כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

הודעהעל ידי מקובי » 02 יוני 2014, 23:06

לא הבנתי, בגלל שהם עודדו בזמן תבוסה זה אומר שהם האוהדים הכי טובים בארץ?
באמת?
מקובי

הודעהעל ידי שמואל1 » 02 יוני 2014, 23:07

אורי אלון יוצא בהצהרת כוונות בתגובה להפסד: "העונה, המטרה הייתה להחזיר את הקהל לקבוצה. בעונה הבאה נתחזק משמעותית ונביא הישגים מקצועיים. תחכו ותראו. ירושלים תהיה שם דבר בכדורסל. הקהל שלנו הכי טוב בארץ".
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 יוני 2014, 23:08

שנה מהיום הוא פורץ את גדר הגבול עם עזה במטרה להחזיר את גלעד שליט הביתה. חכו ותראו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מכביסט24 » 02 יוני 2014, 23:10

שמואל1 כתב:אורי אלון יוצא בהצהרת כוונות בתגובה להפסד: "העונה, המטרה הייתה להחזיר את הקהל לקבוצה. בעונה הבאה נתחזק משמעותית ונביא הישגים מקצועיים. תחכו ותראו. ירושלים תהיה שם דבר בכדורסל. הקהל שלנו הכי טוב בארץ".

הקהל שלהם באמת הכי טוב בארץ.. בלעודד במרץ כשהקבוצה שלהם חוטפת תבוסות :fuck
אורי אלון נהיה פתאטי. גם הוא חלה במחלת האלטרנטיבה..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי felix_r » 02 יוני 2014, 23:14

חצי שעה שואלים את הלפרין מה חסר להם העונה. חצי שעה הלפרין מדבר ומדבר ועדיין לא מצליח לענות: ביצים! (למרות הרמזים העבים של גור שלף) :cool
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 יוני 2014, 23:23

felix_r כתב:חצי שעה שואלים את הלפרין מה חסר להם העונה. חצי שעה הלפרין מדבר ומדבר ועדיין לא מצליח לענות: ביצים! (למרות הרמזים העבים של גור שלף) :cool

אני יודעת שיש כאלה שחושבים שהלפרין היה יכול להוסיף לנו לא מעט העונה, ואולי זה נכון במובן מסוים - יש לו חוכמת משחק ויכולת הובלת כדור וקליעה טובה.
אבל בסופו של דבר מה שהביא לנו עד כה את התארים העונה היו שחקנים עם ביצים של יען!!
רייס, בלו, היקמן, אני מניחה שגם טיוס ואפילו סמית'.

כנראה שיש סיבה לכך שווקא בעונה הכי טובה של הלפרין במכבי, היתה עונה שהסתיימה ללא תארים (סליחה, לקחנו את גביע הנקניקייה...)
כשזה מגיע ללקיחת תארים, צריך כנראה ביצים הרבה לפני מוח...
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 02 יוני 2014, 23:41

אם נעזוב את המטפורות , ונעבור למילים תרבותיות יותר, אז בשביל התארים צריך: הרבה נחישות, אופי בלתי מתפשר, אומץ ונכונות לתת מעצמך את הכל עד הטיפה האחרונה (גם כסף עוזר, אבל רק כסף לא מספיק, כפי שראינו בפיינל פור האחרון)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי itay92 » 02 יוני 2014, 23:45

חנו'ש כתב:
felix_r כתב:חצי שעה שואלים את הלפרין מה חסר להם העונה. חצי שעה הלפרין מדבר ומדבר ועדיין לא מצליח לענות: ביצים! (למרות הרמזים העבים של גור שלף) :cool

אני יודעת שיש כאלה שחושבים שהלפרין היה יכול להוסיף לנו לא מעט העונה, ואולי זה נכון במובן מסוים - יש לו חוכמת משחק ויכולת הובלת כדור וקליעה טובה.
אבל בסופו של דבר מה שהביא לנו עד כה את התארים העונה היו שחקנים עם ביצים של יען!!

כנראה שיש סיבה לכך שווקא בעונה הכי טובה של הלפרין במכבי, היתה עונה שהסתיימה ללא תארים (סליחה, לקחנו את גביע הנקניקייה...)

בדיוק בגלל זה הלפרין לא מתאים להיות שחקן מוביל,אלא משלים.
כשהלחץ לא עליו והוא לא רכז פותח לדעתי הוא יכול לתרום המון,ומקומו במכבי הוא כגארד שני ולא חמישייה
itay92

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 יוני 2014, 23:54

itay92 כתב:
חנו'ש כתב:

כשהלחץ לא עליו והוא לא רכז פותח לדעתי הוא יכול לתרום המון,ומקומו במכבי הוא כגארד שני ולא חמישייה

+1
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 יוני 2014, 23:54

itay92 כתב:
חנו'ש כתב:

הבעיה היא שכשהוא בקבוצה, מאמנים לפעמים מתפתים לשים אותו על המגרש במאני טיים כי הוא שחקן אחראי וחכם, וזה היה עלול להיות במקום מי שניצח לנו את המשחקים במציאות.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מקובי » 03 יוני 2014, 00:59

שמואל1 כתב:אורי אלון יוצא בהצהרת כוונות בתגובה להפסד: "העונה, המטרה הייתה להחזיר את הקהל לקבוצה. בעונה הבאה נתחזק משמעותית ונביא הישגים מקצועיים. תחכו ותראו. ירושלים תהיה שם דבר בכדורסל. הקהל שלנו הכי טוב בארץ".

נו באמת, מלחה כל שנה בערך עם אותם ממוצעי צופים (לא כזה קשה למלא אולם של 2500 מקומות...) אז איך בדיוק הוא החזיר את הקהל לקבוצה?
אולי באמצעות המחירים לארינה... חחחח

נחכה ונראה.
לדעתי ליאור לא ישאר שם עוד שנה (ילך לאירופה לקבוצת יורוליג), וזאת תהיה מכה קשה מאוד בשבילם.
מקובי

הודעהעל ידי שמואל1 » 03 יוני 2014, 01:35

מקובי כתב:

נו באמת, מלחה כל שנה בערך עם אותם ממוצעי צופים (לא כזה קשה למלא אולם של 2500 מקומות...) אז איך בדיוק הוא החזיר את הקהל לקבוצה?
אולי באמצעות המחירים לארינה... חחחח

נחכה ונראה.
לדעתי ליאור לא ישאר שם עוד שנה (ילך לאירופה לקבוצת יורוליג), וזאת תהיה מכה קשה מאוד בשבילם.

אחרי העונה הפושרת מאוד שלו, קשה לי לראות אותו מוצא חוזה בקבוצות יורוליג.
אם בקיץ האחרון הוא לא מצא, על אחת כמה וכמה שלא ימצא בקיץ הקרב ובא.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 03 יוני 2014, 02:12

ליאור ויותם לא רלוונטים למכבי ולאף קבוצה באירופה כי הם תחת חוזה לעונה הבאה .
בכל מקרה , יותם כבר מעבר לשיא והגיל עושה את שלו , הא כבר בן 30 ( עונה הבאה 31 ) ועד שיסיים את החוזה בירושלים הוא כבר כנראה יפרוש...
וליאור לעומת הלפרין , די שרף את עצמו מבחינת מכבי אחרי שסרב לחתום וחתם בסוף בירושלים...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי מקובי » 03 יוני 2014, 02:35

yzafrir כתב:ליאור ויותם לא רלוונטים למכבי ולאף קבוצה באירופה כי הם תחת חוזה לעונה הבאה .
בכל מקרה , יותם כבר מעבר לשיא והגיל עושה את שלו , הא כבר בן 30 ( עונה הבאה 31 ) ועד שיסיים את החוזה בירושלים הוא כבר כנראה יפרוש...
וליאור לעומת הלפרין , די שרף את עצמו מבחינת מכבי אחרי שסרב לחתום וחתם בסוף בירושלים...

לליאור יש סעיף יציאה לחו"ל.
ושמואל- הוא לא קיבל חוזה בשנה שעברה בקבוצת יורוליג כי הוא לא העריך נכון את השוק ולא היה מוכן להתפשר מבחינה כספית.
עד כמה שידוע לי הוא לא מרוויח הרבה בי-ם ככה שיכול להיות שהוא יעדיף לעשות את הצעד הזה (ולמרות העונה הפחות טובה- יהיו הרבה קבוצות שיזכרו שהוא שיחק 6 שנים בקבוצה כמו מכבי...)
מקובי

הודעהעל ידי jol9 » 03 יוני 2014, 07:14

יישארו, לא יישארו, לא נראה לי כזה משנה.
הם לא שחקנים שוברי שוויון. הם שחקנים טובים, וכשהם בכושר הם עושים נזק, אבל זה לא מפתיע שמגדל קרסה בזמן אמת בכל מפעל בו השתתפה,
וממש לא מול קבוצות גדולות (אני מזכיר - עכברושים בגביע, נובגורוד תחתית ביול"ב וחיפה בפלייאוף).

אני לגמרי שלם עם זה היום שבמכבי משחק מי שמשחק, ולא הייתי בשום אופן רוצה לשנות את המציאות. לא ברייסי רייט, לא דאנקן, לא הלפרין - שום דבר לא צריך מהקבוצה הזאת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 03 יוני 2014, 07:44

כולם מדברים על פציה של אלהו - מדובר על סדק , אני מכיר כמה שחקנים בNBA ששיחקו עם פציעות ברגעיים אמת . גם אצלינו סמית לא הכי בראי כל הענה וגם משהו בעל אופי בעיתי (לפי שלף) שחק עם קרסול פגוע ......ולא שם תחבושת על אצבע ויושב ומגרד בראש (פציע לא מפריע לו ...).
מי שזוכר בשנה שעברה אדון אליהו חלב בשפעת ולא התלבש למשחק יורוליג על דעת עצמו , גם לןקח לו איזה חודש לחזור למגרשים כי הוא לא הרגיש טוב ....
טיקי חוזר

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 יוני 2014, 08:36

jol9 כתב:יישארו, לא יישארו, לא נראה לי כזה משנה.
הם לא שחקנים שוברי שוויון. הם שחקנים טובים, וכשהם בכושר הם עושים נזק, אבל זה לא מפתיע שמגדל קרסה בזמן אמת בכל מפעל בו השתתפה,
וממש לא מול קבוצות גדולות (אני מזכיר - עכברושים בגביע, נובגורוד תחתית ביול"ב וחיפה בפלייאוף).

אני לגמרי שלם עם זה היום שבמכבי משחק מי שמשחק, ולא הייתי בשום אופן רוצה לשנות את המציאות. לא ברייסי רייט, לא דאנקן, לא הלפרין - שום דבר לא צריך מהקבוצה הזאת.

למה לזלזל בנובגורוד? הגיעו לגמר הVTB. ... ;)
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 03 יוני 2014, 10:24

למה לזלזל? קבוצה טובה אבל לא קבוצה גדולה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 יוני 2014, 11:45

jol9 כתב:למה לזלזל? קבוצה טובה אבל לא קבוצה גדולה.

הכל יחסי, ביחס למגדל הם קבוצה גדולה.
מצד שני זו לא חוכמה כי מסתבר שביחס למגדל גם חיפה היא קבוצה גדולה.... :fuck
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Roni1 » 03 יוני 2014, 12:35

ושוב, הקשקשן מדבר יום אחרי ההדחה (7 שנים הם לא היו בגמר) על יורוליג בעוד שנתיים, הוא כל כך פתאטי.
Roni1

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־30 אורחים