המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Roni1 כתב:קודי כתב:החשש הגדול שלי הוא שהג'וניורים ירצו להראות לאורי אלון "למי יש יותר גדול" ויוציאו סכום עתק כדי לקחת לירושלים את דאנקן, שלטעמי הוא שחקן טוב אבל לא מתאים ליורוליג ולמכבי. הוא לא מספיק פיזי ליורוליג וגם לא מספיק פייטר (ולעתים אפילו קצת אדיש) בשביל מכבי.
הם יראו לו למי יש יותר גדול אם הם יוציאו סכום עתק כדי לקחת שחקן לריאל מדריד ולא לירושלים. אני מקווה מאוד שדאנקן לא יהיה פה.
jol9 כתב:בדיוק!!
דאנקן שחקן די בינוני ונראה אפאטי רוב הזמן.
מכבי צריכה חיות משחק.
קודי כתב:החשש הגדול שלי הוא שהג'וניורים ירצו להראות לאורי אלון "למי יש יותר גדול" ויוציאו סכום עתק כדי לקחת לירושלים את דאנקן, שלטעמי הוא שחקן טוב אבל לא מתאים ליורוליג ולמכבי. הוא לא מספיק פיזי ליורוליג וגם לא מספיק פייטר (ולעתים אפילו קצת אדיש) בשביל מכבי.
roy1000 כתב:קודי כתב:החשש הגדול שלי הוא שהג'וניורים ירצו להראות לאורי אלון "למי יש יותר גדול" ויוציאו סכום עתק כדי לקחת לירושלים את דאנקן, שלטעמי הוא שחקן טוב אבל לא מתאים ליורוליג ולמכבי. הוא לא מספיק פיזי ליורוליג וגם לא מספיק פייטר (ולעתים אפילו קצת אדיש) בשביל מכבי.
דבר ראשון, אני לא חושב שיש לג'וניורים סיבה להראות משהו לירושלים. קבוצה אחת היא אלופת אירופה והשניה עפה ברבע גמר היורוקאפ. הם לא ישחק במשחק הזה השנה.
דבר שני, גם אם היו רוצים, התשובה היא שלאורי אלון יש גדול יותר. הבחור יושב על מאות מליונים בעוד הפדרמנים פושטי רגל שעסוקים בהסדרי חוב (ומקווים שהנפט הכורדי יציל אותם).
מעבר לזה, ג'וש דאנקן מתאים בול להיות מחליף במכבי. הוא יכול לשחק גם 5, ככה שאם מביאים אותו, אפשר לוותר על פישר. מה שכן, הוא הולך להיות מאוד יקר ומכבי לא משלמת מעל לחצי מליון לשחקן מחליף, ככה שהסיכוי שדאנקן יגיע הוא קלוש.
Roni1 כתב:אורי אלון גם עומד בראשה של אימפריה עם 6 גביעי אירופה והפדרמנים בראשה של קבוצה שמעולם לא נגעה בצלחת. אורי אלון מלך!!! הפועל אימפריה!!!!
השנאה לפדרמנים מונעת מאנשים פה לחשוב בהיגיון, 10 עמודים היסטרים על החתמה של שחקן בן 31 על חוזה שלא מגיע לו.
וג׳וש דאנקן אולי שחקן טוב, אבל יותר מידי אדיש.
roy1000 כתב:Roni1 כתב:אורי אלון גם עומד בראשה של אימפריה עם 6 גביעי אירופה והפדרמנים בראשה של קבוצה שמעולם לא נגעה בצלחת. אורי אלון מלך!!! הפועל אימפריה!!!!
השנאה לפדרמנים מונעת מאנשים פה לחשוב בהיגיון, 10 עמודים היסטרים על החתמה של שחקן בן 31 על חוזה שלא מגיע לו.
נראה לי שאת רצת מתבלבלת פה. מכבי זו אימפריה - הפדרמנים הם כלום ושום דבר.
הפדרמנים הם לא מכבי ואורי אלון זה לא הפועל.
אורי אלון עומד בראש סטארט-אפ שגייס לפי שווי של למעלה ממליארד דולר ויש לו עוד כמה מאות מליונים בבנק.
הפדרמנים הם פושטי רגל שעסוקים בהסדרי חוב ומוכרים את הבית שלהם בשביל לכסות חובות.
לא מבין את הקטע של האדישות. דאנקן שחקן מצויין ומגוון והסיכוי למצוא מחליף שיהיה טוב ממנו הוא קלוש.
roy1000 כתב:Roni1 כתב:אורי אלון גם עומד בראשה של אימפריה עם 6 גביעי אירופה והפדרמנים בראשה של קבוצה שמעולם לא נגעה בצלחת. אורי אלון מלך!!! הפועל אימפריה!!!!
נראה לי שאת רצת מתבלבלת פה. מכבי זו אימפריה - הפדרמנים הם כלום ושום דבר.
הפדרמנים הם לא מכבי ואורי אלון זה לא הפועל.
אורי אלון עומד בראש סטארט-אפ שגייס לפי שווי של למעלה ממליארד דולר ויש לו עוד כמה מאות מליונים בבנק.
הפדרמנים הם פושטי רגל שעסוקים בהסדרי חוב ומוכרים את הבית שלהם בשביל לכסות חובות.
לא מבין את הקטע של האדישות. דאנקן שחקן מצויין ומגוון והסיכוי למצוא מחליף שיהיה טוב ממנו הוא קלוש.
LIAV10 כתב:רנדל עם מס ישראלי? באמת?
נקסט.
roy1000 כתב:jol9 כתב:בדיוק!!
דאנקן שחקן די בינוני ונראה אפאטי רוב הזמן.
מכבי צריכה חיות משחק.
לא ברור לי מה בינוני בשחקן שנתן 16/5 בשלב השני של היורוקאפ עם 70% לשלוש. הוא סטרץ' 4 מצויין גם אם הוא לא צורח אחרי כל סל.
yzafrir כתב:עמדה 4 תורכב משני זרים כי אין ישראלים מספיק טובים פנויים בעמדה הזאת .
דולמן אחלה שחקן אבל כבר לא ריאלי לגבי מכבי . אני מאוד אהבתי את מה שדבון ג'פרסון עשה ברוסיה לפני שנתיים ולדעתי יכול להתאים . הוא גם קולע מ-3 מידי פעם לפי מה שאני זוכר ממנו מחיפה . רנדל יכול להיות גנבה כמו שטיוס היה העונה...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־24 אורחים