הסגל שלי לעונה הבאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הסגל שלי לעונה הבאה

הודעהעל ידי er79 » 04 יולי 2014, 18:03

אני אנסה לבנות סגל, לאו דווקא ריאלי תקציבית אלא מבוסס על שחקנים חופשיים + פארגו אחד שזה יותר משאלה ופחות ריאלי
1. פארגו, אוחיון
2. דנטמון/קרלון בראון, לנדסברג
3. סמית', פניני
4. קלייזה/לורבק, רנדל
5. סופו, טיוס, פישר
er79

הודעהעל ידי er79 » 04 יולי 2014, 18:04

refael כתב:ניק קלאטס יכול להגיע איך שהוא למכבי?
מחתים אותו לחוזה ארוך טווח משקיע כמה מיליונים עליו

לא בטוח שיחזור לאירופה, אבל אם הוא חוזר הבנתי שזה פאו או צסקא. לא יגיע למכבי
er79

הודעהעל ידי שמואל1 » 04 יולי 2014, 18:24

er79 כתב:בראון לא סגור עוד בשום מקום. ורנדל יכול להיות פורוורד מחליף טוב מאוד, גם ליורוליג. אם הוא נועל בהגנה שחקנים של אלופת אירופה, הוא יכול גם לחסל הגנתית שחקנים של כל קבוצה אחרת. אבל הוא יהיה חייב לצידו פורוורד פותח איכותי יותר

מתי תבינו שביצועים של שחקנים בליגה הישראלית נגד מכבי, לא אומרים כלום על היורוליג?!
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 04 יולי 2014, 18:28

er79 כתב:אני אנסה לבנות סגל, לאו דווקא ריאלי תקציבית אלא מבוסס על שחקנים חופשיים + פארגו אחד שזה יותר משאלה ופחות ריאלי
1. פארגו, אוחיון
3. סמית', פניני
4. קלייזה/לורבק, רנדל
5. סופו, טיוס, פישר

קלייזה\לורבק נראה לך ריאלי?
אני גם לא חושב שמכבי תחתים שני מספרי 4 בכל מקרה. גודס דיבר על זה שרוצים בק אפ לסמית' בגלל הפציעות.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 04 יולי 2014, 18:54

קלייזה זה שיחוק. לורבק לא רלוונטי. טייפקאסט קלאסי לטורקיה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 04 יולי 2014, 19:36

שחף כתב:
er79 כתב:אני אנסה לבנות סגל, לאו דווקא ריאלי תקציבית אלא מבוסס על שחקנים חופשיים + פארגו אחד שזה יותר משאלה ופחות ריאלי
1. פארגו, אוחיון
3. סמית', פניני
4. קלייזה/לורבק, רנדל
5. סופו, טיוס, פישר

קלייזה\לורבק נראה לך ריאלי?
אני גם לא חושב שמכבי תחתים שני מספרי 4 בכל מקרה. גודס דיבר על זה שרוצים בק אפ לסמית' בגלל הפציעות.

קראת את השורה הראשונה שלי? אגב, צריך לקחת בחשבון שתג המחיר של שניהם יירד בעונה הבאה. שווה לבדוק, אבל קל זה לא יהיה
er79

הודעהעל ידי er79 » 04 יולי 2014, 19:38

שמואל1 כתב:
er79 כתב:בראון לא סגור עוד בשום מקום. ורנדל יכול להיות פורוורד מחליף טוב מאוד, גם ליורוליג. אם הוא נועל בהגנה שחקנים של אלופת אירופה, הוא יכול גם לחסל הגנתית שחקנים של כל קבוצה אחרת. אבל הוא יהיה חייב לצידו פורוורד פותח איכותי יותר

מתי תבינו שביצועים של שחקנים בליגה הישראלית נגד מכבי, לא אומרים כלום על היורוליג?!

אומר זה שכל שנה רוצה להחתים במכבי אקסים של ירושלים? לא קונה את זה. יש מספיק שחקנים שעברו בליגה שלנו והמשיכו בהצלחה לאחר מכן במכבי, בקבוצות יורוליג אחרות וב-nba
er79

הודעהעל ידי שמואל1 » 04 יולי 2014, 19:41

er79 כתב:
שמואל1 כתב:

אומר זה שכל שנה רוצה להחתים במכבי אקסים של ירושלים? לא קונה את זה. יש מספיק שחקנים שעברו בליגה שלנו והמשיכו בהצלחה לאחר מכן במכבי, בקבוצות יורוליג אחרות וב-nba

ויש עוד רבים שהתבררו ככישלון טוטאלי
לגבי העניין עם ירושלים, כשיש שחקן שאני מבין שהוא באמת טוב ומתאים לרמות הגבוהות, אז אני ארצה אותו.
כמו טרניס מוריס שכולם פה צחקו עליי וטענו שהוא שחקן חלש שלא מתאים למכבי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 04 יולי 2014, 19:55

קלייזה יסכים לרדת בשכר רק השאלה לאיזה סכום ? ברור שזה בכלל לא בכיוון של מכבי...
הסגל שרשמתי הוא הכי הגיוני כלכלית והאמת שיש לו פוטנציאל לשחק לא רע בכלל...
נערך לאחרונה על ידי yzafrir בתאריך 04 יולי 2014, 19:58, נערך פעם אחת בסך הכל.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 04 יולי 2014, 19:57

אין מבחינתי שום בעיה לחסוך כסף בעמדת הפורוורד המחליף ולהקצות אותו לגארדים ולפורוורד הפותח. אני בהחלט מאמין שרנדל יכול לספק גם ביורוליג 15 דקות סולידיות, בעיקר בתרומה ההגנתית, כך שאני לא מסכים איתך.
er79

הודעהעל ידי שמואל1 » 04 יולי 2014, 20:00

er79 כתב:אין מבחינתי שום בעיה לחסוך כסף בעמדת הפורוורד המחליף ולהקצות אותו לגארדים ולפורוורד הפותח. אני בהחלט מאמין שרנדל יכול לספק גם ביורוליג 15 דקות סולידיות, בעיקר בתרומה ההגנתית, כך שאני לא מסכים איתך.

רנדל יהיה נזק גם ב 15 דקות. הוא לא מסוגל לשמור על גבוהים ביורוליג כי הוא לא מספיק פיזי וגבוה. כמו כן הוא נוטה לפציעות וזה פקטור חשוב ביותר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 04 יולי 2014, 20:00

yzafrir כתב:קלייזה יסכים לרדת בשכר רק השאלה לאיזה סכום ? ברור שזה בכלל לא בכיוון של מכבי...

אגב, קחו בחשבון שכרגע מכבי חסכה סכום מכובד על הנוטשים אותה, לרבות השחקנים ובלאט. גם בייאאוט על רייס הם הרוויחו. לא צריכים לשלם יותר על מדלי, פלאניניץ ועוד כמה ירקות, ג'יימס אולי ימצא קבוצה ויחסוך לנו גם כסף. שורה תחתונה, על הנייר אין שום בעיה גם לבנות את הסגל שאני הצעתי, במיוחד אם זה יהיה קלייזה ולא לורבק. זה פשוט פדרמן קמצן, זה הכל
er79

הודעהעל ידי er79 » 04 יולי 2014, 20:02

שמואל1 כתב:
er79 כתב:אין מבחינתי שום בעיה לחסוך כסף בעמדת הפורוורד המחליף ולהקצות אותו לגארדים ולפורוורד הפותח. אני בהחלט מאמין שרנדל יכול לספק גם ביורוליג 15 דקות סולידיות, בעיקר בתרומה ההגנתית, כך שאני לא מסכים איתך.

רנדל יהיה נזק גם ב 15 דקות. הוא לא מסוגל לשמור על גבוהים ביורוליג כי הוא לא מספיק פיזי וגבוה. כמו כן הוא נוטה לפציעות וזה פקטור חשוב ביותר.

כמה שטויות אתה מדבר, שאלוהים יעזור, סלח לי. הבן אדם עשה פורפרה לטיוס וסופו בצבע, על מה אתה מדבר? רנדל לא יכול לקבל 15 דקות ביורוליג ופולן שלך כן? עשה לי טובה
er79

הודעהעל ידי שמואל1 » 04 יולי 2014, 20:03

yzafrir כתב:קלייזה יסכים לרדת בשכר רק השאלה לאיזה סכום ? ברור שזה בכלל לא בכיוון של מכבי...

לדעתי את קלייזה אפשר להנחית פה עבור כמיליון דולר פלוס מינוס. המניות שלו בירידה וזה בדיוק הזמן של מכבי להחתים אותו.
קלייזה הוא שחקן שובר שיוויון שיביא הצהרת כוונות. הוא בקלות יכול להיות סופרסטאר במכבי כמו שלא היה כאן מאז אנתוני פארקר.
פשוט שחקן ענק ואני במקום פדרמן עושה את כל המאמצים להחתים אותו (יביא גם הרבה הייפ).
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 04 יולי 2014, 20:05

אני גם מסכים שאפשר להשקיע יותר בעמדה 4 אבל קלייזה זה שחקן של מעל שני מליון נטו , לכמה הוא כבר יסכים לרדת ???
אני חשבתי על רנדל חלוק בביט שהוא גם מאוד מתאים למה שגודס אמר (4-3) ...

שמואל רנדל שומר מצויין ואין כמעט מספרי 4 שהוא לא יכול לשמור עליהם במיוחד השחקן כמו מירוטיץ' עוזב...לגבי הפציעות , הוא כבר כמה שנתיים לא נפצע ובטח לא פציע רצינית. הוא עדיין אתלט ענק כמו שהיה. זה שחקן שלקח לנו אליפות בגליל וגם העונה היה מצויין...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שמואל1 » 04 יולי 2014, 20:06

er79 כתב:
שמואל1 כתב:

כמה שטויות אתה מדבר, שאלוהים יעזור, סלח לי. הבן אדם עשה פורפרה לטיוס וסופו בצבע, על מה אתה מדבר? רנדל לא יכול לקבל 15 דקות ביורוליג ופולן שלך כן? עשה לי טובה

מאיפה אתה מביא את השטויות הללו?
סופו לא מסוגל לשמור על פורוורד זריז ואתלטי כמו רנדל. המון פורוורדים אתלטיים בליגה הישראלית עושים צרות לסופו, לא רק רנדל.
מנגד, בהתקפה סופו עשה ממנו קציצות.
מה הקשר לפולן? מדובר בעמדות שונות, ופולן דרך אגב הוכיח את עצמו ברמות הגבוהות בעוד בראיין רנדל נזרק מאלבה ברלין ה"גדולה".
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 04 יולי 2014, 20:08

סופו, טיוס וכל גבוה אחר. רנדל שחקן הגנה אדיר והוא יכול לעצור הרבה גבוהים. קצת תמוה בעיניי שאתה מזלזל בו ובה בעת רוצה במכבי כל מיני שחקנים הזויים שעברו בירושלים
er79

הודעהעל ידי שמואל1 » 04 יולי 2014, 20:11

er79 כתב:סופו, טיוס וכל גבוה אחר. רנדל שחקן הגנה אדיר והוא יכול לעצור הרבה גבוהים. קצת תמוה בעיניי שאתה מזלזל בו ובה בעת רוצה במכבי כל מיני שחקנים הזויים שעברו בירושלים

אם הוא שחקן הגנה כל כך אדיר, מדוע הוא כל הקריירה מדשדש בקבוצות ליגה ישראלית?
מדוע נזרק מאלבה ברלין ה"גדולה" אחרי שני משחקים בבושת פנים?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 04 יולי 2014, 20:14

עד לפני כמה שנים התנגדתי להחתמת שחקנים למכבי מהליגה אבל בשנים האחרונות המאמנים בארץ עושים למכבי אחלה סקאוטינג למכבי נהנתה מיזה בעבר ובשנה האחרונה גם קבוצות מאירופה.
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 04 יולי 2014, 21:00

שמואל1 כתב:
er79 כתב:סופו, טיוס וכל גבוה אחר. רנדל שחקן הגנה אדיר והוא יכול לעצור הרבה גבוהים. קצת תמוה בעיניי שאתה מזלזל בו ובה בעת רוצה במכבי כל מיני שחקנים הזויים שעברו בירושלים

אם הוא שחקן הגנה כל כך אדיר, מדוע הוא כל הקריירה מדשדש בקבוצות ליגה ישראלית?
מדוע נזרק מאלבה ברלין ה"גדולה" אחרי שני משחקים בבושת פנים?

גם דונטה "מדשדש" תיכף שנה שלישית בליגה, לא רצית אותו במכבי? ומה עם ג'יימס "שדשדש" שלוש נשים בבני השרון? כל השלושה נתנו עונות יפות בקבוצות אחרות בארץ שאינן מכבי, אז מה? ואז מה אם הוא נזרק מאלבה ברלין? זה אומר שהחיים נגמרו? ההפסד כולו שלהם
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים