המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:לא היה מתנשא, לא שחצן ובטח שלא טיפש.
שנה שעברה הוא לא הסתדר עם המאמן, וגם אמר את זה. זה קורה כל הזמן, ובכל מקום.
אתה כמובן נדבק לסטיגמה בלי קשר למה שבאמת קרה בראיון הזה.
מקאדו 3 כתב:MTA2311 כתב:לא יודע מה אתם רוצים. בחור בסדר גמור דווקא. אגו טיפוסי לשחקן אמריקאי.
תעשו לעצמכם טובה ותראו את הראיון המלא. בכתבה הכל צהוב.
אגו טיפוסי לשחקן אמריקאי ? כמה אמריקאים עברו פה בשנים האחרונות ואני לא זוכר אגו כזה גם מגדולים וטובים ממנו , אני מקווה שמכבי ירדו ממנו .
שחף כתב:לא נראה לי שמכבי ילכו בכיוון הזה, אבל עם הכסף שהתפנה מבלאט בהחלט הייתי שוקל ללכת על שחקן כמו תיאודוסיץ' לדוגמא. התאמה די טובה בעיני לשחקן כמו רייס, ולדעתי הוא יעזוב די בוודאות את צסק''א.
cannon כתב:אם אני מכבי ואני יודע שהיו מחשבות בכיוונים שאני עומד לציין כאן, הייתי סוגר את השחקנים הבאים כדבר ראשון:
1. דיאור פישר כסנטר מחליף - היתרונות:
א. הוא ישראלי ולכן בהיבט הזה חשוב לחוק הרוסי אחרי עזיבת בלו.
ב. מנוסה ומכיר את המערכת.
ג. יד רכה מחצי מרחק ויכולת חסימה - תכונות שמשלימות נהדר את טיוס וסופו.
ד. גבוה (2.11) ובעל מסה סבירה כך שיכול לשמור בהגנה גם על סוסים וג'מוסים למיניהם.
ה. לא יהיה יקר כיון שבעקרון היה בדעיכה אחרי שעזב את מכבי למרות שנתן מספרים לא רעים במסגרות המשניות באירופה.
2. דונטה סמית' כמחליף של אינגלס שנותן הרבה יותר - היתרונות:
א. לא שיחק ברמות יורוליג ולכן רעב. מניח שיוכל לעשות את ההתאמות בראש ולהבין שהגיע למקום שבו אינו כוכב בלעדי.
ב. יכול לשחק בעמדות 1-4 בעת הצורך כולל לשמור על שחקנים בעמדות האלה - אתלטי וחזק.
ג. שחקן התקפה מדהים וחכם.
ד. ביחס למשכורת שקיבל בחיפה גם אם תוכפל עדיין מדובר בתמורה מדהימה לכסף.
אח"כ יישאר להביא גארד אחד במקום היקמן ושחקן במקום בלו על אף שלפי השיטה שהיתה השנה גם דונטה סמית' יכול לשחק חלקים מהמשחק כ-4 ובוודאי לשים גוף בדומה לבלו. גם טיוס יוכל לשמור על 4 כשיהיה את פישר כשחקן שיכול לשמור על מספרי 5 כשסופו לא יכול.
שחף כתב:את העונה הכי טובה בקריירה שלו תיאודוסיץ' נתן בקבוצה ששיחקה כדורסל משוחרר והתקפי, לא ממש הסגנון של איבקוביץ'. יכול להיות שזה באמת לונג שוט ואין לפדרמן שום כוונה לשלם סכומים שמתקרבים למה שתיאודוסיץ' רוצה, אבל לדעתי הוא התאמה טובה לפה, בלי מאמן שמשחק התקפות של 24 שניות כמו מסינה הוא יראה הרבה יותר טוב.
שחף כתב:הם באמת לוקחים את קרסטיץ'? האיש סוס מת. בדרך לעוד עונה של אנדר אצ'יבינג כמו ב-700 השנים האחרונות
שחף כתב:גם בוגדאנוביץ' נשאר שם(הוא קרואטי)?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים