פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
27 יוני 2014, 17:25
er79 כתב:זאק לוין יהודי? שחקן פנטסטי.
אני בספק
כותבים את השם שלו לא בדרך כל כך יהודית
השם שלו לא Levin או Levine אלא LaVine
27 יוני 2014, 17:36
ללא ספק אומר פאק מי:
https://vine.co/v/Mt9g9mA6Theיש לו גישה של בחור מלוס אנג׳לס, אולי כדאי לו לדרוש לעבור ללייקרס, הוא לא יהיה הראשון כבחירת דראפט במקום ה13 לעשות את זה.
27 יוני 2014, 21:44
LIAV10 כתב:ללא ספק אומר פאק מי:
https://vine.co/v/Mt9g9mA6Theיש לו גישה של בחור מלוס אנג׳לס, אולי כדאי לו לדרוש לעבור ללייקרס, הוא לא יהיה הראשון כבחירת דראפט במקום ה13 לעשות את זה.
יש שמועות שאולי יינסו לכלול אותו בעסקת לאב עם הווריורס במקום קווין מרטין
27 יוני 2014, 21:46
במקום קווין מרטין?
27 יוני 2014, 22:18
LIAV10 כתב:במקום קווין מרטין?
כן
הדיבורים על הטרייד היו דיוויד לי והאריסון בארנס\קליי תומפסון (מינסוטה מתעקשים עליו) תמורת קווין לאב וקווין מרטין
בעקבות התגובה של זאק לוין אתמול יש שמועות שאולי במקום מרטין יישלחו את לוין לווריורס
27 יוני 2014, 22:30
אז לא סמקום קווין מרטין, בנוסף לקווין מרטין.
27 יוני 2014, 22:31
LIAV10 כתב:אז לא סמקום קווין מרטין, בנוסף לקווין מרטין.
כן במקום
במקום לאב ומרטין, לאב ולוין
27 יוני 2014, 22:38
אוקיי, רק עכשיו הבנתי את הניסוח.
28 יוני 2014, 01:03
דיוויד בלאט עם הכוכב החדש שלו, מציג אותו במסיבת עיתונאים
http://www.nba.com/cavaliers/photogalle ... ser-140627http://www.nba.com/cavaliers/news/featu ... ccc-140627איזו קבוצה הולכת להיות לקיבלנד! פשוט פנטסטית. לבלאט יש אחלה חומר בידיים, ותראו איזה שדרוג- מטייריס רייס, ריקי היקמן ודווין סמית לקיירי ארווינג, דיון וייטרס ואנדרו ויגינס! אדיר!
28 יוני 2014, 01:08
דיוויד בלאט מאמן הקליבלנד קבאלירס..הזוי, עדיין הזוי לחלוטין
28 יוני 2014, 01:09
Holiday_Armadillo כתב:דיוויד בלאט מאמן הקליבלנד קבאלירס..הזוי, עדיין הזוי לחלוטין
מאמן הקליבלנד ועוד מציג את הבחירה הראשונה בדראפט.
פשוט מטורף, אני כל כך שמח בשבילו, למרות שהוא הולך לגרום לנו להרבה לילות לבנים בעונה הקרובה
28 יוני 2014, 07:55
שמואל1 כתב:איזו קבוצה הולכת להיות לקיבלנד! פשוט פנטסטית. לבלאט יש אחלה חומר בידיים, ותראו איזה שדרוג- מטייריס רייס, ריקי היקמן ודווין סמית לקיירי ארווינג, דיון וייטרס ואנדרו ויגינס! אדיר!
להתדר עם צירוף האגו של אירווינד ווייטרס ווויגינס יהיה הרבה יותר מסובך והשלישיה של מכבי.
28 יוני 2014, 23:32
ווייד ובוש גם יצאו מהחוזה שלהם
28 יוני 2014, 23:48
Holiday_Armadillo כתב:ווייד ובוש גם יצאו מהחוזה שלהם
זה היה ברור, הם הולכים להשאר כולם במיאמי, מקווה שלא לצד מלו.
נראה לי שגרג מונרו חופשי, האמת אני גם מעדיף את גאסול על בוש.
28 יוני 2014, 23:51
Holiday_Armadillo כתב:דיוויד בלאט מאמן הקליבלנד קבאלירס..הזוי, עדיין הזוי לחלוטין
ברור... עוד מעט גם תגידי שלקחנו טרבל...
28 יוני 2014, 23:54
Holiday_Armadillo כתב:ווייד ובוש גם יצאו מהחוזה שלהם
מדהים, מיאמי מתפרקת לחלוטין.
אני לא זוכר רשימת FA כל כך איכותית אי פעם.
28 יוני 2014, 23:57
אני לא מצליח להבין אם אתה באמת מאמין לעצמך או שאתה לא רוצה להגיד שטעית.
הם ניצלו את הופציה כדי להשאר במיאמי, וויד ובוש באותה סוכנות שחקנים ולברון בסוכנות שונה, בגלל זה הטיימינג של ניצול האופציה.
28 יוני 2014, 23:59
LIAV10 כתב:אני לא מצליח להבין אם אתה באמת מאמין לעצמך או שאתה לא רוצה להגיד שטעית.
הם ניצלו את הופציה כדי להשאר במיאמי, וויד ובוש באותה סוכנות שחקנים ולברון בסוכנות שונה, בגלל זה הטיימינג של ניצול האופציה.
בוש ווייד אולי באמת יישארו במיאמי , אבל אני לא רואה את לברון ממשיך שם. לדעתי הוא הולך או לקליבלנד או לנינקס.
29 יוני 2014, 00:02
אני לא אומר שהטריו יחתום במיאמי במיליון אחוז, אבל כן, רוב השמועות הן שזה מה שיקרה וגם ההגיון אומר את זה.
מפה ועד לכתוב ״מדהים, מיאמי מתפרקת״ זה מרחק שנות אור וכותרת שמתאימה לאתרי ספורט פתאטים בארץ וצהובונים, ולהגיד לך את האמת, אני ממש לא מנסה להעליב אותך, אבל לפעמים נדמה שההודעות שלך הן בדיוק ככה, מנסות למשוך תשומת לב עם כל הסנסציות והסמיילים עם העיניים בחוץ.
מצטער, ככה זה נראה מהצד.
29 יוני 2014, 00:10
LIAV10 כתב:אני לא אומר שהטריו יחתום במיאמי במיליון אחוז, אבל כן, רוב השמועות הן שזה מה שיקרה וגם ההגיון אומר את זה.
מפה ועד לכתוב ״מדהים, מיאמי מתפרקת״ זה מרחק שנות אור וכותרת שמתאימה לאתרי ספורט פתאטים בארץ וצהובונים, ולהגיד לך את האמת, אני ממש לא מנסה להעליב אותך, אבל לפעמים נדמה שההודעות שלך הן בדיוק ככה, מנסות למשוך תשומת לב עם כל הסנסציות והסמיילים עם העיניים בחוץ.
מצטער, ככה זה נראה מהצד.
אם ככה, מדוע שלושתם ניצלו את סעיף היציאה? לא עדיף פשוט להמשיך בקבוצה כרגיל?
אלא אם כן הם מתכננים לחתום על חוזים נמוכים יותר, וקשה לי להאמין שהם יסכימו לזה עם כל האגו.
לגבי ההודעות שלי- אני אומר את מה שאני חושב. זכותך לחשוב מה שאתה רוצה.