לינהארט חתם במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: לינהארט חתם במכבי

הודעהעל ידי jol9 » 08 אוגוסט 2014, 18:41

yzafrir כתב:
jol9 כתב:
yzafrir כתב:
MTA2311 כתב:או שהוא רוצה שהוא יהיה עובד שחור, או שהוא רוצה שהוא יהיה סוג של אידסון. זה ממש לא אותו דבר.

בסגל הזה חסרים עוד לא מעט דברים לפני "עובד שחור". אפש לחשוב שיש לנו סגל של אולסטארס של מה שצריך בשביל להשלים אותו זה איזה שחקן שייקח קצת ריבאונד.

איידסון היה במכבי פועל שחור. הוא לא היה ספק נקודות קבוע וותמיד אמרנו עליו שהוא עושה דברים שלא רואים בסטטיסטיקה .
איידסון היה השחקן המשלים המושלם . הדבק של הקבוצה....את זה אני חושב שגם נייט יכול לעשות....

אני מסכים שחסר לנו עוד שחקן לעמדה 4-5 אבל גם היה חסר שחקן בסגנון של איידסון ו כנראה שנייט הוא כזה...
האמת שאני חושב שיש לנו כמה סטארים בסגל פארגו , היינס שהולך להפתיע , סופו ולדעתי גם רנדל....

צפריר - כרגע להגיד שלינהארט ואידסון הם שחקנים באותו סגנון, זה כמו להגיד שמורן רוט וסטוקטון הם שחקנים באותו סגנון. זה אולי בערך נכון, אבל
יש איזשהו פער קטן באמצע.

אני שונא את ההשוואה בין לינהארט לאידסון, כי אידסון היה שחקן ששיחק 30 דקות למשחק.
גם אם הוא לא היה השחקן הכי מבריק בסגל, הוא היה אחד המשמעותיים ביותר בסגל, בדיוק כמו דווין סמית' היום.

לינהארט בכלל לא מגיע על התקן הזה, ולכן ההשוואה איננה רלוונטית.

אם גודס חיפש שחקן שיעלה מהספסל, ייתן קצת הגנה, קצת קליעה, קשיחות וכו', היו יכולים למצוא שחקן קצת יותר מעניין ועם יותר אפסייד, במיוחד שמצבו של סמית' לא לגמרי
ברור.

כרגע אתה לא יודע אם איידסון ונייט באותה רמה . הם משחקים בסגנון דומה ורק כשנראה אותו במכבי נדע מה הרמה שלו ...איידסון שיחק הרבה דקות אבל הוא היה שחקן משלים . סוג של פועל שחור שעבד בשביל האחרים (פארגו ,פרקינס,סופו,אנדרסון...) הוא אף פעם לא היה הכוכב והיו הרבה פה בפורום שרצו כבר לזרוק אותו בטענה שהוא אנמי כי הוא לא ספק נקודות . אבל התרומה שלו הייתה הרבה מעבר לנקודות.
מנייט מצפים לאותו דבר ...אני בטוח שהוא לא ישחק 30 דק' אבל לא מחמם הספסל כמו שהרבה פה חושבים ו הוא כן יהיה משמעותי לסגל....
גיא הצהיר בפרוש שזה סוג השחקן שהוא מחפש וזה מה שהוא מוצא בו....
לגבי שחקן יותר מעניין ממנו ,בסכום כזה כנראה שאין ....

בנקודת זמן הזאת גם מורן רוט וסטוקטון (בן 52) בערך באותה הרמה, מה הקשר?

אידסון כשהגיע למכבי הגיע לגמרי על תקן כוכב. גם השכר שלו היה בהתאם, גם כמות הדקות, גם החשיבות על הפרקט, הכל. זה שהסגנון שלו הוא של שחקן משלים,
זה נכון, אבל זה לא קשור. הוא היה שחקן מאוד מרכזי בסגל. לא שחקן משלים ולא שחקן רוטציה - שחקן מרכזי מאוד בסגל.
הוא עשה עונות מצויינות גם לפני מכבי, גם ביורוליג וכמובן ביורוקאפ.
איך אפשר בכלל להשוות לשחקן ששיחק בליגה האוסטרית ובקבוצה למקומות עבודה של הגונדוליירי?

מה יהיה, אף אחד באמת לא יכול לדעת, אבל למה צריך לדבר על השוואות לא רלוונטיות מראש? בוא נראה אותו קודם משחק ואז נחליט.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 09 אוגוסט 2014, 20:47

לינהארט: "הגיע הזמן שאשחק כדורסל ברמה הגבוהה ביותר"
כמו כל זר שהגיע לפניו, גם השחקן החדש של מכבי ת"א רוצה לקחת את ההזדמנות בשתי ידיים. בראיון ראשון הוא מספר: "אביא אנרגיות, אוכל לשחק גם כרכז אם צריך". אוהדי מכבי? "הם לא הכי טובים באירופה, הם הכי טובים בעולם"

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 73773.html
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 אוגוסט 2014, 20:53

בחור חביב אין ספק, איזה שחקן הוא?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 09 אוגוסט 2014, 20:57

שמואל1 כתב:לינהארט: "הגיע הזמן שאשחק כדורסל ברמה הגבוהה ביותר"
כמו כל זר שהגיע לפניו, גם השחקן החדש של מכבי ת"א רוצה לקחת את ההזדמנות בשתי ידיים. בראיון ראשון הוא מספר: "אביא אנרגיות, אוכל לשחק גם כרכז אם צריך". אוהדי מכבי? "הם לא הכי טובים באירופה, הם הכי טובים בעולם"

חמוד.

לפחות שכל יש לו. זה כבר משהו. נקווה שיפתיע
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 10 אוגוסט 2014, 15:05

שמואל1 כתב:לינהארט: "הגיע הזמן שאשחק כדורסל ברמה הגבוהה ביותר"

חמוד :D
איזה ראיון חנפני, קל לקנות אותנו
Roni1

הודעהעל ידי JarJarBinx » 13 אוגוסט 2014, 00:34

מקווה שיהיה בהצלחה, ויכול להיות שיתגלה כבינגו. בכל מקרה, מה שאני רואה בהחתמה הזו זה לאיזה שפל הכדורסל הישראלי הגיע. הרי כולם מדברים על זה שאין לנו יותר קטשים וג'מצ'ים, אבל עכשיו מסתבר שהכדורסל הישראלי לא מצליח אפילו לייצר גיא פנינים...
כי מה מצופה מלינהארט? להיות הכי רול פלייר שיש. לתת תרומה בריבאונד, לשמור, לתת HUSSLE ולהכניס זריקות פנויות מבחוץ. ובשביל זה צריך זר. פעם זר במכבי היה צריך לתת תרומה של צ'ורצ'יץ' (בסיבוב הראשון), קווין מגי, אריאל מקדונלד, פארקר. אם לא אז הוא היה נחשב כישלון. לרול פליירס תמיד היו מוטי דניאל, נדב הנפלד, טל בורשטיין. היום גם זה אין. אפילו רול פליירס ברמה מספיק טובה כבר אין פה, ומביאים זר בשביל זה.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי er79 » 13 אוגוסט 2014, 08:28

אני לא כל כך בטוח בדבריך. זה נכון שהשוק הישראלי על הפנים, מצד שני אני בכלל לא בטוח ששחקן כמו בן רייס, שיכול היה לחפות על העמדה האחרונה שגודס החליט להינעל עליה, אני בכלל לא בטוח שהוא נופל מלינהארט. ימים יגידו. זה לא שלינהארט הוא כזה עילוי שלא יהיה מישהו שיוכל לתת את מה שהוא נותן בשוק הישראלי או בשוק היהודי לצורך העניין. אבל בגדול אין ספק שהשוק הישראלי-צברי מתדרדר מדחי אל דחי. אני מאוד מקווה שהאקדמיה של ניקולה, שכרגע הכוכבים שלה הם זרים אבל הבטיחו שישותפו ויטופחו שם ישראלים, אולי תשנה משהו ולא תתברר כפלוף.
er79

הודעהעל ידי JarJarBinx » 13 אוגוסט 2014, 09:15

er79 כתב:אני לא כל כך בטוח בדבריך. זה נכון שהשוק הישראלי על הפנים, מצד שני אני בכלל לא בטוח ששחקן כמו בן רייס, שיכול היה לחפות על העמדה האחרונה שגודס החליט להינעל עליה, אני בכלל לא בטוח שהוא נופל מלינהארט. ימים יגידו. זה לא שלינהארט הוא כזה עילוי שלא יהיה מישהו שיוכל לתת את מה שהוא נותן בשוק הישראלי או בשוק היהודי לצורך העניין. אבל בגדול אין ספק שהשוק הישראלי-צברי מתדרדר מדחי אל דחי. אני מאוד מקווה שהאקדמיה של ניקולה, שכרגע הכוכבים שלה הם זרים אבל הבטיחו שישותפו ויטופחו שם ישראלים, אולי תשנה משהו ולא תתברר כפלוף.

אני לא אומר שבהכרח לינהארט יהיה יותר מוצלח ממה שבן רייס יכל להיות באותו תפקיד. אבל העובדה היא שכשבמכבי מחפשים רול פלייר, הם מרגישים שגם לזה אין מספיק איכות בין השחקנים הישראלים. אולי הם טועים, אבל בשורה התחתונה זו הראייה של אנשים שזה התחום שלהם והם מתעסקים בזה כל היום.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי jol9 » 13 אוגוסט 2014, 10:26

זאת נקודה מאוד נכונה...
אפשר להבין שמביאים גבוה זר להיות רול פלייר, אבל פורוורד?

הכי מרגיז אותי זאת ההינעלות הזאת על מודלים. לינהארט הוא לא אידסון, וגם לא קרוב אליו. איזה דמיון יש בינהם חוץ מצבע העור והיד החזקה והאנגלית המושלמת?
שייקחו את שמואל וייקבלו בדיוק את אותו הדבר פרט ליד החזקה והאנגלית המושלמת..
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 13 אוגוסט 2014, 11:39

הבעיה פחות בשוק הישראלי (מהבחינה הזאת) אלא במכבי שבשנים האחרונות מחתימה זרים שהם רול פליירס
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 13 אוגוסט 2014, 11:49

rc4991 כתב:הבעיה פחות בשוק הישראלי (מהבחינה הזאת) אלא במכבי שבשנים האחרונות מחתימה זרים שהם רול פליירס

כנראה שיש לזה סיבה. אם אין שחקנים מספיק טובים להחתים, אז הולכים לאופציות של זרים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 13 אוגוסט 2014, 13:10

יכול להיות שזה גם נובע מהעובדה שמשום מה מעדיפים במכבי את הביקורת מהתקשורת על זה שאין ישראלים בקבוצה יותר מאשר הביקורת על זה שמכבי מייבשת ישראלים על הספסל.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 13 אוגוסט 2014, 13:16

jol9 כתב:
rc4991 כתב:הבעיה פחות בשוק הישראלי (מהבחינה הזאת) אלא במכבי שבשנים האחרונות מחתימה זרים שהם רול פליירס

כנראה שיש לזה סיבה. אם אין שחקנים מספיק טובים להחתים, אז הולכים לאופציות של זרים.

אני לא מסכים, בן רייס לא שונה מלינהארט
מכבי פשוט מביאה כל שנה 6-7 זרים ובגלל הקמצנות שלהם (וכמות הזרים המיותרת) אז השחקנים שמגיעים הם רול פליירס וכך לדוגמא הגיע לפה רנדל כארבע המשמעותי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 13 אוגוסט 2014, 13:17

jol9 כתב:

אין בעיה שהולכים על זרים לתפקידי רול פליירס, אבל לא כשמביאים שחקן עלוב כמו לינהארט.
זה נראה כאילו מכבי הלכה עם הקונספט עד הסוף, בלי להשקיע טיפת מחשבה, בלי שום ראייה לעתיד.
למה באמת לא להביא ישראלי לתפקיד של לינהארט? סבבה, החלטתם שחסר לקבוצה 3 מחליף בתפקיד רול פלייר, והחלטתם להקציב לו שקל וחצי. תביאו ישראלי.
יש לא מעט ישראלים בעמדה 3 בליגה שהם יותר טובים מהעב"מ. בן רייס הוא דוגמה מעולה. אפילו עמית שמחון שתפר את מכבי כמה פעמים. היתרונות רבים- ישראלי (מצבת הישראלים של מכבי היא החלשה ביותר אי פעם ככל הנראה), גם יכול להתפתח במכבי. יש כאן ראייה לטווח ארוך, חיזוק הצביון הישראלי הפגום של הקבוצה וכו'.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי cannon » 13 אוגוסט 2014, 13:34

דחואן סאמרס חתם בגראן קנריה. יכול היה להיות תענוג במכבי בתפקיד של לינהארט.
cannon

הודעהעל ידי jol9 » 13 אוגוסט 2014, 13:39

rc4991 כתב:
jol9 כתב:

אני לא מסכים, בן רייס לא שונה מלינהארט
מכבי פשוט מביאה כל שנה 6-7 זרים ובגלל הקמצנות שלהם (וכמות הזרים המיותרת) אז השחקנים שמגיעים הם רול פליירס וכך לדוגמא הגיע לפה רנדל כארבע המשמעותי

יכול להיות.
מבחינה כלכלית בן רייס בוודאי יותר זול מלינהרט, אז אולי זה היה השיקול.

בכל אופן, לפי איך שכספי ומקל נראים בנבחרת, ולפי איך שהקריירה שלהם בNBA מתקדמת (או שלא מתקדמת), נראה לי שלא רחוק היום שאחד מהם יחזור למכבי
כשחקן מוביל ודומיננטי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 13 אוגוסט 2014, 13:46

שמואל1 כתב:
jol9 כתב:

אין בעיה שהולכים על זרים לתפקידי רול פליירס, אבל לא כשמביאים שחקן עלוב כמו לינהארט.
זה נראה כאילו מכבי הלכה עם הקונספט עד הסוף, בלי להשקיע טיפת מחשבה, בלי שום ראייה לעתיד.
למה באמת לא להביא ישראלי לתפקיד של לינהארט? סבבה, החלטתם שחסר לקבוצה 3 מחליף בתפקיד רול פלייר, והחלטתם להקציב לו שקל וחצי. תביאו ישראלי.
יש לא מעט ישראלים בעמדה 3 בליגה שהם יותר טובים מהעב"מ. בן רייס הוא דוגמה מעולה. אפילו עמית שמחון שתפר את מכבי כמה פעמים. היתרונות רבים- ישראלי (מצבת הישראלים של מכבי היא החלשה ביותר אי פעם ככל הנראה), גם יכול להתפתח במכבי. יש כאן ראייה לטווח ארוך, חיזוק הצביון הישראלי הפגום של הקבוצה וכו'.

אם אתה מביא את עמית שמחון אז זה מראה על ראייה לטווח ארוך?? ממש לא.

אני גם חושב שהיה אפשר להתאמץ קצת ולהביא שחקן קצת יותר מעניין מלינהרט, אבל כל עוד אין ישראלים מספיק טובים, קצת קשה לבוא למכבי בטענות על זה שהיא ממלאת את העמדות
האלה בזרים, גם אם אנחנו ממש לא אוהבים את זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 13 אוגוסט 2014, 14:05

jol9 כתב:
שמואל1 כתב:
jol9 כתב:

אם אתה מביא את עמית שמחון אז זה מראה על ראייה לטווח ארוך?? ממש לא.

אני גם חושב שהיה אפשר להתאמץ קצת ולהביא שחקן קצת יותר מעניין מלינהרט, אבל כל עוד אין ישראלים מספיק טובים, קצת קשה לבוא למכבי בטענות על זה שהיא ממלאת את העמדות
האלה בזרים, גם אם אנחנו ממש לא אוהבים את זה.

יותר דיברתי על בן רייס, אבל גם עמית שמחון שחקן יחסית צעיר (24) , יש לו עוד לאן להתקדם ומה שבטוח הוא עדיף על העב"מ.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Asf » 13 אוגוסט 2014, 14:33

שמואל1 כתב:יותר דיברתי על בן רייס, אבל גם עמית שמחון שחקן יחסית צעיר (24) , יש לו עוד לאן להתקדם ומה שבטוח הוא עדיף על העב"מ.

על סמך מה? לא בטוח בכלל. לדעתי ההיפך הוא הנכון.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי er79 » 13 אוגוסט 2014, 14:46

אני לא יודע לגבי שמחון, אבל אני לחלוטין לא רואה סיבה שרייס נופל מלינהארט. לחלוטין.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], שמוליק ו־34 אורחים