ת'רד המלפפונים הרשמי V2- רייס חתם רשמית בחימקי, היקמן בפנר'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים הרשמי V2- רייס חתם רשמית בחימקי, היקמן בפ

הודעהעל ידי קודי » 01 יולי 2014, 23:26

האמת היא שאני מתקשה לראות את מכבי מצליחה להתמודד על איזה שהוא גארד איכותי.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 02 יולי 2014, 00:35, נערך פעם אחת בסך הכל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Maccabikid » 01 יולי 2014, 23:36

קודי כתב:שני עדכונים מעניינים מאהרל'ה ויסברג:
1. היקמן סירב להצעה של 900 אלף דולר ממכבי (אפשר להניח שאם היו מציעים את הסכון הזה לפני סיום העונה הוא היה חותם אבל במכבי כרגיל עושים הכל באיחור).
2. דילייני היה המועמד המועדף על מכבי לעמדת הגארד אבל הוא יעבור לרוסי, כנראה לקובאן שמציעה לו 1.5 מיליון יורו.

יש שחקן שיקבל ממכבי הצעה שהיא לא ההצעה הנמוכה ביותר שקיבל?
Maccabikid

הודעהעל ידי שמואל1 » 01 יולי 2014, 23:38

900 אלף להיקמן זה 900 אלף יותר ממה שהוא שווה.
טוב שפנרבחצ'ה פטרה אותנו מעונשו של זה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 01 יולי 2014, 23:43

יורוהופס מפרסמים שדילייני סיכם בקובאן לשנתיים תמורת 1.25 מיליון דולר לעונה. אולי למכבי יש "מועמדים איכותיים ביותר" כמו שסיפרו לנו אתמול אבל אין כסף לשלם לאף אחד מהם.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי er79 » 01 יולי 2014, 23:54

טוב, הזדמברנו. הלך דילייני, ולא הלך לצסק"א אז אני גם בספק אם פארגו או ג'קסון יבואו, לנגפורד יקר, נשארנו עם איזה קרלון בראון אחד, שחקן שקיבל שכר של 80 אלף בעונה שעברה, וגם הוא יותר קרוב ליוון מאשר מכבי. אגב, גאודלוק בדרך לפנר', מקאלב יקר ורוצה NBA, אם גודס רוצה קומבו גארד אמריקני לא נשארו לו אופציות ראויות. דרייפר לא שווה את הכסף, נראה לי שרק דנטמון וג'רלס הם שחקנים סבירים שנשארו בשוק, ואני לא מת במיוחד על מי מהם.
er79

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 יולי 2014, 00:19

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:
rc4991 כתב:לא היה לי זמן להתעדכן במה שקרה היום ונראה שהיה הרבה אקשן
מישהו יכול לספר לי על הדברים העיקריים שהיו היום בבקשה?

סופו בדרך לגאלא
סופו חתם לשנתיים נוספות במכבי.
דילייני במגעים עם מכבי
דילייני על סף חתימה בצסקא
שכחתי משהו??

אפס וקאזאן מעוניינות בעמי ביטון

מתי נקבל איזו ידיעה משמחת סטייל - ניז'ני תחתית מציעה לדני פדרמן חוזה של 5 מיליון לשלוש שנים + פיצוי למכבי והוא על סף חתימה שם??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קודי » 02 יולי 2014, 00:37

אני מניח שבמקרה של דני פדרמן נהיה הוגנים ונוותר על הפיצוי. בכל זאת אנחנו לא נמנע ממנו להתקדם. אני מרגיש כאילו הקבוצה שאני אוהד נמצאת בתוך משחק מנג'ר, רק לשחקן שמשחק במשחק יש אינסוף פסילות.
קודי

הודעהעל ידי קודי » 02 יולי 2014, 00:39

אני רק מקווה שלא יחשבו אפילו בכיוון של דנטמון או דרייפר. הראשון שכונת עוני והשני סתם גמד נגר.
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 יולי 2014, 00:49

קודי כתב:אני מניח שבמקרה של דני פדרמן נהיה הוגנים ונוותר על הפיצוי. בכל זאת אנחנו לא נמנע ממנו להתקדם. אני מרגיש כאילו הקבוצה שאני אוהד נמצאת בתוך משחק מנג'ר, רק לשחקן שמשחק במשחק יש אינסוף פסילות.

נוותר על הפיצוי? איזה מן יהודי אתה? נותנים לך כסף, תיקח!
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 02 יולי 2014, 00:50

er79 כתב:טוב, הזדמברנו. הלך דילייני, ולא הלך לצסק"א אז אני גם בספק אם פארגו או ג'קסון יבואו, לנגפורד יקר, נשארנו עם איזה קרלון בראון אחד, שחקן שקיבל שכר של 80 אלף בעונה שעברה, וגם הוא יותר קרוב ליוון מאשר מכבי. אגב, גאודלוק בדרך לפנר', מקאלב יקר ורוצה NBA, אם גודס רוצה קומבו גארד אמריקני לא נשארו לו אופציות ראויות. דרייפר לא שווה את הכסף, נראה לי שרק דנטמון וג'רלס הם שחקנים סבירים שנשארו בשוק, ואני לא מת במיוחד על מי מהם.

זהו, נגמרו השחקנים בעולם...
מקובי

הודעהעל ידי צ'שר » 02 יולי 2014, 01:14

קודי כתב:אני מניח שבמקרה של דני פדרמן נהיה הוגנים ונוותר על הפיצוי. בכל זאת אנחנו לא נמנע ממנו להתקדם. אני מרגיש כאילו הקבוצה שאני אוהד נמצאת בתוך משחק מנג'ר, רק לשחקן שמשחק במשחק יש אינסוף פסילות.

אם זה יעזור אני מוכן לסייע במימון המשכורת וגם בפיצוי.

בכל אופן חבר'ה לדעתי פשוט לא הבנו נכון את המושג "מועמדים איכותיים". אנחנו, טיפשים שכמונו, הנחנו שמדובר במומעדים שהאיכות שלהם היא בתור שחקני כדורסל. אז חבר'ה דיי לצרות האופקים...לאדם איכותי יכולות להיות תכונות אחרות כמו למשל חוש קצב מפותח, יתכן והוא לומד משהו, אולי הוא אבא טוב! אל תהיו כ"כ מקובעים.
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי אדם » 02 יולי 2014, 02:06

מה יש לאמריקאים אם הקור הרוסי,בטח תגידו שכסף,אוקי ,אני עדין לא מבין,מכבי כבר שבוע וחצי יודעת שריס בחוץ ,אז למה לא סגרו אם דיליני.
אנחנו רואים איך קבוצות מנהלות משא ומתן ,ותוך חצי שעה מחתימות שני שחקנים בלי הרבה פיטפוטים ,רק מכבי סחבת אחת גדולה ,כל דדבר שבועות ומיקוחים,בסוף נשארים בלי כלום,מה יביאו לנו איזה מישו מהדי ליג ??או מאיזה ליגה שאף אחד לא חשב על שחקן משם ,גם אנחנו שעוקבים ומכירים ,לא מתליחים לחשוב על מישו ספציפי ,אנחנו ממש בעיה,מכבי חייבת ללכת בכל הכח על פארגו,ותהי חיבת למצוא גארד שני איכותי לא פחות.
עכשיו להזכיר לכולם שלפארגו היתה קבוצה לדעתי הרבה יותר טובה מהקבוצה השנה שריס הוליך לזכיה.
אני באמת מנסה לחשוב אם עצמי את מי יביאו אאני מתפלל שזה לא יהיה קרלון השכונתי בראון ,גם קיצן הלך לפאנתיניקוס וכולם אמרו שמכבי פיספסה חלראס אם השטויות האלה ש,שיקחו אותו .
ההצעה שדיליני קיבל מקובאן זו הצעה שמכבי יכולה לעמוד בה,ואני מאמין שגםם במיליון הוא יבוא,מה שעוד שמתי לב שזה שמכבי זכתה באליפות אירופה לא עשה ולא עושה כלום לשחקנים וגורם להם לרצות לבוא אלינו או לוותר קצת על כסף ,שמעו לאמריקאים ישראל היא הכי קרובה למנטליות ולבילוים של ארהב ,אבל משום מה אני אפילו מרגיש ירידה ברצון לבוא לפה בלי קשר לכסף ,השם מכבי לא משחק תפקיד או יוצר רצון אפילו רגיל לשחקנים לבוא ,אני זוכר שחקני עבר רק לפני 8 7 שנים 6 שנים דיברו שחלמו להגיע למכבי והיו משאי ומתן והיו מוכנים לוותר על כסף וממש רצו לבוא ,הדור הנוכחי הקים באירופה כנראה הולך על ההצעה הכי גבוה מאשר על אתגר מקצועי ותחרותיות ,ואהדת קהל ואוירה חלומית,אין לי הסבר אחר .
יש שחקנים שנהיה מרוצים מהם ויעלו כמועמדים ויפתיעו אותנו ??.אני מדבר ברצינות?
או שאנחנו סביב פארגו וזהו
בסוף יפתיעו אותנו יביאו את דולמן
אדם

הודעהעל ידי rc4991 » 02 יולי 2014, 07:04

חנו'ש כתב:
rc4991 כתב:לא היה לי זמן להתעדכן במה שקרה היום ונראה שהיה הרבה אקשן
מישהו יכול לספר לי על הדברים העיקריים שהיו היום בבקשה?

סופו בדרך לגאלא
סופו חתם לשנתיים נוספות במכבי.
דילייני במגעים עם מכבי
דילייני על סף חתימה בצסקא
שכחתי משהו??

לא מבין איך הוא חתם לשנתיים,הם בסך הכל מימשו את האופציה
הגענו למצב שמודיעים על החתמת שחקנים בזמן שבסך הכל ממשים עליהם את האופציה

היה נראה מהסתכלות ראשונית בפורום שהיה פה הרבה אקשן אתמול
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Allan Turing » 02 יולי 2014, 07:40

er79 כתב:טוב, הזדמברנו. הלך דילייני, ולא הלך לצסק"א אז אני גם בספק אם פארגו או ג'קסון יבואו, לנגפורד יקר, נשארנו עם איזה קרלון בראון אחד, שחקן שקיבל שכר של 80 אלף בעונה שעברה, וגם הוא יותר קרוב ליוון מאשר מכבי. אגב, גאודלוק בדרך לפנר', מקאלב יקר ורוצה NBA, אם גודס רוצה קומבו גארד אמריקני לא נשארו לו אופציות ראויות. דרייפר לא שווה את הכסף, נראה לי שרק דנטמון וג'רלס הם שחקנים סבירים שנשארו בשוק, ואני לא מת במיוחד על מי מהם.

מכבי לא יכולה להתחרות על קרלון בראון? אל תגזים.
גם רייס ופארגו לפני שהגיעו היו נראים כמו אופציות הזויות, והיום הם הגארדים הכי מבוקשים.
קצת אמון בבקשה.
נערך לאחרונה על ידי Allan Turing בתאריך 02 יולי 2014, 08:05, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי גל גל » 02 יולי 2014, 07:40

אמורה להיות עונת מלפפונים די מעניינת אבל היא ממש מאכזבת עד כה..יאלה אני רוצה לראות פה את נולן סמית
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי גל גל » 02 יולי 2014, 07:45

טוב לפחות קיבלתם מה שרציתם גארד שיחליף את היקמן לא?
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי toja27 » 02 יולי 2014, 08:18

עונת מלפפונים מבאסת לאללה, רייס-שחקן סופר חשוב עזב, דונטה סמית- מציאה, שאמור היה לחתום במכבי חתם בירושלים ודלייני שחקן מצויין וגם חופשי עובר לרוסיה, אפילו קרלון בראון שהוא סוג של מציאה כנראה עובר לאולימפייקוס. נראה לי שהולכת להיות לנו עונה לא פשוטה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי 0ved1212 » 02 יולי 2014, 08:39

בוואלה מדווחים שיש פגישה מכרעת עם פישר במשרד הפנים לגבי אזרחות ושמכבי וירושלים נלחמות עליו

מכבי חייבים להציע לו חוזה לשלוש שנים השכר טוב כי אם הוא יהיה ישראלי זה יהיה מאוד משמעותי

אבל כרגיל מכבי תציע הצעה וירושלים יציעו 20 דולר יותר והוא ילך
לירושלים
ומכבי יגידו שהוא בכלל לא היה בתוכניות שלהם ולא רצו אותו
0ved1212

הודעהעל ידי roy1000 » 02 יולי 2014, 08:56

קודי כתב:האמת היא שאני מתקשה לראות את מכבי מצליחה להתמודד על איזה שהוא גארד איכותי.

יש כרגע משחק של כסאות מוזיקליים. מכבי תתמודד על אלו שנשארו בלי כסא. אני מצפה למישהו מהיורוקאפ.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 02 יולי 2014, 08:57

0ved1212 כתב:בוואלה מדווחים שיש פגישה מכרעת עם פישר במשרד הפנים לגבי אזרחות ושמכבי וירושלים נלחמות עליו

מכבי חייבים להציע לו חוזה לשלוש שנים השכר טוב כי אם הוא יהיה ישראלי זה יהיה מאוד משמעותי

אבל כרגיל מכבי תציע הצעה וירושלים יציעו 20 דולר יותר והוא ילך
לירושלים
ומכבי יגידו שהוא בכלל לא היה בתוכניות שלהם ולא רצו אותו

מדובר על סנטר שלישי. באמת שלא שווה להוציא הרבה כסף על זה. לירושלים הוא שווה יותר.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים