כדורסל ישראלי - מתכוננים לעונה הבאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי - מתכוננים לעונה הבאה

הודעהעל ידי er79 » 22 יוני 2014, 09:40

אגב, לא נראה לי שהוזכר כאן, אבל אבי סגל כותב הבוקר שננו גינזבורג מועמד למשרת עוזר המאמן
er79

הודעהעל ידי jol9 » 22 יוני 2014, 10:27

Roni1 כתב:
קודי כתב:החשש הגדול שלי הוא שהג'וניורים ירצו להראות לאורי אלון "למי יש יותר גדול" ויוציאו סכום עתק כדי לקחת לירושלים את דאנקן, שלטעמי הוא שחקן טוב אבל לא מתאים ליורוליג ולמכבי. הוא לא מספיק פיזי ליורוליג וגם לא מספיק פייטר (ולעתים אפילו קצת אדיש) בשביל מכבי.

הם יראו לו למי יש יותר גדול אם הם יוציאו סכום עתק כדי לקחת שחקן לריאל מדריד ולא לירושלים. אני מקווה מאוד שדאנקן לא יהיה פה.

בדיוק!!

דאנקן שחקן די בינוני ונראה אפאטי רוב הזמן.

מכבי צריכה חיות משחק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 22 יוני 2014, 10:41

אבל מי ? אני לא זוכר עונת מלפפונים כזו משעממת גם מצד התקשורת אבל גם מצידנו האוהדים פה , שום הצעות רעיונות ... שום כלום .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 יוני 2014, 11:48

אני בעד להביא את ג'וש דאנקן. שחקן מצויין עם איכויות רבות ולדעתי הוא דווקא יכול לעשות את ההתאמה לרמות הגבוהות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 22 יוני 2014, 12:04

jol9 כתב:בדיוק!!

מכבי צריכה חיות משחק.

לא ברור לי מה בינוני בשחקן שנתן 16/5 בשלב השני של היורוקאפ עם 70% לשלוש. הוא סטרץ' 4 מצויין גם אם הוא לא צורח אחרי כל סל.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 22 יוני 2014, 12:08

קודי כתב:החשש הגדול שלי הוא שהג'וניורים ירצו להראות לאורי אלון "למי יש יותר גדול" ויוציאו סכום עתק כדי לקחת לירושלים את דאנקן, שלטעמי הוא שחקן טוב אבל לא מתאים ליורוליג ולמכבי. הוא לא מספיק פיזי ליורוליג וגם לא מספיק פייטר (ולעתים אפילו קצת אדיש) בשביל מכבי.

דבר ראשון, אני לא חושב שיש לג'וניורים סיבה להראות משהו לירושלים. קבוצה אחת היא אלופת אירופה והשניה עפה ברבע גמר היורוקאפ. הם לא ישחק במשחק הזה השנה.
דבר שני, גם אם היו רוצים, התשובה היא שלאורי אלון יש גדול יותר. הבחור יושב על מאות מליונים בעוד הפדרמנים פושטי רגל שעסוקים בהסדרי חוב (ומקווים שהנפט הכורדי יציל אותם).

מעבר לזה, ג'וש דאנקן מתאים בול להיות מחליף במכבי. הוא יכול לשחק גם 5, ככה שאם מביאים אותו, אפשר לוותר על פישר. מה שכן, הוא הולך להיות מאוד יקר ומכבי לא משלמת מעל לחצי מליון לשחקן מחליף, ככה שהסיכוי שדאנקן יגיע הוא קלוש.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 22 יוני 2014, 12:22

אתה צריך את פישר כי חסר לך ישראלים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 22 יוני 2014, 12:46

רועי - בכל משחק קובע ובכל משחק שגלש לקצת פיזיות ג'וש דאנקן נעלם ולא ממש תיפקד. להזכיר לך את הסדרה נגד מכבי בפליי אוף של שנה שעברה?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Roni1 » 22 יוני 2014, 12:52

roy1000 כתב:

דבר ראשון, אני לא חושב שיש לג'וניורים סיבה להראות משהו לירושלים. קבוצה אחת היא אלופת אירופה והשניה עפה ברבע גמר היורוקאפ. הם לא ישחק במשחק הזה השנה.
דבר שני, גם אם היו רוצים, התשובה היא שלאורי אלון יש גדול יותר. הבחור יושב על מאות מליונים בעוד הפדרמנים פושטי רגל שעסוקים בהסדרי חוב (ומקווים שהנפט הכורדי יציל אותם).

מעבר לזה, ג'וש דאנקן מתאים בול להיות מחליף במכבי. הוא יכול לשחק גם 5, ככה שאם מביאים אותו, אפשר לוותר על פישר. מה שכן, הוא הולך להיות מאוד יקר ומכבי לא משלמת מעל לחצי מליון לשחקן מחליף, ככה שהסיכוי שדאנקן יגיע הוא קלוש.

אורי אלון גם עומד בראשה של אימפריה עם 6 גביעי אירופה והפדרמנים בראשה של קבוצה שמעולם לא נגעה בצלחת. אורי אלון מלך!!! הפועל אימפריה!!!!

השנאה לפדרמנים מונעת מאנשים פה לחשוב בהיגיון, 10 עמודים היסטרים על החתמה של שחקן בן 31 על חוזה שלא מגיע לו.
וג׳וש דאנקן אולי שחקן טוב, אבל יותר מידי אדיש.
Roni1

הודעהעל ידי yzafrir » 22 יוני 2014, 12:58

אני בכלל הייתי הולך על רנדל שהרבה יותר הרשים אותי וגם לקח למכבי אליפות אחת...לצד 4 נוסף כמו ג'פרסון הם יכולים לסגור את העמדה הזאת לא רע בכלל ובזול...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 22 יוני 2014, 13:01

Roni1 כתב:אורי אלון גם עומד בראשה של אימפריה עם 6 גביעי אירופה והפדרמנים בראשה של קבוצה שמעולם לא נגעה בצלחת. אורי אלון מלך!!! הפועל אימפריה!!!!

השנאה לפדרמנים מונעת מאנשים פה לחשוב בהיגיון, 10 עמודים היסטרים על החתמה של שחקן בן 31 על חוזה שלא מגיע לו.

נראה לי שאת רצת מתבלבלת פה. מכבי זו אימפריה - הפדרמנים הם כלום ושום דבר.
הפדרמנים הם לא מכבי ואורי אלון זה לא הפועל.

אורי אלון עומד בראש סטארט-אפ שגייס לפי שווי של למעלה ממליארד דולר ויש לו עוד כמה מאות מליונים בבנק.
הפדרמנים הם פושטי רגל שעסוקים בהסדרי חוב ומוכרים את הבית שלהם בשביל לכסות חובות.

לא מבין את הקטע של האדישות. דאנקן שחקן מצויין ומגוון והסיכוי למצוא מחליף שיהיה טוב ממנו הוא קלוש.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 22 יוני 2014, 13:08

roy1000 כתב:
Roni1 כתב:אורי אלון גם עומד בראשה של אימפריה עם 6 גביעי אירופה והפדרמנים בראשה של קבוצה שמעולם לא נגעה בצלחת. אורי אלון מלך!!! הפועל אימפריה!!!!

אורי אלון עומד בראש סטארט-אפ שגייס לפי שווי של למעלה ממליארד דולר ויש לו עוד כמה מאות מליונים בבנק.
הפדרמנים הם פושטי רגל שעסוקים בהסדרי חוב ומוכרים את הבית שלהם בשביל לכסות חובות.

לא מבין את הקטע של האדישות. דאנקן שחקן מצויין ומגוון והסיכוי למצוא מחליף שיהיה טוב ממנו הוא קלוש.

אני מאוד חצוי לגבי דאנקן. השאלה הראשונה שצריכה להישאל היא האם בלו נשאר. אני מניח שאין סיכוי שזה יקרה, ובמצב הזה הייתי רוצה לראות קלעי שלשות אבסולוטי, מימד שיחסר אם בלו עוזב. דאנקן קולע שלשות טוב, אבל הוא לא בלבל של בלו והוא גם לא שחקן קלאץ' ושומר טוב מבלו של העונה. סביר להניח שהקלעי שמכבי תביא, על סמך העבר, יהיה בעמדה 2 או 4. הייתי מאוד רוצה לראות את קארול, אבל הוא סגור בריאל. בהנחה שמכבי ככל הנראה לא תביא קלעי שלשות איכותי כמו בלו, לא מן הנמנע שהם ילטשו עיניים לעבר דאנקן, ואז ישבצו בעמדת הגארד קומבו גארד סטייל היקמן. אני הייתי מעדיף לראות קלעי איכותי בעמדה 2, ובעמדה 4 שילוב של שחקן כמו דולמן עם מחליף זול והגנתי מהספסל, כמו רנדל. בין כה וכה לא מאמין שיביאו פורוורד ישראלי/יהודי. עמדה 4 תורכב משני זרים.
er79

הודעהעל ידי Roni1 » 22 יוני 2014, 13:11

roy1000 כתב:

הוא בטוח יותר עשיר מהפדרמנים (הוא עדיין לא החתים על חוזים שאנחנו לא מסוגלים) אבל שחקנים חותמים בקבוצה ולא אצל הבעלים, כאן היתרון שלנו גדול.
אני לא מתחברת לדאנקן, לא אמרו שהוא מועמד לחימקי?
Roni1

הודעהעל ידי yzafrir » 22 יוני 2014, 13:15

עמדה 4 תורכב משני זרים כי אין ישראלים מספיק טובים פנויים בעמדה הזאת .
דולמן אחלה שחקן אבל כבר לא ריאלי לגבי מכבי . אני מאוד אהבתי את מה שדבון ג'פרסון עשה ברוסיה לפני שנתיים ולדעתי יכול להתאים . הוא גם קולע מ-3 מידי פעם לפי מה שאני זוכר ממנו מחיפה . רנדל יכול להיות גנבה כמו שטיוס היה העונה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 22 יוני 2014, 13:16

אני יכול לחיות עם רנדל, בתנאי שזה כמחליף מהספסל וזה גם תלוי בזהות הפורוורד הראשון והקונוטציות משחק שלו. אני לא בעד שילוב של דאנקן ורנדל, עמדה חלשה מדי. גם ג'פרסון לא הכוס תה שלי. יש אופציות הרבה יותר טובות. הטובה שבהן היא דולמן, אבל גם יש אופציות אחרות, עדיפות על ג'פרסון בהרבה.
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 יוני 2014, 13:24

רנדל עם מס ישראלי? באמת?
נקסט.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 22 יוני 2014, 13:27

LIAV10 כתב:רנדל עם מס ישראלי? באמת?
נקסט.

גם דאנקן אמור להיות אותו דבר, לא? ואל תשכח שג'יימס שיחק השנה עם מס, זה לא הפריע למכבי. השכר של רנדל אמור להיות זול.
er79

הודעהעל ידי itay92 » 22 יוני 2014, 13:36

אני לא חושב שרנדל ודאנקן מתאימים לרמות הגבוהות של היורוליג...
רנדל שברירי מידי
ודאנקן רך מידי לעמדה 4
itay92

הודעהעל ידי jol9 » 22 יוני 2014, 14:01

roy1000 כתב:
jol9 כתב:בדיוק!!

מכבי צריכה חיות משחק.

לא ברור לי מה בינוני בשחקן שנתן 16/5 בשלב השני של היורוקאפ עם 70% לשלוש. הוא סטרץ' 4 מצויין גם אם הוא לא צורח אחרי כל סל.

אני לא מתחבר לשחקן הזה במיוחד. זה לא שיש לי משהו קונקרטי נגדו, פשוט הוא לא נראה לי מספיק טוב זה הכל.
אתה לא מביא זר להיות 4 מחליף (כי זה לא נחוץ) וכ-4 טבעי היחיד בסגל, הוא לא מספיק לדעתי
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 22 יוני 2014, 14:09

yzafrir כתב:עמדה 4 תורכב משני זרים כי אין ישראלים מספיק טובים פנויים בעמדה הזאת .
דולמן אחלה שחקן אבל כבר לא ריאלי לגבי מכבי . אני מאוד אהבתי את מה שדבון ג'פרסון עשה ברוסיה לפני שנתיים ולדעתי יכול להתאים . הוא גם קולע מ-3 מידי פעם לפי מה שאני זוכר ממנו מחיפה . רנדל יכול להיות גנבה כמו שטיוס היה העונה...

אם עמדה 4 תהיה מורכבת משני זרים, אז זאת פשיטת רגל ניהולית. למה לעזאזל אלופת אירופה שהחזיקה 4 אחד בקושי, צריכה להחתים לשם עכשיו 2 זרים.
עדיין יש את פניני וסמית' שנתנו ונותנים דקות בעמדה הזאת.

אין שום צורך ביותר משחקן אחד. אם אפשר להביא שחקן טוב (כמו שנניח היה מרכוס פייזר לפני שנפצע) שיכול לשחק 30 דקות, ולהיות סוג של עוגן התקפי כזה,
אז זה הדבר הכי טוב.
2 זרים זה בכל מקרה מיותר לחלוטין.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים