LIAV10 כתב:asafb96 כתב:עם כל הכבוד, דיאמנטידיס ונבארו זה לא סופו..
אם אתה חושב שיש להם את אותם הסיכויים להיפצע אז אתה טועה, מה גם ששנינו יודעים שברגע שיפצע לקבוצות האלה שחקן משמעותי הם לא יחכו יותר מידי זמן ויחתימו עוד שחקן (אלן אנדרסון)..
אל תוציא אותי מפגר..
קודם כל, כמה משחקי יורוליג סופו החמיץ שנה שעברה בגלל פציעה? נבארו אגב, כמו מיקל, נפצע בתחילת העונה, ובארסה יצאו מזה, כמו שמכבי יצאו מזה עם מישהו יפצע
חוץ מזה, מכבי לא יכולה להחתים שחקן באמצע העונה (מילאן מאצ'בן)?
אני מרגיש שאני פותח פה ברגל שמאל עם המשתמשים ואני לא רוצה את זה..זה כבר נראה יותר וויכוח מאשר דיון..
מאצ'באן הוא בסך הכל פרוספקט לעתיד, אני לא חושב שמכבי מסוגלת באמצע עונה להביא מישהו שישמור עליה בעניינים (בטח שלא סנטר) אם היא אפילו לא מוכנה לשמור על הנדריקס ב-500 אלף דולר..
מאצ'בן יהיה העונה בן 23. הוא כבר שיחקן שנה שעברה בפיינל 4 ביורוליג, ושיחק הקיץ מול מיטב הגבוהים באירופה וגם בעולם. הוא כבר לא פרוספקט עתידי, הוא שחקן שצריך כבר להתחיל לפרוע שטרות העונה.
אם בארסה כמו שאמרת לא חיכתה והחתימה את אנדרסון, ומכבי הביאה את מאצ'בן, מה הבעיה שיביאו שחקן באמצע העונה אם סופו יפצע? למה אתה חושב שמכבי צריכה לשלם חצי מיליון דולר לשחקן רק כדי שיהיה גיבוי בגלל הסיכוי הקטן שמישהו יפצע פציעה משמעותית? מה ההבדל בין סנטר לשחקן אחר שצריך להשתלב?
ושוב, אתה בוחר להתעלם מחלק מהנושאים, ולענות על מה שנוח לך. איזה קבוצה עוד באירופה מחזיקה יותר מ5 גבוהים? נראה לך שריאל אומרים "מה יקרה אם טומיץ' יפצע?". אם סופו נפצע באמצע העונה (פציעה משמעותית, לא איזה משהו לשבוע-שבועיים שאפשר להסתדר עם ג'יימס ומאצ'בן) , מביאים מישהו חלופי. למה לשמור על שחקן סתם עוד לפני שמישהו נפצע במקום להכניס עוד מיליון דולר?
זה לא שבאת וכולם יוצאים עליך סתם כי אתה לא בא לי טוב בעין או משהו.. אתה די מביא את זה על עצמך.. תעצור, תחשוב, תקרא שוב את מה שאתה כותב, ותחשוב בצורה אובייקטיבית עם עובדות ולא דיעות מופרזות, ותראה שהתגובות יהיו הרבה יותר חיוביות