LIAV10 כתב:אתה לא עוקב, יש לי ביקורת עליו, סליחה שלא מזיז לי שהוא אמר שהוא לא ילבד 23 ואחרי 4 שנים חזר למספר, ביג פאקינג דיל.
לא מבין מה הבעיה שאני הולך אחריו לכל מקום, לא באמת, תסביר לי, אני חייב לאהוד קבוצה מסויימת? יש לי, רק מכבי, סורי, יצא שיש שני ספורטאים בעולם שאני מעריץ יותר מכולם (גם את השני שלי אתה שונא).
אגב, גם אני צוחק מממים של לברון, מוזמן לראות שפרסמתי פה גם בעבר.
גם לי זה לא ממש מזיז, מצידי שיעבור ל-666. סתם ציינתי עובדה שהוא יצא קצת צבוע בגלל מה שהוא אמר לפני 4 שנים כי הוא רצה עוד כותרת חיובית או whatever. זה לא שביקשתי לסקול אותו באבנים אבל אתה ישר רץ להגן עליו.
אמרתי שזה בעיה? אתה יכול לאהוד שחקן (למרות שאין שום קשר למכבי. אין שום סתירה בלאהוד את מכבי ועוד קבוצה מעבר לים), אבל אני לפחות, מעריך יותר אנשים שאוהדים קבוצה. קל לקחת את השחקן הכי טוב בעולם וללכת איתו כל הזמן, הרבה יותר קשה לעקוב אחר קבוצה, במיוחד בNBA, כשיש הרבה ups and down, ואתה נשאר איתה גם כשהיא עושה 30 ניצחונות בעונה.
אבל דיברתי על bias. כשאתה מדבר על הייטרים, לגיטימציה ודברים כאלה אז כשזה בא ממך, אחד שרוב ההודעות שלו בת'רדים NBA הם על לברון ורובן המכריע סופר חיוביות ומלקקות, סליחה שאני לא אקח את זה ברצינות יתרה. אותו דבר לגבי אם היה פה משיהו שיורד עליו כל הזמן.