ת'רד המלפפונים הרשמי V2- רייס חתם רשמית בחימקי, היקמן בפנר'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים הרשמי V2- רייס בדרך לריאל מדריד

הודעהעל ידי קודי » 30 יוני 2014, 08:26

לגבי פארגו - מישהו באמת חושב שאפשר יהיה להביא אותו לכאן במיליון דולר כשיש לו חוזה לעונה הבאה של מעל ל-2 מיליון? הרי צסק"א לא תסכים לשלם לו הפרש כל כך גדול ובטח לא תמהר לעשות את זה עד שהיא תהיה משוכנעת שאין קבוצה שתשלם יותר וגם פארגו בעצמו לא יוותר על כל כך הרבה כסף. מעבר לכך, במחירים של מכבי אני מניח שיהיו עוד כמה קבוצות שירצו אותו ואפילו יסכימו לשלם לו קצת יותר. בקיצור - לא יקרה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי er79 » 30 יוני 2014, 08:33

אני גם לא רואה סיכוי שפארגו יבוא, אבל אני כן חושב שראוי שההנהלה לא תזלזל באוהדים ותפצה אותנו לפחות עם אחד מהטריו דילייני, פארגו, לנגפורד. האופציה הראשונה יכולה בהחלט להיות סבירה. ההצעה הכי גבוהה שהוא קיבל עד כה זה 900 אלף מבאיירן. אם מכבי תקבל מרייס 350, היא צריכה לשלם לדילייני מכיסה רק עוד קצת יותר מחצי מליון דולר ואני מאמין שהוא יבוא הנה. מקווה שפדרמן לא משלה את עצמו שעוד פעם הוא יצליח לקחת אליפות אירופה עם רכז שעולה 300 אלף. גודס זה לא בלאט, עם כל הכבוד
er79

הודעהעל ידי dod » 30 יוני 2014, 08:41

er79 כתב:אני גם לא רואה סיכוי שפארגו יבוא, אבל אני כן חושב שראוי שההנהלה לא תזלזל באוהדים ותפצה אותנו לפחות עם אחד מהטריו דילייני, פארגו, לנגפורד. האופציה הראשונה יכולה בהחלט להיות סבירה. ההצעה הכי גבוהה שהוא קיבל עד כה זה 900 אלף מבאיירן. אם מכבי תקבל מרייס 350, היא צריכה לשלם לדילייני מכיסה רק עוד קצת יותר מחצי מליון דולר ואני מאמין שהוא יבוא הנה. מקווה שפדרמן לא משלה את עצמו שעוד פעם הוא יצליח לקחת אליפות אירופה עם רכז שעולה 300 אלף. גודס זה לא בלאט, עם כל הכבוד

נראה לך שדווקא אחרי עונה שבה מכבי זכתה ביורוליג פדרמן פתאום "יחזור בתשובה"?
יגיעו שני גארדים חביבים וזולים ויגידו לנו שקצת סבלנות והנה הם הופכים לרייס/היקמן הבאים.
dod

הודעהעל ידי jol9 » 30 יוני 2014, 08:43

יוסי22 כתב:מדהים כמה בולשיט נשפך פה ועוד יותר מדהים שמדובר בשיחזור מוחלט של מה שהיה בשנים קודמות בדיוק מאותם דמויות שהתאיידו באפריל ואיכשהו מצאו את הזמן בעונת השיא של הקיטורים , עונת המלפפונים.

מכבי לא היתה קבוצה של רייס וטיוס אלא של אוחיון , רייס , היקמן , לאנדסברג , סמית , פניני , סופו , בלו וטיוס .

זה שמישהו אחד נצץ בהארכה מול ריאל וברגעי ההכרעה מול מילאנו במשחק הראשון הופך אותו לווינר גדול , ממש לא כל הקבוצה .

החוזה שלו בריאל(במידה והפירסומים נכונים) מגוחך בערך כמו זה של איידסון בברצלונה ולבוא בטענות למכבי על זה (אפשר לבוא בטענות אם ריאל היו מציעים מיליון דולר למשל..) זו טיפשות ממדרגה ראשונה .

אתה צודק ועדיין זה מעצבן.
אנחנו יושבים פה ורואים עשרות מקרים כאלה של שחקנים מעולים שעשו קפיצה מוקדמת מדי ואיבדו כיוון.
הפיתוי הוא עצום. בספורט אי אפשר לדעת מה יהיה מחר פשוט כי ספורטאי יכול להיפצע או סתם לרדת ביכולת, ואז הוא לא ייראה חוזים כאלו כמו עכשיו.
מצד שני, אם ייקח סיכון, אז יש סיכוי שבעונה הבאה המניות שלו יהיו עוד יותר גבוהות.

אפשר להבין לכאן ולכאן.

מצד שני, כאוהד מכבי, אי אפשר שלא להתעצבן. אמרת נכון - זאת היתה קבוצה של אוחיון , רייס , היקמן , לאנדסברג , סמית , פניני , סופו , בלו וטיוס (ומשום מה שכחת
את בלאט, אבל נניח שזה בטעות).
מכבי מאבדת קבוצה משמעותית מאוד של שחקנים וגם את המאמן שלה, ולמעשה צריכה לבנות מחדש, וזה מה שהכי מעצבן (וגם הופך את עונת המלפפונים ממשמימה לאינטנסיבית).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי dod » 30 יוני 2014, 08:46

jol9 כתב:מכבי מאבדת קבוצה משמעותית מאוד של שחקנים וגם את המאמן שלה, ולמעשה צריכה לבנות מחדש, וזה מה שהכי מעצבן (וגם הופך את עונת המלפפונים ממשמימה לאינטנסיבית).
זה כל הכיף :dance4
תאר לך שהיה סגל סגור כבר בתחילת יולי.
אבוי
dod

הודעהעל ידי jol9 » 30 יוני 2014, 08:46

dod כתב:
jol9 כתב:מכבי מאבדת קבוצה משמעותית מאוד של שחקנים וגם את המאמן שלה, ולמעשה צריכה לבנות מחדש, וזה מה שהכי מעצבן (וגם הופך את עונת המלפפונים ממשמימה לאינטנסיבית).
זה כל הכיף :dance4
תאר לך שהיה סגל סגור כבר בתחילת יולי.
אבוי

אני יודע...

בשביל זה כתבתי את זה :happy2

ד"א זה לא כזה כיף בשבילי, אבל אני יודע שהרבה אוהבים את זה, ואני זורם עם הרוב
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 30 יוני 2014, 08:49

dod כתב:
er79 כתב:אני גם לא רואה סיכוי שפארגו יבוא, אבל אני כן חושב שראוי שההנהלה לא תזלזל באוהדים ותפצה אותנו לפחות עם אחד מהטריו דילייני, פארגו, לנגפורד. האופציה הראשונה יכולה בהחלט להיות סבירה. ההצעה הכי גבוהה שהוא קיבל עד כה זה 900 אלף מבאיירן. אם מכבי תקבל מרייס 350, היא צריכה לשלם לדילייני מכיסה רק עוד קצת יותר מחצי מליון דולר ואני מאמין שהוא יבוא הנה. מקווה שפדרמן לא משלה את עצמו שעוד פעם הוא יצליח לקחת אליפות אירופה עם רכז שעולה 300 אלף. גודס זה לא בלאט, עם כל הכבוד

נראה לך שדווקא אחרי עונה שבה מכבי זכתה ביורוליג פדרמן פתאום "יחזור בתשובה"?
יגיעו שני גארדים חביבים וזולים ויגידו לנו שקצת סבלנות והנה הם הופכים לרייס/היקמן הבאים.

אני לא יודע. אני רק יודע שאם הוא מסתמך על אלילת המזל שלו גם עם מאמן כמו גודס, הוא יותר מטומטם ממה שחשבתי
er79

הודעהעל ידי dod » 30 יוני 2014, 08:50

er79 כתב:אני לא יודע. אני רק יודע שאם הוא מסתמך על אלילת המזל שלו גם עם מאמן כמו גודס, הוא יותר מטומטם ממה שחשבתי

לקרוא לך נאיבי זה בסדר או שתיעלב מזה?
dod

הודעהעל ידי er79 » 30 יוני 2014, 08:54

dod כתב:
er79 כתב:אני לא יודע. אני רק יודע שאם הוא מסתמך על אלילת המזל שלו גם עם מאמן כמו גודס, הוא יותר מטומטם ממה שחשבתי

לקרוא לך נאיבי זה בסדר או שתיעלב מזה?

תגיד לי אתה מבין הבנת הנקרא? אני לא חי בלה לה לנד, אני יודע בדיוק מה אני אקבל מפדרמן, דיברתי על הרצוי לא על המצוי. אני רוצה הרבה דברים, אני רוצה את לברון ג'יימס במכבי. אתה לא צריך ללמד אותי מי מזה פדרמן. אני רק אומר שהוא אדיוט גמור אם הוא חושב שמאמן כמו גודס יוביל קבוצה בשקל וחצי לפיינל פור. אם יש לו שכל, וברור לי שאין לו, הוא ישקיע לפחות בגארד אחד איכותי. מעולם לא טענתי שזה לא חלומות באספמיה
er79

הודעהעל ידי dod » 30 יוני 2014, 08:58

er79 כתב:תגיד לי אתה מבין הבנת הנקרא? אני לא חי בלה לה לנד, אני יודע בדיוק מה אני אקבל מפדרמן, דיברתי על הרצוי לא על המצוי. אני רוצה הרבה דברים, אני רוצה את לברון ג'יימס במכבי. אתה לא צריך ללמד אותי מי מזה פדרמן. אני רק אומר שהוא אדיוט גמור אם הוא חושב שמאמן כמו גודס יוביל קבוצה בשקל וחצי לפיינל פור. אם יש לו שכל, וברור לי שאין לו, הוא ישקיע לפחות בגארד אחד איכותי. מעולם לא טענתי שזה לא חלומות באספמיה

פדרמן כבר הסביר יפה מה הוא רוצה.
עליה להצלבה זה די והותר מבחינתו.
העליה לפיינל פור והזכייה היו האירוע החריג.
ולכן בסבירות גבוהה שנינו יודעים מה יקרה.....
dod

הודעהעל ידי er79 » 30 יוני 2014, 09:01

פדרמן צריך לעוף, וכמה שיותר מהר. מכבי לא לקחו אליפות אירופה בזכותו. בספורט 5, החמורים שקופצים בראש, כבר מעדכנים את הכותרת ורושמים שחימקי מצטרפת למירוץ, רק ששם רשום 1.6 מליון ולא 2.
er79

הודעהעל ידי Maccabikid » 30 יוני 2014, 09:02

חייב לציין רק שחימקי נראה לי הרבה יותר הגיוני מריאל, בריאל הוא יהיה רכז שלישי, בחימקי הוא יכול לפתוח, חוזה גדול, תנאים טובים, הגיוני שיעבור בשביל חוזה כזה (בהנחה שבאמת קיבל הצעה כזו).
Maccabikid

הודעהעל ידי dod » 30 יוני 2014, 09:05

Maccabikid כתב:חייב לציין רק שחימקי נראה לי הרבה יותר הגיוני מריאל, בריאל הוא יהיה רכז שלישי, בחימקי הוא יכול לפתוח, חוזה גדול, תנאים טובים, הגיוני שיעבור בשביל חוזה כזה (בהנחה שבאמת קיבל הצעה כזו).

בסוף יגמור כמו לאנגפורד (שכמובן השתדרג בחזרה אחרי הבלגן בחימקי תודות ל....מכבי)
dod

הודעהעל ידי rc4991 » 30 יוני 2014, 09:26

יוסי22 כתב:
rc4991 כתב:מקווה שזה לא נכון אבל מה אתם מתפלאים?!?
כאילו עד עכשיו מכבי שמרה את השחקנים שלה

אתה חושב שמכבי היה צריכה להתחרות עם הצעה מגוחכת (על פי הפירסומים) שריאל מציעה לו ?

בטח חשבת גם שחכם להשכיב על איידסון 2.5 מיליון אירו , התנהלות חסרות אחריות של כמה מועדונים לא אמורה לגרום למכבי (מועדון מוצלח בהרבה ) להצטרף למחול הטימטום .

אגב שמואל - כבר שנים אנחנו שומעים את הסיפורים על עונות שבהן מכבי בקושי תעלה לטופ 16 (רק בעונה האחרונה היו פה כמה שנשבעו שמכבי תתקשה לעלות לטופ 16 ואז עברו בינואר לתירוצי הבית הקל השיגרתיים) ובסוף מכבי מוצאת את עצמה לפחות בהצלבה (למעט עונה אחת ב-15 שנה !!) .

לגבי הנס שהיה השנה כבר כתבתי כמה פעמים שמכבי היתה הקבוצה ה-4 בטיבה באירופה , פאו היו חלשים מאיתנו בהרבה , גאלטסראי בוודאי היתה קבוצה פחות טובה ממכבי וגם מילאנו כנראה היתה קצת פחות טובה ממכבי (בשיקלול של 4 המשחקים ) .

אני ממש לא חושב שזאת הצעה שצריך להתחרות בה אבל החוזים שמכבי מציעה מפגרים
אי אפשר לבנות כל הזמן קבוצה מהימורים ושחקנים משלימים
כל הימור שמגיע לכאן יעזוב אחרי שיצליח או כי לא היה טוב ואי טפשר להמשיך עם זה
מכבי צריכה מראש להביא כמה שחקנים איכותיים ולידם להמר על שחקן מסויים

אני ממש לא מאלה שצועקים להשאיר שחקן בכל מחיר אבל מיליון פלוס זה בהחלט משהו שצריך לעשות ולנסות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 30 יוני 2014, 09:45

דלייני או פארגו אני עוד יכול להבין (בהסתברות נמוכה), אבל לנגפורד? ברצינות? זה גם בחלומות הכי ורודים לא יקרה.
לדעתי יגיע מישהו מהיורוקאפ בחצי מליון.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 30 יוני 2014, 09:57

טוב, נראה שרייס סגור בחימקי, היקמן בפנר, בלו בבית ובלאט בקליבלנד. נשארנו עם אוחיון (שסוחב איתו איזו מחלה וסיים רק עכשיו עונה זוועתית), לנדסברג (שנראה שכבר לעולם לא יתאקלם במכבי), סמית' (שנתן עונה בינונית מאוד ועובר הקיץ ניתוח), פניני (שנתן עונה עם עליות וירידות וחודש אחרון זוועתי), טיוס (שבהחלט נתן עונה נהדרת אבל צפוי לעזוב בסוף העונה הקרובה) וסופו (שיכול לתת 15 דקות טובות, כפוף למצב הרוח שלו). גם כן המשכיות...
לצערי אין מהעונה הקודמת אפילו חלק מהבסיס שהוביל לזכייה ביורוליג והכל יצטרך להיבנות מחדש. מקווה לפחות שבקיץ הזה יצליחו לסגור חוזה ארוך טווח עם טיוס.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי cannon » 30 יוני 2014, 10:09

הכוונה שלי כשציטטתי את אחד העיתונאים שמסקרים את מכבי (ואלה היו דבריו ולא חלק מהמקורות האחרים שלי שמהם אני מביא לפורום) שאמר שהעונה תהיה עונה פיננסית היתה דעתו בלבד. כיון שכתבתי את ההודעה מהסמארטפון לא הארכתי ולא הסברתי ולכן אולי נוצר איזשהו בלבול. הכוונה שלו היתה שגיא גודס שהוא מאמן זול יותר מבלאט וגם פחות דעתן ופחות בעל כח לא יוכל לגרום לכך שהארנק ייפתח יותר מדייויד בלאט ולכן אין סיכוי שהתקציב יהיה גדול יותר. נהפוך הוא. בכל מקרה מזכיר שגם בעונה שעברה לא היה תקציב גדול כל כך, כך שלא בהכרח שהקבוצה תיחלש, כי בינינו מי בכלל היה אומר שהסגל של מכבי בשנה שעברה הוא בין ה-8 הטובים ביורוליג. הרבה היה מזל ובסיטואציה הנוכחית, אחרי שזכו ביורוליג, דבר שעשה להנהלה חיים קלים כי דווקא הוריד לחץ, מרגישים שם שהשנה מגיעים עם עוד המון פחות ציפיות, מאמן חדש וידע מראש שאין תקציב להתחרות בגדולות ושגם הקהל מבין את זה..
הדבר אינו סותר את זה שמכבי כן מתכננים להביא שם גדול בעמדה 2. אחרי טריפת הקלפים עם טייריס רייס, יכול להיות שהשם הגדול יהיה שחקן לעמדות 1-2. היו תקוות מאוד גדולות במכבי שרייס יישאר עד לפני שלושה ימים והתכנון היה לפתוח את הכיס כדי להביא את לנגפורד ועל יתר העמדות להוציא סכומים קטנים, דבר שבכללי לא היה מגדיל את התקציב. בפועל הקלפים נטרפו עכשיו ולנגפורד כנראה לא יגיע כי מכבי מבינה שהיא לא יכולה להביא אותו כ-2 ושחקן זול והימור ל-1. לכן הקונספט של ה-1-2 אולי ישתנה. בקבוצה מבינים טוב מאוד שיהיו חייבים להביא לפחות שחקן אחד עם שם כדי לרצות את האוהדים והעובדה שרייס עוזב הגיעה די בהפתעה בימים האחרונים. הסוכן שלו (מזכיר שזה אותו סוכן של פארגו) לא ידוע כאחד שעושה חשבון למכבי והחזיק את הקלפים קרוב לחזה עד לימים האחרונים...
cannon

הודעהעל ידי dod » 30 יוני 2014, 10:14

cannon כתב:הסוכן שלו (מזכיר שזה אותו סוכן של פארגו) לא ידוע כאחד שעושה חשבון למכבי והחזיק את הקלפים קרוב לחזה עד לימים האחרונים...

מדהים שעוד עושים עסקים עם הדבר הזה. גם את אינגלס הוא דחף לנו.
dod

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 יוני 2014, 10:26

אפשר לדבר עד מחר על מועדונים לא אחראיים ועל הצעות מופרכות. בשורה התחתונה מכבי שוב לא מצליחה להשאיר שחקן מוביל שהיא מאוד רצתה.
מה יבוא במקומו? *ספויילר אלרט* לא פארגו ולא לנגפורד.

צריך יותר מזה בשביל להבין שהמטרה של ההנהלה הזאת היא הצלבה בלבד?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי גל גל » 30 יוני 2014, 10:29

תאמת בקו האחורי אני אסתפק בדילייני ובגאודלוק אחלה קו אחורי התקפי מעולה אבל איך הוא הגנתית?
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים