המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yellowaura כתב:מה דעתכם על ג'מונט גורדון ?
שילוב שלו ושל פארגו נותן קו אחורי אתלטי. אני לא מהתומכים הגדולים של גורדון בגלל היד הלא הכי יציבה שלו מטווח השלוש. מצד שני המניות שלו בירידה מסויימת אחרי ההתרסקות של צסק"א. לטעמי גורדון שווה היום בשוק 600K. יהיה קשה להשיג שחקן כמו גורדון בעלות כזאת. מדובר בשחקן אתלטי שמסוגל לשחק כפוינט אבל יותר סקנד מפוינט. מבחינה אתלטית הוא יותר אתלט מפרקינס למשל במובן של היכולות כמו החדירה לסל. לעומת זאת פרקינס יותר זריז בהגנה ויש לו מוטת ידיים ארוכה יותר.
שילוב שלו ושל פארגו נותן קו אחורי אתלטי. אני לא מהתומכים הגדולים של גורדון בגלל היד הלא הכי יציבה שלו מטווח השלוש. מצד שני המניות שלו בירידה מסויימת אחרי ההתרסקות של צסק"א. לטעמי גורדון שווה היום בשוק 600K. יהיה קשה להשיג שחקן כמו גורדון בעלות כזאת. מדובר בשחקן אתלטי שמסוגל לשחק כפוינט אבל יותר סקנד מפוינט. מבחינה אתלטית הוא יותר אתלט מפרקינס למשל במובן של היכולות כמו החדירה לסל. לעומת זאת פרקינס יותר זריז בהגנה ויש לו מוטת ידיים ארוכה יותר.
החציל האצטקי כתב:חרא שחקן עם חרא אופי, בדיוק כמו אנדרסון. me first, team last mentality לא בבית ספרנו.
yellowaura כתב:החציל האצטקי כתב:חרא שחקן עם חרא אופי, בדיוק כמו אנדרסון. me first, team last mentality לא בבית ספרנו.
לא יודע... אני זוכר את פליקס מרעיף עליו קומפלימנטים. הוא מטביע בקלות על גבוהים ומזכיר לי קצת את קלייד דרקסלר.
במשחקים שאני ראיתי ביורוליג הוא היה טוב (אפילו זכה בשחקן המחזור). אל תשכח שצסקא השנה בסיטואציה לא פשוטה כמו שמכבי הייתה שנה שעברה וזה בעייתי לשפוט שחקן במצב הזה. אנדרסון היה בקבוצה ללא סנטר דומיננטי ובתפקיד לא מתאים (אנדרסון SF ! לשחק ליד אידסון הפך אותו ל SG כבד).
החציל האצטקי כתב:צפריר, ההנחה החוזרת הזאת שלך כל פעם מרתיחה אותי מחדש...
שארפ לא יפרוש ולא צריך לפרוש. הוא לא קשור לשום שינוי כזה או אחר שצריך לבוא או עתיד לבוא בסגל כי הוא מעולם לא היווה או יהווה נטל במכבי.
במקרה הגרוע ביותר, ישב בחוץ על אזרחי ויעודד, כשברגע שקוראים לו- בעיתות משבר- יזנק לפרקט כמו פנתר ויקבור איזו צ'אקה.
לגבי טל בורשטיין- הבנאדם נראה גמור רוב שלבי העונה. אני מעניק לו צ'אנס להוכיח את עצמו במאני טיים, והודות לרזומה שלו, אני מקווה שאכן יעשה כן.
אם לא יראה את היכולת או האופי שמצפים ממנו במעמדים החשובים (אלה נפתחים ב6/5 בברצלונה ויימשכו כמה שבועות אח'כ בת"א)- מבחינתי הוא גמור.
אני מאמין שבלאט בכל מקרה רוצה אותו, לפחות עד לתום החוזה שלו, כגורם מלכד וחיובי בחדר ההלבשה, ובתקן הזה הוא עומד מצויין.
yzafrir כתב:
יש למכבי היום סנטר אמיתי אחד . כל השאר זה אילתורים לנסות לחפות על העובדה הזאת . הנדריקס 4 הגנתי בדיוק כמו שלאזמה לפניו היה . הוא שומר טוב על שחקנים זריזים יחסית אבל כשהמאסה והגובה מגיעים אז אין לו סיכוי . ( ואגב באראץ שיחק פצוע בסדרה של מכבי וסחוט מעייפות....) .
מצ'באן מוכשר מאוד התקפית אבל אין ספק שעל ההגנה שלו יש עוד הרבה מה לעבוד ואין ספק שהוא לא יכול להיות המחליף של סופו כי גם הוא 4 ...אליהו ובלו הם ה-4 הנוספים כך שבתאכלס יש פקק בעמדה הזאת . זה שהנדריקס מחליף את סופו זה נקודת חולשה שלדעתי צריך לתקן שנה הבאה .
יכול להיות שבתחילת העונה דיויד חשב שגרין יוכל למלא את התפקיד הזה אבל מהר מאוד הבין שלא והעביר את הנדריקס לעמדה הזאת .
החציל האצטקי כתב:חרא שחקן עם חרא אופי, בדיוק כמו אנדרסון. me first, team last mentality לא בבית ספרנו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים