המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:שני עדכונים מעניינים מאהרל'ה ויסברג:
1. היקמן סירב להצעה של 900 אלף דולר ממכבי (אפשר להניח שאם היו מציעים את הסכון הזה לפני סיום העונה הוא היה חותם אבל במכבי כרגיל עושים הכל באיחור).
2. דילייני היה המועמד המועדף על מכבי לעמדת הגארד אבל הוא יעבור לרוסי, כנראה לקובאן שמציעה לו 1.5 מיליון יורו.
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:rc4991 כתב:לא היה לי זמן להתעדכן במה שקרה היום ונראה שהיה הרבה אקשן
מישהו יכול לספר לי על הדברים העיקריים שהיו היום בבקשה?
סופו בדרך לגאלא
סופו חתם לשנתיים נוספות במכבי.
דילייני במגעים עם מכבי
דילייני על סף חתימה בצסקא
שכחתי משהו??
אפס וקאזאן מעוניינות בעמי ביטון
קודי כתב:אני מניח שבמקרה של דני פדרמן נהיה הוגנים ונוותר על הפיצוי. בכל זאת אנחנו לא נמנע ממנו להתקדם. אני מרגיש כאילו הקבוצה שאני אוהד נמצאת בתוך משחק מנג'ר, רק לשחקן שמשחק במשחק יש אינסוף פסילות.
er79 כתב:טוב, הזדמברנו. הלך דילייני, ולא הלך לצסק"א אז אני גם בספק אם פארגו או ג'קסון יבואו, לנגפורד יקר, נשארנו עם איזה קרלון בראון אחד, שחקן שקיבל שכר של 80 אלף בעונה שעברה, וגם הוא יותר קרוב ליוון מאשר מכבי. אגב, גאודלוק בדרך לפנר', מקאלב יקר ורוצה NBA, אם גודס רוצה קומבו גארד אמריקני לא נשארו לו אופציות ראויות. דרייפר לא שווה את הכסף, נראה לי שרק דנטמון וג'רלס הם שחקנים סבירים שנשארו בשוק, ואני לא מת במיוחד על מי מהם.
קודי כתב:אני מניח שבמקרה של דני פדרמן נהיה הוגנים ונוותר על הפיצוי. בכל זאת אנחנו לא נמנע ממנו להתקדם. אני מרגיש כאילו הקבוצה שאני אוהד נמצאת בתוך משחק מנג'ר, רק לשחקן שמשחק במשחק יש אינסוף פסילות.
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:לא היה לי זמן להתעדכן במה שקרה היום ונראה שהיה הרבה אקשן
מישהו יכול לספר לי על הדברים העיקריים שהיו היום בבקשה?
סופו בדרך לגאלא
סופו חתם לשנתיים נוספות במכבי.
דילייני במגעים עם מכבי
דילייני על סף חתימה בצסקא
שכחתי משהו??
er79 כתב:טוב, הזדמברנו. הלך דילייני, ולא הלך לצסק"א אז אני גם בספק אם פארגו או ג'קסון יבואו, לנגפורד יקר, נשארנו עם איזה קרלון בראון אחד, שחקן שקיבל שכר של 80 אלף בעונה שעברה, וגם הוא יותר קרוב ליוון מאשר מכבי. אגב, גאודלוק בדרך לפנר', מקאלב יקר ורוצה NBA, אם גודס רוצה קומבו גארד אמריקני לא נשארו לו אופציות ראויות. דרייפר לא שווה את הכסף, נראה לי שרק דנטמון וג'רלס הם שחקנים סבירים שנשארו בשוק, ואני לא מת במיוחד על מי מהם.
קודי כתב:האמת היא שאני מתקשה לראות את מכבי מצליחה להתמודד על איזה שהוא גארד איכותי.
0ved1212 כתב:בוואלה מדווחים שיש פגישה מכרעת עם פישר במשרד הפנים לגבי אזרחות ושמכבי וירושלים נלחמות עליו
מכבי חייבים להציע לו חוזה לשלוש שנים השכר טוב כי אם הוא יהיה ישראלי זה יהיה מאוד משמעותי
אבל כרגיל מכבי תציע הצעה וירושלים יציעו 20 דולר יותר והוא ילך
לירושלים
ומכבי יגידו שהוא בכלל לא היה בתוכניות שלהם ולא רצו אותו
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־22 אורחים