ת'רד המלפפונים הרשמי V2- רייס חתם רשמית בחימקי, היקמן בפנר'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים הרשמי V2

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 יוני 2014, 20:07

jol9 כתב:
felix_r כתב:לדעתי לא צריך שום 3-4. צריך 4

אף אחד לא יכול לדעת מה צריך... עובדה שהשנה שיחקנו רק ובעיקר עם שחקנים שהם בין עמדות, וזה עבד נפלא.

יוני, אני חושב שאתה קצת נסחף.
האליפות של מכבי הייתה מדהימה, והיא צריכה לשנות לכולנו קצת את דרך המחשבה, אבל לא שינינו את הכדורסל ואין פה איזשהי מהפכה.
סמול בול זה לא משהו שאפשר לסמוך עליו בטווח הארוך(תקן אותי אם יש לך דוגמאות ספציפיות), והיקמן הוא בדיוק אותו שחקן שגרם לנו לרצות להתאבד במשך 80% מהעונה שעברה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 23 יוני 2014, 20:09

מקאדו 3 כתב:החתימו את דונטה סמית ופשוט בושה מה שנהיה באתרי הספורט וגם פה , כאילו מינימום לברון חתם אני מקווה שמכבי לא תקושש שחקנים מהליגה הישראלית בלבד כי נראה כאילו הרוב ע\כאן מקבלים את זה ומסכימים עם זה , יש עוד הרבה שחקנים והרבה מקומות בעולם שמשחקים בהם כדורסל .

אגב אם כבר שחקנים ששיחקו בליגה פה מה עם גוליאן רייט ? יותר טוב מדאנקן לדעתי .

אני בעד לא לבטל שחקנים מהליגה שלנו אבל גם לא להגזים. דונטה להערכתי היה שחקן מספיק איכותי, אבל לא כל זבל שמסתובב במגדל מתאים לנו.
אם לא דונטה או נניח האניקאט, אז לא הייתי מחפש יותר בליגה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 יוני 2014, 20:12

שמואל1 כתב:
מקאדו 3 כתב:החתימו את דונטה סמית ופשוט בושה מה שנהיה באתרי הספורט וגם פה , כאילו מינימום לברון חתם אני מקווה שמכבי לא תקושש שחקנים מהליגה הישראלית בלבד כי נראה כאילו הרוב ע\כאן מקבלים את זה ומסכימים עם זה , יש עוד הרבה שחקנים והרבה מקומות בעולם שמשחקים בהם כדורסל .

ג'וליאן רייט לפי מה שהבנתי מחלים מפציעה ולא ממש בכושר משחק.
בכל אופן, דאנקן לדעתי יותר מתאים. הוא שחקן שקט, יעיל, מגוון יחסית במשחק שלו. אחלה שחקן לעמדה 4.

הוא החלים מפציעה לפני יותר מחצי שנה כשדיברו על להחתים אותו ובסוף הלכו על זיזץ ( כל הכבוד באמת... )
אני חושבת שבזמן שעבר מאז אפשר לתאר שהוא כבר החלים מהפציעה....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קודי » 23 יוני 2014, 20:14

jol9 כתב:

אני בעד לא לבטל שחקנים מהליגה שלנו אבל גם לא להגזים. דונטה להערכתי היה שחקן מספיק איכותי, אבל לא כל זבל שמסתובב במגדל מתאים לנו.
אם לא דונטה או נניח האניקאט, אז לא הייתי מחפש יותר בליגה.

מסכים לגמרי. לקחת שני שחקנים שהיו מאוד מרכזיים בזכייה ביורוליג (היקמן ובלו) ולהחליף אותם בשחקנים בינוניים שלא הובילו את מגדל לכלום זה שנמוך של הקבוצה באופן שאי אפשר אפילו להבין. אם זה נכון אז לא ממש ברור לי מה הילדים עושים, ולא ברור לי איך הפסידו למגדל בקרב על שחקן הליגה היחיד שראוי ללבוש צהוב.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Roni1 » 23 יוני 2014, 20:14

לא הבנתי למה אנחנו צריכים לקחת שחקנים לא מספיק טובים מירושלים רק כדי להגיב להם על דונטה, שום דבר טוב לא יצא מזה. מנסים לייצר לנו מלחמה בקיץ עם קבוצה שלא משחקת איתנו באותו מגרש ובאותה ליגה (האמיתית).
אין אף אחד בליגה שהייתי רוצה אצלנו.
Roni1

הודעהעל ידי jol9 » 23 יוני 2014, 20:19

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

אף אחד לא יכול לדעת מה צריך... עובדה שהשנה שיחקנו רק ובעיקר עם שחקנים שהם בין עמדות, וזה עבד נפלא.

האליפות של מכבי הייתה מדהימה, והיא צריכה לשנות לכולנו קצת את דרך המחשבה, אבל לא שינינו את הכדורסל ואין פה איזשהי מהפכה.
סמול בול זה לא משהו שאפשר לסמוך עליו בטווח הארוך(תקן אותי אם יש לך דוגמאות ספציפיות), והיקמן הוא בדיוק אותו שחקן שגרם לנו לרצות להתאבד במשך 80% מהעונה שעברה.

מה הקשר להיקמן? דיברתי על פורוורדים.

תראה, יכול להיות שאתה צודק. אני רק אומר כמה דברים:
1 - הרכבי הפורוורדים השנה, נתנו לבלאט גיוון נהדר, ויכולת לשחק עם הרכבים ועם עמדות ולעשות חילופים בהגנה מבלי ששחקן לא מתאים נתקע בשמירה.
2 - כשלמכבי הלך, הסגנון הזה היה גם יפה ואטרקטיבי (ואי אפשר לזלזל בזה - כולנו מחפשים את זה ממכבי).
3 - השחקנים הקיימים. פניני בגילו ובמצבו הפיזי, הוא כבר כמעט לא 3. זה לא כזה נדיר ששחקנים נודדים עמדה אחת למעלה עם הגיל. סמית' הוא 3, אבל הוא שחקן שיודע לשחק מצויין ב-4.
למכבי בעצם חסרה כרגע צלע שלישית. אני לא אומר שזה בהכרח חייב להיות 3-4. אם יגיע 4 טוב (והזכרתי שחקן בסגנון של פייזר שהוא בכלל 4-5) אז אני יותר מאשמח,
אבל גם לא צריך לזלזל באפשרות שגודס ירצה להמשיך את הקו שכ"כ הצליח בעונה האחרונה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 יוני 2014, 20:23

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

1 - הרכבי הפורוורדים השנה, נתנו לבלאט גיוון נהדר, ויכולת לשחק עם הרכבים ועם עמדות ולעשות חילופים בהגנה מבלי ששחקן לא מתאים נתקע בשמירה.
2 - כשלמכבי הלך, הסגנון הזה היה גם יפה ואטרקטיבי (ואי אפשר לזלזל בזה - כולנו מחפשים את זה ממכבי).
3 - השחקנים הקיימים. פניני בגילו ובמצבו הפיזי, הוא כבר כמעט לא 3. זה לא כזה נדיר ששחקנים נודדים עמדה אחת למעלה עם הגיל. סמית' הוא 3, אבל הוא שחקן שיודע לשחק מצויין ב-4.
למכבי בעצם חסרה כרגע צלע שלישית. אני לא אומר שזה בהכרח חייב להיות 3-4. אם יגיע 4 טוב (והזכרתי שחקן בסגנון של פייזר שהוא בכלל 4-5) אז אני יותר מאשמח,

היקמן בהקשרי הדיון מלפני כמה ימים על האם צריך להשאיר אותו או לא.

בעיקרון אני מסכים, רק שלהגיד ש"אי אפשר לדעת מה צריך" כי שנה שעברה זכינו עם סגל קצת מוזר זה קצת קיצוני לדעתי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 23 יוני 2014, 20:26

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

היקמן בהקשרי הדיון מלפני כמה ימים על האם צריך להשאיר אותו או לא.

בעיקרון אני מסכים, רק שלהגיד ש"אי אפשר לדעת מה צריך" כי שנה שעברה זכינו עם סגל קצת מוזר זה קצת קיצוני לדעתי.

אה הבנתי..

אתה לא חושב שהיקמן הרוויח את הזכות לפחות לקבל הצעה הוגנת? תאמין לי שאני לא סובל אותו עוד יותר ממך אבל אני כן מאמין בהוגנות, כמו שאמרתי בהקשר לגודס.

לגבי הסגל - זה באמת לא כזה חד משמעי לדעתי. צריך לראות מי השחקנים הכי טובים שאפשר להביא, וללכת על צמרת הרשימה. זה לא כזה משנה אם זה יהיה 3-4 או 4, רק שיהיה שחקן
ברמה גבוהה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 23 יוני 2014, 20:28

שמואל, אין שום טעם ושום פריבילגיה להביא את רייט כשחקן ספסל. מיותר. מכבי צריכה להביא גארד איכותי, ושסילבן יהיה המחליף שלו.
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 יוני 2014, 20:37

אה הבנתי..

אתה לא חושב שהיקמן הרוויח את הזכות לפחות לקבל הצעה הוגנת? תאמין לי שאני לא סובל אותו עוד יותר ממך אבל אני כן מאמין בהוגנות, כמו שאמרתי בהקשר לגודס.

מבחינת הוגנות, אין ספק שאתה צודק. הרוויח כל מאמץ שמכבי תעשה בשביל להשאיר אותו.
מבחינה אישית, אני מעדיף לקיים רומן סוער עם הגברת זועבי מאשר לראות אותו בצהוב אפילו עוד משחק אחד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 יוני 2014, 20:42

MTA2311 כתב:
אה הבנתי..

מבחינה אישית, אני מעדיף לקיים רומן סוער עם הגברת זועבי מאשר לראות אותו בצהוב אפילו עוד משחק אחד.

אל תרים פה להנחתות. מישהו עלול להיפגע. ... :grin
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 יוני 2014, 21:02

er79 כתב:שמואל, אין שום טעם ושום פריבילגיה להביא את רייט כשחקן ספסל. מיותר. מכבי צריכה להביא גארד איכותי, ושסילבן יהיה המחליף שלו.

ביורוליג, סילבן חור שחור בהגנה וגם בהתקפה הוא לא הציג יכולת מדהימה.
ברייסי רייט שחקן מנוסה, סקורר מצויין מכל הטווחים, שחקן חכם ושומר טוב. הבנתי שהוא רוצה לשחק ביורוליג אז יש סיכוי לא רע שיסכים לחתום במכבי בפחות כסף מאשר ירושלים מציעה לו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 23 יוני 2014, 21:07

שמואל1 כתב:
er79 כתב:שמואל, אין שום טעם ושום פריבילגיה להביא את רייט כשחקן ספסל. מיותר. מכבי צריכה להביא גארד איכותי, ושסילבן יהיה המחליף שלו.

ברייסי רייט שחקן מנוסה, סקורר מצויין מכל הטווחים, שחקן חכם ושומר טוב. הבנתי שהוא רוצה לשחק ביורוליג אז יש סיכוי לא רע שיסכים לחתום במכבי בפחות כסף מאשר ירושלים מציעה לו.

אם ברייסי רייט היה כל כך טוב ביורוליג, הוא היה נשאר שם
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 יוני 2014, 21:09

felix_r כתב:
שמואל1 כתב:

לברייסי רייט יש קריירה מאוד מכובדת באירופה עד עכשיו, בשונה מדונטה סמית' שכולם פה עושים ממנו הזר הטוב ביותר בכל הזמנים בישראל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 23 יוני 2014, 21:18

MTA2311 כתב:
אה הבנתי..

זה מחזיר אותי לפנטזיות של כרמל על יורם ארבל ודני נוימן...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 23 יוני 2014, 21:23

שמואל1 כתב:
felix_r כתב:
שמואל1 כתב:

לברייסי רייט יש קריירה מאוד מכובדת באירופה עד עכשיו, בשונה מדונטה סמית' שכולם פה עושים ממנו הזר הטוב ביותר בכל הזמנים בישראל.

כולם? אף אחד מאוהדי מכבי לא אמר שדונטה הוא הזר הכי טוב בכל הזמנים. אתה סתם משקר.
חוץ מזה, דונטה התפספס באירופה כי שיחק רוב הקריירה מחוץ לאירופה.

ברייסי רייט שיחק ביורוליג במדי 3 קבוצות קטנות שונות. היה לו הרבה מאוד זמן על מנת להרשים קבוצה גדולה כלשהי, אבל עובדה שאף אחד מהדרג הראשון ואפילו לא מהדרג השני של היורוליג לא החתים אותו. אפילו לא קבוצה טורקית... הוא קלעי טוב, אבל זה בערך הדבר היחיד שהוא יודע, וזאת הסיבה שאף קבוצה גדולה לא לוקחת אותו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 23 יוני 2014, 21:25

שמואל , ברייסי קיבל דרכון ישראלי ??? כמה זרים אתה רוצה בקבוצה ???
דולמן ? סיכוי יותר אפסי מבריק בראון....
אם זה לא יהיה דאנקן , רנדל , קאלת'ס (לפחות שניים מהם ...) אני מאוד אתפלא .
זה שהסגל יהיה יותר חלש זה לא בטוח . סך הכל שנה שעברה היה לנו רק שחקן אחד בעמדה 4 ועם כל הכבוד לבלו אני מאמין ששני שחקנים סבירים יכולים לתת לנו את אותה תפוקה ( נק' וריבאונד). אומנם לא יהיה את השלשות של בלו מעמדה 4 אבל יהיו דברים אחרים .
העסק הוא די פשוט , עוזבים בלו , אינגלס, היקמן ,ג'יימס ובאים שני מספרי 4 זרים במקום בלו ואיגלס , גארד זר במקום היקמן וסנטר במקום ג'יימס ( זה שפישר ישראלי פותר את העניין של עזיבת בלו...)
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 23 יוני 2014, 21:30

yzafrir כתב:שמואל , ברייסי קיבל דרכון ישראלי ??? כמה זרים אתה רוצה בקבוצה ???
דולמן ? סיכוי יותר אפסי מבריק בראון....
אם זה לא יהיה דאנקן , רנדל , קאלת'ס (לפחות שניים מהם ...) אני מאוד אתפלא .
זה שהסגל יהיה יותר חלש זה לא בטוח . סך הכל שנה שעברה היה לנו רק שחקן אחד בעמדה 4 ועם כל הכבוד לבלות אני מאמין ששני שחקנים סבירים יכולים לתת לנו את אותה תפוקה ( נק' וריבאונד). אומנם לא יהיה את השלשות של בלו מעמדה 4 אבל יהיו דברים אחרים .
העסק הוא די פשוט , עוזבים בלו , אינגלס, היקמן ,ג'יימס ובאים שני מספרי 4 זרים במקום בלו ואיגלס , גארד זר במקום היקמן וסנטר במקום ג'יימס ( זה שפישר ישראלי פותר את העניין של עזיבת בלו...)

אני חושב שאלא אם הגארד הזר שמגיע במקום היקמן הוא ג'יימס הארדן, מדובר כאן בסגל בינוני שאתה מציע, ומעבר לזה, חסר ברק.
למה צריכים ללכת על המוכר? בשביל מה יש צוות סקאוטינג, אם לא בשביל לנסות למצוא שחקנים טובים במחירים סבירים. בשביל להביא את דאנקן ורנדל, ממש לא צריך סקאוטינג,
אלא שדאנקן ורנדל יהפכו לדעתי לסימונס וג'ייסון וויליאמס המודרניים.

אני מסכים עם מי שאמר שאם גודס רוצה ללכת בדרכיו של אפי, אז שיביא את רנדל ואת דאנקן וגם את רייט.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 23 יוני 2014, 21:34

מה נסגר עכשיו גם לנדסברג רוצה למגדל ? נראה לי לא אמין ...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4533730,00.html
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי yzafrir » 23 יוני 2014, 21:38

יוני אני ממש לא מסכים איתך , אם הגארד הזה יהיה פארגו או קארול או לאנגפורד או כל גארד בכיר אחר אז מכבי תצתרך לחסוך בעמדה 4 ואז רנדל ודאנקן הם שחקנים שהוכיחו את עצמם מול מכבי כבר כמה שנים וגם ביורקאפ .
פישר כסנטר מחליף במקום כלום זה בטוח חיזוק...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Mitelka ו־32 אורחים