא עשה שהשפיעו על הדקות האחרונות.

התרגיל לשלה של היקמן חצי דקה לסיום המשחק
אפשר גם לציין את ההגנה במאני טיים וההרכבים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 17 אפריל 2014, 01:30

סקרן אותי לראות עכשיו איך מגיבים האוהדים של ירושלים לניצחון שלנו
http://che.co.il/NewForum/phpBB2/viewto ... &start=690
כיף לראות אותם סובלים :D
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 אפריל 2014, 01:31

נכון, התרגיל לשלשה.
תציין את ההגנה במאני טיים. איזה סוג הגנה זיהית שם? משהו מיוחד? לי זה היה נראה כמו המאצ' אפ זון הרגיל של מכבי. בסוף הייתה קצת אישית עם חילופים בין הגארדים, אבל לא איזה משהו חדשני.
מבחינת ההרכבים, למעשה הוא הלך עם אותו הרכב שהביא את הקאמבק. אז כן, מגיע לו קרדיט על זה שהוא לא שינה את ההרכב.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי er79 » 17 אפריל 2014, 01:37

MTA2311 כתב:נכון, התרגיל לשלשה.
תציין את ההגנה במאני טיים. איזה סוג הגנה זיהית שם? משהו מיוחד? לי זה היה נראה כמו המאצ' אפ זון הרגיל של מכבי. בסוף הייתה קצת אישית עם חילופים בין הגארדים, אבל לא איזה משהו חדשני.
מבחינת ההרכבים, למעשה הוא הלך עם אותו הרכב שהביא את הקאמבק. אז כן, מגיע לו קרדיט על זה שהוא לא שינה את ההרכב.

אה, סליחה, התכוונת לבלאט, אני התייחסתי לבאנקי, ובעיקר בגלל הטעויות שלו האדרתי את בלאט על פניו. אבל גם מה שרוני אמר מדויק.
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 אפריל 2014, 01:38

er79 כתב:
MTA2311 כתב:נכון, התרגיל לשלשה.

אה, סליחה, התכוונת לבלאט, אני התייחסתי לבאנקי, ובעיקר בגלל הטעויות שלו האדרתי את בלאט על פניו. אבל גם מה שרוני אמר מדויק.

אין ספק. באנקי עשה טעויות של ילד בדקות ההכרעה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 17 אפריל 2014, 01:46

אחד התרדים הכי הזויים שקראתי פה בפורום (כמו המשחק הזה...) ......
הרצח אופי שעשו פה לרייס כל העונה גרם לזה שאפילו אני לא רוצה לראות אותו פה שנה הבאה.....

עכשיו למשחק עצמו , כמו שכתבתי , החזרה של לאנגפורד לא עשתה טוב למילאנו בדיוק כמו במשחק הקודם שלהם כשבפסידו בקלות למלאגה . לאנגפורד נתן מספרים יפים אבל כשחופרים קצת ורואים את המשחק עצמו אז מבינים שהוא עשה את זה באחוזים גרועים תוך כדי שהוא מחרב להם את המשחק עם זריקות רעות ולוקח על עצמו יותר מידי למרות שהוא יודע שהוא בכושר רע....לזה בדיוק התכוון אותו שחקן מכבי שצוטט שהוא מעדיף את פארגו....
חוץ מהתוצאה עצמה , המשחק הזה גורם לי להאמין שמכבי יכולה לסיים בסוויפ . מכבי לא שחקה טוב לעומת מילאנו שקלעה 13 שלשות באחוזים טובים ובנוסף הקוו הקידמי שלהם הפציץ מספרים שגם עוד 100 שנה הם לא יתנו כאלה מספרים . גם לאוול וגם סמואלס קלעו כמעט פי 2 מהממוצע שלהם וזה לא יקרה עוד פעם בסדרה , בטח שלא יחד...
וזה לצד משחק טוב של הקוו האחורי שלהם . אם במצב כזה הם לא ניצחו אותנו אז יכול להיות שהם גם לא ינצחו .

ודבר אחרון , langford who ??

נעדר מהפורום : ROY....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי toja27 » 17 אפריל 2014, 01:54

rc4991 כתב:סקרן אותי לראות עכשיו איך מגיבים האוהדים של ירושלים לניצחון שלנו

אוהדים קטנים. אפילו לא שווים התייחסות. אבל אני אתייחס אליהם רק הפעם. אם אתה אוהד קטן לא מגיע לך קבוצה גדולה.
במקום לעודד קבוצה ישראלית שמתחרה ברמות הגבוהות באירופה ולחזק אותם הם מעודדים את מילאנו (אני בטוח שלא כולם אגב).
מיותר לציין שאני תמיד רוצה שכל קבוצה ישראלית באירופה תגיע הכי רחוק וזה כולל ירושלים וחיפה העונה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Roni1 » 17 אפריל 2014, 01:57

rc4991 כתב:סקרן אותי לראות עכשיו איך מגיבים האוהדים של ירושלים לניצחון שלנו

הם מדברים על שמואל
ראיתם ששמואל צבע את השיער באדום?!!!

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים