02 יולי 2014, 23:26
felix_r כתב:Hey Yeah כתב:אנחנו פשוט חייבים להביא את בראון, גארד גבוהה פיזי ומהיר, ואם לומר את האמת הרבה יותר מבטיח ממה שפארגו היה.
אני מאמין ש600-650K יביאו אותו לכאן, שווה לשלם גם יותר אם צריך. כדאי גם ללמוד ממקרה רייס ולהחתים על חוזה של 3 שנים עם יציאה רק לNBA.
שחקן נחמד, אבל 600K לשחקן שהעונה שיחק תמורת 70K בהפועל? הגזמה פראית.
השחקן האחרון שבא מהליגה וקיבל סכום דומה היה טרנס מוריס, ומוריס בזמנו היה מועמד להיות בחירת לוטרי בדראפט, אבל נפצע.
02 יולי 2014, 23:26
jol9 כתב:felix_r כתב:לריאל יש עיניים גדולות. אני זוכר איך היא לקחה לנו את פישר, ועונה אחרי זה זרקה אותו.
אני באמת חושב שיש מצב שהמנג'רים באירופה קצת איבדו את זה.
מה שהיה במכבי העונה, זה הרבה מעבר לשחקן בודד. זה היה החיבור המטורף שלהקבוצה בהנהגת המאמן.
אין לי ספק שכל שחקן בודד שעוזב ככוכב לקבוצה אחרת, לא יצליח שם, או שיהיה סביר לכל היותר.
לטיוס אין מה לחפש בריאל. סביר מאוד שהוא ייכשל שם כשלון גדול. חבל על הקריירה שלו.
02 יולי 2014, 23:29
jol9 כתב:רעיון מעולה.
אני מציע את עצמי תמורת שכר צנוע של 30 אלף יורו בחודש ודירה במרכז מדריד...![]()
אבל אצל פדרמן כמו תמיד יסתפקו בחיקוי וימכרו לכם את רוי במחצית המחיר או את יובל. אמנם שמות גדולים, אבל הרבה מעבר לשיאם, וגם לא סוגרים לריבאונד.
02 יולי 2014, 23:31
חנו'ש כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:לריאל יש עיניים גדולות. אני זוכר איך היא לקחה לנו את פישר, ועונה אחרי זה זרקה אותו.
מה שהיה במכבי העונה, זה הרבה מעבר לשחקן בודד. זה היה החיבור המטורף שלהקבוצה בהנהגת המאמן.
אין לי ספק שכל שחקן בודד שעוזב ככוכב לקבוצה אחרת, לא יצליח שם, או שיהיה סביר לכל היותר.
לטיוס אין מה לחפש בריאל. סביר מאוד שהוא ייכשל שם כשלון גדול. חבל על הקריירה שלו.
אני בספק אם השחקנים האלה בכלל חושבים על זה או שאכפת להם.
02 יולי 2014, 23:34
02 יולי 2014, 23:41
LIAV10 כתב:מירוטיץ׳.
(או שהתבלבלת בקבוצה)
02 יולי 2014, 23:42
02 יולי 2014, 23:44
02 יולי 2014, 23:45
roy1000 כתב:jol9 כתב:רעיון מעולה.
אני מציע את עצמי תמורת שכר צנוע של 30 אלף יורו בחודש ודירה במרכז מדריד...![]()
אבל אצל פדרמן כמו תמיד יסתפקו בחיקוי וימכרו לכם את רוי במחצית המחיר או את יובל. אמנם שמות גדולים, אבל הרבה מעבר לשיאם, וגם לא סוגרים לריבאונד.
הייתה פעם בחורה מפורסמת שאמרה שבעבור פחות מ- 40 אלף דולר היא לא קמה מהמיטה. אז אני לא קם מהמיטה תמורת פחות מ- 200 אלף יורו לחודש. לא רק לטייריס רייס יש ילדים לפרנס.
02 יולי 2014, 23:47
שמואל1 כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:לריאל יש עיניים גדולות. אני זוכר איך היא לקחה לנו את פישר, ועונה אחרי זה זרקה אותו.
טיוס כמו רוב השחקנים בעסק, הולך אחרי הכסף.
בריאל מדריד הוא ירוויח כפול וזה גם לא סוד שהיו חילוקי דעות בינו לבין ההנהלה במהלך העונה.
כמו כן, ידוע שטיוס רוצה ללמוד בקיץ ולא להגיע למשחקי הנבחרת. מעבר לספרד יעזור לו להתחמק מנבחרת ישראל.
02 יולי 2014, 23:49
02 יולי 2014, 23:52
Hey Yeah כתב:להם הוא לא משמעותי, אבל למכבי כן. ככה הם הורגים 2 ציפורים במכה
02 יולי 2014, 23:53
jol9 כתב:Hey Yeah כתב:להם הוא לא משמעותי, אבל למכבי כן. ככה הם הורגים 2 ציפורים במכה
זאת שיטה שלא עובדת.
להשקיע 2 מליון דולר בשביל להחליש יריבה, שהיא גם לא היריבה העיקרית שלך, זה פשוט טיפשי.
02 יולי 2014, 23:54
LIAV10 כתב:jol9 כתב:Hey Yeah כתב:להם הוא לא משמעותי, אבל למכבי כן. ככה הם הורגים 2 ציפורים במכה
זאת שיטה שלא עובדת.
להשקיע 2 מליון דולר בשביל להחליש יריבה, שהיא גם לא היריבה העיקרית שלך, זה פשוט טיפשי.
מי ניצחה אותם בגמר?
02 יולי 2014, 23:56
02 יולי 2014, 23:57
jol9 כתב:LIAV10 כתב:jol9 כתב:Hey Yeah כתב:להם הוא לא משמעותי, אבל למכבי כן. ככה הם הורגים 2 ציפורים במכה
זאת שיטה שלא עובדת.
מי ניצחה אותם בגמר?
זה לא משנה. נכון לכרגע, ריאל ומכבי לא משחקות באותו המגרש. ריאל צריכה לדאוג קודם לבנות קבוצה טובה מהצד שלה, ולא להסתכל על הסגל המתפורר של מכבי ולפורר אותו עוד יותר.
אני גם חושב שזאת טעות קונספטואלית להביא שחקנים שהם במהותם פועלים שחורים, בסכומים של כוכבים.
03 יולי 2014, 00:01
03 יולי 2014, 00:04
LIAV10 כתב:אני צוחק, מה אתה כ״כ רציני
03 יולי 2014, 00:08
Hey Yeah כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:jol9 כתב:Hey Yeah כתב:להם הוא לא משמעותי, אבל למכבי כן. ככה הם הורגים 2 ציפורים במכה
זאת שיטה שלא עובדת.
מי ניצחה אותם בגמר?
זה לא משנה. נכון לכרגע, ריאל ומכבי לא משחקות באותו המגרש. ריאל צריכה לדאוג קודם לבנות קבוצה טובה מהצד שלה, ולא להסתכל על הסגל המתפורר של מכבי ולפורר אותו עוד יותר.
אני גם חושב שזאת טעות קונספטואלית להביא שחקנים שהם במהותם פועלים שחורים, בסכומים של כוכבים.
אבל ככה ריאל מתנהגת.
תראה למשל את דונטיה דרייפר ביורוקפ עונה לפני זה http://www.euroleague.net/competition/p ... code=U2010
אם הוא מגיע למכבי זה ברור שהוא הופך לסטאר אירופאי, אבל ריאל שילמו עליו 900K ותראה איפה הוא היום. יש להם כסף ואין להם בעייה לזרוק אותו.
03 יולי 2014, 00:36
felix_r כתב:יש לי הצעה עיסקית לפדרמן! רעיון גאוני שהוא לא חשב עליו!
אחרי שמכר את כל השחקנים, הוא יכול למכור את האוהדים!