מקאדו 3 כתב:מה נסגר עכשיו גם לנדסברג רוצה למגדל ? נראה לי לא אמין ...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4533730,00.html
מסתמן שכל הקיץ הזה הולך להתנהל כקרב של שתי הקבוצות על שחקנים.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:הוא מוזמן ללכת, אם הוא רוצה. גם שם הוא יהיה חור בהגנה. חמישייה שלו ושל אליהו זו גבינה שוייצרית מחוררת
חנו'ש כתב:לא מתאים לי כל העסק הזה עם מגדל.
אני מתחילה להתעצבן...![]()
המלחמות שלנו אמורות להיות מול קבוצות הדרג השני והשלישי של היורוליג לא מול הלוזרים האלה.
ובטח שלא על שחקנים שהם כבר שלנו! !
בכלל חשבתי שהקיץ אנחנו אמורים להיפרד רק מבלו והיקמן והזרים שלא ממש עשו משהו העונה ( ובלאט כמובן)
לא חשבתי על בעיות עם שחקנים חתומים.
yzafrir כתב:יוני אני ממש לא מסכים איתך , אם הגארד הזה יהיה פארגו או קארול או לאנגפורד או כל גארד בכיר אחר אז מכבי תצתרך לחסוך בעמדה 4 ואז רנדל ודאנקן הם שחקנים שהוכיחו את עצמם מול מכבי כבר כמה שנים וגם ביורקאפ .
פישר כסנטר מחליף במקום כלום זה בטוח חיזוק...
אדם כתב:מכבי הולכת להביא שלושה זרים וישראלי,בהנחה שהגבוה ממחליף את גיימס הוא פישר והוא יהיה ישראלי,מכבי הולכת על 2 גארדים ו4 כזה קולע.
ככה שהלואי שיהיו לנו שני גארדים יוצרים בנוסף לריס נהיה קבוצה סופר מסוכנת,ואם פישר יביא תקליעה חצי מרחק שהיתה לו אני אהיה מבסוט ומסופק, ,לא עקבתי אחריו בזמן האחרון ככה שאני לא יודע אם זה מציאה ואיך הוא .
לגבי הגארדים יש פה צאנס וחבל לבזבז אותם על ריטים ובראון בינונים ,חבל לגעת בקרלון בראון שמממש לא מתלהב ממנו נחמד זהו ,תתלבטו איתי סתם בנדמה לי,מי כדאי לקחת בהנחה שאפשרי,פארגו?דיליני?מישו אחר שעובר לכם,אני לא אומר לאנגפורד למרות שזה החלום שלי כי לדעתי מילאנו לא תשחרר אותו.
אם פישר לא בא ,היתי בכיף הולך על סמואלס מימלאנו ,פיזי מוכשר נלחם ולא יקר נראה לי.
jol9 כתב:yzafrir כתב:יוני אני ממש לא מסכים איתך , אם הגארד הזה יהיה פארגו או קארול או לאנגפורד או כל גארד בכיר אחר אז מכבי תצתרך לחסוך בעמדה 4 ואז רנדל ודאנקן הם שחקנים שהוכיחו את עצמם מול מכבי כבר כמה שנים וגם ביורקאפ .
פארגו, קארול ולאנגפורד הם שלושה שחקנים שונים מאוד. אני ממש לא בטוח שעבור כל אחד מהם, שאר הסגל צריך להשאר אותו הדבר.
קארול הוא שוטר מטורף שלא עושה הרבה מעבר לזה. כלומר, אם אתה מביא את קארול השחקן היחיד בסגל שיכול לחדור לסל הוא רייס.
מנגד, פארגו הוא שחקן שצריך אצלו את הכדור בשביל להצטיין. לא בטוח שזה הדבר הנכון ליד רייס, וגם אם כן, אתה צריך ידיים איכותיות שיידעו לתרגם את המסירות שלהם לנקודות
(מין מייס באסטון כזה שמטביע כל מה שנזרק לעברו). גם במקרה הזה, אני לא בטוח שאלה השחקנים שהייתי רוצה לראות לידם.
חוץ מזה, שוב, אתה הולך על המוכר והידוע - דאנקן, רנדל, פישר,... מאוד מאוד אפור לטעמי.
מעבר לכך, גם אם אתה מביא את פטריק יואינג כסנטר שלישי שמשחק 5 דקות לכל היותר, אז ההבדל בין זה לבין זיזיץ' הוא לא כזה משמעותי.
אם סופו וטיוס בריאים, פישר לא ייראה דקת פרקט, והוא לא הטיפוס שייקבל את זה בהבנה כמו זיזיץ' קשישא.
yzafrir כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:יוני אני ממש לא מסכים איתך , אם הגארד הזה יהיה פארגו או קארול או לאנגפורד או כל גארד בכיר אחר אז מכבי תצתרך לחסוך בעמדה 4 ואז רנדל ודאנקן הם שחקנים שהוכיחו את עצמם מול מכבי כבר כמה שנים וגם ביורקאפ .
פארגו, קארול ולאנגפורד הם שלושה שחקנים שונים מאוד. אני ממש לא בטוח שעבור כל אחד מהם, שאר הסגל צריך להשאר אותו הדבר.
קארול הוא שוטר מטורף שלא עושה הרבה מעבר לזה. כלומר, אם אתה מביא את קארול השחקן היחיד בסגל שיכול לחדור לסל הוא רייס.
מנגד, פארגו הוא שחקן שצריך אצלו את הכדור בשביל להצטיין. לא בטוח שזה הדבר הנכון ליד רייס, וגם אם כן, אתה צריך ידיים איכותיות שיידעו לתרגם את המסירות שלהם לנקודות
(מין מייס באסטון כזה שמטביע כל מה שנזרק לעברו). גם במקרה הזה, אני לא בטוח שאלה השחקנים שהייתי רוצה לראות לידם.
חוץ מזה, שוב, אתה הולך על המוכר והידוע - דאנקן, רנדל, פישר,... מאוד מאוד אפור לטעמי.
מעבר לכך, גם אם אתה מביא את פטריק יואינג כסנטר שלישי שמשחק 5 דקות לכל היותר, אז ההבדל בין זה לבין זיזיץ' הוא לא כזה משמעותי.
אם סופו וטיוס בריאים, פישר לא ייראה דקת פרקט, והוא לא הטיפוס שייקבל את זה בהבנה כמו זיזיץ' קשישא.
יוני אתה לא כל כך הבנת את למה התכוונתי . אני מתייחס יותר לנושא הכספי , אם יביאו גארד בכיר אז השחקנים שיגיעו לעמדה 4 יהיו זולים ולכן כל השמות היקרים שהוזכרו ( דולמן וסאון ) בכלל לא רלוונטיים ו צריך לחפש שחקנים זולים ו במקרה כזה הם יכולים להתאים .
מייס באסטון ? רנדל זה בדיוק השחקן שעושה נקודות מכשירים שניזרקים לעברו. הוא אתלט אדיר !!! ובהגנה הוא חוסם מעולה מה שלא קיבלנו אפילו מבלו . דאנקן מגוון ויודע גם לקלוע מבחוץ.....אני מעדיף את המוכר והידוע מאשר להמר שוב פעם על שחקן זול ולא מוכר....
קודי כתב:ועדיין - לקחת את אותה הקבוצה של שנה שעברה, להחליש אותה משמעותית בעמדת המאמן ולהחליף שניים מהשחקנים היותר מרכזיים בזכיה ביורוליג (היקמן ובלו) בשני שחקנים פחות טובים מהם שבעונה שעברה הובילו את ירושלים לכלום, זו החלשה משמעותית שך הקבוצה. דאור פישר הוא ממילא לא שדרוג לכלום מאחר שהתפקיד שלו יהיה זניח (והוא גם לא שחקן כל כך טוב). דווקא בעמדת המחליף של אינגלס היה אפשר לעשות שינוי מבורך אבל אורי אלון עשה בית ספר לילדים וכנראה נקבל איזה מאצ'יוליס או וסלאידיס שלא יתנו הרבה יותר מאינגלס, אם בכלל.
ככה שבלי איזה כוח שובר שוויון באחת העמדות, גם על חשבון עמדה אחרת, הקבוצה הולכת להיחלש בצורה משמעותית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־28 אורחים