המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:אורי אלון יוצא בהצהרת כוונות בתגובה להפסד: "העונה, המטרה הייתה להחזיר את הקהל לקבוצה. בעונה הבאה נתחזק משמעותית ונביא הישגים מקצועיים. תחכו ותראו. ירושלים תהיה שם דבר בכדורסל. הקהל שלנו הכי טוב בארץ".
felix_r כתב:חצי שעה שואלים את הלפרין מה חסר להם העונה. חצי שעה הלפרין מדבר ומדבר ועדיין לא מצליח לענות: ביצים! (למרות הרמזים העבים של גור שלף)
חנו'ש כתב:felix_r כתב:חצי שעה שואלים את הלפרין מה חסר להם העונה. חצי שעה הלפרין מדבר ומדבר ועדיין לא מצליח לענות: ביצים! (למרות הרמזים העבים של גור שלף)
אני יודעת שיש כאלה שחושבים שהלפרין היה יכול להוסיף לנו לא מעט העונה, ואולי זה נכון במובן מסוים - יש לו חוכמת משחק ויכולת הובלת כדור וקליעה טובה.
אבל בסופו של דבר מה שהביא לנו עד כה את התארים העונה היו שחקנים עם ביצים של יען!!
רייס, בלו, היקמן, אני מניחה שגם טיוס ואפילו סמית'.
כנראה שיש סיבה לכך שווקא בעונה הכי טובה של הלפרין במכבי, היתה עונה שהסתיימה ללא תארים (סליחה, לקחנו את גביע הנקניקייה...)
כשזה מגיע ללקיחת תארים, צריך כנראה ביצים הרבה לפני מוח...
itay92 כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:חצי שעה שואלים את הלפרין מה חסר להם העונה. חצי שעה הלפרין מדבר ומדבר ועדיין לא מצליח לענות: ביצים! (למרות הרמזים העבים של גור שלף)
אני יודעת שיש כאלה שחושבים שהלפרין היה יכול להוסיף לנו לא מעט העונה, ואולי זה נכון במובן מסוים - יש לו חוכמת משחק ויכולת הובלת כדור וקליעה טובה.
אבל בסופו של דבר מה שהביא לנו עד כה את התארים העונה היו שחקנים עם ביצים של יען!!
כנראה שיש סיבה לכך שווקא בעונה הכי טובה של הלפרין במכבי, היתה עונה שהסתיימה ללא תארים (סליחה, לקחנו את גביע הנקניקייה...)
בדיוק בגלל זה הלפרין לא מתאים להיות שחקן מוביל,אלא משלים.
כשהלחץ לא עליו והוא לא רכז פותח לדעתי הוא יכול לתרום המון,ומקומו במכבי הוא כגארד שני ולא חמישייה
itay92 כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:חצי שעה שואלים את הלפרין מה חסר להם העונה. חצי שעה הלפרין מדבר ומדבר ועדיין לא מצליח לענות: ביצים! (למרות הרמזים העבים של גור שלף)
בדיוק בגלל זה הלפרין לא מתאים להיות שחקן מוביל,אלא משלים.
כשהלחץ לא עליו והוא לא רכז פותח לדעתי הוא יכול לתרום המון,ומקומו במכבי הוא כגארד שני ולא חמישייה
שמואל1 כתב:אורי אלון יוצא בהצהרת כוונות בתגובה להפסד: "העונה, המטרה הייתה להחזיר את הקהל לקבוצה. בעונה הבאה נתחזק משמעותית ונביא הישגים מקצועיים. תחכו ותראו. ירושלים תהיה שם דבר בכדורסל. הקהל שלנו הכי טוב בארץ".
מקובי כתב:שמואל1 כתב:אורי אלון יוצא בהצהרת כוונות בתגובה להפסד: "העונה, המטרה הייתה להחזיר את הקהל לקבוצה. בעונה הבאה נתחזק משמעותית ונביא הישגים מקצועיים. תחכו ותראו. ירושלים תהיה שם דבר בכדורסל. הקהל שלנו הכי טוב בארץ".
נו באמת, מלחה כל שנה בערך עם אותם ממוצעי צופים (לא כזה קשה למלא אולם של 2500 מקומות...) אז איך בדיוק הוא החזיר את הקהל לקבוצה?
אולי באמצעות המחירים לארינה... חחחח
נחכה ונראה.
לדעתי ליאור לא ישאר שם עוד שנה (ילך לאירופה לקבוצת יורוליג), וזאת תהיה מכה קשה מאוד בשבילם.
yzafrir כתב:ליאור ויותם לא רלוונטים למכבי ולאף קבוצה באירופה כי הם תחת חוזה לעונה הבאה .
בכל מקרה , יותם כבר מעבר לשיא והגיל עושה את שלו , הא כבר בן 30 ( עונה הבאה 31 ) ועד שיסיים את החוזה בירושלים הוא כבר כנראה יפרוש...
וליאור לעומת הלפרין , די שרף את עצמו מבחינת מכבי אחרי שסרב לחתום וחתם בסוף בירושלים...
jol9 כתב:יישארו, לא יישארו, לא נראה לי כזה משנה.
הם לא שחקנים שוברי שוויון. הם שחקנים טובים, וכשהם בכושר הם עושים נזק, אבל זה לא מפתיע שמגדל קרסה בזמן אמת בכל מפעל בו השתתפה,
וממש לא מול קבוצות גדולות (אני מזכיר - עכברושים בגביע, נובגורוד תחתית ביול"ב וחיפה בפלייאוף).
אני לגמרי שלם עם זה היום שבמכבי משחק מי שמשחק, ולא הייתי בשום אופן רוצה לשנות את המציאות. לא ברייסי רייט, לא דאנקן, לא הלפרין - שום דבר לא צריך מהקבוצה הזאת.
jol9 כתב:למה לזלזל? קבוצה טובה אבל לא קבוצה גדולה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים