כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

הודעהעל ידי rc4991 » 27 מאי 2014, 23:35

אני עדיין חושב שהם עשויים להתחזק בשנים הקרובות (השנה לא חשבתי שהם טובים בצורה מיוחדת)
הארנה יעלה את ההכנסות וגם התקציב צפוי לגדול מעונה לעונה ואני מאמין שהם יתקדמו עם הזמן אבל ממש לא לרמה של מכבי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 מאי 2014, 23:37

חנו'ש כתב:הבעיה של מגדל היא שהם לנצח יישארו כנראה אנדראצ'יברים.
וזה די בניגוד לחניה שלמרות הלוזריות שלהם, הם הרבה יותר אובראצ'יברים, לפחות בגרסתם החדשה.
וזה שוב מה שנקרא "רוח מועדון".
אני מנסה לשחזר בשנים האחרונות קבוצה לוחמנית של מגדל עם אופי קשוח שלא מוותרת ומשיגה יותר ממה שהיא שווה, ופשוט אף קבוצה כזו לא עולה לי לראש (אולי רק הקבוצה שזכתה ביורוקאפ, וגם הם פישלו בליגה)
החזון והשאיפות של האורי אלונים מאוד יפים בתיאוריה, אבל לשנות "רוח מועדון" זה קשה מאוד ויכול לקחת שנים אם בכלל, ולא משנה כמה ארינות יבנו וכמה יכפילו את התקציב.
גם אם עונה הבאה תהיה להם קבוצה טובה יותר, הרי כבר העונה יש להם סגל מוכשר וטוב, בטח כשמשווים אותו לזה של חיפה.
למה אנחנו לא רואים יותר לחימה מצד השחקנים? למה לא רואים רצון?
למה מכבי יכולה לנצח קבוצות פי כמה יותר טובות ממנה ברגעים המכריעים, בזכות אופי קשוח והמון רצון והפועל לא מסוגלת לנצח ברגע החשוב קבוצה שהיא לכל הפחות ברמתה במקרה הטוב?
אלה כבר דברים שלא קשורים בארינות ובתקציב. אלא כנראה שמדובר באותו מושג חמקמק שנטחן עד דק בשבועיים האחרונים - "רוח המועדון".

הבעיה של ירושלים היא אותה בעיה של נבחרת ישראל בכדורגל - מאמינים להייפ של עצמם
בנבחרת של הכדורגל כל השנה מוכרים כמה השחקנים טובים ואיזה כדורגל יפה אפשר לשחק, מינימום ברזיל, ואז כשמגיעים למאני טיים ופתאום אין לנו רונאלדו או מסי בנבחרת אז אין כדורגל יפה וגם רוח לחימה אין כי..אסור להרוס את הג'ל
מכרו לירושלים כל העונה שיש להם את הישראלים הכי טובים ושהם גדולים על הליגה והנה, כשלא עובד הכדורסל היפה אז גם אין תחליף כי אין לחימה
זה שיש להם את שני שחקני הגארבג' טיים הכי יקרים בהיסטוריה גם לא עוזר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 28 מאי 2014, 02:21

אתם שוכחים שירושלים חסרה את פראחוסקי, שחקן חשוב ביותר ברוטציה שלהם. אני לא אומר שזו הסיבה היחידה לנפילות שלהם בסדרה הזו, אבל זה בטח משפיע עליהם גם מוראלית. הרי כל דבר רע שקורה להם רק מחזק את הDNA הלוזרי של המועדון הזה..

אגב, אני משוכנע ב99% שירושלים תנצח את המשחק ה3 במלחה, אם נותרה להם עוד טיפת כבוד. חיפה תצטרך להרוויח את הגמר בבית שלה.
אבל אם ירושלים תפסיד גם את זה, מפגן הלוזריות שלה ישבור את כל השיאים..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 מאי 2014, 10:39

מכביסט29 כתב:אתם שוכחים שירושלים חסרה את פראחוסקי, שחקן חשוב ביותר ברוטציה שלהם. אני לא אומר שזו הסיבה היחידה לנפילות שלהם בסדרה הזו, אבל זה בטח משפיע עליהם גם מוראלית. הרי כל דבר רע שקורה להם רק מחזק את הDNA הלוזרי של המועדון הזה..

אגב, אני משוכנע ב99% שירושלים תנצח את המשחק ה3 במלחה, אם נותרה להם עוד טיפת כבוד. חיפה תצטרך להרוויח את הגמר בבית שלה.

