גל גל כתב:מי אלו כולם?
שמעת מישהו חוץ מהם שהאמין שנגיע לפיינל פור? (ואני לא מדבר על כל המקובים המאמינים בני מאמינים שגם אם חנו׳ש ופליקס ירכיבו את הקו האחורי יאמינו)
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:מי אלו כולם?
LIAV10 כתב:גל גל כתב:מי אלו כולם?
שמעת מישהו חוץ מהם שהאמין שנגיע לפיינל פור? (ואני לא מדבר על כל המקובים המאמינים בני מאמינים שגם אם חנו׳ש ופליקס ירכיבו את הקו האחורי יאמינו)
חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:גל גל כתב:מי אלו כולם?
למה תמיד כשרוצים לתת דוגמא לבנייה גרועה מכניסים אותי לסגל??![]()
אני לא כזו גרועה... (כן, אני כן...)
LIAV10 כתב:גל גל כתב:מי אלו כולם?
toja27 כתב:misha כתב:ג'ונס זכור לי כשחקן הגנה רע מתקופתו בגליל וגפני, למרות ששחקן הגנה לא רע, מאוד מוגבל התקפית. השיפור היחידי שלהם הוא דונטה לעומת דופרי - בכל השאר הם או נשארו אותו דבר או הלכו אחורה (דאנקן הוא אבדה משמעותית). סה"כ לא משהו שלא ראינו פה וקצת מוגזם הפחד של חלק מהמשתמשים.
אני חושב שאתה מבטל בקלות מדי את העובדה שהם משחקים ביחד שנה שניה. לפי דעתי זה יתבטא במהלך העונה.
roy1000 כתב:toja27 כתב:misha כתב:ג'ונס זכור לי כשחקן הגנה רע מתקופתו בגליל וגפני, למרות ששחקן הגנה לא רע, מאוד מוגבל התקפית. השיפור היחידי שלהם הוא דונטה לעומת דופרי - בכל השאר הם או נשארו אותו דבר או הלכו אחורה (דאנקן הוא אבדה משמעותית). סה"כ לא משהו שלא ראינו פה וקצת מוגזם הפחד של חלק מהמשתמשים.
אני חושב שאתה מבטל בקלות מדי את העובדה שהם משחקים ביחד שנה שניה. לפי דעתי זה יתבטא במהלך העונה.
אני חושב שהם יהיו פחות טובים מהקבוצה של שנה שעברה. בניגוד למה שהם טענו, הם לא בנו קבוצת יורוליג, במקסימום קבוצת יורוקאפ בינונית.
toja27 כתב:קצת קשה לדבר להעריך את הקבוצה מכיוון שאנחנו עדיין לא לגמרי יודעים מה מביאים שני שחקני הפנים החדשים אז אני מתבסס על מי שאני מכיר כבר והתרשמות שיטחית בלבד של השחקנים החדשים. לדעתי הם דווקא יותר מקבוצה בינונית ביורוקאפ וגם יכולים לשחק ביורוליג אבל בספק לעבור את שלב הבתים. סה"כ לי נראה שהם היו צריכים להביא מישהו איכותי יותר כסנטר הפותח שלהם מג'ונס שעושה לי רושם כלא מספיק לסנטר הפותח. לגבי גפני דווקא יש לי הרגשה שהוא יביא תרומה יפה. לדעתי דונטה הוא שחקן שיכול להיות שחקן צמרת גם ביורוליג. וקיצ'ין הוא שחקן שאהבתי עוד מאז ימיו בראשון וגם רציתי שמכבי יביאו אותו לאחר אותה עונה. לטעמי שניהם שחקני טופ. מי שאני פחות תופס ממנו הוא ברייסי רייט שאני יודע שהוא מוערך אבל עושה לי רושם של שחקן שאי אפשר לסמוך עליו במאני טיים. אבל בהתחשב בעובדה שאני לא בטוח שהם יכלו להביא מישהו טוב יותר וגם הם רוצים ליצור המשכיות מסויימת אז מובן לגמרי למה הוא נשאר. ודבר נוסף הישראלים שלהם צריכים לתת יותר העונה אם הם רוצים להגיע רחוק במפעל האירופאי. ליאור לא היה קרוב למה שמצפים ממנו ואת הלפרין צריכים להוריד מהקטע המלאכותי משהו של מנהיג הקבוצה.
roy1000 כתב:toja27 כתב:קצת קשה לדבר להעריך את הקבוצה מכיוון שאנחנו עדיין לא לגמרי יודעים מה מביאים שני שחקני הפנים החדשים אז אני מתבסס על מי שאני מכיר כבר והתרשמות שיטחית בלבד של השחקנים החדשים. לדעתי הם דווקא יותר מקבוצה בינונית ביורוקאפ וגם יכולים לשחק ביורוליג אבל בספק לעבור את שלב הבתים. סה"כ לי נראה שהם היו צריכים להביא מישהו איכותי יותר כסנטר הפותח שלהם מג'ונס שעושה לי רושם כלא מספיק לסנטר הפותח. לגבי גפני דווקא יש לי הרגשה שהוא יביא תרומה יפה. לדעתי דונטה הוא שחקן שיכול להיות שחקן צמרת גם ביורוליג. וקיצ'ין הוא שחקן שאהבתי עוד מאז ימיו בראשון וגם רציתי שמכבי יביאו אותו לאחר אותה עונה. לטעמי שניהם שחקני טופ. מי שאני פחות תופס ממנו הוא ברייסי רייט שאני יודע שהוא מוערך אבל עושה לי רושם של שחקן שאי אפשר לסמוך עליו במאני טיים. אבל בהתחשב בעובדה שאני לא בטוח שהם יכלו להביא מישהו טוב יותר וגם הם רוצים ליצור המשכיות מסויימת אז מובן לגמרי למה הוא נשאר. ודבר נוסף הישראלים שלהם צריכים לתת יותר העונה אם הם רוצים להגיע רחוק במפעל האירופאי. ליאור לא היה קרוב למה שמצפים ממנו ואת הלפרין צריכים להוריד מהקטע המלאכותי משהו של מנהיג הקבוצה.
לדעתי הם הולכים לעוד כישלון. גם בליגה וגם באירופה. ברייסי רייט הוא השחקן הכי טוב שלהם. קיצ'ן ודונטה סבירים, אבל שני שחקני הפנים שהם הביאו הם מגוכחים לחלוטין. בקושי שחקני ליגה ממוצעים. באמת שאני לא מבין מה עבר להם בראש, אבל גם לא ממש אכפת לי.
מקאדו 3 כתב:חחחחח זה כל כך מגוחך , הצצתי בצ'ה ואיזה מצחיק ומעורר רחמים ליראות איך תרד מלפפונים מלא בהזיות על כל מיני קלארקים ביינסים ראדוליצות ואפילו קווין גארנט מסתיים בהחתמות דיי עלובות כאלה , עכשיו האוהדים האלה שהיו בטוחים שממש עכשיו הם הופכים למעצמת יורוליג חדשה משכנעים את עצמם שאלה החתמות טובות וש ' הצוות המקצועי יודע מה הוא עושה ' ושכנראה השמות המפוצצים ברחו להם ממש ברגע האחרון ...
שמואל1 כתב:אורי אלון: שואפים למקום ה-1, מצפים לאולם מלא
בעלי הפועל י-ם ל-102FM בשיתוף ONE: "רוצים אליפות אבל צריכים להיות ריאליים, החזון - להגיע ליורוליג תוך 3 שנים. התקציב גדל ב-50%, נשאף להתחזק"
http://one.co.il/Article/239059.html
כמה דברים מעניינים שאומר אלון:
- נמכרו 5000 מנויים (מתוך 5500 שהוצעו למכירה). זה בהחלט מרשים ועבר את רף הציפיות. המשמעות היא שהארנה תהיה מלאה לחלוטין (למי שלא יודע- היציעים העליוניים עדיין לא ייפתחו בשלב ראשון).
- החזון של אלון- להגיע ליורוליג תוך 3 שנים ולזכות באליפות תוך שנתיים. אני מזהה כאן הנמכת ציפיות לעומת ראיונות קודמים, יכול להיות שזה נובע מהכישלון בהחתמת שמות גדולים.
- התקציב של הפועל ירושלים גדל בלמעלה מ- 50% לעומת עונה שעברה. אם אני לא טועה זה מאוד קרוב לתקציב השחקנים של מכבי.
- אורי אלון אומר שהם ינסו לנצל הזדמנויות להחתים שחקנים חדשים במהלך העונה. ז"א, כפי שאני מנתח את הדברים- אורי אלון השאיר פתח להחתמת זר. יכול להיות שמחכים למציאה מבין פליטי ה NBA ואז הם יחתימו אותו במקום גפני/ג'ונס.
שמואל1 כתב:הפועל ירושלים הפסידה 65-83 במשחק האימון השני הערב מול אלבא ברלין. ליאור אליהו 19 נק' ביום הולדתו, ברייסי רייט 12, דונטה סמית' 8.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים