המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
refael כתב:ניק קלאטס יכול להגיע איך שהוא למכבי?
מחתים אותו לחוזה ארוך טווח משקיע כמה מיליונים עליו
er79 כתב:בראון לא סגור עוד בשום מקום. ורנדל יכול להיות פורוורד מחליף טוב מאוד, גם ליורוליג. אם הוא נועל בהגנה שחקנים של אלופת אירופה, הוא יכול גם לחסל הגנתית שחקנים של כל קבוצה אחרת. אבל הוא יהיה חייב לצידו פורוורד פותח איכותי יותר
er79 כתב:אני אנסה לבנות סגל, לאו דווקא ריאלי תקציבית אלא מבוסס על שחקנים חופשיים + פארגו אחד שזה יותר משאלה ופחות ריאלי
1. פארגו, אוחיון
2. דנטמון/קרלון בראון, לנדסברג
3. סמית', פניני
4. קלייזה/לורבק, רנדל
5. סופו, טיוס, פישר
שחף כתב:er79 כתב:אני אנסה לבנות סגל, לאו דווקא ריאלי תקציבית אלא מבוסס על שחקנים חופשיים + פארגו אחד שזה יותר משאלה ופחות ריאלי
1. פארגו, אוחיון
2. דנטמון/קרלון בראון, לנדסברג
3. סמית', פניני
4. קלייזה/לורבק, רנדל
5. סופו, טיוס, פישר
קלייזה\לורבק נראה לך ריאלי?
אני גם לא חושב שמכבי תחתים שני מספרי 4 בכל מקרה. גודס דיבר על זה שרוצים בק אפ לסמית' בגלל הפציעות.
שמואל1 כתב:er79 כתב:בראון לא סגור עוד בשום מקום. ורנדל יכול להיות פורוורד מחליף טוב מאוד, גם ליורוליג. אם הוא נועל בהגנה שחקנים של אלופת אירופה, הוא יכול גם לחסל הגנתית שחקנים של כל קבוצה אחרת. אבל הוא יהיה חייב לצידו פורוורד פותח איכותי יותר
מתי תבינו שביצועים של שחקנים בליגה הישראלית נגד מכבי, לא אומרים כלום על היורוליג?!
er79 כתב:שמואל1 כתב:er79 כתב:בראון לא סגור עוד בשום מקום. ורנדל יכול להיות פורוורד מחליף טוב מאוד, גם ליורוליג. אם הוא נועל בהגנה שחקנים של אלופת אירופה, הוא יכול גם לחסל הגנתית שחקנים של כל קבוצה אחרת. אבל הוא יהיה חייב לצידו פורוורד פותח איכותי יותר
מתי תבינו שביצועים של שחקנים בליגה הישראלית נגד מכבי, לא אומרים כלום על היורוליג?!
אומר זה שכל שנה רוצה להחתים במכבי אקסים של ירושלים? לא קונה את זה. יש מספיק שחקנים שעברו בליגה שלנו והמשיכו בהצלחה לאחר מכן במכבי, בקבוצות יורוליג אחרות וב-nba
er79 כתב:אין מבחינתי שום בעיה לחסוך כסף בעמדת הפורוורד המחליף ולהקצות אותו לגארדים ולפורוורד הפותח. אני בהחלט מאמין שרנדל יכול לספק גם ביורוליג 15 דקות סולידיות, בעיקר בתרומה ההגנתית, כך שאני לא מסכים איתך.
yzafrir כתב:קלייזה יסכים לרדת בשכר רק השאלה לאיזה סכום ? ברור שזה בכלל לא בכיוון של מכבי...
הסגל שרשמתי הוא הכי הגיוני כלכלית והאמת שיש לו פוטנציאל לשחק לא רע בכלל...
שמואל1 כתב:er79 כתב:אין מבחינתי שום בעיה לחסוך כסף בעמדת הפורוורד המחליף ולהקצות אותו לגארדים ולפורוורד הפותח. אני בהחלט מאמין שרנדל יכול לספק גם ביורוליג 15 דקות סולידיות, בעיקר בתרומה ההגנתית, כך שאני לא מסכים איתך.
רנדל יהיה נזק גם ב 15 דקות. הוא לא מסוגל לשמור על גבוהים ביורוליג כי הוא לא מספיק פיזי וגבוה. כמו כן הוא נוטה לפציעות וזה פקטור חשוב ביותר.
yzafrir כתב:קלייזה יסכים לרדת בשכר רק השאלה לאיזה סכום ? ברור שזה בכלל לא בכיוון של מכבי...
הסגל שרשמתי הוא הכי הגיוני כלכלית והאמת שיש לו פוטנציאל לשחק לא רע בכלל...
er79 כתב:אין מבחינתי שום בעיה לחסוך כסף בעמדת הפורוורד המחליף ולהקצות אותו לגארדים ולפורוורד הפותח. אני בהחלט מאמין שרנדל יכול לספק גם ביורוליג 15 דקות סולידיות, בעיקר בתרומה ההגנתית, כך שאני לא מסכים איתך.
er79 כתב:שמואל1 כתב:er79 כתב:אין מבחינתי שום בעיה לחסוך כסף בעמדת הפורוורד המחליף ולהקצות אותו לגארדים ולפורוורד הפותח. אני בהחלט מאמין שרנדל יכול לספק גם ביורוליג 15 דקות סולידיות, בעיקר בתרומה ההגנתית, כך שאני לא מסכים איתך.
רנדל יהיה נזק גם ב 15 דקות. הוא לא מסוגל לשמור על גבוהים ביורוליג כי הוא לא מספיק פיזי וגבוה. כמו כן הוא נוטה לפציעות וזה פקטור חשוב ביותר.
כמה שטויות אתה מדבר, שאלוהים יעזור, סלח לי. הבן אדם עשה פורפרה לטיוס וסופו בצבע, על מה אתה מדבר? רנדל לא יכול לקבל 15 דקות ביורוליג ופולן שלך כן? עשה לי טובה
er79 כתב:סופו, טיוס וכל גבוה אחר. רנדל שחקן הגנה אדיר והוא יכול לעצור הרבה גבוהים. קצת תמוה בעיניי שאתה מזלזל בו ובה בעת רוצה במכבי כל מיני שחקנים הזויים שעברו בירושלים
שמואל1 כתב:er79 כתב:סופו, טיוס וכל גבוה אחר. רנדל שחקן הגנה אדיר והוא יכול לעצור הרבה גבוהים. קצת תמוה בעיניי שאתה מזלזל בו ובה בעת רוצה במכבי כל מיני שחקנים הזויים שעברו בירושלים
אם הוא שחקן הגנה כל כך אדיר, מדוע הוא כל הקריירה מדשדש בקבוצות ליגה ישראלית?
מדוע נזרק מאלבה ברלין ה"גדולה" אחרי שני משחקים בבושת פנים?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־19 אורחים