המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:אני חושב שמוקדם מדי לרדת על ההחתמה למרות שיל פניו הסטט' באמת לא מביאה הרבה אופטימיות. אבל עדיין יכול להיות שהוא שחקן שיתן את התרומה שלו. אני חושב שהטעות של מכבי שהם לא החתימו את פישר מהסיבה שפישר יכול לשחק כ4 (יש לו יד רכה מחצי מרחק אם אני זוכר נכון)ו כ5 ויכול לסגור לנו שתי עמדות ועדיף בהרבה על כהן. עם פישר לדעתי הסגל היה מרגיש לי יותר חזק.
א - פישר רצה מלא כסף
ב - פישר לא יכול לשחק 4. גם כשהיה צעיר ב4-5 שנים, הוא היה גמלוני, איטי וחלש.
פישר בהחלט שחקן טוב יותר מכהן ומאלטיט, אבל הוא פחות טוב מטיוס ומסופו ופחות מתאים לעמדה 4 מרנדל ופניני. הוא ממש לא השחקן שיעשה את ההבדל.
נצטרך לחכות לקאמבק נוסף של בלו
א. מכבי לא היו חייבים להשוות להצעה של קאזאן, יש סיכוי טוב שהוא היה מגיע אם מכבי היו מעלים את ההצעה שלהם ב100-150 אלף.
ב. הוא ללא ספק מתאים יותר לשחק כ 5 אבל גם יכול לשחק ב4. נכון הוא איטי יחסית לעמדה אבל יש לו יד טובה מחצי מרחק. זה כמו שאני אגיד שרנדל לא יכול לשחק ב-4 כי הקליעה שלו מחצי מרחק חלשה.
ג. אין שום צורך להשוות את פישר לטיוס לסופו כי זה לא ממש קשור לעניין, אנחנו צריכים עוד שחקן אחד גבוה ופישר נחשב כישראלי, אז במצב הנוכחי, לפי דעתי מכבי היו צריכים להציע יותר מה400-450 אלף שהם הציעו.
עריכה: הבנתי למה ציינת שסופו וטיוס טובים יותר מפישר, כי אתה מתבסס על זה שפישר יכול לשחק רק 5... בכל אופן גם אל תשכח שסופו מחסיר לא מעט משחקים וגם רנדל מועד לפציעות ואפילו לגבי טיוס יש לי חשש בגלל העומס הגדול שהוא יצתרך לעמוד בו. אני כמובן לא הייתי חושב על פישר כגבוה השלישי אם הוא לא היה ישראלי, אבל בתור ישראלי פישר יכול לתרום לדעתי יותר מכהן.
MTA2311 כתב:לא כל סנטר עם יכולת קליעה מחצי מרחק ומעלה יכול לשחק 4.
פישר איטי, כבד ולא אתלט מספיק. הוא לא יכול לשמור על אף 4 באירופה.
MTA2311 כתב:או שהוא רוצה שהוא יהיה עובד שחור, או שהוא רוצה שהוא יהיה סוג של אידסון. זה ממש לא אותו דבר.
בסגל הזה חסרים עוד לא מעט דברים לפני "עובד שחור". אפש לחשוב שיש לנו סגל של אולסטארס של מה שצריך בשביל להשלים אותו זה איזה שחקן שייקח קצת ריבאונד.
jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:אני חושב שמוקדם מדי לרדת על ההחתמה למרות שיל פניו הסטט' באמת לא מביאה הרבה אופטימיות. אבל עדיין יכול להיות שהוא שחקן שיתן את התרומה שלו. אני חושב שהטעות של מכבי שהם לא החתימו את פישר מהסיבה שפישר יכול לשחק כ4 (יש לו יד רכה מחצי מרחק אם אני זוכר נכון)ו כ5 ויכול לסגור לנו שתי עמדות ועדיף בהרבה על כהן. עם פישר לדעתי הסגל היה מרגיש לי יותר חזק.
א - פישר רצה מלא כסף
ב - פישר לא יכול לשחק 4. גם כשהיה צעיר ב4-5 שנים, הוא היה גמלוני, איטי וחלש.
פישר בהחלט שחקן טוב יותר מכהן ומאלטיט, אבל הוא פחות טוב מטיוס ומסופו ופחות מתאים לעמדה 4 מרנדל ופניני. הוא ממש לא השחקן שיעשה את ההבדל.
נצטרך לחכות לקאמבק נוסף של בלו
א. מכבי לא היו חייבים להשוות להצעה של קאזאן, יש סיכוי טוב שהוא היה מגיע אם מכבי היו מעלים את ההצעה שלהם ב100-150 אלף.
ב. הוא ללא ספק מתאים יותר לשחק כ 5 אבל גם יכול לשחק ב4. נכון הוא איטי יחסית לעמדה אבל יש לו יד טובה מחצי מרחק. זה כמו שאני אגיד שרנדל לא יכול לשחק ב-4 כי הקליעה שלו מחצי מרחק חלשה.
ג. אין שום צורך להשוות את פישר לטיוס לסופו כי זה לא ממש קשור לעניין, אנחנו צריכים עוד שחקן אחד גבוה ופישר נחשב כישראלי, אז במצב הנוכחי, לפי דעתי מכבי היו צריכים להציע יותר מה400-450 אלף שהם הציעו.
עריכה: הבנתי למה ציינת שסופו וטיוס טובים יותר מפישר, כי אתה מתבסס על זה שפישר יכול לשחק רק 5... בכל אופן גם אל תשכח שסופו מחסיר לא מעט משחקים וגם רנדל מועד לפציעות ואפילו לגבי טיוס יש לי חשש בגלל העומס הגדול שהוא יצתרך לעמוד בו. אני כמובן לא הייתי חושב על פישר כגבוה השלישי אם הוא לא היה ישראלי, אבל בתור ישראלי פישר יכול לתרום לדעתי יותר מכהן.
בוא נניח לרגע שפישר, אם היה מגיע, היה יכול לתפקד כסנטר שלישי, ולתת כמה דקות ב-4. האם יכול להיות ששחקן כזה הוא השחקן עם המשכורת הכי גבוהה בקבוצה?
ממש לא נראה לי שצריך להוציא למעלה ממליון דולר רק כי סופו אולי ייפצע.
עדיף כבר לקחת את המליון דולר האלה, ולנסות לשכנע את בלו לחזור. זה יהיה הרבה יותר נכון מקצועית.
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:או שהוא רוצה שהוא יהיה עובד שחור, או שהוא רוצה שהוא יהיה סוג של אידסון. זה ממש לא אותו דבר.
בסגל הזה חסרים עוד לא מעט דברים לפני "עובד שחור". אפש לחשוב שיש לנו סגל של אולסטארס של מה שצריך בשביל להשלים אותו זה איזה שחקן שייקח קצת ריבאונד.
איידסון היה במכבי פועל שחור. הוא לא היה ספק נקודות קבוע וותמיד אמרנו עליו שהוא עושה דברים שלא רואים בסטטיסטיקה .
איידסון היה השחקן המשלים המושלם . הדבק של הקבוצה....את זה אני חושב שגם נייט יכול לעשות....
אני מסכים שחסר לנו עוד שחקן לעמדה 4-5 אבל גם היה חסר שחקן בסגנון של איידסון ו כנראה שנייט הוא כזה...
האמת שאני חושב שיש לנו כמה סטארים בסגל פארגו , היינס שהולך להפתיע , סופו ולדעתי גם רנדל....
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:או שהוא רוצה שהוא יהיה עובד שחור, או שהוא רוצה שהוא יהיה סוג של אידסון. זה ממש לא אותו דבר.
איידסון היה במכבי פועל שחור. הוא לא היה ספק נקודות קבוע וותמיד אמרנו עליו שהוא עושה דברים שלא רואים בסטטיסטיקה .
איידסון היה השחקן המשלים המושלם . הדבק של הקבוצה....את זה אני חושב שגם נייט יכול לעשות....
אני מסכים שחסר לנו עוד שחקן לעמדה 4-5 אבל גם היה חסר שחקן בסגנון של איידסון ו כנראה שנייט הוא כזה...
האמת שאני חושב שיש לנו כמה סטארים בסגל פארגו , היינס שהולך להפתיע , סופו ולדעתי גם רנדל....
toja27 כתב:א. הוא לא היה אמור להיות השחקן היקר בקבוצה. בוא נגיד שהוא היה מגיע לכאן ב600 אלף. סכום הגיוני מאוד.
ב. לפעמים אפשר לשלם יותר מהמחיר שהשחקן שווה כדי לבנות קבוצה שלמה יותר.
ג. אין מה לדבר על החזרה של בלו.
בכל אופן, הוא כבר לא יגיע, אז לא חושב שיש מה להתעמק בזה יותר מדי.
LIAV10 כתב:בלו לא יחזור.
מי שהסתכל עליו בסוף העונה יודע את זה, הבחור נראה על ירוק, חייך אחרי כל סל שלו גם במינוס 10.
ראו שהוא נהנה מהרגעים האחרונים שלו בכדורסל מקצועני.
jol9 כתב:yzafrir כתב:MTA2311 כתב:או שהוא רוצה שהוא יהיה עובד שחור, או שהוא רוצה שהוא יהיה סוג של אידסון. זה ממש לא אותו דבר.
צפריר - כרגע להגיד שלינהארט ואידסון הם שחקנים באותו סגנון, זה כמו להגיד שמורן רוט וסטוקטון הם שחקנים באותו סגנון. זה אולי בערך נכון, אבל
יש איזשהו פער קטן באמצע.
אני שונא את ההשוואה בין לינהארט לאידסון, כי אידסון היה שחקן ששיחק 30 דקות למשחק.
גם אם הוא לא היה השחקן הכי מבריק בסגל, הוא היה אחד המשמעותיים ביותר בסגל, בדיוק כמו דווין סמית' היום.
לינהארט בכלל לא מגיע על התקן הזה, ולכן ההשוואה איננה רלוונטית.
אם גודס חיפש שחקן שיעלה מהספסל, ייתן קצת הגנה, קצת קליעה, קשיחות וכו', היו יכולים למצוא שחקן קצת יותר מעניין ועם יותר אפסייד, במיוחד שמצבו של סמית' לא לגמרי
ברור.
er79 כתב:מה שאנחנו כן יודעים, זה שאידסון היה מטאור באירופה לפני שהגיע למכבי. לינהארט היה ג'ון דו ועודנו כזה. נקווה לטוב, אני כרגע לא סקפטי, אבל נזהר לא לאכול את הכובע כמו עם רייס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־44 אורחים