המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:אני גם לא רואה סיכוי שפארגו יבוא, אבל אני כן חושב שראוי שההנהלה לא תזלזל באוהדים ותפצה אותנו לפחות עם אחד מהטריו דילייני, פארגו, לנגפורד. האופציה הראשונה יכולה בהחלט להיות סבירה. ההצעה הכי גבוהה שהוא קיבל עד כה זה 900 אלף מבאיירן. אם מכבי תקבל מרייס 350, היא צריכה לשלם לדילייני מכיסה רק עוד קצת יותר מחצי מליון דולר ואני מאמין שהוא יבוא הנה. מקווה שפדרמן לא משלה את עצמו שעוד פעם הוא יצליח לקחת אליפות אירופה עם רכז שעולה 300 אלף. גודס זה לא בלאט, עם כל הכבוד
יוסי22 כתב:מדהים כמה בולשיט נשפך פה ועוד יותר מדהים שמדובר בשיחזור מוחלט של מה שהיה בשנים קודמות בדיוק מאותם דמויות שהתאיידו באפריל ואיכשהו מצאו את הזמן בעונת השיא של הקיטורים , עונת המלפפונים.
מכבי לא היתה קבוצה של רייס וטיוס אלא של אוחיון , רייס , היקמן , לאנדסברג , סמית , פניני , סופו , בלו וטיוס .
זה שמישהו אחד נצץ בהארכה מול ריאל וברגעי ההכרעה מול מילאנו במשחק הראשון הופך אותו לווינר גדול , ממש לא כל הקבוצה .
החוזה שלו בריאל(במידה והפירסומים נכונים) מגוחך בערך כמו זה של איידסון בברצלונה ולבוא בטענות למכבי על זה (אפשר לבוא בטענות אם ריאל היו מציעים מיליון דולר למשל..) זו טיפשות ממדרגה ראשונה .
זה כל הכיףjol9 כתב:מכבי מאבדת קבוצה משמעותית מאוד של שחקנים וגם את המאמן שלה, ולמעשה צריכה לבנות מחדש, וזה מה שהכי מעצבן (וגם הופך את עונת המלפפונים ממשמימה לאינטנסיבית).
dod כתב:זה כל הכיףjol9 כתב:מכבי מאבדת קבוצה משמעותית מאוד של שחקנים וגם את המאמן שלה, ולמעשה צריכה לבנות מחדש, וזה מה שהכי מעצבן (וגם הופך את עונת המלפפונים ממשמימה לאינטנסיבית).
תאר לך שהיה סגל סגור כבר בתחילת יולי.
אבוי
dod כתב:er79 כתב:אני גם לא רואה סיכוי שפארגו יבוא, אבל אני כן חושב שראוי שההנהלה לא תזלזל באוהדים ותפצה אותנו לפחות עם אחד מהטריו דילייני, פארגו, לנגפורד. האופציה הראשונה יכולה בהחלט להיות סבירה. ההצעה הכי גבוהה שהוא קיבל עד כה זה 900 אלף מבאיירן. אם מכבי תקבל מרייס 350, היא צריכה לשלם לדילייני מכיסה רק עוד קצת יותר מחצי מליון דולר ואני מאמין שהוא יבוא הנה. מקווה שפדרמן לא משלה את עצמו שעוד פעם הוא יצליח לקחת אליפות אירופה עם רכז שעולה 300 אלף. גודס זה לא בלאט, עם כל הכבוד
נראה לך שדווקא אחרי עונה שבה מכבי זכתה ביורוליג פדרמן פתאום "יחזור בתשובה"?
יגיעו שני גארדים חביבים וזולים ויגידו לנו שקצת סבלנות והנה הם הופכים לרייס/היקמן הבאים.
er79 כתב:אני לא יודע. אני רק יודע שאם הוא מסתמך על אלילת המזל שלו גם עם מאמן כמו גודס, הוא יותר מטומטם ממה שחשבתי
dod כתב:er79 כתב:אני לא יודע. אני רק יודע שאם הוא מסתמך על אלילת המזל שלו גם עם מאמן כמו גודס, הוא יותר מטומטם ממה שחשבתי
לקרוא לך נאיבי זה בסדר או שתיעלב מזה?
er79 כתב:תגיד לי אתה מבין הבנת הנקרא? אני לא חי בלה לה לנד, אני יודע בדיוק מה אני אקבל מפדרמן, דיברתי על הרצוי לא על המצוי. אני רוצה הרבה דברים, אני רוצה את לברון ג'יימס במכבי. אתה לא צריך ללמד אותי מי מזה פדרמן. אני רק אומר שהוא אדיוט גמור אם הוא חושב שמאמן כמו גודס יוביל קבוצה בשקל וחצי לפיינל פור. אם יש לו שכל, וברור לי שאין לו, הוא ישקיע לפחות בגארד אחד איכותי. מעולם לא טענתי שזה לא חלומות באספמיה
Maccabikid כתב:חייב לציין רק שחימקי נראה לי הרבה יותר הגיוני מריאל, בריאל הוא יהיה רכז שלישי, בחימקי הוא יכול לפתוח, חוזה גדול, תנאים טובים, הגיוני שיעבור בשביל חוזה כזה (בהנחה שבאמת קיבל הצעה כזו).
יוסי22 כתב:rc4991 כתב:מקווה שזה לא נכון אבל מה אתם מתפלאים?!?
כאילו עד עכשיו מכבי שמרה את השחקנים שלה
אתה חושב שמכבי היה צריכה להתחרות עם הצעה מגוחכת (על פי הפירסומים) שריאל מציעה לו ?
בטח חשבת גם שחכם להשכיב על איידסון 2.5 מיליון אירו , התנהלות חסרות אחריות של כמה מועדונים לא אמורה לגרום למכבי (מועדון מוצלח בהרבה ) להצטרף למחול הטימטום .
אגב שמואל - כבר שנים אנחנו שומעים את הסיפורים על עונות שבהן מכבי בקושי תעלה לטופ 16 (רק בעונה האחרונה היו פה כמה שנשבעו שמכבי תתקשה לעלות לטופ 16 ואז עברו בינואר לתירוצי הבית הקל השיגרתיים) ובסוף מכבי מוצאת את עצמה לפחות בהצלבה (למעט עונה אחת ב-15 שנה !!) .
לגבי הנס שהיה השנה כבר כתבתי כמה פעמים שמכבי היתה הקבוצה ה-4 בטיבה באירופה , פאו היו חלשים מאיתנו בהרבה , גאלטסראי בוודאי היתה קבוצה פחות טובה ממכבי וגם מילאנו כנראה היתה קצת פחות טובה ממכבי (בשיקלול של 4 המשחקים ) .
er79 כתב:אני גם לא רואה סיכוי שפארגו יבוא, אבל אני כן חושב שראוי שההנהלה לא תזלזל באוהדים ותפצה אותנו לפחות עם אחד מהטריו דילייני, פארגו, לנגפורד. האופציה הראשונה יכולה בהחלט להיות סבירה. ההצעה הכי גבוהה שהוא קיבל עד כה זה 900 אלף מבאיירן. אם מכבי תקבל מרייס 350, היא צריכה לשלם לדילייני מכיסה רק עוד קצת יותר מחצי מליון דולר ואני מאמין שהוא יבוא הנה. מקווה שפדרמן לא משלה את עצמו שעוד פעם הוא יצליח לקחת אליפות אירופה עם רכז שעולה 300 אלף. גודס זה לא בלאט, עם כל הכבוד
cannon כתב:הסוכן שלו (מזכיר שזה אותו סוכן של פארגו) לא ידוע כאחד שעושה חשבון למכבי והחזיק את הקלפים קרוב לחזה עד לימים האחרונים...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים