עולם הטניס 4 - עונת 2014 נכנסת להילוך גבוה

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עולם הטניס 4 - עונת 2014 נכנסת להילוך גבוה

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 יולי 2014, 20:19

תמיד פצוע כשהוא מפסיד. הפסקתי להתרגש מזה כבר לפני שנים.
את מי נואבאק פגש? טסונגה? רוג'ר פגש את וורינקה. די לחפש תירוצים. רוג'ר נתן טורניר מדהים, ונובאק גמגם חלק גדול מהזמן.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי יוסי22 » 06 יולי 2014, 20:31

התגובה של שחף מזכירה לי את הדיונים אחרי ההפסד של סאן אנטוניו למיאמי בשנה שעברה או ההפסדים של מכבי לריאל במהלך העונה , הפסד של מזל לפה או לפה שאנשים בונים עליו תיאוריות ... האמנתי מהרגע הראשון שפדרר יכול לקחת את הטורניר והוא יכל לקחת , עכשיו זה ברור לגמרי .

האמת כואב הלב כי לא יהיו לו עוד הרבה הזדמנויות , כלומר יהיו לו די בוודאות לפי הכושר שלו (אחד מארבע הטובים בעולם בטורנירי גראנד סלאם כבר תקופה ארוכה )אבל היתה לו פה הזדמנות פז לקחת את ווימבלדון השמיני , עכשיו נחכה שנה שלמה .

בכל מקרה לפי הכושר שלו ובהתחשב בזה שהיסטורית דווקא אליפות ארצות הברית זה הטורניר הכי טוב שלו לעניות דעתי (לקח שם הרבה יותר בקלות מווימבלדון , הפסיד הפסד כואב לדל פוטרו עם נקודות משחק , הפסיד פעמים לדיוקוביץ' בחצי עם נקודות משחק ... מבחינת יכולת זה הטורניר הכי טוב שלו גם אם שוב במבחן המזל זה לא הכי טוב שלו ) הוא לפחות נראה שוב רעב בצורה מדהימה , כבר הרבה מאוד זמן הוא לא חזר ככה מ5-2 במערכה מכרעת , אני אופטימי להמשך אבל זה פשוט חבל.

דיוקן היה ענק , תמיד אהבתי אותו (לא כמו פדרר , אבל אין אף אחד שיקבל את כמות האהבה שפדרר מקבל ) ואני מקווה שהוא יצליח בהמשך , הסגנון שלו די אטרקטיבי , בטח יותר משל נדאל ומארי .
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 06 יולי 2014, 20:42

שמח בשביל נובאק. בונה מורשת מפוארת משלו. טניסאי אדיר.
פדרר עדיין טניסאי גדול. מעניין מה רפא יוכל לעשות בעוד כמה שנים ברולאן.

אני אישית שמח גם כי הפער נשמא על שלושה סלאמים, פער שרפא מסוגל לסגור.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 06 יולי 2014, 20:43

MTA2311 כתב:תמיד פצוע כשהוא מפסיד. הפסקתי להתרגש מזה כבר לפני שנים.
את מי נואבאק פגש? טסונגה? רוג'ר פגש את וורינקה. די לחפש תירוצים. רוג'ר נתן טורניר מדהים, ונובאק גמגם חלק גדול מהזמן.

טסונגה, דימיטרוב, סטפנק(יריב מאוד קשה לסיבוב שני). זה לא רק עניין של דירוג כמו שזה עניין של מאצ' אפ. תן לנאדאל שחקן כמו פרר במקום הילד האוסטרלי ההוא והוא מפרק אותו בלי בעיות. ראוניץ' הוא פשוט מסוג השחקנים שלא יכול להזיק לפדרר אלא אם הוא תופס יום פסיכי, ועובדתית מי שרואה בשידור חוזר את החצי גמר רואה משחק חד צדדי ברמות של סיבוב שני. וורינקה היה פחות או יותר השחקן היחיד שיכול לאיים על פדרר מבין כל ה-6 שהוא פגש על דשא. טומי רוברדו בן ה-300 בשמינית גמר... זה לא משהו נגד פדרר, אבל הייתה לו הגרלה נוחה מאוד. גם את זה צריך לדעת לנצל כמובן.
שחף

הודעהעל ידי מקובי » 06 יולי 2014, 20:51

שחף כתב:יש!!!!!
בשלב מסוים התחלתי לראות על מיוט בגלל צמד עוכרי נובאק ששידר את המשחק. שמישהו יסביר כבר לצורף שזה לא משחק דייויס של ישראל ולא כולם אוהבים את השוויצרי. .

זה היה נורא.
אני לא אוהב את שני השחקנים, אבל באמת שזה עצבן אותי, ואני מתאר לעצמי עד כמה זה עצבן את אוהדי נולה.

היה אחלה משחק.
רוג'ר עשה קאמבק אדיר במערכה הרביעית וזה היה נראה שזה בדרך אליו אבל במשחק הזה הכל בראש, נולה שמר על החבטות שלו במערכה החמישית ושבר ברגע הכי נכון מבחינתו.
מקובי

הודעהעל ידי יוסי22 » 06 יולי 2014, 20:52

רוברדו העיף אותו מארצות הברית , ווארניקה בכושר הרבה יותר טוב מטסונגה וראוניץ' עם ההגשות שלו על דשא זה אחד הדברים הפחות טובים לקבל , לא במקרה הוא הגיע לחצי .

נובאק קיבל את טסונגה בכושר נוראי ולציליץ' שהוא שחקן נחמד וזהו פחות או יותר הוא כמעט הפסיד .

היום הוא נתן משחק גדול ונתן את הנוק אאוט כשפדרר גמר את הכוח במערכה החמישית , פדרר היה צריך לגמור את זה בארבע כדי לקחת , בחמש פיזית הוא מתקשה להחזיק מעמד גם מול דיוקו , גם מול נדאל ובעצם מול רוב השחקנים בטופ 10 , למזלו רוב השחקנים לא מסוגלים לגרור אותו למערכה חמישית .

נפגש באליפות ארצות הברית , נדאל מגן על זכיה והוא יתקשה מאוד ( מאוד ) לעשות את זה .
יוסי22

הודעהעל ידי יוסי22 » 06 יולי 2014, 20:54

מקובי כתב:
שחף כתב:יש!!!!!
בשלב מסוים התחלתי לראות על מיוט בגלל צמד עוכרי נובאק ששידר את המשחק. שמישהו יסביר כבר לצורף שזה לא משחק דייויס של ישראל ולא כולם אוהבים את השוויצרי. .

זה היה נורא.
אני לא אוהב את שני השחקנים, אבל באמת שזה עצבן אותי, ואני מתאר לעצמי עד כמה זה עצבן את אוהדי נולה.

היה אחלה משחק.
רוג'ר עשה קאמבק אדיר במערכה הרביעית וזה היה נראה שזה בדרך אליו אבל במשחק הזה הכל בראש, נולה שמר על החבטות שלו במערכה החמישית ושבר ברגע הכי נכון מבחינתו.

אני מתאר לעצמי שהיחס בישראל בין אוהדי פדרר לאלו ששונאים אותו הוא בערך כמו היחס בין אוהדי מכבי לאלו ששונאים אותה .. אגב גם הם מתעצבנים על הטון בשידורים :dance4
יוסי22

הודעהעל ידי שחף » 06 יולי 2014, 20:57

לפחות בפורום הזה זה בערך 50-50
שחף

הודעהעל ידי שחף » 06 יולי 2014, 21:03

יוסי22 כתב:רוברדו העיף אותו מארצות הברית , ווארניקה בכושר הרבה יותר טוב מטסונגה וראוניץ' עם ההגשות שלו על דשא זה אחד הדברים הפחות טובים לקבל , לא במקרה הוא הגיע לחצי .

נובאק קיבל את טסונגה בכושר נוראי ולציליץ' שהוא שחקן נחמד וזהו פחות או יותר הוא כמעט הפסיד .

היום הוא נתן משחק גדול ונתן את הנוק אאוט כשפדרר גמר את הכוח במערכה החמישית , פדרר היה צריך לגמור את זה בארבע כדי לקחת , בחמש פיזית הוא מתקשה להחזיק מעמד גם מול דיוקו , גם מול נדאל ובעצם מול רוב השחקנים בטופ 10 , למזלו רוב השחקנים לא מסוגלים לגרור אותו למערכה חמישית .

נפגש באליפות ארצות הברית , נדאל מגן על זכיה והוא יתקשה מאוד ( מאוד ) לעשות את זה .

רוברדו עבר שלוש פעמים סך הכל עד השנה הזאת את הסיבוב השני בווימבלדון. הוא לא שחקן טוב על הדשא. זה בערך כמו שרפא יפגוש את נישיקורי היפאני ברולאן גארוס. לא שחקן שיכול לאיים עליו בכלל.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 07 יולי 2014, 01:06

יוסי22 כתב:רוברדו העיף אותו מארצות הברית , ווארניקה בכושר הרבה יותר טוב מטסונגה וראוניץ' עם ההגשות שלו על דשא זה אחד הדברים הפחות טובים לקבל , לא במקרה הוא הגיע לחצי .

כל אחד מתקשה לזכות בתואר GS.רפא דווקא הצליח מאוד בארה"ב והגיע לפחות לגמר בשלושת ההופעות האחרונות שלו שם.
האם יצליח להגן על התואר או לא, זה באמת קשה לנבא עכשיו. קודם יש שני טורנירי מאסטרס בארה"ב ואח"כ נראה מה יהיה.

מה שבטוח הוא שבנניח 5 השנים האחרונות, רפא הוא טניסאי הקשים הכי טוב בעולם אחרי נובאק, ככה שלא הייתי פוסל את הסיכויים שלו מראש.

מילה על הדירוג, כי דברים מטורפים קצת קורים שם:
נובאק יעלה מחר למקום הראשון בעולם, ויעקוף את רפא במשהו כמו 500-600 נקודות. נובאק ישמור על המקום הזה לפחות עד נובמבר, שם יש לו בליץ של זכיות.
השאלה היא כמה נקודות רפא יצליח להוציא בשלושת הטורנירים הבאים שלו. זה כנראה יקבע את הזהות של הטניסאי שיסיים את השנה במקום הראשון.

פדרר עולה למקום השלישי ועוקף את חברו סטאן שתופס את הרביעי. לפדרר יש פחות מחצי מהנקודות של רפא.
ברדיץ' חמישי, ראוניץ' עולה למקום השישי, פרר שביעי, דלפוטרו שמיני, דימיטרוב פורץ אל תוך העשירייה למקום התשיעי... ואת מי שכחנו? נכון, את אלוף 2013,
אנדי מארי, שהדרדר למקום העשירי (איזה כיף למי שהולך לפגוש אותו בשמינית ביו אס אופן... :confused ).

קירגיוס שהדיח את רפא, עולה 78 (!!!) מקומות, ועכשיו הוא מדורג במקום ה-66...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 07 יולי 2014, 23:46

יוסי, פדרר לא עבר שנתיים את השמינית גמר בארה"ב. באופן כללי, נובאק ורפא הרבה יותר טובים על ההארד קורטס מאשר על הדשא. אנדי מארי הוא גם שחקן מצויין על משטחים קשים. ובאופן כללי לדעתי הסיכויים של פדרר גבוהים יותר בטורניר שאליו הוא מגיע טרי יחסית(כמו אוסטרליה) מאשר טורניר שנערך בסוף השנה.
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 31 יולי 2014, 00:39

נחשו מי נפצע?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 31 יולי 2014, 00:51

LIAV10 כתב:נחשו מי נפצע?

כמה צפוי...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 10 אוגוסט 2014, 04:42

פדרר וטסונגה קובעים דייט מחר ב-10 על תואר המאסטרס של טורנטו .

פדרר אם אני לא טועה לא זכה במאסטרס כבר יותר משנה ובהחלט הגע הזמן לאחד כזה .

הבעיה היא שהצרפתי בכושר מעולה כשהוא מטאטא בדרך לגמר את דיוקוביץ' , מנצח את מארי בקרב צמוד ומנצח בקלות בחצי את דימיטרוב .

אני מקווה שהוא לא יקום מחר על הצד שבו אי אפשר לשבור אותו כי פדרר כנראה ישבר ויותר מפעם אחת , ההגשות שלו עד עכשיו בטורניר הזה טעונות שיפור.

בכל מקרה פדרר עם גמר מאסטרס מיד אחרי גמר גראנד סלאם מוכיח שהוא עדיין פה ובגדול .
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 10 אוגוסט 2014, 08:30

יוסי22 כתב:פדרר וטסונגה קובעים דייט מחר ב-10 על תואר המאסטרס של טורנטו .

פדרר אם אני לא טועה לא זכה במאסטרס כבר יותר משנה ובהחלט הגע הזמן לאחד כזה .

הבעיה היא שהצרפתי בכושר מעולה כשהוא מטאטא בדרך לגמר את דיוקוביץ' , מנצח את מארי בקרב צמוד ומנצח בקלות בחצי את דימיטרוב .

אני מקווה שהוא לא יקום מחר על הצד שבו אי אפשר לשבור אותו כי פדרר כנראה ישבר ויותר מפעם אחת , ההגשות שלו עד עכשיו בטורניר הזה טעונות שיפור.

בכל מקרה פדרר עם גמר מאסטרס מיד אחרי גמר גראנד סלאם מוכיח שהוא עדיין פה ובגדול .

לדעתי שנתיים...
אני כל הזמן אמרתי לאוהדי פדרר שקיוו שיפרוש כבר שהם לא יודעים על מה הם מדברים. פדרר בכושר הכי טוב שלו בשנתיים - שלוש האחרונות.

פדרר נמצא בנחיתות ברורה רק מול טניסאי אחד בסבב שנפצע פעם ביומיים. כל האחרים, כולל נובאק, הם לגמרי ניתנים להכנעה מבחינת פדרר.

אמרתי כבר שהטורניר הקרוב בניו יורק יהיה חתיכת טורניר, בעל משמעות גדולה לגבי המשך העסקים בסבב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 10 אוגוסט 2014, 14:24

מזל טוב לאוהדי פדרר על הזכייה במאסטרס.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 11 אוגוסט 2014, 00:08

טסונגה מפתיע את כולם וגורף את התואר בטורונטו.

תראו איזו דרך טניסאי צריך לעבור בשביל לזכות בתואר גדול - דג'וקוביץ', מארי, דימיטרוב, פדרר... פאק!!
כנראה אחד המסלולים הקשים שטניסאי היה צריך לעבור בשביל לזכות בתואר. מדהים.

לא מאמין שיישאר לו כח בשביל לעשות משהו בסינסינטי.
אין ספק שטסונגה חוזר אלינו אחרי שנתיים חלשות בסטנדרטים שלו.

פדרר למרות הכושר המצויין שלו, עדיין לא מצליח לזכות בטורניר גדול זה כבר שנתיים מאז הזכיה שלו בסינסינטי.

רפא עדיין מוביל בפסגת טורנירי המאסטרס עם 27 (!!) פדרר עם 21 ונובאק עם 19. אגאסי רביעי עם 17, פיט עם 11 ומארי עם 9.
מבחינתי הרשימה הזאת מבהירה עד כמה הטורנירים הללו הפכו להיות חשובים בעולם הטניס, כך שכמעט כל הטורנירים האלה מתחלקים בין 4 טניסאים בשנים האחרונות.
אלה מספרים מטורפים..

לג'ו ווילפרד זהו התואר מאסטרס השני בקריירה, כשהראשון הושג בפריז לפני כ-6 שנים.

ברכות לטסונגה. מה יהיה בסינסינטי? האם עוד הפתעה? אולי דימיטרוב ייקח תואר גדול ראשון בקריירה? אולי מישהו מהביג סרברים - איזנר, ראוניץ'?
יהיה מעניין.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 אוגוסט 2014, 00:22

LIAV10 כתב:מזל טוב לאוהדי פדרר על הזכייה במאסטרס.

אופס?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי יוסי22 » 18 אוגוסט 2014, 01:01

אחרי ההפסדים הכואבים לדיוקוביץ' בווימבלדון ולטסונגה במונטריאול פדרר סוף סוף זוכה בתואר משמעותי אחרי הרבה מאוד זמן .

היו לו לא מעט הזדמנויות השנה לזכות גם בהפסדים במונטה קרלו ובאינדיאן וולס וגם בהפסד שבוע שעבר לטסונגה הוא בהחלט יכול היה לזכות וטוב שזה הגיע עכשיו .

לקראת אליפות ארצות הברית לדעתי פדרר פייבוריט יחד עם דיוקוביץ' לקחת את התואר , רק שיתגבר על אותם שתי נקודות שבירה ארורות מ-2011 או מאותן 2 נקודות על ההגשה שלו מ-2012 .

הוא מציג רמה מאוד מאוד גבוהה בחודשיים האחרונים והגיע הזמן לגבות את זה בעוד גראנד סלאם לארון , פיצוי על ההפסד הכואב לדיוקוביץ' .
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 18 אוגוסט 2014, 10:59

ברכות לפדרר ולאוהדיו. מוכיח שיש לו עוד הרבה מה לתת ברמה הגבוהה ביותר.

תואר מרשים שלו אחרי שנתיים בהם הסתפק בתארים קטנים יחסית.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־2 אורחים