ת'רד המלפפונים הרשמי V2- רייס חתם רשמית בחימקי, היקמן בפנר'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים הרשמי V2

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 יוני 2014, 21:58

מקאדו 3 כתב:מה נסגר עכשיו גם לנדסברג רוצה למגדל ? נראה לי לא אמין ...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4533730,00.html

מסתמן שכל הקיץ הזה הולך להתנהל כקרב של שתי הקבוצות על שחקנים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 23 יוני 2014, 22:29

הוא מוזמן ללכת, אם הוא רוצה. גם שם הוא יהיה חור בהגנה. חמישייה שלו ושל אליהו זו גבינה שוייצרית מחוררת
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 23 יוני 2014, 22:41

מקאדו 3 כתב:מה נסגר עכשיו גם לנדסברג רוצה למגדל ? נראה לי לא אמין ...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4533730,00.html

נראה לי שאחרי הסיפור עם דונטה התקשורת רוצה ללבות את "התחרות" על שחקנים. כמובן שגם הסוכנים של החברה האלה במשחק בשביל לנסות שהעלות את השכר שלהם.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 23 יוני 2014, 22:42

er79 כתב:הוא מוזמן ללכת, אם הוא רוצה. גם שם הוא יהיה חור בהגנה. חמישייה שלו ושל אליהו זו גבינה שוייצרית מחוררת

כמו שאומרים:
Don't let the door hit you on the way out

אבל לא, הוא יישאר במכבי וימשיך להיות החור השחור האולטימטיבי.
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 23 יוני 2014, 22:43

חי בסרט האורי אלון הזה
Roni1

הודעהעל ידי אדם » 23 יוני 2014, 22:43

תגידו אתם רצינים אחרי שראינו תפיזיות ואיזה אגרסיביות וביצים צריך ברמות הגבוהות של היורוליג אתם רוצים להביא לי רכיכות ובינוניות???
אין לנו מה לגעת בשום שחקן של הפועל או משו אחר אם כל הכבוד ,דאנקן בינוני מינוס לא מבין תהיתלהבות ממנו ותרצון לקחת אותו,הוא לא ברמה של מכבי או שחקן שיכול לתרום משו הוא בינוני וקטן לעמדות שיעמוד מולם ביורוליג לא הייתי נוגע,עדי, לחפש בחוץ .
ולגבי רייט גם לא מתלהב גארד טוב אבל לא משו שמצריך היתלהבות ,חוסר יציבות והמשכיות,גם לא מבין תקטע הזה ,שהשחקנים של הפועל ישארו שם או ילכו למקום אחר למה מכבי מסתפקת בבינוניות,.
אדם

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 יוני 2014, 23:49

לא מתאים לי כל העסק הזה עם מגדל.
אני מתחילה להתעצבן... :x
המלחמות שלנו אמורות להיות מול קבוצות הדרג השני והשלישי של היורוליג לא מול הלוזרים האלה.
ובטח שלא על שחקנים שהם כבר שלנו! !
בכלל חשבתי שהקיץ אנחנו אמורים להיפרד רק מבלו והיקמן והזרים שלא ממש עשו משהו העונה ( ובלאט כמובן :( )
לא חשבתי על בעיות עם שחקנים חתומים.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Maccabikid » 23 יוני 2014, 23:53

מה קורה עם ארצג מישהו יודע? היה טוב מאוד בטופ16 ומאז לא עקבתי אחריו..
Maccabikid

הודעהעל ידי Asf » 23 יוני 2014, 23:58

חנו'ש כתב:לא מתאים לי כל העסק הזה עם מגדל.
אני מתחילה להתעצבן... :x
המלחמות שלנו אמורות להיות מול קבוצות הדרג השני והשלישי של היורוליג לא מול הלוזרים האלה.
ובטח שלא על שחקנים שהם כבר שלנו! !
בכלל חשבתי שהקיץ אנחנו אמורים להיפרד רק מבלו והיקמן והזרים שלא ממש עשו משהו העונה ( ובלאט כמובן :( )
לא חשבתי על בעיות עם שחקנים חתומים.

לא מאמין למשהו מכל הפרסומים השקריים האלה, דונטה "לברון" סמית' חתם בחוזה יחסית "חסר תקדים" במונחים ירושלמיים ועכשיו כל כלי-התקשורת מנסים לפמפם כאילו מתנהלת מלחמת עולם בינינו וביניהם על כל שחקן, אני בטוח שזה נשמע להם כמו סיפור אטרקטיבי לימים כאלו בהם בעולם הכדורסל שלנו לא קורה יותר מדי, אבל לא קונה את זה...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 יוני 2014, 00:04

הסיפור עם לאנדסברג דווקא נשמע הגיוני.
הוא כנראה לא מרוצה מכמות הדקות המועטה מאוד שקיבל עד כה בשנתיים במכבי ( למרות שמי יודע מה יהיה עם גודס ) והרצון של מגדל להתנפל על כל ישראלי בכיר מוכר וידוע ובטח גם מוכנים להציע לו סכום גבוה.
כך שהכל נשמע די הגיוני, לא יודעת אם נכון אבל אפשרי בהחלט.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Roni1 » 24 יוני 2014, 00:18

שיחה עם גודס שיבטיח לו שאצלו הוא ישחק יותר והעניין סגור. תפסיקו להילחץ מהכתבות המוזמנות של אורי אלון, שניהם לא נמצאים בארץ ואם הם דיברו ״בביקורו האחרון של אלון״ זה לא משהו חדש. למה זה פורסם עכשיו? בגלל הכתבה של גלדסטון בספורט 5.
Roni1

הודעהעל ידי jol9 » 24 יוני 2014, 00:40

yzafrir כתב:יוני אני ממש לא מסכים איתך , אם הגארד הזה יהיה פארגו או קארול או לאנגפורד או כל גארד בכיר אחר אז מכבי תצתרך לחסוך בעמדה 4 ואז רנדל ודאנקן הם שחקנים שהוכיחו את עצמם מול מכבי כבר כמה שנים וגם ביורקאפ .
פישר כסנטר מחליף במקום כלום זה בטוח חיזוק...

פארגו, קארול ולאנגפורד הם שלושה שחקנים שונים מאוד. אני ממש לא בטוח שעבור כל אחד מהם, שאר הסגל צריך להשאר אותו הדבר.
קארול הוא שוטר מטורף שלא עושה הרבה מעבר לזה. כלומר, אם אתה מביא את קארול השחקן היחיד בסגל שיכול לחדור לסל הוא רייס.
מנגד, פארגו הוא שחקן שצריך אצלו את הכדור בשביל להצטיין. לא בטוח שזה הדבר הנכון ליד רייס, וגם אם כן, אתה צריך ידיים איכותיות שיידעו לתרגם את המסירות שלהם לנקודות
(מין מייס באסטון כזה שמטביע כל מה שנזרק לעברו). גם במקרה הזה, אני לא בטוח שאלה השחקנים שהייתי רוצה לראות לידם.

חוץ מזה, שוב, אתה הולך על המוכר והידוע - דאנקן, רנדל, פישר,... מאוד מאוד אפור לטעמי.
מעבר לכך, גם אם אתה מביא את פטריק יואינג כסנטר שלישי שמשחק 5 דקות לכל היותר, אז ההבדל בין זה לבין זיזיץ' הוא לא כזה משמעותי.
אם סופו וטיוס בריאים, פישר לא ייראה דקת פרקט, והוא לא הטיפוס שייקבל את זה בהבנה כמו זיזיץ' קשישא.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 24 יוני 2014, 00:44

אין שום צורך להילחץ מהידיעות האלה. לא יודע מה החוזה שלו אומר, אבל אם מגדל יהיו מוכנים לשלם בייאאוט וגם לשדרג את השכר שלו, אז שיהיה להם לבריאות.

מה שכן קצת מלחיץ זה הידיעות על רייס... מקווה ששמעון סגר את החוזה הזה טוב טוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 24 יוני 2014, 04:36

מכבי הולכת להביא שלושה זרים וישראלי,בהנחה שהגבוה ממחליף את גיימס הוא פישר והוא יהיה ישראלי,מכבי הולכת על 2 גארדים ו4 כזה קולע.
ככה שהלואי שיהיו לנו שני גארדים יוצרים בנוסף לריס נהיה קבוצה סופר מסוכנת,ואם פישר יביא תקליעה חצי מרחק שהיתה לו אני אהיה מבסוט ומסופק, ,לא עקבתי אחריו בזמן האחרון ככה שאני לא יודע אם זה מציאה ואיך הוא .
לגבי הגארדים יש פה צאנס וחבל לבזבז אותם על ריטים ובראון בינונים ,חבל לגעת בקרלון בראון שמממש לא מתלהב ממנו נחמד זהו ,תתלבטו איתי סתם בנדמה לי,מי כדאי לקחת בהנחה שאפשרי,פארגו?דיליני?מישו אחר שעובר לכם,אני לא אומר לאנגפורד למרות שזה החלום שלי כי לדעתי מילאנו לא תשחרר אותו.
אם פישר לא בא ,היתי בכיף הולך על סמואלס מימלאנו ,פיזי מוכשר נלחם ולא יקר נראה לי.
אדם

הודעהעל ידי er79 » 24 יוני 2014, 06:20

גודס בראיון לידיעות הבוקר כותב שמכבי מחפשת שחקן בעמדה 2 במקום היקמן שדורש סכום מופרז, שחקן לעמדה 4-5 במקום זיזיץ, ושחקן לעמדה 3 במקום אינגלס, וישראלי נוסף, אלא אם כן בלו יפתיע ויישאר, מה שלפי גודס סיכוי קלוש.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 24 יוני 2014, 07:06

אדם כתב:מכבי הולכת להביא שלושה זרים וישראלי,בהנחה שהגבוה ממחליף את גיימס הוא פישר והוא יהיה ישראלי,מכבי הולכת על 2 גארדים ו4 כזה קולע.
ככה שהלואי שיהיו לנו שני גארדים יוצרים בנוסף לריס נהיה קבוצה סופר מסוכנת,ואם פישר יביא תקליעה חצי מרחק שהיתה לו אני אהיה מבסוט ומסופק, ,לא עקבתי אחריו בזמן האחרון ככה שאני לא יודע אם זה מציאה ואיך הוא .
לגבי הגארדים יש פה צאנס וחבל לבזבז אותם על ריטים ובראון בינונים ,חבל לגעת בקרלון בראון שמממש לא מתלהב ממנו נחמד זהו ,תתלבטו איתי סתם בנדמה לי,מי כדאי לקחת בהנחה שאפשרי,פארגו?דיליני?מישו אחר שעובר לכם,אני לא אומר לאנגפורד למרות שזה החלום שלי כי לדעתי מילאנו לא תשחרר אותו.
אם פישר לא בא ,היתי בכיף הולך על סמואלס מימלאנו ,פיזי מוכשר נלחם ולא יקר נראה לי.

סמואלס לא יקר? קיבל 800 אלף ממילאנו - הוא יותר יקר מסופו. ומה תעשה איתו בתור סנטר שלישי?
אם מכבי לא רוצה לשלם מיליון דולר לשחק בעמדה 2, האפשרויות די מוגבלות וזה אומר רייט (או דומה), כי זה מה שמקבלים בחצי מליון דולר.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 24 יוני 2014, 07:30

jol9 כתב:
yzafrir כתב:יוני אני ממש לא מסכים איתך , אם הגארד הזה יהיה פארגו או קארול או לאנגפורד או כל גארד בכיר אחר אז מכבי תצתרך לחסוך בעמדה 4 ואז רנדל ודאנקן הם שחקנים שהוכיחו את עצמם מול מכבי כבר כמה שנים וגם ביורקאפ .

פארגו, קארול ולאנגפורד הם שלושה שחקנים שונים מאוד. אני ממש לא בטוח שעבור כל אחד מהם, שאר הסגל צריך להשאר אותו הדבר.
קארול הוא שוטר מטורף שלא עושה הרבה מעבר לזה. כלומר, אם אתה מביא את קארול השחקן היחיד בסגל שיכול לחדור לסל הוא רייס.
מנגד, פארגו הוא שחקן שצריך אצלו את הכדור בשביל להצטיין. לא בטוח שזה הדבר הנכון ליד רייס, וגם אם כן, אתה צריך ידיים איכותיות שיידעו לתרגם את המסירות שלהם לנקודות
(מין מייס באסטון כזה שמטביע כל מה שנזרק לעברו). גם במקרה הזה, אני לא בטוח שאלה השחקנים שהייתי רוצה לראות לידם.

חוץ מזה, שוב, אתה הולך על המוכר והידוע - דאנקן, רנדל, פישר,... מאוד מאוד אפור לטעמי.
מעבר לכך, גם אם אתה מביא את פטריק יואינג כסנטר שלישי שמשחק 5 דקות לכל היותר, אז ההבדל בין זה לבין זיזיץ' הוא לא כזה משמעותי.
אם סופו וטיוס בריאים, פישר לא ייראה דקת פרקט, והוא לא הטיפוס שייקבל את זה בהבנה כמו זיזיץ' קשישא.

יוני אתה לא כל כך הבנת את למה התכוונתי . אני מתייחס יותר לנושא הכספי , אם יביאו גארד בכיר אז השחקנים שיגיעו לעמדה 4 יהיו זולים ולכן כל השמות היקרים שהוזכרו ( דולמן וסאון ) בכלל לא רלוונטיים ו צריך לחפש שחקנים זולים ו במקרה כזה הם יכולים להתאים .
מייס באסטון ? רנדל זה בדיוק השחקן שעושה נקודות מכשירים שניזרקים לעברו. הוא אתלט אדיר !!! ובהגנה הוא חוסם מעולה מה שלא קיבלנו אפילו מבלו . דאנקן מגוון ויודע גם לקלוע מבחוץ.....אני מעדיף את המוכר והידוע מאשר להמר שוב פעם על שחקן זול ולא מוכר....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 24 יוני 2014, 07:55

yzafrir כתב:
jol9 כתב:

יוני אתה לא כל כך הבנת את למה התכוונתי . אני מתייחס יותר לנושא הכספי , אם יביאו גארד בכיר אז השחקנים שיגיעו לעמדה 4 יהיו זולים ולכן כל השמות היקרים שהוזכרו ( דולמן וסאון ) בכלל לא רלוונטיים ו צריך לחפש שחקנים זולים ו במקרה כזה הם יכולים להתאים .
מייס באסטון ? רנדל זה בדיוק השחקן שעושה נקודות מכשירים שניזרקים לעברו. הוא אתלט אדיר !!! ובהגנה הוא חוסם מעולה מה שלא קיבלנו אפילו מבלו . דאנקן מגוון ויודע גם לקלוע מבחוץ.....אני מעדיף את המוכר והידוע מאשר להמר שוב פעם על שחקן זול ולא מוכר....

אוקיי. יש הגיון במה שאתה אומר. תביא שחקן יקר לעמדה אחת, תצטרך להביא זולים יותר לעמדות אחרות. בסדר גמור.

אני רק אומר שלהביא את שניהם זה מראש הליכה על המוכר, הידוע והבינוני לדעתי. יכול להיות שזה מהלך עם סיכון נמוך (אני לא לגמרי בטוח) אבל זה גם מהלך שלא יקדם אותנו יותר מדי
לדעתי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 24 יוני 2014, 08:07

ועדיין - לקחת את אותה הקבוצה של שנה שעברה, להחליש אותה משמעותית בעמדת המאמן ולהחליף שניים מהשחקנים היותר מרכזיים בזכיה ביורוליג (היקמן ובלו) בשני שחקנים פחות טובים מהם שבעונה שעברה הובילו את ירושלים לכלום, זו החלשה משמעותית שך הקבוצה. דאור פישר הוא ממילא לא שדרוג לכלום מאחר שהתפקיד שלו יהיה זניח (והוא גם לא שחקן כל כך טוב). דווקא בעמדת המחליף של אינגלס היה אפשר לעשות שינוי מבורך אבל אורי אלון עשה בית ספר לילדים וכנראה נקבל איזה מאצ'יוליס או וסלאידיס שלא יתנו הרבה יותר מאינגלס, אם בכלל.
ככה שבלי איזה כוח שובר שוויון באחת העמדות, גם על חשבון עמדה אחרת, הקבוצה הולכת להיחלש בצורה משמעותית.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי er79 » 24 יוני 2014, 08:37

קודי כתב:ועדיין - לקחת את אותה הקבוצה של שנה שעברה, להחליש אותה משמעותית בעמדת המאמן ולהחליף שניים מהשחקנים היותר מרכזיים בזכיה ביורוליג (היקמן ובלו) בשני שחקנים פחות טובים מהם שבעונה שעברה הובילו את ירושלים לכלום, זו החלשה משמעותית שך הקבוצה. דאור פישר הוא ממילא לא שדרוג לכלום מאחר שהתפקיד שלו יהיה זניח (והוא גם לא שחקן כל כך טוב). דווקא בעמדת המחליף של אינגלס היה אפשר לעשות שינוי מבורך אבל אורי אלון עשה בית ספר לילדים וכנראה נקבל איזה מאצ'יוליס או וסלאידיס שלא יתנו הרבה יותר מאינגלס, אם בכלל.
ככה שבלי איזה כוח שובר שוויון באחת העמדות, גם על חשבון עמדה אחרת, הקבוצה הולכת להיחלש בצורה משמעותית.

עזיבת היקמן לא תחליש את הקבוצה. יימצא לו מחליף עם אותם יכולות. עזיבת בלו היא חסרון מהותי יותר של נשק שובר שוויון, כי הוא ווינר ושחקן קלאץ'. גם עזיבת רייס, אם יעזוב תהיה פגיעה משמעותית. אני לא טרוד מאי החתמת סמית', אני כן טרוד מעזיבת בלו. לא יודע איך מכבי תעשה זאת ובאיזו עמדה, אבל אני זוכר לרעה את העונה שבלו היה בפרישה זמנית כי לא היה לנו שחקן כזה, וגם לא היה לנו שחקן כמו רייס, וכולנו ראינו איך היקמן היה נראה בעונה כזאת, סקורר לא משמעותי. מכבי תהיה חייבת למצוא שחקן עם התכונות של בלו, שחקן שמריח דם ומתעלה ברגעי המאניטיים, שחקן עם ביצים שיודע לשים סל מכל בלטה בדיוק שצריך. אם גודס ייכשל בלהביא שחקן כזה אנחנו בבעיה. דאנקן הוא לא שחקן כזה. הוא יכול להיות פורוורד מחליף סולידי, אבל אין לו את התכונות האלה. לא יודע אם רייס, שיש לו את התכונות הללו, יוכל לעשות זאת לבד, גם אם יישאר. הוא צריך תואם בלו לידו.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־22 אורחים