המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:הבעיה של מגדל היא שהם לנצח יישארו כנראה אנדראצ'יברים.
וזה די בניגוד לחניה שלמרות הלוזריות שלהם, הם הרבה יותר אובראצ'יברים, לפחות בגרסתם החדשה.
וזה שוב מה שנקרא "רוח מועדון".
אני מנסה לשחזר בשנים האחרונות קבוצה לוחמנית של מגדל עם אופי קשוח שלא מוותרת ומשיגה יותר ממה שהיא שווה, ופשוט אף קבוצה כזו לא עולה לי לראש (אולי רק הקבוצה שזכתה ביורוקאפ, וגם הם פישלו בליגה)
החזון והשאיפות של האורי אלונים מאוד יפים בתיאוריה, אבל לשנות "רוח מועדון" זה קשה מאוד ויכול לקחת שנים אם בכלל, ולא משנה כמה ארינות יבנו וכמה יכפילו את התקציב.
גם אם עונה הבאה תהיה להם קבוצה טובה יותר, הרי כבר העונה יש להם סגל מוכשר וטוב, בטח כשמשווים אותו לזה של חיפה.
למה אנחנו לא רואים יותר לחימה מצד השחקנים? למה לא רואים רצון?
למה מכבי יכולה לנצח קבוצות פי כמה יותר טובות ממנה ברגעים המכריעים, בזכות אופי קשוח והמון רצון והפועל לא מסוגלת לנצח ברגע החשוב קבוצה שהיא לכל הפחות ברמתה במקרה הטוב?
אלה כבר דברים שלא קשורים בארינות ובתקציב. אלא כנראה שמדובר באותו מושג חמקמק שנטחן עד דק בשבועיים האחרונים - "רוח המועדון".
מכביסט29 כתב:אתם שוכחים שירושלים חסרה את פראחוסקי, שחקן חשוב ביותר ברוטציה שלהם. אני לא אומר שזו הסיבה היחידה לנפילות שלהם בסדרה הזו, אבל זה בטח משפיע עליהם גם מוראלית. הרי כל דבר רע שקורה להם רק מחזק את הDNA הלוזרי של המועדון הזה..
אגב, אני משוכנע ב99% שירושלים תנצח את המשחק ה3 במלחה, אם נותרה להם עוד טיפת כבוד. חיפה תצטרך להרוויח את הגמר בבית שלה.
אבל אם ירושלים תפסיד גם את זה, מפגן הלוזריות שלה ישבור את כל השיאים..
שמואל1 כתב:"גם גולדהאר לא הביא תארים בתחילת הדרך"
אורי אלון, בעלי הפועל י-ם, ל'חמש באוויר': "זה שטויות להגיד שהפרויקט נכשל. רוצה לבנות מועדון גדול וזה לוקח יותר משנה"
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 69803.html
טיקי חוזר כתב:מעניין אותי מאיפו בטחון שי-ם תמכור את כל המנויים שהיא רוצה ? גם היום את במלחה היא לא מוכרת הכל . משחקים יחידים שזה מלא זה מול מכבי תל-אביב , מול גועל ומול חולון בגלל אודים קבוצות אלו שבאים למשחקי חוץ זה הכל . אם היון 3500 מנויים שיגידו תודה .
Roni1 כתב:האיש הזה הולך ומתגלה כקשקשן רציני, השוואה הזויה לגולדהאר.
Roni1 כתב:האיש הזה הולך ומתגלה כקשקשן רציני, השוואה הזויה לגולדהאר.
לגבי ליאור, הוא סוגר פלייאוף די פתטי.
שמואל1 כתב:Roni1 כתב:האיש הזה הולך ומתגלה כקשקשן רציני, השוואה הזויה לגולדהאר.
מה גורם לכם לחשוב ככה? אני שואל ברצינות.
חשוב לי להבהיר- אני לא אומר שהפרויקט של אורי אלון יצליח בוודאות, אבל במה הוא שונה ממיץ' גולדהאר לפני 5 שנים?
שניהם בעלים עם הרבה מאוד כסף ושאיפות גבוהות. הראשון הוכיח שרצינות, התמדה וניהול נכון מובילים להצלחות. מדוע לא השני?
Roni1 כתב:שמואל1 כתב:Roni1 כתב:האיש הזה הולך ומתגלה כקשקשן רציני, השוואה הזויה לגולדהאר.
מה גורם לכם לחשוב ככה? אני שואל ברצינות.
חשוב לי להבהיר- אני לא אומר שהפרויקט של אורי אלון יצליח בוודאות, אבל במה הוא שונה ממיץ' גולדהאר לפני 5 שנים?
שניהם בעלים עם הרבה מאוד כסף ושאיפות גבוהות. הראשון הוכיח שרצינות, התמדה וניהול נכון מובילים להצלחות. מדוע לא השני?
גם אחרי שתי אליפויות רצופות גולדהאר לא מעיז להגיד שבשנה הבאה נעפיל לצ׳מפיונס, לא מנסה לחקות אף אחד ומעולם לא הגדיר את עצמו באמצעות היריבות שלו או קפץ לרקוד בדשא אחרי ניצחון גדול בדרבי באמצע העונה.
השני הגיע למועדון עם מסורת מפוארת של לוזריות ומהרגע הראשון יצא בהצהרות מפוצצות על יורוליג בקרוב, כל הישראלים הטובים יהיו רק בירושלים, מהפכות בכדורסל הישראלי ועקיצות למכבי, ועוד לא דיברתי על הירידה לפרקט לחגוג מעין אליפות אחרי שלשת ניצחון מאסיסט של שופט.
ואם אחרי הכל העונה הזאת עומדת להסתיים בצורה כ״כ מביכה, נראה לך הגיוני שגם היום הוא מתראיין ומדבר על יורוליג? ככה בונים? הכי רחוק שיש מגולדהאר.
(ועם כל הנאחס שעשינו כאן ברור שהם יתקמבקו ויקחו אליפות העונה).
מכביסט29 כתב:אתם שוכחים שירושלים חסרה את פראחוסקי, שחקן חשוב ביותר ברוטציה שלהם. אני לא אומר שזו הסיבה היחידה לנפילות שלהם בסדרה הזו, אבל זה בטח משפיע עליהם גם מוראלית. הרי כל דבר רע שקורה להם רק מחזק את הDNA הלוזרי של המועדון הזה..
אגב, אני משוכנע ב99% שירושלים תנצח את המשחק ה3 במלחה, אם נותרה להם עוד טיפת כבוד. חיפה תצטרך להרוויח את הגמר בבית שלה.
אבל אם ירושלים תפסיד גם את זה, מפגן הלוזריות שלה ישבור את כל השיאים..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים