yzafrir כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:MTA2311 כתב:או שהוא רוצה שהוא יהיה עובד שחור, או שהוא רוצה שהוא יהיה סוג של אידסון. זה ממש לא אותו דבר.
בסגל הזה חסרים עוד לא מעט דברים לפני "עובד שחור". אפש לחשוב שיש לנו סגל של אולסטארס של מה שצריך בשביל להשלים אותו זה איזה שחקן שייקח קצת ריבאונד.
איידסון היה במכבי פועל שחור. הוא לא היה ספק נקודות קבוע וותמיד אמרנו עליו שהוא עושה דברים שלא רואים בסטטיסטיקה .
איידסון היה השחקן המשלים המושלם . הדבק של הקבוצה....את זה אני חושב שגם נייט יכול לעשות....
אני מסכים שחסר לנו עוד שחקן לעמדה 4-5 אבל גם היה חסר שחקן בסגנון של איידסון ו כנראה שנייט הוא כזה...
האמת שאני חושב שיש לנו כמה סטארים בסגל פארגו , היינס שהולך להפתיע , סופו ולדעתי גם רנדל....
צפריר - כרגע להגיד שלינהארט ואידסון הם שחקנים באותו סגנון, זה כמו להגיד שמורן רוט וסטוקטון הם שחקנים באותו סגנון. זה אולי בערך נכון, אבל
יש איזשהו פער קטן באמצע.
אני שונא את ההשוואה בין לינהארט לאידסון, כי אידסון היה שחקן ששיחק 30 דקות למשחק.
גם אם הוא לא היה השחקן הכי מבריק בסגל, הוא היה אחד המשמעותיים ביותר בסגל, בדיוק כמו דווין סמית' היום.
לינהארט בכלל לא מגיע על התקן הזה, ולכן ההשוואה איננה רלוונטית.
אם גודס חיפש שחקן שיעלה מהספסל, ייתן קצת הגנה, קצת קליעה, קשיחות וכו', היו יכולים למצוא שחקן קצת יותר מעניין ועם יותר אפסייד, במיוחד שמצבו של סמית' לא לגמרי
ברור.
כרגע אתה לא יודע אם איידסון ונייט באותה רמה . הם משחקים בסגנון דומה ורק כשנראה אותו במכבי נדע מה הרמה שלו ...איידסון שיחק הרבה דקות אבל הוא היה שחקן משלים . סוג של פועל שחור שעבד בשביל האחרים (פארגו ,פרקינס,סופו,אנדרסון...) הוא אף פעם לא היה הכוכב והיו הרבה פה בפורום שרצו כבר לזרוק אותו בטענה שהוא אנמי כי הוא לא ספק נקודות . אבל התרומה שלו הייתה הרבה מעבר לנקודות.
מנייט מצפים לאותו דבר ...אני בטוח שהוא לא ישחק 30 דק' אבל לא מחמם הספסל כמו שהרבה פה חושבים ו הוא כן יהיה משמעותי לסגל....
גיא הצהיר בפרוש שזה סוג השחקן שהוא מחפש וזה מה שהוא מוצא בו....
לגבי שחקן יותר מעניין ממנו ,בסכום כזה כנראה שאין ....
בנקודת זמן הזאת גם מורן רוט וסטוקטון (בן 52) בערך באותה הרמה, מה הקשר?
אידסון כשהגיע למכבי הגיע לגמרי על תקן כוכב. גם השכר שלו היה בהתאם, גם כמות הדקות, גם החשיבות על הפרקט, הכל. זה שהסגנון שלו הוא של שחקן משלים,
זה נכון, אבל זה לא קשור. הוא היה שחקן מאוד מרכזי בסגל. לא שחקן משלים ולא שחקן רוטציה - שחקן מרכזי מאוד בסגל.
הוא עשה עונות מצויינות גם לפני מכבי, גם ביורוליג וכמובן ביורוקאפ.
איך אפשר בכלל להשוות לשחקן ששיחק בליגה האוסטרית ובקבוצה למקומות עבודה של הגונדוליירי?
מה יהיה, אף אחד באמת לא יכול לדעת, אבל למה צריך לדבר על השוואות לא רלוונטיות מראש? בוא נראה אותו קודם משחק ואז נחליט.