המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:תמיד פצוע כשהוא מפסיד. הפסקתי להתרגש מזה כבר לפני שנים.
את מי נואבאק פגש? טסונגה? רוג'ר פגש את וורינקה. די לחפש תירוצים. רוג'ר נתן טורניר מדהים, ונובאק גמגם חלק גדול מהזמן.
שחף כתב:יש!!!!!
בשלב מסוים התחלתי לראות על מיוט בגלל צמד עוכרי נובאק ששידר את המשחק. שמישהו יסביר כבר לצורף שזה לא משחק דייויס של ישראל ולא כולם אוהבים את השוויצרי. .
מקובי כתב:שחף כתב:יש!!!!!
בשלב מסוים התחלתי לראות על מיוט בגלל צמד עוכרי נובאק ששידר את המשחק. שמישהו יסביר כבר לצורף שזה לא משחק דייויס של ישראל ולא כולם אוהבים את השוויצרי. .
זה היה נורא.
אני לא אוהב את שני השחקנים, אבל באמת שזה עצבן אותי, ואני מתאר לעצמי עד כמה זה עצבן את אוהדי נולה.
היה אחלה משחק.
רוג'ר עשה קאמבק אדיר במערכה הרביעית וזה היה נראה שזה בדרך אליו אבל במשחק הזה הכל בראש, נולה שמר על החבטות שלו במערכה החמישית ושבר ברגע הכי נכון מבחינתו.
יוסי22 כתב:רוברדו העיף אותו מארצות הברית , ווארניקה בכושר הרבה יותר טוב מטסונגה וראוניץ' עם ההגשות שלו על דשא זה אחד הדברים הפחות טובים לקבל , לא במקרה הוא הגיע לחצי .
נובאק קיבל את טסונגה בכושר נוראי ולציליץ' שהוא שחקן נחמד וזהו פחות או יותר הוא כמעט הפסיד .
היום הוא נתן משחק גדול ונתן את הנוק אאוט כשפדרר גמר את הכוח במערכה החמישית , פדרר היה צריך לגמור את זה בארבע כדי לקחת , בחמש פיזית הוא מתקשה להחזיק מעמד גם מול דיוקו , גם מול נדאל ובעצם מול רוב השחקנים בטופ 10 , למזלו רוב השחקנים לא מסוגלים לגרור אותו למערכה חמישית .
נפגש באליפות ארצות הברית , נדאל מגן על זכיה והוא יתקשה מאוד ( מאוד ) לעשות את זה .
יוסי22 כתב:רוברדו העיף אותו מארצות הברית , ווארניקה בכושר הרבה יותר טוב מטסונגה וראוניץ' עם ההגשות שלו על דשא זה אחד הדברים הפחות טובים לקבל , לא במקרה הוא הגיע לחצי .
נובאק קיבל את טסונגה בכושר נוראי ולציליץ' שהוא שחקן נחמד וזהו פחות או יותר הוא כמעט הפסיד .
היום הוא נתן משחק גדול ונתן את הנוק אאוט כשפדרר גמר את הכוח במערכה החמישית , פדרר היה צריך לגמור את זה בארבע כדי לקחת , בחמש פיזית הוא מתקשה להחזיק מעמד גם מול דיוקו , גם מול נדאל ובעצם מול רוב השחקנים בטופ 10 , למזלו רוב השחקנים לא מסוגלים לגרור אותו למערכה חמישית .
נפגש באליפות ארצות הברית , נדאל מגן על זכיה והוא יתקשה מאוד ( מאוד ) לעשות את זה .
LIAV10 כתב:נחשו מי נפצע?
יוסי22 כתב:פדרר וטסונגה קובעים דייט מחר ב-10 על תואר המאסטרס של טורנטו .
פדרר אם אני לא טועה לא זכה במאסטרס כבר יותר משנה ובהחלט הגע הזמן לאחד כזה .
הבעיה היא שהצרפתי בכושר מעולה כשהוא מטאטא בדרך לגמר את דיוקוביץ' , מנצח את מארי בקרב צמוד ומנצח בקלות בחצי את דימיטרוב .
אני מקווה שהוא לא יקום מחר על הצד שבו אי אפשר לשבור אותו כי פדרר כנראה ישבר ויותר מפעם אחת , ההגשות שלו עד עכשיו בטורניר הזה טעונות שיפור.
בכל מקרה פדרר עם גמר מאסטרס מיד אחרי גמר גראנד סלאם מוכיח שהוא עדיין פה ובגדול .
LIAV10 כתב:מזל טוב לאוהדי פדרר על הזכייה במאסטרס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד