המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:פארגו היה רחוק מלהיות שחקן סופר אינטילגנט, למרות שהוא לא טיפש. בטח לא ברמה של DD או שאראס. הוא סקורר מוכשר, ומוסר לא רע. פרקינס לעומת זאת שחקן די טיפש. האיש השליך לבנים מהשלוש והמשיך לזרוק כמויות של זריקות למרות שזה בבירור לא היה הטווח שלו. גם תקע את משחק ההתקפה. אותו בוודאי שלא הייתי מביא בתור דוגמא לשחקן חכם.
jol9 כתב:חנו'ש כתב:אומנם לא רכז, אבל גם פארקר היה שחקן סופר חכם וקבוצתי למרות שהיה שחום עור (אבל הוא היה מוקה...)
ד"א כאן אפשר וצריך להזכיר שיש הבדל בין שחקן חכם וקבוצתי כמו פארקר (שהיה מדהים גם בתחום הזה) לבין מנהלי משחק אמיתיים כמו שאראס, דיאמנטידיס, פאפאס
ואחרים. אפשר גם להזכיר את שני הסנטרים המופלאים שעשו את זה באמנות של רכזים גדולים, רק בלי כדרור, אלא עם המון חוכמה וקבוצתיות (אני מדבר כמובן על סבוניס
וניקולה).
לנו היום אין לא זה לא זה ולא זה... קצת פניני, קצת אוחיון, אולי יותם אם יגיע... לליאור יש פוטנציאל אבל זה רחוק מאוד מאיפה שהוא היה יכול להיות.
אדגר פו כתב:אני לא בטוח שלא גדל דור חדש של שחקנים כאלה, זה מוקדם לקבוע דברים כאלו לאורך ציר הזמן. גם בנ.ב.א מחפשים שחקנים שיודעים למסור, שיש להם ראיית מגרש ויכולת קבוצתית גבוהה ועוד תכונות שכאלו, עובדה שמקל שחקן שעשה את הרעש שלו הקיץ .
ללברון אין יכולת מסירה וראיית משחק גבוהה מהממוצע ? כריס פול ? רונדו ? נאש ? דאנקן ? יש לא מעט דוגמאות, לא בהכרח רכזים.
מה שיוני אומר זה נכון, אם אין לך רכז כזה, טוב שיהיה לך סקנד כזה או פוינט פורוורד כזה ( איידסון כדוגמא ).
בשתי השושלות היו לנו סקנד גארדים או סווינגמנים חכמים - פארקר או דורון שפר , צרף אותם לרכזים שהיו ותקבל יופי של שכל בקו האחורי. גם בקבוצה של פארגו - פרקינס הרכז האמיתי לדעתי היה איידסון בכלל.
אתה יכול להגיד שאפשר להצליח גם בלי שחקנים כאלו, יכול להיות, השאלה עד איזה גבול ועד כמה נהנה מהמשחק של הקבוצה הזאת. למכבי בשנה שעברה לא היה שחקן שידע להריץ אפילו מתפרצות של שניים על אחד.
אתה בעצמך רוצה את שאראס בחזרה, אני מניח שזה לא בגלל היכולות האתלטיות שלו .
החציל האצטקי כתב:לא הגבתי פה הרבה בזמן האחרון, אבל אני חושב שכאן שווה לתת התייחסות.
את השם של טייריס רייס הייתי הראשון שהעלה פה לפני שנתיים (תנו חיפוש בצד שמאל למעלה ותראו). בזמנו, הדעות עליו היו חיוביות ביותר.
משום מה, הציפייה לקבל כאן שם- "מילוש", "בו", "ג'רמי" או "זוראן" עיוורה את החבר'ה וכשקיבלו רכז מצויין על המגש, קצת היה קשה לאכול את המנה.
רייס רכז סקורר ברמות הכי גבוהות שיש. הוא חודר, קולע מבחוץ ומגיע לקו כמו כל רכז-על שאתם מכירים.
הוא מוסר טוב. יצירתי, לא מפחד ומן הסתם גם אחד שעושה טעויות פה ושם.
הוא לא מפחד לקחת על עצמו אחריות.
הוא מנהיג.
והוא חתיכת בנזונה קשוח, דבר שילך מצויין בDNA של הקבוצה החדשה שבונים פה.
אחלה החתמה.
LIAV10 כתב:בנזונה קשוח הכי מתאים לתיאור שלו.
הקליעה שלו מבחוץ והסיומת בצבע בעייתיים.
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:בנזונה קשוח הכי מתאים לתיאור שלו.
מסכים לגבי הקליעה מבחוץ אבל ממש לא לגבי הסיומת בצבע.
רייס הוא אחד החודרים הטובים ביותר שראיתי בשנים האחרונות באירופה, בעיקר בגלל צעד ראשון קטלני וטאץ' נהדר ליד הסל.
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:בנזונה קשוח הכי מתאים לתיאור שלו.
מסכים לגבי הקליעה מבחוץ אבל ממש לא לגבי הסיומת בצבע.
רייס הוא אחד החודרים הטובים ביותר שראיתי בשנים האחרונות באירופה, בעיקר בגלל צעד ראשון קטלני וטאץ' נהדר ליד הסל.
חודר מצויין וזריז, אבל הפלוטר לא הולך לו ואני בטוח בכמעט 100% שהוא השחקן שנחסם הכי הרבה העונה בכל היורוליג.
LIAV10 כתב:לא מסכים שהפלוטר נכנס באחוז גבוה.
LIAV10 כתב:חחחח איך הם הגיעו לגמר? http://www.euroleague.net/main/statisti ... ccumulated
https://nba.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=420575הגארד, שהוביל את הצהובים לזכייה היסטורית באליפות אירופה, כתב ברשתות: "מעולם לא דיברתי על העניין של קיירי ברשתות החברתיות. אבל האיש לא טועה ומעולם לא טעה. ואם חשבתם שכן, אז כדאי שתשימו קצת יותר תשומת לב לא רק למה שהוא אמר, אלא למה שסביבכם ולמה שאתם בוחרים שלא לא להתייחס אליו. הוא לא זילזל באף אחד".
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים