פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
13 יוני 2014, 01:29
משום מה יש לי תחושה שבסוף האמריקאים ידפקו את בלאט עם איזה תפקיד שולי...
13 יוני 2014, 01:33
felix_r כתב:משום מה יש לי תחושה שבסוף האמריקאים ידפקו את בלאט עם איזה תפקיד שולי...
אם הוא הודיע על עזיבה פחות מ 24 שעות אחרי תום העונה, כנראה יש לו הצעות על השולחן והוא רק צריך לבחור.
13 יוני 2014, 01:38
שמואל1 כתב:felix_r כתב:משום מה יש לי תחושה שבסוף האמריקאים ידפקו את בלאט עם איזה תפקיד שולי...
אם הוא הודיע על עזיבה פחות מ 24 שעות אחרי תום העונה, כנראה יש לו הצעות על השולחן והוא רק צריך לבחור.
נכון, זה מה שההיגיון אומר, אבל אני אומר לך שיש לי תחושה. תחושה זה משהו שלא מסבירים בצורה לוגית
13 יוני 2014, 03:41
סלונים העלה בפייסבוק שלו שאלה מעניינת:
האם אתם מעדיפים את דיוויד בלאט ותקציב שחקנים מוקטן בעקבות השדרוג בשכרו (שמוקדש ל"שחקני דיוויד בלאט" - כלומר, סגל רחב שמורכב מהרבה פועלים אפורים ללא כוכבים) או לחילופין מאמן זול יותר, כשהעודף יכול לצאת על סגל קצר אך נוצץ יותר?
קחו בחשבון שהמאמן החדש אולי יחשוב להתבסס על סגל של 8-10 שחקנים בכירים ככה שעוגת התקציב תחושב אחרת לחלוטין...
13 יוני 2014, 07:09
מקובי כתב:סלונים העלה בפייסבוק שלו שאלה מעניינת:
האם אתם מעדיפים את דיוויד בלאט ותקציב שחקנים מוקטן בעקבות השדרוג בשכרו (שמוקדש ל"שחקני דיוויד בלאט" - כלומר, סגל רחב שמורכב מהרבה פועלים אפורים ללא כוכבים) או לחילופין מאמן זול יותר, כשהעודף יכול לצאת על סגל קצר אך נוצץ יותר?
קחו בחשבון שהמאמן החדש אולי יחשוב להתבסס על סגל של 8-10 שחקנים בכירים ככה שעוגת התקציב תחושב אחרת לחלוטין...
אנחנו מספיק זמן אוהדי מכבי ולמדנו כבר שזה שלוקחים או חוסכים כסף פה ושם לא אומר בהכרך שזה יגדיל את תקציב השחקנים , נמשיך להביא שחקנים לפני פריצה ולהסתמך על מציאות לטוה ולרע , השאלה הזו היא תאורטית בלבד זה לא שבלאט הולך ועכשיו הכסף שרצו לתת לו ישקיעו באיזה תותך על .
13 יוני 2014, 07:49
זה לא קדורגל ובלאט לא סוזה .... ברוב הקבוצות שך נ.ב.א יש תפקיד של ג'נרל מנג'ר ובניית הקבוצה זה בדיוק תפקיד שלהם . אולי רק בסן-אנטוניה של פופוביץ' ויוטה של פעם מאמן היה בוחר שחקנים . לא בטוח שבלאט יהיה מאמן ראשי , גם אם יהיה מאמן ראשי לא מאמן בונה את הסגל .
לגבי מאמן מכבי יש לי הרגשה שבודקים גם אופציאות בחוץ ' .
13 יוני 2014, 14:12
מקובי כתב:jol9 כתב:מקובי כתב:felix_r כתב:אסור לשכוח שאף אחד עוד לא מינה את גיא גודס למאמן. זה שדיוויד בלאט המליץ עליו בחום, עדיין לא אומר שגם ההנהלה חושבת ככה.
גלדסטון מינה אותו!
"במקביל, הצהובים הודיעו על מינויו של גיא גודס למאמן הראשי באופן רשמי. "
לא מבין מאיפה החוצפה... אמרו לו במפורש שעדיין לא דיברו עם אף מאמן.
יוני, אתה שוכח שלהיות עוזר מאמן מכבי זה בערך התפקיד השני-שלישי שמאמנים פה ירצו לקחת (לא בטוח שמאמן ראשי בי-ם אוכלת מאמניה עדיף..)
בכל מקרה- אם נחכה גם נראה.
זאת דעתי...
זה שזה תפקיד מכובד זה ידוע, אבל אי אפשר לזרוק שמות לא קשורים ואח"כ להגיד "נחכה ונראה".
אז בוא נגיד שגם פיל ג'קסון וספולסטרה מועמדים להיות העוזרים של גודס במכבי. הסיכוי שלהם ושל קטש להיות בתפקיד הזה בעונה הבאה די דומה.
ושוב, לדעתי זה כן הגיוני...אם אני מסתכל אחורה על ההיסטוריה זה משהו שבמכבי נהגו לעשות.
שרף עבד במכבי כעוזר כמה וכמה שנים (עם דאמיקו ועוד)
דיוויד עבד עם פיני...
גודס עבד עם דיוויד...
דיוויד וגודס הגיעו למכבי כעוזרים עם ניסיון כמאמני ליגה טובים...
זה לא שזרקתי את ג'קסון וספולסטרה, זרקתי מאמני ליגה טובים... לא חושב שיש פה משהו מופרך.
אז אני אומר שוב, הרעיון הוא לא מופרך, ומן הסתם זה מה שקרה במכבי בעשור וחצי האחרונים בערך.
ולכן להגיד גודס כמאמן ראשי ומאמן ליגה כלשהו כעוזר, זה דבר הגיוני וסביר.
אבל ציינת במפורש את קטש ושמיר - קטש היה מאמן ראשי במכבי, כשגודס עוזרו. שמיר היה כבר עוזר מאמן במכבי תחת פיני, ועכשיו היה עוזר בצסקא. מה גורם לך
לחשוב שיש אפילו פרומיל של סיכוי שהם ירצו להגיע למכבי תחת גודס?
פרנקו למשל זה שם יותר הגיוני - הוא צעיר, מצליח וכו' וכו'. אבל גם כאן, בגלל שהמאמן הראשי צפוי להיות גיא, לא הייתי בונה על זה. פרנקו יכול להיות עוזר של פיני, או איזשהו מאמן זר
מהשורה הראשונה (גם של דייויד כמובן), אבל לא של גודס.
13 יוני 2014, 14:14
felix_r כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:משום מה יש לי תחושה שבסוף האמריקאים ידפקו את בלאט עם איזה תפקיד שולי...
נכון, זה מה שההיגיון אומר, אבל אני אומר לך שיש לי תחושה. תחושה זה משהו שלא מסבירים בצורה לוגית

האמת שאני גם חשבתי על זה...
13 יוני 2014, 14:26
קשה לי מאוד להאמין שבלאט עזב בלי שתהיה לו משרה ביד. הוא לא נראה לי הטיפוס המהמר.
13 יוני 2014, 18:47
הרבה אנשים לא זוכרים אבל גודס הביא את הפועל ירושלים די רחוק בגביע יול"ב, כולל ניצחון חוץ מאוד יוקרתי על איזו קבוצה ספרדית (ולנסיה? לא זוכר...). הוא מאמן די טוב שאפילו עם הפועל י-ם שהייתה קבוצה פח באותה עונה נתן פייט גדול למכבי. חוץ מזה הוא היה עוזר של הטובים ביותר - בלאט, צביקה שרף.... הוא מתאים. הייתי שמח מאוד לראות את דן שמיר כעוזרו.
14 יוני 2014, 11:11
מבין המאמנים הישראלים הייתי שמח לראות את פיני ( ממש לא ריאלי ) או את גודס ( הבחירה הכי הגיונית ) .
ממש לא הייתי רוצה לראות פה את דן שמיר ( בשלב זה ) או את אדלשטיין (אדום בנשמה ) .
מה דן שמיר כבר עשה בקריירה שלו כמאמן ראשי שהופך אותו ליותר טוב או ראוי מגודס ? כלום !!
מה שכן הייתי שמח לראות את דני פרנקו כעוזר כי יש לו פוטנציאל אדיר לדעתי ....
לגבי מאמן זר , אין כרגע מאמן פנוי שהייתי רוצה לראות במכבי שבוודאות יותר טוב מגודס ויצדיק לשלם פי 2 או 3 מלגיא...
אגב , בראד גרינברג פנוי....
15 יוני 2014, 14:34
עכשיו כשבלאט עזב הייתם רוצים את פיני כמנג'ר?
דווקא נראה לי שילוב טוב פיני-גודס וגרשון ללא ספק ילחם על התקציב
15 יוני 2014, 14:38
האמת שכן, אבל למה שפדרמן יחזיר אותו?
15 יוני 2014, 14:43
LIAV10 כתב:האמת שכן, אבל למה שפדרמן יחזיר אותו?
15 יוני 2014, 14:45
מקובי כתב:סלונים העלה בפייסבוק שלו שאלה מעניינת:
גם אני חשבתי על זה אבל עם ההנהלה שלנו יתרצו שזה לסגירת "הגרעונות" (החיתולים של זיזיץ עלו לא מעט)
בקבוצה נורמלית היו לוקחים את העודף,מצמצים את הסגל ומביאים שני זרים תותחים
15 יוני 2014, 14:47
LIAV10 כתב:האמת שכן, אבל למה שפדרמן יחזיר אותו?
גם אני לא חושב שזה יקרה אבל סגל כתב על האפשרות הזאת לפני איזה שלושה חודשים
16 יוני 2014, 13:40
מתי מתכונים להכריז כבר רשמית על גודס כמאמן?
כבר עברו כמה ימים מאז בלאט עזב, אז למה מחכים שם בדיוק??
16 יוני 2014, 13:45
rc4991 כתב:עכשיו כשבלאט עזב הייתם רוצים את פיני כמנג'ר?
דווקא נראה לי שילוב טוב פיני-גודס וגרשון ללא ספק ילחם על התקציב
הם בנופש באילת
16 יוני 2014, 17:33
מהריאלים הייתי מנסה איזה שילוב מעניין של אדלשטיין ושמיר כצמד על הקווים. כמובן שאגו היה יכול להרוס לי את העסקה.
16 יוני 2014, 21:01
קובי, למה אדלשטיין?
שייאמן את הנבחרת ויעזוב אותנו בשקט.
לא הרוויח ביושר את הזכות להיות מאמן במכבי.