פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: NBA OFFSEASON 2014- לברון חתם בקליבלנד!! כספי חתם בסקרמנ

29 יולי 2014, 00:31

LIAV10 כתב:״אפשר להגיד דברים שליליים עליו״
רק לבנאדם שאומר מידי פעם דברים טובים יש את הלגיטימציה להגיד משפט שכזה.

אגב, התמונה מעל המיטה, לא מתחת לכרית.

1. אין לי בעיה לפרגן לו, כשמגיע. אם הייתי ממש שונא אותו, הייתי מביא לך פה גיפים עם פלופים שלו אחרי כל משחק שני, כל מיני תמונות שאנשים שבאמת שונאים אותו עושים ברשת ועוד הרבה דברים כאלה. אבל לא באמת אכפת לי, הוא סתם עוד שחקן שאני לא אוהב כמו את קובי ועוד כמה וכמה..

2. למישהו שתמיד רק מהלל אותו בלי הפסקה כמו עוד פאנבוי והולך אחריו על עיוור לכל מקום כן יש לגיטימציה? bias works both ways.

29 יולי 2014, 00:35

אתה לא עוקב, יש לי ביקורת עליו, סליחה שלא מזיז לי שהוא אמר שהוא לא ילבד 23 ואחרי 4 שנים חזר למספר, ביג פאקינג דיל.
לא מבין מה הבעיה שאני הולך אחריו לכל מקום, לא באמת, תסביר לי, אני חייב לאהוד קבוצה מסויימת? יש לי, רק מכבי, סורי, יצא שיש שני ספורטאים בעולם שאני מעריץ יותר מכולם (גם את השני שלי אתה שונא).

אגב, גם אני צוחק מממים של לברון, מוזמן לראות שפרסמתי פה גם בעבר.

29 יולי 2014, 00:56

LIAV10 כתב:אתה לא עוקב, יש לי ביקורת עליו, סליחה שלא מזיז לי שהוא אמר שהוא לא ילבד 23 ואחרי 4 שנים חזר למספר, ביג פאקינג דיל.
לא מבין מה הבעיה שאני הולך אחריו לכל מקום, לא באמת, תסביר לי, אני חייב לאהוד קבוצה מסויימת? יש לי, רק מכבי, סורי, יצא שיש שני ספורטאים בעולם שאני מעריץ יותר מכולם (גם את השני שלי אתה שונא).

אגב, גם אני צוחק מממים של לברון, מוזמן לראות שפרסמתי פה גם בעבר.

גם לי זה לא ממש מזיז, מצידי שיעבור ל-666. סתם ציינתי עובדה שהוא יצא קצת צבוע בגלל מה שהוא אמר לפני 4 שנים כי הוא רצה עוד כותרת חיובית או whatever. זה לא שביקשתי לסקול אותו באבנים אבל אתה ישר רץ להגן עליו.

אמרתי שזה בעיה? אתה יכול לאהוד שחקן (למרות שאין שום קשר למכבי. אין שום סתירה בלאהוד את מכבי ועוד קבוצה מעבר לים), אבל אני לפחות, מעריך יותר אנשים שאוהדים קבוצה. קל לקחת את השחקן הכי טוב בעולם וללכת איתו כל הזמן, הרבה יותר קשה לעקוב אחר קבוצה, במיוחד בNBA, כשיש הרבה ups and down, ואתה נשאר איתה גם כשהיא עושה 30 ניצחונות בעונה.
אבל דיברתי על bias. כשאתה מדבר על הייטרים, לגיטימציה ודברים כאלה אז כשזה בא ממך, אחד שרוב ההודעות שלו בת'רדים NBA הם על לברון ורובן המכריע סופר חיוביות ומלקקות, סליחה שאני לא אקח את זה ברצינות יתרה. אותו דבר לגבי אם היה פה משיהו שיורד עליו כל הזמן.

29 יולי 2014, 01:13

מישה, מתי פירגנת לאחרונה ללברון? כמו שאני רק "מלקק", אתה רק מטנף.
את לברון אני מעריץ ממתי שהתחלתי לראות NBA פחות או יותר, גם לו היו אפס אנד דאונס, הוא הפך לשחקן הכי טוב בעולם, לא היה.

29 יולי 2014, 01:30

1. נו באמת.

2. זה לא נכון. רק לאחרונה כתבתי שהפעם הוא עשה את המעבר כמו שצריך.

3.מתי טינפתי אותו לאחרונה? ראית אותי יורד עליו בפלייאוף? אתה באמת משווה את האי אהבה שלי ללברון לאהדה האינסופית שלך? שוב, כמו שאמרתי לך, הוא לא עד כדי כך מעסיק/מעניין אותי, אני בקושי כותב עליו. אני לא שונא אותו יותר מאשר את קובי, כרמלו, הווארד או עד כמה. אצלך כל מי שמעז להגיד מילה רעה נגד "המלך", ישר הופך להייטר.

31 יולי 2014, 07:10

שופט בלי לב: http://youtu.be/1z4H9UklTQM

לא הגיע הזמן שהוא יקח חלק בדאנק קונטסט?

31 יולי 2014, 09:33

טוענים שעסקת קווין לאב לקליבלנד סגורה. הקאבס יעבירו לוולבס את וויגינס ובנט. עסקה מצויינת למינסוטה. קליבלנד תציג חמישייה מצויינת, אבל לא יישאר לה כלום על הספסל.

31 יולי 2014, 10:33

roy1000 כתב:טוענים שעסקת קווין לאב לקליבלנד סגורה. הקאבס יעבירו לוולבס את וויגינס ובנט. עסקה מצויינת למינסוטה. קליבלנד תציג חמישייה מצויינת, אבל לא יישאר לה כלום על הספסל.

אני לא מת על העיסקאות האלה. בזמנו היה טרייד גדול שהעביר את בארקלי לפיניקס, אבל בארקלי היה אז שחקן שמשנה יחסי כוחות, וגם היו בפיניקס שחקנים נהדרים סביבו.
כאן בעצם מביאים כוכב ליד ג'יימס שיהיה הסיידקיק שלו, אבל די מרוקנים את שאר העמדות.
בכל אופן, כמו שאמרתי לפני, העתיד של הקאבס הוא לברון. אם ב3-4 השנים הקרובות הם ייקחו אליפות או שתיים, אז בעצם כולם עשו את שלהם.

31 יולי 2014, 10:49

jol9 כתב:
roy1000 כתב:טוענים שעסקת קווין לאב לקליבלנד סגורה. הקאבס יעבירו לוולבס את וויגינס ובנט. עסקה מצויינת למינסוטה. קליבלנד תציג חמישייה מצויינת, אבל לא יישאר לה כלום על הספסל.

אני לא מת על העיסקאות האלה. בזמנו היה טרייד גדול שהעביר את בארקלי לפיניקס, אבל בארקלי היה אז שחקן שמשנה יחסי כוחות, וגם היו בפיניקס שחקנים נהדרים סביבו.
כאן בעצם מביאים כוכב ליד ג'יימס שיהיה הסיידקיק שלו, אבל די מרוקנים את שאר העמדות.
בכל אופן, כמו שאמרתי לפני, העתיד של הקאבס הוא לברון. אם ב3-4 השנים הקרובות הם ייקחו אליפות או שתיים, אז בעצם כולם עשו את שלהם.

שכחת את קיירי אירווינג שהוא אולסטאר קבוע. קיירי/לברון/לאב זו שלישייה מאוד חזקה, ויש להם עדיין את ווייטרס שהוא אמנם הד קייס, אבל מוכשר, ואת ווראז'או שהוא סנטר הגנתי מצויין ונייד.
על הספסל יש להן את מילר, תומפסון והייוורד הוותיק. ככל הנראה הם גם יקבלו את ג'יי ג'יי בראה בטרייד ואולי אפילו את קווין מרטין.

לדעתי קליבלנד הם הפייבורטים לאליפות אחרי הטרייד הזה.

31 יולי 2014, 11:06

העניין הוא שם וויגינס היה נשאר ופותח כ-2, אז וויטרס היה 2 מהספסל ומה אלן שצפוי להגיע? שלישי ברוטציה? מילר רביעי?

31 יולי 2014, 11:08

לדעתי טעות קשה של קליבלנד.
וויגיניס הוא שחקן העתיד של ה- NBA ואולי היורש של לברון ג'יימס בקליבלנד.
קווין לאב אולי יותר נחוץ להם לטווח הקצר, אבל הם היו צריכים להתסכל הלאה לשנים הבאות.

31 יולי 2014, 11:10

לא, הם צריכים להביא אליפות מהר.

31 יולי 2014, 11:12

LIAV10 כתב:לא, הם צריכים להביא אליפות מהר.

הם היו יכולים להביא שחקן אחר בעמדה 4, קצת פחות טוב מלאב ולהשאיר את וויגינס (להעביר את בנט ווייטרס למשל). לדעתי זה היה הרבה יותר חכם מבחינתם.

31 יולי 2014, 11:13

שמואל1 כתב:לדעתי טעות קשה של קליבלנד.
קווין לאב אולי יותר נחוץ להם לטווח הקצר, אבל הם היו צריכים להתסכל הלאה לשנים הבאות.

אף אחד לא יודע מה ייצא מוויגינס. לאב הוא כרגע הפאוור פורוורד הכי טוב ב- NBA.
קווין לאב בסה"כ בן 26. הוא לא בן 35. יש לו עוד הרבה שנים לשחק.

31 יולי 2014, 11:15

שמואל1 כתב:
LIAV10 כתב:לא, הם צריכים להביא אליפות מהר.

הם היו יכולים להביא שחקן אחר בעמדה 4, קצת פחות טוב מלאב ולהשאיר את וויגינס (להעביר את בנט ווייטרס למשל). לדעתי זה היה הרבה יותר חכם מבחינתם.

רוקי׳ז לא מביאים אליפויות, סטארים כן.
קליבלנד מעדיפים להצליח ב4 שנים הקרובות מאשר -אולי- להצליח ב7 שנים הקרובות.

31 יולי 2014, 11:56

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:לדעתי טעות קשה של קליבלנד.

אף אחד לא יודע מה ייצא מוויגינס. לאב הוא כרגע הפאוור פורוורד הכי טוב ב- NBA.
קווין לאב בסה"כ בן 26. הוא לא בן 35. יש לו עוד הרבה שנים לשחק.

אני חושב שהיה יותר חכם אם הוא מביאים פאוור פורוורד קצת פחות טוב, ושומרים על אנדרו וויגיניס.
בכל זאת, יש לקליבלנד את לברון ג'יימס שהוא השחקן הכי טוב ב- NBA ואת קיירי ארווינג שהוא גם אחד הטובים. הם היו יכולים להסתדר עם 4 קצת פחות טוב, ולשמור על וויגינס שלפי כל ההערכות יהיה סופרסטאר.

31 יולי 2014, 12:16

שמואל1 כתב:אני חושב שהיה יותר חכם אם הוא מביאים פאוור פורוורד קצת פחות טוב, ושומרים על אנדרו וויגיניס.
בכל זאת, יש לקליבלנד את לברון ג'יימס שהוא השחקן הכי טוב ב- NBA ואת קיירי ארווינג שהוא גם אחד הטובים. הם היו יכולים להסתדר עם 4 קצת פחות טוב, ולשמור על וויגינס שלפי כל ההערכות יהיה סופרסטאר.

אני לא יודע מה זה "להסתדר". הם רוצים לזכות באליפות. הם לא רוצים "להסתדר". הטרייד הזה הוא טרייד טוב לקליבלנד.

31 יולי 2014, 12:39

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:אני חושב שהיה יותר חכם אם הוא מביאים פאוור פורוורד קצת פחות טוב, ושומרים על אנדרו וויגיניס.

אני לא יודע מה זה "להסתדר". הם רוצים לזכות באליפות. הם לא רוצים "להסתדר". הטרייד הזה הוא טרייד טוב לקליבלנד.

ימים יגידו. מה שבטוח- לקליבלנד תהיה קבוצה חזקה מאוד. מדהים איזה חומר שחקנים קיבל בלאט בעונתו הראשונה.

Re: NBA OFFSEASON 2014- לברון חתם בקליבלנד! קווין לאב גם בדר

31 יולי 2014, 13:44

באסה (לי), אליפות לא אליפות, ממש רציתי לראות את וויגינס בקליבלנד (ותחת בלאט). :/

Re: NBA OFFSEASON 2014- לברון חתם בקליבלנד! קווין לאב גם בדר

31 יולי 2014, 16:37

גם אני חושב שהם לא צריכים לכלול את וויגינס בטרייד ונראה לי שהם נותנים יותר מדי עבור לאב (היו צריכים לעשות טרייד על וויטרס ובנט)
בכל מקרה לבלאט תהיה עכשיו קבוצה מפחידה עם שלישיה קטלנית (אפילו מהטריו של מיאמי) ואולי גם עם כמה שחקנים מעניינים על הספסל
נושא נעול