אשכול המלפפונים: מי יחליף את פארגו?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים: מי יחליף את פארגו?

הודעהעל ידי asafb96 » 10 ספטמבר 2011, 19:02

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:
עם כל הכבוד, דיאמנטידיס ונבארו זה לא סופו..
אם אתה חושב שיש להם את אותם הסיכויים להיפצע אז אתה טועה, מה גם ששנינו יודעים שברגע שיפצע לקבוצות האלה שחקן משמעותי הם לא יחכו יותר מידי זמן ויחתימו עוד שחקן (אלן אנדרסון)..
אל תוציא אותי מפגר..

קודם כל, כמה משחקי יורוליג סופו החמיץ שנה שעברה בגלל פציעה? נבארו אגב, כמו מיקל, נפצע בתחילת העונה, ובארסה יצאו מזה, כמו שמכבי יצאו מזה עם מישהו יפצע
חוץ מזה, מכבי לא יכולה להחתים שחקן באמצע העונה (מילאן מאצ'בן)?

אני מרגיש שאני פותח פה ברגל שמאל עם המשתמשים ואני לא רוצה את זה..זה כבר נראה יותר וויכוח מאשר דיון..
מאצ'באן הוא בסך הכל פרוספקט לעתיד, אני לא חושב שמכבי מסוגלת באמצע עונה להביא מישהו שישמור עליה בעניינים (בטח שלא סנטר) אם היא אפילו לא מוכנה לשמור על הנדריקס ב-500 אלף דולר..

מאצ'בן יהיה העונה בן 23. הוא כבר שיחקן שנה שעברה בפיינל 4 ביורוליג, ושיחק הקיץ מול מיטב הגבוהים באירופה וגם בעולם. הוא כבר לא פרוספקט עתידי, הוא שחקן שצריך כבר להתחיל לפרוע שטרות העונה.
אם בארסה כמו שאמרת לא חיכתה והחתימה את אנדרסון, ומכבי הביאה את מאצ'בן, מה הבעיה שיביאו שחקן באמצע העונה אם סופו יפצע? למה אתה חושב שמכבי צריכה לשלם חצי מיליון דולר לשחקן רק כדי שיהיה גיבוי בגלל הסיכוי הקטן שמישהו יפצע פציעה משמעותית? מה ההבדל בין סנטר לשחקן אחר שצריך להשתלב?
ושוב, אתה בוחר להתעלם מחלק מהנושאים, ולענות על מה שנוח לך. איזה קבוצה עוד באירופה מחזיקה יותר מ5 גבוהים? נראה לך שריאל אומרים "מה יקרה אם טומיץ' יפצע?". אם סופו נפצע באמצע העונה (פציעה משמעותית, לא איזה משהו לשבוע-שבועיים שאפשר להסתדר עם ג'יימס ומאצ'בן) , מביאים מישהו חלופי. למה לשמור על שחקן סתם עוד לפני שמישהו נפצע במקום להכניס עוד מיליון דולר?
זה לא שבאת וכולם יוצאים עליך סתם כי אתה לא בא לי טוב בעין או משהו.. אתה די מביא את זה על עצמך.. תעצור, תחשוב, תקרא שוב את מה שאתה כותב, ותחשוב בצורה אובייקטיבית עם עובדות ולא דיעות מופרזות, ותראה שהתגובות יהיו הרבה יותר חיוביות
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 10 ספטמבר 2011, 19:02

שמואל1 כתב:הנדריקס מיותר. לדעתי הוא נתן עונה חלשה מאוד, ואני לא רואה כל כך מקום לשיפור. יש לנו כבר את מצ'באן ושון ג'יימס שיקבלו את רוב הדקות בעמדות 4 ו 5 ושניהם שחקנים טובים יותר. כמובן שלא היה מזיק אם הנדריקס היה נשאר כגיבוי מהספסל למקרה צורך, אבל אם עזיבתו תאפשר החתמת גארד איכותי אז אני בעד.

שמואליקו, איך הולך?

טוב לראות שאתה לא מאבד עניין וזוכר להיכנס פעם ב לפורום... :bigsmile2

אני כמובן לא מסכים איתך שהוא נתן עונה חלשה, בטח לא חלשה מאוד. הוא היה אחראי לכמה מהפכים שמכבי עשתה במהלך העונה במשחקים קשים.
מה שאני הכי אוהב אצלו זה את הנחישות ואת העובדה שהוא לא פחד אף פעם להתמודד עם הגבוהים הכי חזקים ופיזיים שיש, למרות שהוא לא כזה גדול ובריון.

אם החלפתו היא הכרחית בשביל להביא לכאן גארד בכיר, אז אני מסכים איתך, אם לא, אז אין סיבה לשחררו. אבל כנראה שזה כן הכרחי לפי מה שאנחנו שומעים.

מאוד מעניין לשמוע מה קורה בגזרת פארגו. לדעתי ההנהלה צריכה לתת כאן איזה דיווח לאוהדים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 ספטמבר 2011, 19:04

yarinsaky כתב:בואו נחכה באמת ונראה לאן דברים הולכים.

אם מכבי משחררת את הנדריקס בשביל דודלי או בובי בראון, לא חושב שהיו כאן יותר מדי תומכים למהלך. להיפך.

אם זה יהיה תמורת שחקן ברמה גבוהה מאוד לשנה שלמה, זה כבר סיפור אחר. נותר רק להמתין.

האמת שגם בשביל דאודל אני אתמוך במהלך הזה..
אין ברירה כרגע..צריך גארד..
כמובן שאני לא חושבת שצריך לשחרר את הנדריקס בשביל ירטין..אבל אם מוצאים גארד גם בדמות דאודל אז לפי דעתי המהלך הזה נכון..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 10 ספטמבר 2011, 19:07

דאודל שחקן של 300 או 400 אלף דולר, ממש לא צריך לשחרר את הנדריקס בשבילו. אני אגדיל ואומר שהנדריקס יהיה טוב
מדאודל ויעיל ממנו לקבוצה.
עדיף לחכות קצת ולא להביא שחקנים שמתאימים לירושלים.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Chen » 10 ספטמבר 2011, 19:08

אני מאוד אוהב את הנדריקס, לדעתי אין כלל צורך להשאיל אותו, אם פארגו היה נשאר לא היו מתכוונים להשאיל אותו, בכסף של פארגו+ הכסף של החסויות שהתווסף אפשר להביא גארד טוב, לאוו דווקא מהNBA אפשר לשחרר איזה גארד בכיר באירופה למרות שנראה לי שאפשר להביא גם אחד מNBA.

אבל, השמועה על ההצעה המשופרת לזביאן נשמעת מפחידה, זה השחקן שעליו ישלמו מיליונים ושיחררו את הנדריקס?! :thumbdown אני חושב שאין צורך שאני אביא שוב את הסרטון שמראה שהוא ראוי למיליון דולר לעונה.
נערך לאחרונה על ידי Chen בתאריך 10 ספטמבר 2011, 19:10, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 ספטמבר 2011, 19:09

yarinsaky כתב:דאודל שחקן של 300 או 400 אלף דולר, ממש לא צריך לשחרר את הנדריקס בשבילו. אני אגדיל ואומר שהנדריקס יהיה טוב

אני חושבת שאנשים טועים פה עם ההשאלה של הנדריקס..
לפי מה שאני הבנתי ההנהלה קבעה שהחתמה של גארד תהיה רק בשחרור גבוה(הנדריקס במקרה הזה)בגלל עומק הסגל..לא בגלל שאין להם תקציב..ה-500K מקאחה זה רק בונוס..
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 10 ספטמבר 2011, 19:11, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 10 ספטמבר 2011, 19:10

יש את מה שאת הבנת, עם כל הכבוד, למה שאני הבנתי מבלאט. ובלאט אמר בפירוש ( ב 103 ) שזה גם עניין תקציבי.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי Chen » 10 ספטמבר 2011, 19:11

Holiday_Armadillo כתב:
yarinsaky כתב:דאודל שחקן של 300 או 400 אלף דולר, ממש לא צריך לשחרר את הנדריקס בשבילו. אני אגדיל ואומר שהנדריקס יהיה טוב

אני חושבת שאנשים טועים פה עם ההשאלה של הנדריקס..
לפי מה שאני הבנתי ההנהלה מתנה החתמה של גארד בשחרור גבוה(הנדריקס במקרה הזה)בגלל עומק הסגל..לא בגלל שאין להם תקציב..ה-500K מקאחה זה רק בונוס..

לפי מה שאת אומרת גם אם פארגו היה נשאר היו אמורים לשחרר אותו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 ספטמבר 2011, 19:13

yarinsaky כתב:יש את מה שאת הבנת, עם כל הכבוד, למה שאני הבנתי מבלאט. ובלאט אמר בפירוש ( ב 103 ) שזה גם עניין תקציבי.

''גם'' במידה והולכים על מישהו מאוד מאוד יקר..אבל אני יודעת בודאות שפדרמן חושב שיש כבר יותר מדי שחקנים בסגל והוא אמר שיגיע גארד רק במידה וגבוה מהסגל ישוחרר..
בלאט אוהב את הנדריקס אבל מוכן לשחרר אותו אם יגיע גארד אחר..

כן..
אפילו אחרי שפאפאלוקאס חתם כבר שמעתי על קולות שרוצים להוציא גבוה מהסגל במידה ויבוא עוד גארד(לא כולל אוחיון)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 10 ספטמבר 2011, 19:17

Holiday_Armadillo כתב:
yarinsaky כתב:יש את מה שאת הבנת, עם כל הכבוד, למה שאני הבנתי מבלאט. ובלאט אמר בפירוש ( ב 103 ) שזה גם עניין תקציבי.

''גם'' במידה והולכים על מישהו מאוד מאוד יקר..אבל אני יודעת בודאות שפדרמן חושב שיש כבר יותר מדי שחקנים בסגל והוא אמר שיגיע גארד רק במידה וגבוה מהסגל ישוחרר..
בלאט אוהב את הנדריקס אבל מוכן לשחרר אותו אם יגיע גארד אחר..

כן..
אפילו אחרי שפאפאלוקאס חתם כבר שמעתי על קולות שרוצים להוציא גבוה מהסגל במידה ויבוא עוד גארד(לא כולל אוחיון)

נו, היו חייבים להתעקש על אוחיון המיותר , אז בטח יש שחקנים מיותרים.

אני חושב שבלאט לא יהיה מבסוט אם יתנו לו תקציב של 300 או 400 אלף דולר לגארד חדש, אי אפשר לעשות עם זה כלום בשוק של היום.
אפשר להנחית את בובי בראון, אבל הוא יעשה יותר נזק מתועלת.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי LIAV10 » 10 ספטמבר 2011, 19:17

asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:
עם כל הכבוד, דיאמנטידיס ונבארו זה לא סופו..
אם אתה חושב שיש להם את אותם הסיכויים להיפצע אז אתה טועה, מה גם ששנינו יודעים שברגע שיפצע לקבוצות האלה שחקן משמעותי הם לא יחכו יותר מידי זמן ויחתימו עוד שחקן (אלן אנדרסון)..
אל תוציא אותי מפגר..

קודם כל, כמה משחקי יורוליג סופו החמיץ שנה שעברה בגלל פציעה? נבארו אגב, כמו מיקל, נפצע בתחילת העונה, ובארסה יצאו מזה, כמו שמכבי יצאו מזה עם מישהו יפצע
חוץ מזה, מכבי לא יכולה להחתים שחקן באמצע העונה (מילאן מאצ'בן)?

אני מרגיש שאני פותח פה ברגל שמאל עם המשתמשים ואני לא רוצה את זה..זה כבר נראה יותר וויכוח מאשר דיון..
מאצ'באן הוא בסך הכל פרוספקט לעתיד, אני לא חושב שמכבי מסוגלת באמצע עונה להביא מישהו שישמור עליה בעניינים (בטח שלא סנטר) אם היא אפילו לא מוכנה לשמור על הנדריקס ב-500 אלף דולר..

מאצ'בן יהיה העונה בן 23. הוא כבר שיחקן שנה שעברה בפיינל 4 ביורוליג, ושיחק הקיץ מול מיטב הגבוהים באירופה וגם בעולם. הוא כבר לא פרוספקט עתידי, הוא שחקן שצריך כבר להתחיל לפרוע שטרות העונה.
אם בארסה כמו שאמרת לא חיכתה והחתימה את אנדרסון, ומכבי הביאה את מאצ'בן, מה הבעיה שיביאו שחקן באמצע העונה אם סופו יפצע? למה אתה חושב שמכבי צריכה לשלם חצי מיליון דולר לשחקן רק כדי שיהיה גיבוי בגלל הסיכוי הקטן שמישהו יפצע פציעה משמעותית? מה ההבדל בין סנטר לשחקן אחר שצריך להשתלב?
ושוב, אתה בוחר להתעלם מחלק מהנושאים, ולענות על מה שנוח לך. איזה קבוצה עוד באירופה מחזיקה יותר מ5 גבוהים? נראה לך שריאל אומרים "מה יקרה אם טומיץ' יפצע?". אם סופו נפצע באמצע העונה (פציעה משמעותית, לא איזה משהו לשבוע-שבועיים שאפשר להסתדר עם ג'יימס ומאצ'בן) , מביאים מישהו חלופי. למה לשמור על שחקן סתם עוד לפני שמישהו נפצע במקום להכניס עוד מיליון דולר?
זה לא שבאת וכולם יוצאים עליך סתם כי אתה לא בא לי טוב בעין או משהו.. אתה די מביא את זה על עצמך.. תעצור, תחשוב, תקרא שוב את מה שאתה כותב, ותחשוב בצורה אובייקטיבית עם עובדות ולא דיעות מופרזות, ותראה שהתגובות יהיו הרבה יותר חיוביות