מסכים.
דרך אגב, המשחק ביום שישי הוא כנראה המשחק האחרון שישוחק במלחה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 28 מאי 2014, 13:37

מעניין אותי מאיפו בטחון שי-ם תמכור את כל המנויים שהיא רוצה ? גם היום את במלחה היא לא מוכרת הכל . משחקים יחידים שזה מלא זה מול מכבי תל-אביב , מול גועל ומול חולון בגלל אודים קבוצות אלו שבאים למשחקי חוץ זה הכל . אם היון 3500 מנויים שיגידו תודה .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 מאי 2014, 14:45

"גם גולדהאר לא הביא תארים בתחילת הדרך"
אורי אלון, בעלי הפועל י-ם, ל'חמש באוויר': "זה שטויות להגיד שהפרויקט נכשל. רוצה לבנות מועדון גדול וזה לוקח יותר משנה"

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 69803.html
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 28 מאי 2014, 15:16

האיש הזה הולך ומתגלה כקשקשן רציני, השוואה הזויה לגולדהאר.
Roni1

הודעהעל ידי felix_r » 28 מאי 2014, 15:22

שמואל1 כתב:"גם גולדהאר לא הביא תארים בתחילת הדרך"
אורי אלון, בעלי הפועל י-ם, ל'חמש באוויר': "זה שטויות להגיד שהפרויקט נכשל. רוצה לבנות מועדון גדול וזה לוקח יותר משנה"

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 69803.html

טעית בחלון. זה פוסט בשביל צ'ה ;)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי ankram » 28 מאי 2014, 15:32

גם מצ׳ה סילקו אותו
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי מקובי » 28 מאי 2014, 16:05

טיקי חוזר כתב:מעניין אותי מאיפו בטחון שי-ם תמכור את כל המנויים שהיא רוצה ? גם היום את במלחה היא לא מוכרת הכל . משחקים יחידים שזה מלא זה מול מכבי תל-אביב , מול גועל ומול חולון בגלל אודים קבוצות אלו שבאים למשחקי חוץ זה הכל . אם היון 3500 מנויים שיגידו תודה .

אני בספק אם הם יצליחו להגדיל את כמות המנויים במחירים כאלה.
הדבר החכם היה למשוך דם חדש כדי לצבור מנויים ואז להעלות לאט לאט את המחיר (נניח השנה 700 ש"ח ואז שנה הבאה אם יהיה יורוליג אז 900...) אבל הם התחילו במחירים מאוד גבוהים... המחיר הכי זול למבוגר בארנה הוא 1100 ש"ח, המחיר הכי זול בהיכל הוא 1300 (ולמחדשים זה 1200)... ואני לא אתחיל להשוות בין אלופת אירופה לקבוצה שמשחקת ביורוקאפ...
* יש לציין שמחירי הנוער שלהם מאוד יפים (550-650 ש"ח).

בגדול לבנות מועדון באמת לוקח יותר משנה... אבל אני בספק עד כמה מכבי תסכים לוותר על הישראלים הכי טובים לאורך זמן. (לא אתפלא אם ליאור יפזול לאירופה בסוף השנה)
מקובי

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 28 מאי 2014, 16:14

לפי צילומי הטלוויזיה אנשים צעירים הם חלק לא מבוטל מאוהדים . מעניין שהם אף פעם לא מתבגרים שם . קח בחשבון שחלק לא מבוטל של אוהדי מכבי גרים לא רק בתל-אביב . אני לא מקיר הרבה אנשים מחוץ לי-ם שאוהדים י-ם . אני מקיר את שמואל מפורום ....
אתה בעיה קיימת גם בביתר י=ם . אין להם הכנסות ממנויים אלא רוב זה מכרטיסים .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 מאי 2014, 16:22

לפני כמה ימים אמרו שליאור שוקל לא להגיע לנבחרת אבל פחד בגלל כל הרעש סביב השלושה שכבר ביקשו להשתחרר
אתמול כשראיתי אותו תופס את היד אמרתי לעצמי שהוא כבר מכין לעצמו את הפציעה לא להיות בנבחרת

צדקתי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 28 מאי 2014, 16:27

אז גם ליאור סיים את העונה (הצוות שלהם טיפל לו אתמול ברגל, לא ביד).
לפחות מבחינת כמות וחומרת הפציעות הם לגמרי הצליחו להיות מכבי העונה
עכשיו שמישהו משמעותי בחיפה יפצע בבקשה
Roni1

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 מאי 2014, 16:29

לא פציעה משמעותית במיוחד.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי misha » 28 מאי 2014, 16:48

Roni1 כתב:האיש הזה הולך ומתגלה כקשקשן רציני, השוואה הזויה לגולדהאר.

לגמרי, יורש ראוי לקליין. אבל הוא מכוון לאנשים כמו שמואל, שאוכלים את הלוקשים שלו ומבקשים עוד.

לגבי ליאור, הוא סוגר פלייאוף די פתטי. הוא ויותם מוכיחים העונה שרוב הדברים השליליים שנאמרו עליהם היו נכונים. מכבי עשתה החלטה טובה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 מאי 2014, 17:03

מה גורם לכם לחשוב ככה? אני שואל ברצינות.
חשוב לי להבהיר- אני לא אומר שהפרויקט של אורי אלון יצליח בוודאות, אבל במה הוא שונה ממיץ' גולדהאר לפני 5 שנים?
שניהם בעלים עם הרבה מאוד כסף ושאיפות גבוהות. הראשון הוכיח שרצינות, התמדה וניהול נכון מובילים להצלחות. מדוע לא השני?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 28 מאי 2014, 17:28

לגבי ליאור, הוא סוגר פלייאוף די פתטי.

הפוך! עונה נהדרת של ליאור! הבן אדם ממשיך לשחק עבור מכבי, רק שאת הכסף הוא מקבל מירושלים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Roni1 » 28 מאי 2014, 17:47

שמואל1 כתב:

חשוב לי להבהיר- אני לא אומר שהפרויקט של אורי אלון יצליח בוודאות, אבל במה הוא שונה ממיץ' גולדהאר לפני 5 שנים?
שניהם בעלים עם הרבה מאוד כסף ושאיפות גבוהות. הראשון הוכיח שרצינות, התמדה וניהול נכון מובילים להצלחות. מדוע לא השני?

גם אחרי שתי אליפויות רצופות גולדהאר לא מעיז להגיד שבשנה הבאה נעפיל לצ׳מפיונס, לא מנסה לחקות אף אחד ומעולם לא הגדיר את עצמו באמצעות היריבות שלו או קפץ לרקוד בדשא אחרי ניצחון גדול בדרבי באמצע העונה.
השני הגיע למועדון עם מסורת מפוארת של לוזריות ומהרגע הראשון יצא בהצהרות מפוצצות על יורוליג בקרוב, כל הישראלים הטובים יהיו רק בירושלים, מהפכות בכדורסל הישראלי ועקיצות למכבי, ועוד לא דיברתי על הירידה לפרקט לחגוג מעין אליפות אחרי שלשת ניצחון מאסיסט של שופט.
ואם אחרי הכל העונה הזאת עומדת להסתיים בצורה כ״כ מביכה, נראה לך הגיוני שגם היום הוא מתראיין ומדבר על יורוליג? ככה בונים? הכי רחוק שיש מגולדהאר.

(ועם כל הנאחס שעשינו כאן ברור שהם יתקמבקו ויקחו אליפות העונה).
Roni1

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 מאי 2014, 17:51

Roni1 כתב:
שמואל1 כתב:

גם אחרי שתי אליפויות רצופות גולדהאר לא מעיז להגיד שבשנה הבאה נעפיל לצ׳מפיונס, לא מנסה לחקות אף אחד ומעולם לא הגדיר את עצמו באמצעות היריבות שלו או קפץ לרקוד בדשא אחרי ניצחון גדול בדרבי באמצע העונה.
השני הגיע למועדון עם מסורת מפוארת של לוזריות ומהרגע הראשון יצא בהצהרות מפוצצות על יורוליג בקרוב, כל הישראלים הטובים יהיו רק בירושלים, מהפכות בכדורסל הישראלי ועקיצות למכבי, ועוד לא דיברתי על הירידה לפרקט לחגוג מעין אליפות אחרי שלשת ניצחון מאסיסט של שופט.
ואם אחרי הכל העונה הזאת עומדת להסתיים בצורה כ״כ מביכה, נראה לך הגיוני שגם היום הוא מתראיין ומדבר על יורוליג? ככה בונים? הכי רחוק שיש מגולדהאר.

(ועם כל הנאחס שעשינו כאן ברור שהם יתקמבקו ויקחו אליפות העונה).

גולדהאר תמיד מדבר קודם כל על התרבות שהוא רוצה לבנות פה
''תרבות'' זאת מילה שאורי אלון עדיין לא מכיר..גם לא צניעות
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 28 מאי 2014, 18:44

מכביסט29 כתב:אתם שוכחים שירושלים חסרה את פראחוסקי, שחקן חשוב ביותר ברוטציה שלהם. אני לא אומר שזו הסיבה היחידה לנפילות שלהם בסדרה הזו, אבל זה בטח משפיע עליהם גם מוראלית. הרי כל דבר רע שקורה להם רק מחזק את הDNA הלוזרי של המועדון הזה..

כמה פעמים מכבי חסרה שחקנים משמעותיים העונה? חיפה איבדה את מורן רוט - השחקן הכי חשוב שלה...

החוכמה של קבוצה טובה היא לדעת להתגבר על חסרונות ופציעות. בשביל זה הם בנו שם סגל ארוך, לא
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים