המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
לא יכול להיות שפיספסנו את רייס והשחקן הכי חשוב שכל הקבוצה נשענת עליו
אחרי זה גם תמחליף דיליני שישנו בעמידה כאילו
לא הייתי מתנגד לראות את באראץ במכבי שחקן מצוין שיתחלק יפה בדקות אם סופו ,אם הפועל יכולה לשלם לא ואנחנו לא אז כנראה שבאמת יש פה שינוי היסטורי
0ved1212 כתב:איזה שינוי היסטורי בדיוק הוא הוצא למכבי ונדחה הוא שוחרר מאפס ואף קבוצת יורוקאפ אפילו לא רוצים אותו
אני רואה את הפרסומים אם הוא חותם בים עוד שחקן שברח למכבי
סנטר הכי טוב באירופה מכבי בהלם וכו
אני מעדיף את פישר עליו בכמה דרגות עליו מכבי צריכים להילחם
גם בגלל הסיפור של טיוס
LOU כתב:אדם:לא יכול להיות שפיספסנו את רייס והשחקן הכי חשוב שכל הקבוצה נשענת עליו
לרייס הציעו 900K. הוא לא שווה את זה. בו אדם נהדר, ווינר אבל יגלף עץ סקנדינאבי על הספסל הרוסי. הוא שחקן 500K ואם נגזים 700K. לא הוא, לא היקמן ולא דוויין שווים את הסכומים שהציעו להם מכבי ושדוויין מרוויח במכבי.אחרי זה גם תמחליף דיליני שישנו בעמידה כאילו
דילייני שחקן טוב. האם הוא שווה 1.5M? לא במצבו הנוכחי. הרוסיות והטורקיות זורקות סכומים לא הגיוניים. אתה רוצה לשפוך כסף? תעשה זאת על מי שצריך: פראמר. מכבי צריכה להחתים אותו על 2M. מסביבו שים את קרלון בראון, ברייסי רייט האניקט ודריק בראון + הקיים ויש לך קבוצת יורוליג לגיטימית.לא הייתי מתנגד לראות את באראץ במכבי שחקן מצוין שיתחלק יפה בדקות אם סופו ,אם הפועל יכולה לשלם לא ואנחנו לא אז כנראה שבאמת יש פה שינוי היסטורי
לגבי שינוי הסטורי? אתה אולי צודק. ימים יגידו. אבל את באראץ אתה לא מביא עם סופו אלא במקום סופו. יש 6 זרים בלבד. על איזו עמדה אתה מוותר כדי להחתים את בראץ הסנטר?
קודי כתב:מה שבטוח הוא שטיוס יעזוב לכל המאוחר בקיץ הבא. רק לפני כמה חודשים הוא ביקש להאריך את החוזה לשלוש שנים נוספות תמורת 700 אלף דולר לעונה ומכבי סירבה בתוקף. עכשיו גם אם מכבי תסכים לסכום הזה (שלטעמי הוא בוודאי שווה, גם עם המיסוי הישראלי - זה פחות ממה שאליהו קיבל) אין כבר סיכוי שטיוס עצמו יסכים.
למה זה קורה לנו פעם אחר פעם? כל פעם בא שחקן עם הצעה, מכבי מתמקחת ומתמהמהת וכשהיא כבר מוכנה לעלות לשכר שהוא היה מסכים לקבל קודם לכן זה כבר מאוחר מדי.
jol9 כתב:את הכסף צריך להוציא על רונלדו, בייל וכוכבים נוצצים אחרים (או בכדורסל - רודריגז, פרננדז ומירוטיץ'). לא על שחקנים משלימים. אני חושב ששחקנים שהופכים להיות
אוברפייד בענק, בדר"כ לא מספקים את הסחורה, מאכזבים את עצמם ואת הציפיות של הסביבה, ונזרקים מהקבוצה אחרי עונה או שתיים.
roy1000 כתב:קודי כתב:מה שבטוח הוא שטיוס יעזוב לכל המאוחר בקיץ הבא. רק לפני כמה חודשים הוא ביקש להאריך את החוזה לשלוש שנים נוספות תמורת 700 אלף דולר לעונה ומכבי סירבה בתוקף. עכשיו גם אם מכבי תסכים לסכום הזה (שלטעמי הוא בוודאי שווה, גם עם המיסוי הישראלי - זה פחות ממה שאליהו קיבל) אין כבר סיכוי שטיוס עצמו יסכים.
למה זה קורה לנו פעם אחר פעם? כל פעם בא שחקן עם הצעה, מכבי מתמקחת ומתמהמהת וכשהיא כבר מוכנה לעלות לשכר שהוא היה מסכים לקבל קודם לכן זה כבר מאוחר מדי.
מכבי כבר לא משלמת את הסכומים ששולמו בעבר לאליהו ובורשטיין. טיוס יעשוב בקיץ הקרוב (ואולי פדרמן ימכור אותו עוד הקיץ תמורת חצי מליון).
קודי כתב:שמעון מזרחי הערב ב-103: "נצטרך לחכות לפחות שבועיים עד שנוכל להודיע על החתמת שחקנים". טוב, אין מה למהר - השוק הרי מוצף בשחקנים גדולים וזולים.
itay92 כתב:שכל הקבוצות הגדולות יסגרו את הסגל,ואז אם מכבי תציע הצעה לשחקן קבוצה עשירה לא תציע עליו יותר
LOU כתב:אדם:לא יכול להיות שפיספסנו את רייס והשחקן הכי חשוב שכל הקבוצה נשענת עליו
לרייס הציעו 900K. הוא לא שווה את זה. בו אדם נהדר, ווינר אבל יגלף עץ סקנדינאבי על הספסל הרוסי. הוא שחקן 500K ואם נגזים 700K. לא הוא, לא היקמן ולא דוויין שווים את הסכומים שהציעו להם מכבי ושדוויין מרוויח במכבי.אחרי זה גם תמחליף דיליני שישנו בעמידה כאילו
דילייני שחקן טוב. האם הוא שווה 1.5M? לא במצבו הנוכחי. הרוסיות והטורקיות זורקות סכומים לא הגיוניים. אתה רוצה לשפוך כסף? תעשה זאת על מי שצריך: פראמר. מכבי צריכה להחתים אותו על 2M. מסביבו שים את קרלון בראון, ברייסי רייט האניקט ודריק בראון + הקיים ויש לך קבוצת יורוליג לגיטימית.לא הייתי מתנגד לראות את באראץ במכבי שחקן מצוין שיתחלק יפה בדקות אם סופו ,אם הפועל יכולה לשלם לא ואנחנו לא אז כנראה שבאמת יש פה שינוי היסטורי
לגבי שינוי הסטורי? אתה אולי צודק. ימים יגידו. אבל את באראץ אתה לא מביא עם סופו אלא במקום סופו. יש 6 זרים בלבד. על איזו עמדה אתה מוותר כדי להחתים את בראץ הסנטר?
חנו'ש כתב:מה לגבי שילוב של פארגו וג'רלס ביחד בקו האחורי??
הולך? (לא כלכלית כמובן כי אני יודעת שזה מעבר ליכולתם של הפדרמנים, אבל מקצועית...)
חנו'ש כתב:מה לגבי שילוב של פארגו וג'רלס ביחד בקו האחורי??
הולך? (לא כלכלית כמובן כי אני יודעת שזה מעבר ליכולתם של הפדרמנים, אבל מקצועית...)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־18 אורחים