טוב, זה מתחיל לעצבן שאתה מכנה את כל מה שאתה רושם כ"עובדות ואת מה שאני רושם אתה מכנה כ"דעות מופרזות"..
כנראה שאתה לא מוכן לקבל דעה של מישהו אחר..
רק אל תגיד לי אחרי זה לחשוב בצורה אובייקטיבית כי אתה הכי סובייקטיבי בדיון הזה..
נערך לאחרונה על ידי LIAV10 בתאריך 10 ספטמבר 2011, 19:19, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Chen » 10 ספטמבר 2011, 19:18

זאת תיהיה אכזבה גדולה אם יבוא גארד לא בכיר (זה לא יהיה גארד זה יהיה גראד חח) על חשבון הנדריקס.
חבל שההנהלה לא נותנת קצת יותר יד חופשית לבלאט לנהל את כל העסק הזה..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי yarinsaky » 10 ספטמבר 2011, 19:35

מה עוד שהקו הקדמי של מכבי מאותגר הגנתית בלי הנדריקס.

כל הסיפורים האלו על השתפרות של מצ'אבאן בהגנה לא קונים אותי, ראיתי אותו במשחקים האחרונים והוא עדיין חמאתי.

לא סתם בלאט רוצה את הנדריקס. הוא הגבוה היחידי בסגל שיודע לטפל בפיק אנד רולים בהגנה, היחידי שנותן גוף כל הזמן,
שחקן שלא מתלונן ונותן הכול.

לשחרר אותו בשביל רגע עם דודלי או בשביל הבעל של וויטני יוסטון זה באמת סתם.

אם זה בשביל מישהוא כמו ת'ורנטון לעונה שלמה זה סיפור אחר לגמרי.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי Mta_atic » 10 ספטמבר 2011, 19:43

yarinsaky כתב:מה עוד שהקו הקדמי של מכבי מאותגר הגנתית בלי הנדריקס.

כל הסיפורים האלו על השתפרות של מצ'אבאן בהגנה לא קונים אותי, ראיתי אותו במשחקים האחרונים והוא עדיין חמאתי.

לא סתם בלאט רוצה את הנדריקס. הוא הגבוה היחידי בסגל שיודע לטפל בפיק אנד רולים בהגנה, היחידי שנותן גוף כל הזמן,

הבעיה של מצ'באן זה לא שהוא "חמאתי".
דווקא ביורובאסקט הוא משחק הגנה טובה, נותן גוף ומפריע לזריקות. שלא לדבר על ריבאונד שהוא בכלל מצויין.

הבעיה היותר גדולה היא שמילאן לא מתאים למשחק הריצה של מכבי. הוא לא אתלט והוא איטי מהנדריקס.
מצ'באן לא חוסם, לא משתמש במשחק עם הגב לסל (למרות שבניגוד לפרשנים בשקל אני דווקא חושב שזה כן צד חזק שהוא צריך להשתמש בו יותר),
ובינתיים גם הקליעה שלו משלוש לא באה לידי ביטוי.

אני לא אומר שצריך להשאיל אותו, וגם לא אומר להשאיר אותו כדי לסתום חורים.
מכבי צריכה לפתח סגנון משחק עומד שהוא חלק ממנו, אבל בשום פנים ואופן לא להשאיל את הנדריקס בעוד שלא ראינו משון ג'יימס אפילו דקת יורוליג אחת.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 ספטמבר 2011, 19:45

yarinsaky כתב:מה עוד שהקו הקדמי של מכבי מאותגר הגנתית בלי הנדריקס.

אני מאוד אוהבת את הנדריקס..אני חושבת שהוא נפלא בהגנה גם על גבוהים וגם על גארדים..
מה שכן..בגמר מול פאו לא הנדריקס ולא סופו הצליחו לעצור את הפיק אנד רול עם באטיסט..
מי שהצליח לעשות את זה היה מצ'באן..

הבעיה היותר גדולה היא שמילאן לא מתאים למשחק הריצה של מכבי. הוא לא אתלט והוא איטי מהנדריקס.

מסכימה איתך שהוא לא אתלט גדול(ולעולם לא יהיה)..אבל הוא ממש לא שחקן איטי..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי where is the love? » 10 ספטמבר 2011, 19:51

ליאב ברוך הבא לפורום, זכותך לכתוב את מה שאתה חושב גם אני די נפגעתי כאן. אבל אל תתייחס , תאמין בדרך שלך ובדיעה שלך, אני בטוח שאתה אוהד טוב כמו כולנו, וחלק מאוהד טוב זה אחד שתמיד רוצה את הטוב ביותר ומבקר גם כשצריך, יש החלטות לא טובות הקיץ הזה, נקווה לטוב אבל המצב נראה גרוע ביותר, אני לא מבין לאן כל הכסף הלך.

עכשיו שיהיה ברור לכולם פה, אני אומר את זה לליאב ואני לא מתכוון לפתוח את הדיון הרגיש ההוא כי אין לזה מקום.

נסיים במה שאני וליאב אמרנו, נסכים של להסכים.

לגבי זביאן דאודל, נראה מה יהיה......

והנדריקס אולי לא ישתחרר בכלל.........

ליאב ברוך הבא לפורום, שיהיה לכולנו שבוע טוב וצהוב!
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי קובי » 10 ספטמבר 2011, 20:20

אגב, בנוגע לת'ורנטון - משהו שמצאתי ברשת מה-19 באוגוסט:
Thornton ya ha rechazado este verano una oferta de 2,2 millones de dólares del Maccabi de Tel Aviv por no acceder a una cláusula para marcharse a la NBA.
תורנטון כבר דחה הצעה בקיץ הזה מ -2.2 מיליון דולר של מכבי תל אביב לא לגשת סעיף לצאת ה-NBA.

http://www.tubasket.com/noticia/El-Caja ... /292034/84
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 ספטמבר 2011, 20:25

קובי כתב:אגב, בנוגע לת'ורנטון - משהו שמצאתי ברשת מה-19 באוגוסט:
Thornton ya ha rechazado este verano una oferta de 2,2 millones de dólares del Maccabi de Tel Aviv por no acceder a una cláusula para marcharse a la NBA.
תורנטון כבר דחה הצעה בקיץ הזה מ -2.2 מיליון דולר של מכבי תל אביב לא לגשת סעיף לצאת ה-NBA.

http://www.tubasket.com/noticia/El-Caja ... /292034/84

או בתרגום קצת פחות חופשי חחח
ת'ורנטון כבר דחה הקיץ הצעה של 2.2 מליון דולר ממכבי בגלל שהם לא הסכימו לתת לו סעיף יציאה ל-NBA במידה והשביתה נגמרת..
בכתבה רשום שקאחה רוצה אותו אבל בלי סעיף יציאה ופה זה מסתבך..בדיוק בגלל שהוא כבר סירב למכבי מאותה סיבה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 10 ספטמבר 2011, 20:29

וואו,מכבי רצתה להוציא על שחקן 2.2 מיליון דולר,באמת שזה מפתיע
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 ספטמבר 2011, 20:33

rc4991 כתב:וואו,מכבי רצתה להוציא על שחקן 2.2 מיליון דולר,באמת שזה מפתיע

אין לי שום ספק שאם מכבי יצליחו להניח יד על צ'אלרמס\בראון\ת'ורנטון לא תהיה להם בעיה להוציא את זה..

אנשים חושבים שמכבי קמצנים..זה לא עניין של קמצנות זה עניין של לא להיות פראיירים..
למשל..
נגיד ומחר מאוד ירצו גארד בפורום ויהיו מוכנים פה להביא את דאודל בכל מחיר אבל מכבי לא יסכימו כי הוא רוצה 800K..
זה לא עניין של קמצנות..זה עניין של הם יודעים שהוא לא שווה את זה..

על ת'ורנטון ושחקנים כאלה אין להם בעיה להוציא סכומים כאלה הקיץ כי דבר ראשון,יש את הכסף ודבר שני הם יודעים שאם הם מצליחים להביא שחקן כזה אז זה שווה להם המון מבחינה מקצועית..
אולי מכבי זה עסק אבל הבעלים עדיין רוצים להביא אותה בהחתמות אדירות שיעזרו לקבוצה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים