לינהארט חתם במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: לינהארט חתם במכבי

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 אוגוסט 2014, 10:30

לא כל סנטר עם יכולת קליעה מחצי מרחק ומעלה יכול לשחק 4.
פישר איטי, כבד ולא אתלט מספיק. הוא לא יכול לשמור על אף 4 באירופה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 08 אוגוסט 2014, 10:43

toja27 כתב:
jol9 כתב:
toja27 כתב:אני חושב שמוקדם מדי לרדת על ההחתמה למרות שיל פניו הסטט' באמת לא מביאה הרבה אופטימיות. אבל עדיין יכול להיות שהוא שחקן שיתן את התרומה שלו. אני חושב שהטעות של מכבי שהם לא החתימו את פישר מהסיבה שפישר יכול לשחק כ4 (יש לו יד רכה מחצי מרחק אם אני זוכר נכון)ו כ5 ויכול לסגור לנו שתי עמדות ועדיף בהרבה על כהן. עם פישר לדעתי הסגל היה מרגיש לי יותר חזק.

א - פישר רצה מלא כסף
ב - פישר לא יכול לשחק 4. גם כשהיה צעיר ב4-5 שנים, הוא היה גמלוני, איטי וחלש.

פישר בהחלט שחקן טוב יותר מכהן ומאלטיט, אבל הוא פחות טוב מטיוס ומסופו ופחות מתאים לעמדה 4 מרנדל ופניני. הוא ממש לא השחקן שיעשה את ההבדל.

נצטרך לחכות לקאמבק נוסף של בלו

א. מכבי לא היו חייבים להשוות להצעה של קאזאן, יש סיכוי טוב שהוא היה מגיע אם מכבי היו מעלים את ההצעה שלהם ב100-150 אלף.
ב. הוא ללא ספק מתאים יותר לשחק כ 5 אבל גם יכול לשחק ב4. נכון הוא איטי יחסית לעמדה אבל יש לו יד טובה מחצי מרחק. זה כמו שאני אגיד שרנדל לא יכול לשחק ב-4 כי הקליעה שלו מחצי מרחק חלשה.
ג. אין שום צורך להשוות את פישר לטיוס לסופו כי זה לא ממש קשור לעניין, אנחנו צריכים עוד שחקן אחד גבוה ופישר נחשב כישראלי, אז במצב הנוכחי, לפי דעתי מכבי היו צריכים להציע יותר מה400-450 אלף שהם הציעו.

עריכה: הבנתי למה ציינת שסופו וטיוס טובים יותר מפישר, כי אתה מתבסס על זה שפישר יכול לשחק רק 5... בכל אופן גם אל תשכח שסופו מחסיר לא מעט משחקים וגם רנדל מועד לפציעות ואפילו לגבי טיוס יש לי חשש בגלל העומס הגדול שהוא יצתרך לעמוד בו. אני כמובן לא הייתי חושב על פישר כגבוה השלישי אם הוא לא היה ישראלי, אבל בתור ישראלי פישר יכול לתרום לדעתי יותר מכהן.

בוא נניח לרגע שפישר, אם היה מגיע, היה יכול לתפקד כסנטר שלישי, ולתת כמה דקות ב-4. האם יכול להיות ששחקן כזה הוא השחקן עם המשכורת הכי גבוהה בקבוצה?
ממש לא נראה לי שצריך להוציא למעלה ממליון דולר רק כי סופו אולי ייפצע.

עדיף כבר לקחת את המליון דולר האלה, ולנסות לשכנע את בלו לחזור. זה יהיה הרבה יותר נכון מקצועית.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 08 אוגוסט 2014, 11:33

בניגוד לדעה של רבים פה אני חושב שהוא החתמה טובה . לא בגלל שהוא השרון או שחקן איכותי אלא בגלל שהוא מתאים בול למה שהמאמן רוצה . פועל שחור שעולה מהספסל ומשנה מומנטום . אני פחות או יותר מבין מה נקבל ממנו וזה מצדיק את המחיר ששילמו עליו . הוא לא השחקן שיעשה את ההבדל כמו שאינגלס לא היה כזה .
אולי אפילו מופתע לטובה....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 אוגוסט 2014, 12:18

גיא אמר שזה מה שהוא רוצה?
אולי הוא אמר את זה כשחשב שיביאו לו עוד שחקן חוץ מרנדל( או שחקן אחר מרנדל).

שוב, סמית' עובר ניתוח. לפחות(!!) בתחילת העונה, הוא יהיה ה3 המוביל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 08 אוגוסט 2014, 13:40

לא רק את זה גיא אמר , הוא גם אמר שאם יראו בהמשך שצריך חיזוק בגלל ההחלמה של סמית' אז יביאו....
גיא מצפה מנייט להיות סוג של צ'אק איידסון , שחקן שעושה המון עבודה שחורה ( ריב' , הגנה , אס'...). והשלשות זה בונוס נחמד שהוא יכול להביא ....אף אחד במכבי לא מצפה שהוא יהיה הכוכב , לבטח לא במחיר שהביאו אותו...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 אוגוסט 2014, 13:52

או שהוא רוצה שהוא יהיה עובד שחור, או שהוא רוצה שהוא יהיה סוג של אידסון. זה ממש לא אותו דבר.

בסגל הזה חסרים עוד לא מעט דברים לפני "עובד שחור". אפש לחשוב שיש לנו סגל של אולסטארס של מה שצריך בשביל להשלים אותו זה איזה שחקן שייקח קצת ריבאונד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 08 אוגוסט 2014, 14:04

MTA2311 כתב:לא כל סנטר עם יכולת קליעה מחצי מרחק ומעלה יכול לשחק 4.
פישר איטי, כבד ולא אתלט מספיק. הוא לא יכול לשמור על אף 4 באירופה.

שוב אני מסכים ש הוא 5 יותר מ4 אבל אני חושב שבהרכבים מסויימים הוא יכול לשחק כ-4 . למשל הוא וטיוס. טיוס בהגנה יכול לשמור על ה-4 ופישר על ה-5 . הקליעה שלו מחצי מרחק יכולה להשלים את טיוס בהתקפה. אני בהחלט חושב שזה אפשרי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי yzafrir » 08 אוגוסט 2014, 14:10

MTA2311 כתב:או שהוא רוצה שהוא יהיה עובד שחור, או שהוא רוצה שהוא יהיה סוג של אידסון. זה ממש לא אותו דבר.

בסגל הזה חסרים עוד לא מעט דברים לפני "עובד שחור". אפש לחשוב שיש לנו סגל של אולסטארס של מה שצריך בשביל להשלים אותו זה איזה שחקן שייקח קצת ריבאונד.

איידסון היה במכבי פועל שחור. הוא לא היה ספק נקודות קבוע וותמיד אמרנו עליו שהוא עושה דברים שלא רואים בסטטיסטיקה .
איידסון היה השחקן המשלים המושלם . הדבק של הקבוצה....את זה אני חושב שגם נייט יכול לעשות....

אני מסכים שחסר לנו עוד שחקן לעמדה 4-5 אבל גם היה חסר שחקן בסגנון של איידסון ו כנראה שנייט הוא כזה...
האמת שאני חושב שיש לנו כמה סטארים בסגל פארגו , היינס שהולך להפתיע , סופו ולדעתי גם רנדל....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי toja27 » 08 אוגוסט 2014, 14:15

jol9 כתב:
toja27 כתב:
jol9 כתב:
toja27 כתב:אני חושב שמוקדם מדי לרדת על ההחתמה למרות שיל פניו הסטט' באמת לא מביאה הרבה אופטימיות. אבל עדיין יכול להיות שהוא שחקן שיתן את התרומה שלו. אני חושב שהטעות של מכבי שהם לא החתימו את פישר מהסיבה שפישר יכול לשחק כ4 (יש לו יד רכה מחצי מרחק אם אני זוכר נכון)ו כ5 ויכול לסגור לנו שתי עמדות ועדיף בהרבה על כהן. עם פישר לדעתי הסגל היה מרגיש לי יותר חזק.

א - פישר רצה מלא כסף
ב - פישר לא יכול לשחק 4. גם כשהיה צעיר ב4-5 שנים, הוא היה גמלוני, איטי וחלש.

פישר בהחלט שחקן טוב יותר מכהן ומאלטיט, אבל הוא פחות טוב מטיוס ומסופו ופחות מתאים לעמדה 4 מרנדל ופניני. הוא ממש לא השחקן שיעשה את ההבדל.

נצטרך לחכות לקאמבק נוסף של בלו

א. מכבי לא היו חייבים להשוות להצעה של קאזאן, יש סיכוי טוב שהוא היה מגיע אם מכבי היו מעלים את ההצעה שלהם ב100-150 אלף.
ב. הוא ללא ספק מתאים יותר לשחק כ 5 אבל גם יכול לשחק ב4. נכון הוא איטי יחסית לעמדה אבל יש לו יד טובה מחצי מרחק. זה כמו שאני אגיד שרנדל לא יכול לשחק ב-4 כי הקליעה שלו מחצי מרחק חלשה.
ג. אין שום צורך להשוות את פישר לטיוס לסופו כי זה לא ממש קשור לעניין, אנחנו צריכים עוד שחקן אחד גבוה ופישר נחשב כישראלי, אז במצב הנוכחי, לפי דעתי מכבי היו צריכים להציע יותר מה400-450 אלף שהם הציעו.

עריכה: הבנתי למה ציינת שסופו וטיוס טובים יותר מפישר, כי אתה מתבסס על זה שפישר יכול לשחק רק 5... בכל אופן גם אל תשכח שסופו מחסיר לא מעט משחקים וגם רנדל מועד לפציעות ואפילו לגבי טיוס יש לי חשש בגלל העומס הגדול שהוא יצתרך לעמוד בו. אני כמובן לא הייתי חושב על פישר כגבוה השלישי אם הוא לא היה ישראלי, אבל בתור ישראלי פישר יכול לתרום לדעתי יותר מכהן.

בוא נניח לרגע שפישר, אם היה מגיע, היה יכול לתפקד כסנטר שלישי, ולתת כמה דקות ב-4. האם יכול להיות ששחקן כזה הוא השחקן עם המשכורת הכי גבוהה בקבוצה?
ממש לא נראה לי שצריך להוציא למעלה ממליון דולר רק כי סופו אולי ייפצע.

עדיף כבר לקחת את המליון דולר האלה, ולנסות לשכנע את בלו לחזור. זה יהיה הרבה יותר נכון מקצועית.

א. הוא לא היה אמור להיות השחקן היקר בקבוצה. בוא נגיד שהוא היה מגיע לכאן ב600 אלף. סכום הגיוני מאוד.

ב. לפעמים אפשר לשלם יותר מהמחיר שהשחקן שווה כדי לבנות קבוצה שלמה יותר.
ג. אין מה לדבר על החזרה של בלו.

בכל אופן, הוא כבר לא יגיע, אז לא חושב שיש מה להתעמק בזה יותר מדי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי יוסי22 » 08 אוגוסט 2014, 14:25

yzafrir כתב:
MTA2311 כתב:או שהוא רוצה שהוא יהיה עובד שחור, או שהוא רוצה שהוא יהיה סוג של אידסון. זה ממש לא אותו דבר.

איידסון היה במכבי פועל שחור. הוא לא היה ספק נקודות קבוע וותמיד אמרנו עליו שהוא עושה דברים שלא רואים בסטטיסטיקה .
איידסון היה השחקן המשלים המושלם . הדבק של הקבוצה....את זה אני חושב שגם נייט יכול לעשות....

אני מסכים שחסר לנו עוד שחקן לעמדה 4-5 אבל גם היה חסר שחקן בסגנון של איידסון ו כנראה שנייט הוא כזה...
האמת שאני חושב שיש לנו כמה סטארים בסגל פארגו , היינס שהולך להפתיע , סופו ולדעתי גם רנדל....

הייתי מוסיף גם את סמית וטיוס שכל אחד מהם שחקן של מיליון דולר פלוס מבחינת שווי השוק שלהם.

הסגל הזה טוב מאוד אך סובל מסימן שאלה גדול בדמות רנדל או חזרה מפתיע של בלו בעמדה 4 .

בסך הכול זה סגל להצלבה בכל מקרה , עם השתלבות של רנדל או חזרה של בלו זה סגל לפיינל פור.
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 08 אוגוסט 2014, 14:27

yzafrir כתב:

צפריר - כרגע להגיד שלינהארט ואידסון הם שחקנים באותו סגנון, זה כמו להגיד שמורן רוט וסטוקטון הם שחקנים באותו סגנון. זה אולי בערך נכון, אבל
יש איזשהו פער קטן באמצע.

אני שונא את ההשוואה בין לינהארט לאידסון, כי אידסון היה שחקן ששיחק 30 דקות למשחק.
גם אם הוא לא היה השחקן הכי מבריק בסגל, הוא היה אחד המשמעותיים ביותר בסגל, בדיוק כמו דווין סמית' היום.

לינהארט בכלל לא מגיע על התקן הזה, ולכן ההשוואה איננה רלוונטית.

אם גודס חיפש שחקן שיעלה מהספסל, ייתן קצת הגנה, קצת קליעה, קשיחות וכו', היו יכולים למצוא שחקן קצת יותר מעניין ועם יותר אפסייד, במיוחד שמצבו של סמית' לא לגמרי
ברור.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 08 אוגוסט 2014, 14:31

toja27 כתב:א. הוא לא היה אמור להיות השחקן היקר בקבוצה. בוא נגיד שהוא היה מגיע לכאן ב600 אלף. סכום הגיוני מאוד.

ב. לפעמים אפשר לשלם יותר מהמחיר שהשחקן שווה כדי לבנות קבוצה שלמה יותר.
ג. אין מה לדבר על החזרה של בלו.

בכל אופן, הוא כבר לא יגיע, אז לא חושב שיש מה להתעמק בזה יותר מדי.

א. אתה שוכח שהמס עליו הוא כפול. 600 אלף נטו זה 1.2M ברוטו. אף שחקן במכבי לא מרוויח סכום כזה.
ב. זה נכון, אלא שבמכבי זה עובד הפוך בשנים האחרונות. לא משלמים יותר ממה שהשחקן שווה לאף אחד (לפחות לא במודע ומראש).
ג. אני לא יודע, כמו שאתה לא יודע. שנה שעברה ירדתי על er79 כי בכל פוסט הוא הזכיר את בלו, ולי זה היה נראה הזוי (גם שהוא יחזור ואפילו אם יחזור
שיהיה שחקן משמעותי וטוב, וטעיתי בשתי ההערכות האלה). אני כבר לא פוסל את החזרה שלו על הסף, ולדעתי גם במכבי השאירו לו מקום בסגל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 08 אוגוסט 2014, 14:38

בלו לא יחזור.
מי שהסתכל עליו בסוף העונה יודע את זה, הבחור נראה על ירוק, חייך אחרי כל סל שלו גם במינוס 10.
ראו שהוא נהנה מהרגעים האחרונים שלו בכדורסל מקצועני.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 אוגוסט 2014, 15:23

yzafrir כתב:

אידסון היה שחקן שחיבר את הקבוצה. שחקן משלים. פועל שחור זה שחקן כמו טיוס לדוגמה.
הוא גם נתן מספרים מצויינים במכבי. כאלה שלינהרט לא נתן גם בונציה.

הסטארים היחידים כרגע הם פארגו וסופו. על השאר אנחנו לא יודעים כלום.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 אוגוסט 2014, 15:24

LIAV10 כתב:בלו לא יחזור.
מי שהסתכל עליו בסוף העונה יודע את זה, הבחור נראה על ירוק, חייך אחרי כל סל שלו גם במינוס 10.
ראו שהוא נהנה מהרגעים האחרונים שלו בכדורסל מקצועני.

בדיוק.
זה היה נראה כאילו הוא כיפה אדומה בדרך לסבתא. הכל בדילוגים לעבר השקיעה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 08 אוגוסט 2014, 16:47

יש לך נפש ציוריות מאוד.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 אוגוסט 2014, 16:58

התכונה המרכזית שלי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 08 אוגוסט 2014, 17:58

jol9 כתב:
yzafrir כתב:

צפריר - כרגע להגיד שלינהארט ואידסון הם שחקנים באותו סגנון, זה כמו להגיד שמורן רוט וסטוקטון הם שחקנים באותו סגנון. זה אולי בערך נכון, אבל
יש איזשהו פער קטן באמצע.

אני שונא את ההשוואה בין לינהארט לאידסון, כי אידסון היה שחקן ששיחק 30 דקות למשחק.
גם אם הוא לא היה השחקן הכי מבריק בסגל, הוא היה אחד המשמעותיים ביותר בסגל, בדיוק כמו דווין סמית' היום.

לינהארט בכלל לא מגיע על התקן הזה, ולכן ההשוואה איננה רלוונטית.

אם גודס חיפש שחקן שיעלה מהספסל, ייתן קצת הגנה, קצת קליעה, קשיחות וכו', היו יכולים למצוא שחקן קצת יותר מעניין ועם יותר אפסייד, במיוחד שמצבו של סמית' לא לגמרי
ברור.

כרגע אתה לא יודע אם איידסון ונייט באותה רמה . הם משחקים בסגנון דומה ורק כשנראה אותו במכבי נדע מה הרמה שלו ...איידסון שיחק הרבה דקות אבל הוא היה שחקן משלים . סוג של פועל שחור שעבד בשביל האחרים (פארגו ,פרקינס,סופו,אנדרסון...) הוא אף פעם לא היה הכוכב והיו הרבה פה בפורום שרצו כבר לזרוק אותו בטענה שהוא אנמי כי הוא לא ספק נקודות . אבל התרומה שלו הייתה הרבה מעבר לנקודות.
מנייט מצפים לאותו דבר ...אני בטוח שהוא לא ישחק 30 דק' אבל לא מחמם הספסל כמו שהרבה פה חושבים ו הוא כן יהיה משמעותי לסגל....
גיא הצהיר בפרוש שזה סוג השחקן שהוא מחפש וזה מה שהוא מוצא בו....
לגבי שחקן יותר מעניין ממנו ,בסכום כזה כנראה שאין ....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 08 אוגוסט 2014, 18:15

מה שאנחנו כן יודעים, זה שאידסון היה מטאור באירופה לפני שהגיע למכבי. לינהארט היה ג'ון דו ועודנו כזה. נקווה לטוב, אני כרגע לא סקפטי, אבל נזהר לא לאכול את הכובע כמו עם רייס.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 08 אוגוסט 2014, 18:32

er79 כתב:מה שאנחנו כן יודעים, זה שאידסון היה מטאור באירופה לפני שהגיע למכבי. לינהארט היה ג'ון דו ועודנו כזה. נקווה לטוב, אני כרגע לא סקפטי, אבל נזהר לא לאכול את הכובע כמו עם רייס.

האמת שאין מה לאכול את הכובע במקרה שלו כי בניגוד לרייס הוא מגיע לא בתור הכוכב של הסגל ו סביר להניח שהוא גם לא יהיה כזה . אבל אני די בטוח שאת העבודה שלו הוא יעשה בצורה טובה ואולי יפתיע כמו שטיוס " שלא שייך לענף" עשה ...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־44 אורחים