er79 כתב:זאק לוין יהודי? שחקן פנטסטי.
אני בספק
כותבים את השם שלו לא בדרך כל כך יהודית
השם שלו לא Levin או Levine אלא LaVine
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:זאק לוין יהודי? שחקן פנטסטי.
LIAV10 כתב:ללא ספק אומר פאק מי: https://vine.co/v/Mt9g9mA6The
יש לו גישה של בחור מלוס אנג׳לס, אולי כדאי לו לדרוש לעבור ללייקרס, הוא לא יהיה הראשון כבחירת דראפט במקום ה13 לעשות את זה.
LIAV10 כתב:במקום קווין מרטין?
LIAV10 כתב:אז לא סמקום קווין מרטין, בנוסף לקווין מרטין.
Holiday_Armadillo כתב:דיוויד בלאט מאמן הקליבלנד קבאלירס..הזוי, עדיין הזוי לחלוטין
שמואל1 כתב:איזו קבוצה הולכת להיות לקיבלנד! פשוט פנטסטית. לבלאט יש אחלה חומר בידיים, ותראו איזה שדרוג- מטייריס רייס, ריקי היקמן ודווין סמית לקיירי ארווינג, דיון וייטרס ואנדרו ויגינס! אדיר!
Holiday_Armadillo כתב:ווייד ובוש גם יצאו מהחוזה שלהם
Holiday_Armadillo כתב:דיוויד בלאט מאמן הקליבלנד קבאלירס..הזוי, עדיין הזוי לחלוטין
Holiday_Armadillo כתב:ווייד ובוש גם יצאו מהחוזה שלהם
LIAV10 כתב:אני לא מצליח להבין אם אתה באמת מאמין לעצמך או שאתה לא רוצה להגיד שטעית.
הם ניצלו את הופציה כדי להשאר במיאמי, וויד ובוש באותה סוכנות שחקנים ולברון בסוכנות שונה, בגלל זה הטיימינג של ניצול האופציה.
LIAV10 כתב:אני לא אומר שהטריו יחתום במיאמי במיליון אחוז, אבל כן, רוב השמועות הן שזה מה שיקרה וגם ההגיון אומר את זה.
מפה ועד לכתוב ״מדהים, מיאמי מתפרקת״ זה מרחק שנות אור וכותרת שמתאימה לאתרי ספורט פתאטים בארץ וצהובונים, ולהגיד לך את האמת, אני ממש לא מנסה להעליב אותך, אבל לפעמים נדמה שההודעות שלך הן בדיוק ככה, מנסות למשוך תשומת לב עם כל הסנסציות והסמיילים עם העיניים בחוץ.
מצטער, ככה זה נראה מהצד.